2009 Aralık Anneleri

günaydıın kızlar kar yağıyor lapa lapa yerler beyazladı bile tutacak bu gidişle çook güzeel :)

azracık kabız olmuş fatmacım bizde yaşadık bir dönem kabızlık yapar diye bekleme 3 günden sonra yardım et derim ben 1 hafta bekledim yapar diye sonra kuzum çığlık çığlığa ağlayarak yaptı taş gibi popişi kanadı içini çeke çeke parçalanır gibi ağladı allah yaşatmasın çok zor insan anlıyor zaten kabız olduğunu küçük küçük katı yapıyorsa yapmaya çalışıyorsa kabızdır kuru kayısıyı suda haşlayıp püğre yapıp yedirebilirsin mürdüm eriğide ii geliyor bize fayda etmemişlerdi ama biz fitil kullandık şimdide bazen kabız oluyor şurup veriyorum yarım ölcek ertesi gün sabah yapıyor

sağol senemcim. insanın ağırına giden paranla rezil oluyosun o yani.. senin bu yoğun temponu ben okuyunca yoruluyorum valla hayranım sana. maşallah..

yok burda da vardı barbie benten filan.. valla benim kıza ilk ne verirsen ver hevesle oynuyo 2. günden sonra yüzüne bakmıyo.. aynen canım odasına koyunca yer mer kalmadı kaydirigubbakcemile3 yakında salon takımını atmayı yerine oyuncak koltuklar almayı düşünüorum kızımla evcilik oynarız sempatiksalakcinni

ya senin bu işverenlerin arızalı hee.. senin gibi kalesi olan bi insana nası davranıyolar pes yani.. kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana daha neler artık iyi koyunu sana kestirmemişler. töbe yarebbim..

Arkadasim gelecek evi toplamam lazim cikiyrm iyihaftasonlari

ay pelin bayıldım süper tarif etmişsin bulmamak mümkün değil. gerçi benim kocam her halükarda kaybolur o ayrı kaydirigubbakcemile3

bugun kabağı bol zeytınyağlı sebze corbası verdım,yarın yağ da içiriyım,,sağol canım.
bı yapsaydı ben rahatlıcam valla.:Saruboceq:

yok yok fitil verme. 4 gnü doktorlar normal kabul ediyo. övünce katılıyorum kayısıyı haşla yedir bence..

ayy ne kadar güzeldir şimdi... bizim bura günlük güneşlik.. gerçi hava soğukmudur bilmiyorum.. ki serindir heralde.. yaa şöyle kar yağarken nekadar istiyorum yürümeyi... mis gibi hava olur.. sevmem aslında kışı ama bitek kar yağış anına bayılıyorum..

bn çok seviyorum sibell kışı kar yağışını kahvemi içiyorum içerde sıcacık heryer bembeyaz oldu

valla hem de ne arıza zaten yakındır bekliyorum bacım bir el atıver şu koyuna diyecekler ama ne zaman bilmem offfff SIKILDIM AMA ÇIKSAM NE İŞ BULACAĞIM KIZIMLA EVDE OTURMAK CAZİP AMA ALT KATTA K.VALİDEM OTURUYOR ONUNLA BAŞBAŞA OLMA FİKRİ IYYYYĞĞĞĞĞĞ BENİ GÜNLERE FİLAN GÖTÜRÜR dipdibe aman aman patrına katlanmak daha rahat

bana daha gelmedi kroki ama ne kadar açıklayıcı bile olsa kesin kaybolacağız en azından daha az kayboluruz biz fatihte karşı caddeye geçmek için ( u dönüşü yasağına uyduk ) karaköyden dolandık babama karaköyle ilgili birşey anlatınca adam şoka girdi dur dur ben anlamadım neden karaköye gittiniz ki dedi eşim o zaman nişanlıydık nişanlığı alacağımız mağaza diğer yoldaydı dedi babam başka soru soramadı ki babam neresi olursa olsun
sadece adresle bile hiç dolanmadan pat diye bulur eşim birtek silivri ve beldelerinde kaybolmnaz :))))))))

aynen sevmem kışı ben baharda doğmuşum ve baharı severim kışın birtek kar yağışını özellikle kar yağarken cam kenarında oturup sıcak kakao içmeyi annemle kar başlayınca koşarak gider kakao alırdık :gitme: ama yollar kapanmasın

Organik kayısılı hazır kavanoz maması var yaaa yarısını alıyorum üstüne su katıyorum ve karıştırıyorum (firma ismini bilirsiniz) mutlaka çıkartıyor. Bir de poposu çizilmesin diye azıcık bepantene sürüyorum çevresine accık. İnanılmaz mükemmel sonuç. Reklam parasımı istesem napsam...:)) Hıhıhıhıhı...Sevgiler.

Son düzenleme:
okul kursu bitti:)
şimdi sıra ev kursunda moladayım çay ve kek keyfi yaıyorum:)
nehiri bir arıyım bakıyım cadı ne yaptı:)
sabah kayınvalidemle dedesi gelicekti bakmaya bebeğime...
sıra onlarda :)))
ya böylede iyi oluyor alışıyor herkese aslınada...zaten dışa dönük bir çocuk oldu iice herkesle arkadaş olayım diyor:)

sibelcim saol tatlım alıştım ben artık perşembe ve c.tesilerim böyle..diğer günlerim normal...okul var sadece ve nehir:)))))))) nehire vakit ayrıdığım sürece sorun yok benim için.o neden az aldımd ersleri bile sayılır bu sene...normalde daha çok alıyordum ....

çok özledim sizide...nazı yiyesim var:)))))

hayırlı olsun canım çok da güzelmiş...
Bende aktivite masası , telsiz , oto koltuğu almalıyım
alcak şeylerçok...

Sınıfada projeksiyon alcam pazar günü
süper olcak dersler o zaman:)

telsizim var ama bende almkai istiyorum kuzenim hediye almıştı kraft ama bebeğin sesi duyulmuyor sadece odasında ses olursa alarm çalıyor ve her şeye alarm çalıyor mesela dönencenin ninnisini açsam ona da ötüyor ben bebeğin sesini duymak istiyorum bakalım

bende kraft var melke çok memnunum cuzırtı fzlan yok ıkk dedi mi duyuyorum

yok bebeğin sesi geliyor melike sinyal değil ekrandada ışık yanıp sönüyor bebek resmi var ağlıyor şekli oluyor hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…