2009 Aralık Anneleri

ben de oğluşa çadır almayı düşünüyorum bime geldiğini bilmiyordum.geçen yeğenim gelince masanın altına gitmişti bizimkide onu görünce bir heves girdi peşinden.baya bir oynadılar masanın altında.çağırıyorum gelmiyor ok hoşuna gitmişti:1: çadırıda sever sanıırım

bir kaç gündür yoğunluğumdan giremiyorum....biraz bkabildim kızlar...
arzucum dönemedim sana bugün yarın arıcam inş tatlım malum 29 ekim tempomuz vardı
tören konuşmam falan çocuklar derken derslerden 5 te eve geldim iş güç yeni oturdum
ardanın fotoğraflarını göremedim acaba yanlış mı girdim siteyi bilemedim ama söylersen bende çok merak ettim :))))))

dilerim herkes iyidir genel olarak...burcu 18 aralığı ajandama işaretledim canım inş gelmeye çalışcağız bir manimiz olmzsa
önceden haberleşiriz zaten...

sibel canım görümcenle ilgili olanalrı okudum
kendimi senin yerine koyuyorumda sıkıntın gerçekten büyük...
napcağını şaşırır insan ya..bir de böyle offlar püfler olunca....yakınınad seni gerçekten destekleyebilecek biri yoksa mecbur kadın tutmak en iyisi belkide...görümcen dışınad yani...ama sen kendini üzme sıkma ....bir senmisin düşünmesi gereken babası da düşünsün birlikte bir çözüm bulursunuz canım inş... şeytan diyor bazen çık işten otur evinde...kısmet canım...yavrum nazda şaşırmıştır ne oluyor böyle die..kıyamam yaaa...çözersiniz canım dilerim...zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum...

çok karnım ağrıyor benimde ...biraz rahatsız gibiyim...
yarın sabah 9 da dersim var 12 de çıkıp 4 30 a kadar da derste olacağım
bir 3.sınıf grubum varki ...allah yarabbim ben bunlar kadar bilmiş çocuk görmedim...
en sona onları alıyım bari arıyımda velimi yokas bende takaat bırakmyıorlar:)))))

Son düzenleme:
geniş aile çook komik ulvide girdi araya bağladı başörtüsünün uçlarını ağlıyorlar hep beraber sallana sallanakaydirigubbakcemile3

foto konsunu bende studyoda istiyorum
zaten geri kalan açıkhavaları dayısı ve ben hallederiz rahat rahat...
bize prof şart değil :)
denk gelsin sizde çekeriz hatta neden olmasın...yeterki zaman olsun
her neyse bende bir araştıryaım çocuk fotoğrafçı buralarda studyo ortamında
yapmam gereken çok iş var zaten...
ajandam doldu taştı:((((

Senemcim ikimiz burdayız ama ayrı tellerden çalıyoruz:1: Kolay gelsin sana hep yazıyorsun gerçekten çok zor çok yoğunsun.her babayiğidin harcı değil;) minik burunlu kibar yüzlü kuzuyu öptümmm kocaman

yeni gördüm tatlım:)
geniş aile izlyiorsun :)
ben izlemediğimden bilemedim
bu arada çadır bende almıştım
çıkarıyım bari kaldırdıığım yerden
saol canım:) bu arada alıştım ben artık...
napalım işimiz bu...,
sende iyisindir dilerim bebiş nasıl:)

yeni gördüm tatlım:)
geniş aile izlyiorsun :)
ben izlemediğimden bilemedim
bu arada çadır bende almıştım
çıkarıyım bari kaldırdıığım yerden
saol canım:) bu arada alıştım ben artık...
napalım işimiz bu...,
sende iyisindir dilerim bebiş nasıl:)

Bitti canım şimdi. çok seviyorum ama pek izleyemez oldum...
Evet evet çıkar bence de, seviyor çocuklar genelde çadırı.ben de sandalyeleri birleştirir üstlerine örtü atar çadır yapardım küçükken kendime:1: Nehirde sever büyük ihtimalle.
İyiyiz bizde sağolasın burun akıntısı vardı oda azaldı baya.uyuyor şimdi bende az takılayım dedim keyfime.yatarım birazdan..

hadi ya bende aldım daha kurmadık versemmiki bide bebek külotlu coraplarından aldım güzel görünüyordu
canım belkıı senın kı sever bılemem,,azra durmadı oyle ıcınde,,ama durup dururkrn kırılınca sınırlerım bozuldu cook heves etmıştık de:1no2:
valla ben aldım kurdum sabahtan akşama kadar da onunla oynadık. çok sevdi benimki zor çıkardım içinden.. dora lı olanı aldım ben..

ayy maşallahh ya,,bıızım kı anlamadı desem anladı bence ama amaaan napıyım kapalıysa kapalı ben evde gezınıcem modundaydı bugun,,mesela ben kucukkenn bayılırışım boyle kapalı şeylerın ıcınde durmaya...anasına cekmemış demekkaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar azra hergun bır kere kaka yapardı 2 gundur yapmadı bugun ara ara yapacak gıbı sıkıyor ama yapamadı..oyle bıeşy de yemıyo yapamıcak kadar aama dun cıkoata sosu vermıştık 2 çay kaşığ kadar ondan kabız oldu heralde,,ne yapmalıyım acaba ya ılk defa oluyo bıleedım?zeytın yağı surdum poposuna banyo yaptırıp yağ ıle karnını ovdum aama yapmadı.fıtıl falan mı alsam ??

