2009 Aralık Anneleri

ebruuu peliiiin insan bir selamı arıyor bazen ya kıslar.. hadi burcu benle hiç konuşup selam vermez oldu sizde mi yoksaaa :(

Yok Arzu ya ben öyle selam merhaba falan demiyorum kimseye pek bir girip bir çıktığım için yoksa özellikle yapılmış hiçbir şey yok canım kusura bakma böyle düşünmene sebep olduysamolumunekankayizsmile

Yok Arzu ya ben öyle selam merhaba falan demiyorum kimseye pek bir girip bir çıktığım için yoksa özellikle yapılmış hiçbir şey yok canım kusura bakma böyle düşünmene sebep olduysamolumunekankayizsmile
yok ebru inan alınmadım ya takıldım öyle size.. biliyorum kise öyle merhaba filan diye yazmayız buraların raconu direk alıntı :)))
sen şimdi allah binkere razı olsun pelinde sen de öznur da görrürseniz mutaka bişey yazdığınızı biliyorum..
ya işte görmesek te birbirimizi pek seviyorum valla hepinizi ciddi ciddi.. yoksa insan burdan birine takmasa niye kırılır demi..
herkes benim için çok değerli burda.. valla duygusala bağlandım..iyiki varsınız

Öznur çıktı mı ajansın sitesinde fotoğrafları bakalım Zeynomuza.

Ben de bir yaşında stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyorum Canberk'e ama işi bilen düzgün bir yer var mıdır araştırmadım daha.

yok ebru 3 hafta içinde web e konurmuş..pek hoşuna gitti zeynonun ama:))
benimde aklımda stüdyo fotoğrafı bi ayaklansında iyice..

canancım cevap yazamamıştım sana özelden teşekkür ederim ilgin için..doktora götürdüler bebişi annesinin doğum sonrası aldığı antibiyotikten alerji olmuş kuzum.değiştirmişler ilacı daha iyiymiş şimdi..

yok ebru inan alınmadım ya takıldım öyle size.. biliyorum kise öyle merhaba filan diye yazmayız buraların raconu direk alıntı :)))
sen şimdi allah binkere razı olsun pelinde sen de öznur da görrürseniz mutaka bişey yazdığınızı biliyorum..
ya işte görmesek te birbirimizi pek seviyorum valla hepinizi ciddi ciddi.. yoksa insan burdan birine takmasa niye kırılır demi..
herkes benim için çok değerli burda.. valla duygusala bağlandım..iyiki varsınız

Çok şiirsel olmuş hemi de Arzu:)
Tabii ki benim için de öyle buradaki çoğu kişi, aylardır neler paylaştık, üzüldük, sevindik, merak ettik doğdular büyüdüler de sağlıkla, yaşlarını kutlayacağız bak.

Bu arada stüdyo izmirdeymiş ama buralarda da vardır elbet.

bende bizim bu tarafta bi stüdyo buldum tesadüfen ebru,
bebek albümü filan yapmışlar böyle süper örnekler var.. dekorları var bebeklere göre filan.. bayıldım biraz kazık bi yerdi ama bir iki pozdan heralde kamburumuz çıkmaz :D

bak aklıma ne geldi ebru ben düğün fotolarını ıhlamur kasrında çektirmiştim çokta güzel oldular açıkhavada. toplaşalım baharda ayarlayalım fotoğrafçıyı çektirelim hem indirimde alırız belkim :)))
bu arada zümrüt bayaa iyi bu konuda ama biraz tuzlu tabi.

bak aklıma ne geldi ebru ben düğün fotolarını ıhlamur kasrında çektirmiştim çokta güzel oldular açıkhavada. toplaşalım baharda ayarlayalım fotoğrafçıyı çektirelim hem indirimde alırız belkim :)))
Çok da güzel olur Öznurcuğum bahara yürümeye de başlar bu kuzular tabii durup da çektirirler mi yoksa peşlerinden koştururlar mı ama değişik bir hatıra olur.

zümrüt on numara ya öznur.. çok bakmıştım düğün zamanında da br türlü orayı istiyorum diyememiştim.. şimdi olsa öttürürüm valla:1:
benim düğün fotolarını görseniz gülekten ölürsünüz.. rezil herif öyle kötü çekmişki.. hani birde tavsiyeyle gittik.. ya resmen nasıl desem öyle basit ki.. içimde kaldı ahanda iyi mi oldu demedim de..

Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.

Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.

bende çok istedim bana kalsa hiç gözümü kırpmadan verirdimde o parayı ama bizimkide aynı şeyi söyledi hiç okadar para verilirmiymiş..aslında düğünden daha önemli bi anı bu benim için çook özel..
fiyatları çok pahalı gerçekten neredeysa doğum parası:)))

zümrüt çok başarılı gerçekten arzu..ama ben hiç pişman olmadıım benim fotolardan çok içime sinmişti iyikide okadar para vermemişim boşu boşuna

evet bazen insanın ne derler nutkunun tutulduğu anlar oluyor bişey demiyoruz yada peşine düşmüyoruz.. olsun napalım.. harbiden pahalılar.. ben hemşireden rica etmiştim var arda karnımdan çıkarken ki resimleri.. temizlenirken filan.. çok şirin.. iyide çekmiş kız sağolsun.. ama tabi fotocu işe duygu katıyor o ayrı..
zümrüt çok başarılı gerçekten arzu..ama ben hiç pişman olmadıım benim fotolardan çok içime sinmişti iyikide okadar para vermemişim boşu boşuna

nerelere gittik gece gece taa düğün fotoları falan filan:))
hadi ben kaçtım iyi geceler.
evet dağıttık valla.. sabah kim kalkıp uğraşcaksa minik meleklerle..
bende gideyim ufaktan..

Zümrütün sitesini inceledim şimdi çok hoş fotolar var gerçekten.

Oğluş uyudu ben de gideyim yavaş yavaş yatmaya herkese iyi geceler kesintisiz uykular inşallah.

kızlar bişey sorcam regl im şuan başladı da ben hapa başlıycam
hemen şimdi mi almam gerekirdi
yarın başlasam olurmu.. ilk günüydü sanırım başlama

aaa negüzel belki aynı reklama denk gelirler belli mi olur.. ahdi hayırlı olsun zeyno ya..
bugün mesaj geldi bebek bezi reklamı için; asil oyuncu olarak oynarsa 350 diğer yandan oynarsa 125 lira alıyomuş çekim için.. çok değil ama atarız kuzuların hesabına.. ama gidemedik görüşmeye çünkü sonra yaşı yükseltilmiş firma tarafından 1,5- 2,5 olmuş.. yürüyen bebek aramışlar.. bakalım gelir inşallah bişeyler.. bize de gezme çıkar.. belkim o arada ben de keşfedilirimde, artist olurum hehe kaydirigubbakcemile3
artist olup evden gaçacaaam

Hnagi ajans bu nerde ben bilmiyorum hiç bişey:( Zaten Arda nın fotolarını da görmdim nerden bakılıyorki.bi foto konusu geçmişti okudumdu ama aradım foto göremedim burdada facede de.şimdi anlıyorum başka sitede çıkıyormuş ama nerdeeee
inş.hayırlısı olsun arkadaşlar güzel yerlerde görelim bebişlerikaydirigubbakcemile2

Oznur okudum ama yazamadim Eylül mikirdadi sureklli.
Eylülü doktora goturdum mevsim degisikligine bagli alerjik bir durum dedi. Gogsunde cok hafif bi ses duydu ama cok cok hafif dedi. Alerjik bi bunyesi var ama dedi. Babasi ayni. İlac verdi iste.
Kombiciler gelmedi. Eylülü sımsıkı giydirdim yatirdim . Umarim bisey olmaz. O kombici umarim bu gece ruyasinda beni gorur !!

Bu arada Eylülün dogum gunu olayini da hallettim .18 Aralikta kutluyorum duyrulur..

Back