2009 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorcam regl im şuan başladı da ben hapa başlıycam
hemen şimdi mi almam gerekirdi
yarın başlasam olurmu.. ilk günüydü sanırım başlama

Arzucum yarın başlasan olur bnce.çünkü zaten ilk ay korunma olmuyor diye hatırlıyorum ben.

Hnagi ajans bu nerde ben bilmiyorum hiç bişey:( Zaten Arda nın fotolarını da görmdim nerden bakılıyorki.bi foto konusu geçmişti okudumdu ama aradım foto göremedim burdada facede de.şimdi anlıyorum başka sitede çıkıyormuş ama nerdeeee
inş.hayırlısı olsun arkadaşlar güzel yerlerde görelim bebişlerikaydirigubbakcemile2
imc ajans yaz nazancım google 'a çocuk oyuncuyu tıkla
hatta direk dur ya dur.. arama çubuğu var sitede üstte oraya EREN ARDA ŞENGÖZ yaz çıkıyor.. 5 remsi var açılan pencerede sıpamın teyzesi..
Arzucum yarın başlasan olur bnce.çünkü zaten ilk ay korunma olmuyor diye hatırlıyorum ben.
teşekkür ederim nazancım..

imc ajans yaz nazancım google 'a çocuk oyuncuyu tıkla
hatta direk dur ya dur.. arama çubuğu var sitede üstte oraya EREN ARDA ŞENGÖZ yaz çıkıyor.. 5 remsi var açılan pencerede sıpamın teyzesi..

teşekkür ederim nazancım..

Ayyy gördüm canım çook tatlı çıkmışşş.çok masum şaşkın bakmış.hadi hayırlısı bakalımopuyorumnanaktan

ıslrı bıtrıpte yatym ddm uykum kactı smdıde off.herkese ıyı gceler tatlı anneler ve bzdk kuzular

bende bizim bu tarafta bi stüdyo buldum tesadüfen ebru,
bebek albümü filan yapmışlar böyle süper örnekler var.. dekorları var bebeklere göre filan.. bayıldım biraz kazık bi yerdi ama bir iki pozdan heralde kamburumuz çıkmaz :D

arzu nerede o stüdyo bende zeynoşa cektirecem bu arada sen ne tarftasın içerenköyde biz aps binasının yanındayız yakınmı

arkadaşlar bişey paylaşmak istiyorum sizle ve hepinizden görüş ve öneri bekliyorum..

bugün eşim dediki görümcem demişki ona çok yoruluyomuş naza bakarken akşamları 6 da çıkmak istiyomuş.. ptesileride yılbaşına kadar (yani bentatil olduğum sürece) gelmicekmiş.... ben müthiş sinirlendim ve eşimle tartıştık.

1. sabahları eşim genelde işe geç gidiyo görümcemde dokuz gibi geliyo
2. akşamları eşim erken geliyo genelde o gelir gelmez çıkıyo altıbuçuk gibi
3. evde ütü dışında hiçbir iş yapmıyor (sabah kendine tost yapar makineyi öyle kirli bırakır, mikrodalgada yemek ısıtır onu öyle bırakır, fırında yemek pişirir onu öyle bırakır..vs.)
4. nazın yoğurdunu yemeğini ben yapıyorum çoook nadiren yemeğini pişiremediysem o pişiriyor.

üstelik bugün hesapladım toplam 25 gün aslında naza bakmış.. ben 2 eylülde işbaşı yaptım ama o ikisinde başlamadı. sonra bayramdı benim yıllık iznim hsonu ptesiler derken kala kala 25 gün çalışmış ve ben yarın ona bu 25 günün karşılığında 2. maaşını vericem (500 tl veriyorum)

daha 25 günde yoruldum demeye başladı.. ben yılbaından sonra beş gün çalışıcam ve akşamları geç çıkıcam. artık iznm vs de yok.. ozaman nolucak acaba??

artı altıda o çıkınca kim bakcak naza dedim eşim diyoki akşamları annen gelir.. ben zaten bi o bi bu bakmasın diye ablama baktırmadım o yüzden para verip görümceme baktırıyorum... ne anlamı kaldı ozaman..

