ebruuu peliiiin insan bir selamı arıyor bazen ya kıslar.. hadi burcu benle hiç konuşup selam vermez oldu sizde mi yoksaaa
yok ebru inan alınmadım ya takıldım öyle size.. biliyorum kise öyle merhaba filan diye yazmayız buraların raconu direk alıntı :)))Yok Arzu ya ben öyle selam merhaba falan demiyorum kimseye pek bir girip bir çıktığım için yoksa özellikle yapılmış hiçbir şey yok canım kusura bakma böyle düşünmene sebep olduysamolumunekankayizsmile
Öznur çıktı mı ajansın sitesinde fotoğrafları bakalım Zeynomuza.
Ben de bir yaşında stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyorum Canberk'e ama işi bilen düzgün bir yer var mıdır araştırmadım daha.
evet ebru bende her yaşında allah nasip ederse stüdyoda çektirmek istiyorum .. inşallah allahın izniyle.. güzel anı olur
yok ebru inan alınmadım ya takıldım öyle size.. biliyorum kise öyle merhaba filan diye yazmayız buraların raconu direk alıntı :)))
sen şimdi allah binkere razı olsun pelinde sen de öznur da görrürseniz mutaka bişey yazdığınızı biliyorum..
ya işte görmesek te birbirimizi pek seviyorum valla hepinizi ciddi ciddi.. yoksa insan burdan birine takmasa niye kırılır demi..
herkes benim için çok değerli burda.. valla duygusala bağlandım..iyiki varsınız
Çok da güzel olur Öznurcuğum bahara yürümeye de başlar bu kuzular tabii durup da çektirirler mi yoksa peşlerinden koştururlar mı ama değişik bir hatıra olur.bak aklıma ne geldi ebru ben düğün fotolarını ıhlamur kasrında çektirmiştim çokta güzel oldular açıkhavada. toplaşalım baharda ayarlayalım fotoğrafçıyı çektirelim hem indirimde alırız belkim :)))
bu arada zümrüt bayaa iyi bu konuda ama biraz tuzlu tabi.
zümrüt on numara ya öznur.. çok bakmıştım düğün zamanında da br türlü orayı istiyorum diyememiştim.. şimdi olsa öttürürüm vallabak aklıma ne geldi ebru ben düğün fotolarını ıhlamur kasrında çektirmiştim çokta güzel oldular açıkhavada. toplaşalım baharda ayarlayalım fotoğrafçıyı çektirelim hem indirimde alırız belkim :)))
bu arada zümrüt bayaa iyi bu konuda ama biraz tuzlu tabi.
Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.
evet bazen insanın ne derler nutkunun tutulduğu anlar oluyor bişey demiyoruz yada peşine düşmüyoruz.. olsun napalım.. harbiden pahalılar.. ben hemşireden rica etmiştim var arda karnımdan çıkarken ki resimleri.. temizlenirken filan.. çok şirin.. iyide çekmiş kız sağolsun.. ama tabi fotocu işe duygu katıyor o ayrı..Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.
zümrüt çok başarılı gerçekten arzu..ama ben hiç pişman olmadıım benim fotolardan çok içime sinmişti iyikide okadar para vermemişim boşu boşuna
evet dağıttık valla.. sabah kim kalkıp uğraşcaksa minik meleklerle..nerelere gittik gece gece taa düğün fotoları falan filan:))
hadi ben kaçtım iyi geceler.
aaa negüzel belki aynı reklama denk gelirler belli mi olur.. ahdi hayırlı olsun zeyno ya..
bugün mesaj geldi bebek bezi reklamı için; asil oyuncu olarak oynarsa 350 diğer yandan oynarsa 125 lira alıyomuş çekim için.. çok değil ama atarız kuzuların hesabına.. ama gidemedik görüşmeye çünkü sonra yaşı yükseltilmiş firma tarafından 1,5- 2,5 olmuş.. yürüyen bebek aramışlar.. bakalım gelir inşallah bişeyler.. bize de gezme çıkar.. belkim o arada ben de keşfedilirimde, artist olurum hehe kaydirigubbakcemile3
artist olup evden gaçacaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?