bu arada kızlar azra hergun bır kere kaka yapardı 2 gundur yapmadı bugun ara ara yapacak gıbı sıkıyor ama yapamadı..oyle bıeşy de yemıyo yapamıcak kadar aama dun cıkoata sosu vermıştık 2 çay kaşığ kadar ondan kabız oldu heralde,,ne yapmalıyım acaba ya ılk defa oluyo bıleedım?zeytın yağı surdum poposuna banyo yaptırıp yağ ıle karnını ovdum aama yapmadı.fıtıl falan mı alsam ??

fitil için erken gecicidir yediklerine dikkat et muz verme armut yedir veya corba ver yarın 1 kasık zeytiyağı içir banyo iyi gelmiştir yapar merak etme sen

fitil için erken gecicidir yediklerine dikkat et muz verme armut yedir veya corba ver yarın 1 kasık zeytiyağı içir banyo iyi gelmiştir yapar merak etme sen

bugun kabağı bol zeytınyağlı sebze corbası verdım,yarın yağ da içiriyım,,sağol canım.
bı yapsaydı ben rahatlıcam valla.:Saruboceq:

emziriyorsun zaten. senin sutunden daha iyi laksatif olmaz. fitil filan verme bence. emzirmeye devam et, yapar merak etme. cikolata kabiz yapar evet. zaten bir faydasi da yok.

Günaydın arkadaşlar. İyi hafta sonları geçirirsiniz inşallah.
Kabızlık için bizde kayısı iyi geliyor. Kayısı kurusu haşlaması da etkili ama organik kayısılı kavanoz maması numberone.

selam herkese
gecmışe bakamadım alan var mı bılmıyorum ama su bımde kı oyun cadırından anneme sabahın 9 unda gıttık aldık bıtmesın dıye:))zarzor kurduk su içine gecen cubukların bukulmesı gerekırken oyle bı yapmışlar kı o kadar settıkı neyse babamız yaptı en sonunda,,azra şaşırdı baktı ben ıcıne gırınce o da gırdı ıkı elledı falan bı daha da oralı olmadı:((annemle hevesımız kursagımızda kaldı,,neyse buyuyunce anlar sever dedık kaldırır o zman kurarız dıye konuşurken o cubuklardan bırı gerılmeye daha fazla dayanmadı durduğu yerde çat dıye kırıldı çadır yamuldu:((hala alan yoksa ben tavsıye etmıyorum şahsen,,ucuz ama bışeye benzemyo en azından şımdı ıçın,,ha belkı dıger bebkler farklı tepkı verır ama dayanıklı sağlam bışı değil arkıdışlerr

bizimde babamız aldı dün akşam barbili ilk başta çubukları yanlış geçirmişiz bitince kırıldı çubuklar eşim elektrik bantalrı (kalın siyah) ile sardı sonra yanlış yaptığımızı anladık düzelttik yaptık ama zeynep girdimi hayır sadece kitap vardı içinde girdi onu aldı sonra çıktı bakalım belki sever girmezse kaldırır sonra kurarım eşim baktı baktı odada yer kalmadı oyuncak doldurdun dedi evet dedim mobilyayı çıkarıp birkaç parça oyuncak daha almayı düşünüyorum dedim

valla ben aldım kurdum sabahtan akşama kadar da onunla oynadık. çok sevdi benimki zor çıkardım içinden.. dora lı olanı aldım ben..

aman maşallah bizim burada benten ve barbie varmış her bim farklı galiba

günaydın bu arada heralde kimse olmaz bugün bizim burada yemek olacak bugün savcı kaymakam j.komutanı filan gelecek dün tabak hazırlamaya yardım eder misin dediler servisi çocuklar yapar dediler uyuz pazarlamacı amca () o da hala giremedi hapse aranıyor elektiriği kaçak kullanmaktan 18 ay yatması gerekiyor savcı patronun dostu rapor uydurana kadar göz yumdu sonunda ben ihbar edicem ) neden giyinsin gelin gibi yapsın servisi dedi yok ben servis filan yapmam o kadar değil dedim 15 adam ben servis yapacağım zaten anlamadım mesleğim ne depocu mu sekreter mi muhasebe mi biyolog mu çaycı mı bu ne yaaaaaaaaaaa dün akşam kızlar siz deneyimlisiniz ( sanki kasabım ben ) şu eti parçalamaya yardım etsenize dedi et dediğim 2 gün önce kesilen bir bütün koyun ben ne anlarım ondan kasap filan bulun dedim amannnnnnn amma dert yandım sabah sabah

Gunaydin fatma dr 5 gun yapmazsa fitil veriyor ben minaya karnina masaj yapip bagirsaklarini hareketlendryrm sonra bacaklarindan tutup tuvalette oturur posizyonunda tutuyrm onu ise yaryr yapsinda rahatlasin insallah

herkese günaydın okul kursunadyım:)
masamda bunları yazarken şu anda 25 çift göz bana bakıyor:))))))))

Back