siz olsanız ne yapardınız... ben ya benim şartlarımla baksın yada hiç bakmasın diyorum. zaten ben ona yeterince özveride bulunuyorum. yeri geliyo oğlunu getiriyo ödev yaptırmak için yeri geliyo alıyo nazı alışverişini yapıyo. kendi evi gibi istediğini yapıyo hiçbişeyine karışmıyorum.. çook sinirlendim ya 25 günde insan nekadar yorulabilirki....

he bide eşim diyoki sabah yedibuçuk akşam yedibuçuk kim çalışır haklı kadın diyo!!!!!!!!!!!!!!!sonuçta onunda evi varmış işi gücü varmış!!!!!!!!!!!!!!!dedim ben!!!!!!!!!!farkındaysan yedibuçukta servise biniyrum ve akşam yedibuçukta geliyorum. ve benimde evimin işi gücü var bende yapıyorum. sen hiç 9-6 çalışan dokuza beş kala evden çıkıp altıyı beş geçe eve gelen insan gördünmü dedim.. hey yarabbim.

ya amma yazdım dimi canım çok sıkkkında kızlar kusura bakmayın....

sibelcim öncelikle biraz sakinleşş bak aynı sorunlar bendede vardı bugün öglen eve gelirken kadını işten cıkaracaktım parasınıda hazırladım cıktım yukarı evine neyse zeynos uyuyordu oturduk sohbet etmeye basladı 1 saat gecti söyleyemiyorum işte kadın zeynebe sunuda yapalım haftaya yogurt yapma bana köyden gelecek falan diyor ay kötü oldum o arada zeynos uyandı ama nasıl mutluuu ömer var bakıcının ogluşu 9 yasında onunla oynuyo cırpınıyor sonra dank etti bu kadına ben sadece 50 milyon zam yapacam onu normalde gereksiz bir cok seye veriyorum dedim cocugum mutlu simdiye kadar sadece 1 yanlısını gördüm zeynosu yelekli yatirmıştı ama mesela bugün gittim üstelik o saatte gelecegimi bilmiyodu cocugum tertemiz uyuyordu corabı yelegi yoktu üstünde ayrıca eve birini alsam onun yemesi içmesini düsünecem belki kızımı tv karsısına gecirip kendi keyfine bakacak bilmiyosunki mesela bu kadın sürekli zeynebe yeni şeyler ögretiyo oyuncaklara bile dikkat ediyo egitici seyler al ben onlarla oynatırım falan dio velhasıl kadına dedim ben 600 650 degil 550 veririm(500 şuan) sende kabul ediyosan bende senden memnunum devam edelim dedim ok dedi off amma kafanı şişirdim ama bence artı eksileri bir tart gelecek kadın belki sen gelene kadar kalacak ama birsürü eksisi olacak en azından halası canını yakmaz

bu gecenin delusu benim kac gündür huzursuz oldugumdan rahat uyuyamıyordum bugün kadın işini cözünce saat 9 da zeyneple beraber bir uyuduk tabi ben 2 de uykumu alarak uyandım vücüt 5 saate ayarlı artık fazlası zarar ahh eskiden cok severdim uykuyuuu

Sibelcigim bak bide ne anlatacam hafta sonu bir kadın geldi görüsmeye esimin arkadasının vasıtasıyla aslında ben kadınla telefonda konusunca (şivesinden)üstünü çizdim ama bir görelim dedim neyse geldi kadın konusmaya
sarrtlarımı anlatmaya basladım ay hanımmm 4 yasında ogluda varmış onuda yanında getirecekmiş yok temizlik yapamazmıs ben haftada 1 yaparmışım ütü yapmazmıs eee ne edeceksin ben sahsen sıkılırım öyle otursam yemekte yapmazmıs bide 750 istiyo dedim biz sizi ararızzz meshur laff kadına bak üstelik kocası işsizmiş hem kel hem fodul sultanımmm ay neyse ben uyumaya calısayım yarın işe gidecem maleseff herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragihihoyyyt:teytey::dance:

dün gece öğrendim bugun kesınlesti;ikinci bebişim yolda..dileyen herkese nasib olsun..

