Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni gördüm tatlım:)
geniş aile izlyiorsun :)
ben izlemediğimden bilemedim
bu arada çadır bende almıştım
çıkarıyım bari kaldırdıığım yerden
saol canım:) bu arada alıştım ben artık...
napalım işimiz bu...,
sende iyisindir dilerim bebiş nasıl:)
canım belkıı senın kı sever bılemem,,azra durmadı oyle ıcınde,,ama durup dururkrn kırılınca sınırlerım bozuldu cook heves etmıştık de:1no2:hadi ya bende aldım daha kurmadık versemmiki bide bebek külotlu coraplarından aldım güzel görünüyordu
valla ben aldım kurdum sabahtan akşama kadar da onunla oynadık. çok sevdi benimki zor çıkardım içinden.. dora lı olanı aldım ben..
bu arada kızlar azra hergun bır kere kaka yapardı 2 gundur yapmadı bugun ara ara yapacak gıbı sıkıyor ama yapamadı..oyle bıeşy de yemıyo yapamıcak kadar aama dun cıkoata sosu vermıştık 2 çay kaşığ kadar ondan kabız oldu heralde,,ne yapmalıyım acaba ya ılk defa oluyo bıleedım?zeytın yağı surdum poposuna banyo yaptırıp yağ ıle karnını ovdum aama yapmadı.fıtıl falan mı alsam ??
fitil için erken gecicidir yediklerine dikkat et muz verme armut yedir veya corba ver yarın 1 kasık zeytiyağı içir banyo iyi gelmiştir yapar merak etme sen
bu arada kızlar azra hergun bır kere kaka yapardı 2 gundur yapmadı bugun ara ara yapacak gıbı sıkıyor ama yapamadı..oyle bıeşy de yemıyo yapamıcak kadar aama dun cıkoata sosu vermıştık 2 çay kaşığ kadar ondan kabız oldu heralde,,ne yapmalıyım acaba ya ılk defa oluyo bıleedım?zeytın yağı surdum poposuna banyo yaptırıp yağ ıle karnını ovdum aama yapmadı.fıtıl falan mı alsam ??
selam herkese
gecmışe bakamadım alan var mı bılmıyorum ama su bımde kı oyun cadırından anneme sabahın 9 unda gıttık aldık bıtmesın dıye:))zarzor kurduk su içine gecen cubukların bukulmesı gerekırken oyle bı yapmışlar kı o kadar settıkı neyse babamız yaptı en sonunda,,azra şaşırdı baktı ben ıcıne gırınce o da gırdı ıkı elledı falan bı daha da oralı olmadı(annemle hevesımız kursagımızda kaldı,,neyse buyuyunce anlar sever dedık kaldırır o zman kurarız dıye konuşurken o cubuklardan bırı gerılmeye daha fazla dayanmadı durduğu yerde çat dıye kırıldı çadır yamuldu
(hala alan yoksa ben tavsıye etmıyorum şahsen,,ucuz ama bışeye benzemyo en azından şımdı ıçın,,ha belkı dıger bebkler farklı tepkı verır ama dayanıklı sağlam bışı değil arkıdışlerr
valla ben aldım kurdum sabahtan akşama kadar da onunla oynadık. çok sevdi benimki zor çıkardım içinden.. dora lı olanı aldım ben..
Melike mail adresini atarsan kroki atacagim bizim eve gelisin