ayyyy hayırlı olsun canım nasılsın peki Allah kucağına almayı nasip etsin

e sen yaptın doğruuuu aklinialirimsmile afiyet şeker olsun güzelim benim eşime 7 gün ve 3 öğün fasulye olsa şikayet etmeyeceği için bizim evde çok sık pişer tecrübe konuştu yani lülülülülülü

laelaelaelaelae

bir pastaya 650 gr gidiyormuş galiba pelin şöyle bir baktım da sitelere

sevgili eşim makarnaya düşkün değildir tavuk gribinden beri yani asırlardır da ağzına tavuk sürmüyor ben napıyorsam onu yapardınız yani pelin :bbo: çok sıkışınca ya kuru fasulye ya kahvaltı :lepi:

öznurcum bıldırcın yumurtasının besleyicilik açısından tavuk yumurtasından hiç farklı olmadığını söyledi, illa vericem diyorsan normal yumurta gibi onun da sarısını kullan dedi (ki sanırım oldukça eziyetli olur).

benim sıpa katı yemiyor/yiyemiyor... dün akşam kuskus denedik diyetisyenin önerisi üzerine ağzına vermemle öğürmeye başlayıp kusması bir oldu mafoldumben kışlada öğrenir artık katı gıda yemeyi napiyim :bbo: önceki gün de pirinç pilavı yaptım paşaya özel onda da aynı şey olmuştu

sabahları haşlanmış patatesi küp küp doğrayıp üzerine yumurtanın sarısını koyarak veya domates üzerine yumurta sarısı ekleyerek omlet/menemen tarzı hazırlayabilirsin dedi size de seçenek olarak söylemiş olayım yerimseniben

çorbasına limon sıkıyorum günde 1 tatlı kaşığından fazla olmasın dedi.

bizim bünye alerjik olduğu için yumurta akı, üzüm dışındaki pekmezler, baharatlar, kivi, fındık, badem, fıstık 1 yaşına kadar yasak. benim diyetimi açmaya başladılar keçi peyniri yedim bir kibrit kutusu kadar mutluyum gururluyum delikafadulden allaha bin şükür bir sorun çıkmadı yani görünen o ki kuzum yendi veya yenmek üzere alerjiyi :Saruboceq:

başkaaaaaa???? sağılmış sütü alsın diye yeni bir muhallebi tarif etti ama benim sıpa öyle de yemedi dün telefonda pes etti "tamam sağılmışları vermeyin öyleyse" dedi kaydirigubbakcemile3 keçi oğlum ilk zaferini elde etti yani

yaaaaaaa ben de cuma günü gelsenize diycektiiiiiimmmmmm mafoldumben

günaydın

herkese günaydıııınnnnnnnnn a.s.

Berbat bi gune gunaydin dedim sinirlerim tepeme cikmis durumda . Bizim kombide sorun vardi.İlk yaktigimda su da sorun oluyordu ama hallediyordum .Dun servis geldi bakti abla ben sana bu ayarliyim sen hic ugrasma dedi cuma ben gelene kadar seni idare etsin dedi gitti . Bu sabah yaktim kombiyi iceri gectim eylülün altini almaya bi 10 dakka sonra bi gittim kombi mutfakta beniim yerler su olmus . Kombi calismiyor . Vitaminsiz adam ya bozmus iyice kombiyi. Bugun havada soguk . Actim telefonu adama saymadigimi birakmadim valla. Bugun geleyim aksam ustu dedi . Yanimda olsa ucan tekme ile dalardim herhalde sevimsiz seye .
Kalkti bu arada Eylülün gozu kanlanmis. Doktorunu aradim gel bi bakalim dedi. Aksaustu oraya gidicez.
Daha bitmedi. Cok yagmur yagiyor burda. Dis cephede mantoloma filan yapiyorlar . İskele kurdular bzim katta kaldi takir takir. Eylül sesinden rahatsiz oldu. Neyse yatak odasina bi gttim sonra duvardan su akiyor . Bizim icten mantoloma vardi kabarmis resmen duvar. Su geliyor . Allahim ust uste geldi bugun ya.

aman yaaa hepsi üstüste gelmiş inşallah hemen hallolur

sormayın başıma geleni kızlar yaa. salı günü dört de randevum vardı doktora gittim gidene kadar benim boynumun sol tarafı balon gibi şişmeye başladı ateşim yükseldi bütün vücudum ağrıyor ağrıdan ağlıyordum artık randevu saati geldiğinde. neyse dehşet bir anjin geçiriyorsun dedi doktor ve çok hızlı bir şekilde abseleşiyor boynunun şişliği de ondan dedi. ateşim 38,5 olmuş bu arada. çabuk etki etsin diye penisilin iğne verdi. ben hiç kullanmamış olduğumu belirtmeme rağmen. hemen yaptır ilk iğneni aşağıda dedi. iğneyi yaptırdım anneme zor attım kendimi. gece bir uyandım yine ateş ve bütün vücudumda kırmızı döküntüler. ateş düşürücü aldım sabahı zor ettim. sabah dooğru doktora baktı penisilin alerjisi dedi değiştirdi ilacı. gündüz döküntüler geçti. dün akşam yine bu sefer daha şiddetli bir şekilde kendimi ordan oraya attım kaşıntıdan. acile gitttik iğneler testler rezilim çıktı valla. çok şükür şimdi daha iyiyim ama halsizlikten dizlerim tutmuyor. yatıyorum hala.

ne acayip hastane ya penisilin testi olmadan vurulurmu valla Allah korumuş tatlım herşey olabilirdi hatta her vuruştan önce test yapıyordu kardeşimin dr u

Öznur çıktı mı ajansın sitesinde fotoğrafları bakalım Zeynomuza.

Ben de bir yaşında stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyorum Canberk'e ama işi bilen düzgün bir yer var mıdır araştırmadım daha.

ben aile fotoğrafı istiyorum birde ben eşim zeynep

yok ebru inan alınmadım ya takıldım öyle size.. biliyorum kise öyle merhaba filan diye yazmayız buraların raconu direk alıntı :)))
sen şimdi allah binkere razı olsun pelinde sen de öznur da görrürseniz mutaka bişey yazdığınızı biliyorum..
ya işte görmesek te birbirimizi pek seviyorum valla hepinizi ciddi ciddi.. yoksa insan burdan birine takmasa niye kırılır demi..
herkes benim için çok değerli burda.. valla duygusala bağlandım..iyiki varsınız

aynen canım sende iyi ki varsın hepinizi çok aseviyorum hiç bana yazmasanızda çok seviyorum çünkü biliyorum ki duygular karşılıklı ben seviyorsam siz de beni seviyorsunuzdur

evet bazen insanın ne derler nutkunun tutulduğu anlar oluyor bişey demiyoruz yada peşine düşmüyoruz.. olsun napalım.. harbiden pahalılar.. ben hemşireden rica etmiştim var arda karnımdan çıkarken ki resimleri.. temizlenirken filan.. çok şirin.. iyide çekmiş kız sağolsun.. ama tabi fotocu işe duygu katıyor o ayrı..

evet dağıttık valla.. sabah kim kalkıp uğraşcaksa minik meleklerle..
bende gideyim ufaktan..

benim eşim girmişti tam bebek çıkınca hemşire göbeğini keserken çekmiş çok hoş ama tabii tam poşetlik benim bacaklarda girmiş görüntüye

Oznur okudum ama yazamadim Eylül mikirdadi sureklli.
Eylülü doktora goturdum mevsim degisikligine bagli alerjik bir durum dedi. Gogsunde cok hafif bi ses duydu ama cok cok hafif dedi. Alerjik bi bunyesi var ama dedi. Babasi ayni. İlac verdi iste.
Kombiciler gelmedi. Eylülü sımsıkı giydirdim yatirdim . Umarim bisey olmaz. O kombici umarim bu gece ruyasinda beni gorur !!

Bu arada Eylülün dogum gunu olayini da hallettim .18 Aralikta kutluyorum duyrulur..

nerede yapacaksın tatlım yer ayarlayabildin mi

sibelcim öncelikle biraz sakinleşş bak aynı sorunlar bendede vardı bugün öglen eve gelirken kadını işten cıkaracaktım parasınıda hazırladım cıktım yukarı evine neyse zeynos uyuyordu oturduk sohbet etmeye basladı 1 saat gecti söyleyemiyorum işte kadın zeynebe sunuda yapalım haftaya yogurt yapma bana köyden gelecek falan diyor ay kötü oldum o arada zeynos uyandı ama nasıl mutluuu ömer var bakıcının ogluşu 9 yasında onunla oynuyo cırpınıyor sonra dank etti bu kadına ben sadece 50 milyon zam yapacam onu normalde gereksiz bir cok seye veriyorum dedim cocugum mutlu simdiye kadar sadece 1 yanlısını gördüm zeynosu yelekli yatirmıştı ama mesela bugün gittim üstelik o saatte gelecegimi bilmiyodu cocugum tertemiz uyuyordu corabı yelegi yoktu üstünde ayrıca eve birini alsam onun yemesi içmesini düsünecem belki kızımı tv karsısına gecirip kendi keyfine bakacak bilmiyosunki mesela bu kadın sürekli zeynebe yeni şeyler ögretiyo oyuncaklara bile dikkat ediyo egitici seyler al ben onlarla oynatırım falan dio velhasıl kadına dedim ben 600 650 degil 550 veririm(500 şuan) sende kabul ediyosan bende senden memnunum devam edelim dedim ok dedi off amma kafanı şişirdim ama bence artı eksileri bir tart gelecek kadın belki sen gelene kadar kalacak ama birsürü eksisi olacak en azından halası canını yakmaz

günaydın melike çalışıyo muusun sen bugün

çalışıyorum tatlım bize bayram seyran işlemez patronun paraya ihtiyacı var zaten 15 günde bir 2 gün izin yapıyoruz 2 kişi içi gidiyor

günaydın bu arada duamın son günü okuyum geleyim

Allah kabul etsin melike. cuman mübarek olsun bu arada ne duası kız merak ettim:)

allah kabul etsin melike. Cuman mübarek olsun bu arada ne duası kız merak ettim:)

sağol canım benim senin de cuman mübarek olsun

dilek için fetih suresi okunacak

1_cumartesi 1 adet
2_pazar 3 adet
3_pazartesi 5 adet
4_salı 7 adet
5_çarşamba 7 adet
6_perşembe 7 adet
7_cuma selaya kadar 11 adet

diğer günler ikindiye kadar 1 haftadır işe abdesli başım bağlı geliyorum okudum bitti allah hepimizin dualarını kabul etsin

yok ayol çocukları öne sürüp kendimizi kandırmayalımm:)) çocuklar bahane sohbet şahaane:))

ya bigün ptesi yapında şu toplantınızı yılbaşından önce ben de gelim ;) nazı düşündüğümden yanı oynar arkadaşlarıyla kaydirigubbakcemile3

bende bizim bu tarafta bi stüdyo buldum tesadüfen ebru,
bebek albümü filan yapmışlar böyle süper örnekler var.. dekorları var bebeklere göre filan.. bayıldım biraz kazık bi yerdi ama bir iki pozdan heralde kamburumuz çıkmaz :D

arzu nerde orası bana da söyle ben de yer arıyorum bir yaşında çektiricem..

Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.

aynen canım bende istedim eşim nasılsa ben gircem çekerim dedi. çektide ama hiç fotoğrafçının çektiği gibi olurmu. kamerayada çektiler. naz tam karnımdan çıkarken flian ayy çok güzel aslında ama profesyonel biri yapsaydı süper olurdu.

ben iki yıl önce düğün için fotoğrafçıya bi milyar vermiştim. o da tanıdıktı indirimli yapmıştı.. bosphorus palasın fotoğrafçısıydı.. nooldu albüm öööle dolapta çürüyo. gereksiz boşver. ama hain çocuğunki daha bi önemli sanki..

Oznur okudum ama yazamadim Eylül mikirdadi sureklli.
Eylülü doktora goturdum mevsim degisikligine bagli alerjik bir durum dedi. Gogsunde cok hafif bi ses duydu ama cok cok hafif dedi. Alerjik bi bunyesi var ama dedi. Babasi ayni. İlac verdi iste.
Kombiciler gelmedi. Eylülü sımsıkı giydirdim yatirdim . Umarim bisey olmaz. O kombici umarim bu gece ruyasinda beni gorur !!

Bu arada Eylülün dogum gunu olayini da hallettim .18 Aralikta kutluyorum duyrulur..

geçmiş olsun burcu.. kombiciye bi güzellik düşünmek lazım alsanaalsanasmile hem boz hem gelme.. nerde yapıcaksın doğum gününü ben hala ne yapacağımı düşünüyorum.. neyse bizimki en son size bakar karar veririm :))

arzu nerede o stüdyo bende zeynoşa cektirecem bu arada sen ne tarftasın içerenköyde biz aps binasının yanındayız yakınmı

aa senlede yakınız yani bende küçükyalıda oturuyorum canım. ya evet görümcemle naz iyi anlaşıyo.. gerçi benim kız herkesle iyi anlaşıyo kaydirigubbakcemile3 onunla oynuyosa herkesle anlayışyo yanide görümcem temiz ve güzel bakıyo.. ama işte akşamları 6 da çıkarsa bakcak kimse yok annem gelmez öyle her gün..bak 25 gün çalıştı 1 milyar para verdim hala mırın kırın ediyo ona sinirleniyorum..

sağol canım benim senin de cuman mübarek olsun

dilek için fetih suresi okunacak

1_cumartesi 1 adet
2_pazar 3 adet
3_pazartesi 5 adet
4_salı 7 adet
5_çarşamba 7 adet
6_perşembe 7 adet
7_cuma selaya kadar 11 adet

diğer günler ikindiye kadar 1 haftadır işe abdesli başım bağlı geliyorum okudum bitti allah hepimizin dualarını kabul etsin

allah kabul etsin melike..

herkese günaydın ve iyi tatiller...

benim koca hasta. kocalar hasta olunca nasıl olur bilirsiniz anlatmama gerek yok :) dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyo işte kaydirigubbakcemile3 benim bütün planlarım yattı tabi. bugün temizlik yapcaktım.. ama yarın annesine gidicez muhtemelen yarına iyileşir pazar günü tekrar kötüler :)) hadi baba kız uyurken azcık ortalık topliim bari..

selam herkese
gecmışe bakamadım alan var mı bılmıyorum ama su bımde kı oyun cadırından anneme sabahın 9 unda gıttık aldık bıtmesın dıye:))zarzor kurduk su içine gecen cubukların bukulmesı gerekırken oyle bı yapmışlar kı o kadar settıkı neyse babamız yaptı en sonunda,,azra şaşırdı baktı ben ıcıne gırınce o da gırdı ıkı elledı falan bı daha da oralı olmadı:((annemle hevesımız kursagımızda kaldı,,neyse buyuyunce anlar sever dedık kaldırır o zman kurarız dıye konuşurken o cubuklardan bırı gerılmeye daha fazla dayanmadı durduğu yerde çat dıye kırıldı çadır yamuldu:((hala alan yoksa ben tavsıye etmıyorum şahsen,,ucuz ama bışeye benzemyo en azından şımdı ıçın,,ha belkı dıger bebkler farklı tepkı verır ama dayanıklı sağlam bışı değil arkıdışlerr

hadi ya bende aldım daha kurmadık versemmiki bide bebek külotlu coraplarından aldım güzel görünüyordu

selam herkese
gecmışe bakamadım alan var mı bılmıyorum ama su bımde kı oyun cadırından anneme sabahın 9 unda gıttık aldık bıtmesın dıye:))zarzor kurduk su içine gecen cubukların bukulmesı gerekırken oyle bı yapmışlar kı o kadar settıkı neyse babamız yaptı en sonunda,,azra şaşırdı baktı ben ıcıne gırınce o da gırdı ıkı elledı falan bı daha da oralı olmadı:((annemle hevesımız kursagımızda kaldı,,neyse buyuyunce anlar sever dedık kaldırır o zman kurarız dıye konuşurken o cubuklardan bırı gerılmeye daha fazla dayanmadı durduğu yerde çat dıye kırıldı çadır yamuldu:((hala alan yoksa ben tavsıye etmıyorum şahsen,,ucuz ama bışeye benzemyo en azından şımdı ıçın,,ha belkı dıger bebkler farklı tepkı verır ama dayanıklı sağlam bışı değil arkıdışlerr

valla ben aldım kurdum sabahtan akşama kadar da onunla oynadık. çok sevdi benimki zor çıkardım içinden.. dora lı olanı aldım ben..

Back