dün gece öğrendim bugun kesınlesti;ikinci bebişim yolda..dileyen herkese nasib olsun..
Kostur kostur yasiyoruz resmen minan ilk uykusuna daldi anca yemegini minanin hazirlarim birde kahvalti masasini toplarim uyanana kadar ikinci uykuda yerler silinecek ucuncu uykuda bize yemek yaplacak nekadar sasmayan bir program :))
ay aynı pelin hayatımın programı nazın uyumasına göre ayarlı kaydirigubbakcemile3
Berbat bi gune gunaydin dedim sinirlerim tepeme cikmis durumda . Bizim kombide sorun vardi.İlk yaktigimda su da sorun oluyordu ama hallediyordum .Dun servis geldi bakti abla ben sana bu ayarliyim sen hic ugrasma dedi cuma ben gelene kadar seni idare etsin dedi gitti . Bu sabah yaktim kombiyi iceri gectim eylülün altini almaya bi 10 dakka sonra bi gittim kombi mutfakta beniim yerler su olmus . Kombi calismiyor . Vitaminsiz adam ya bozmus iyice kombiyi. Bugun havada soguk . Actim telefonu adama saymadigimi birakmadim valla. Bugun geleyim aksam ustu dedi . Yanimda olsa ucan tekme ile dalardim herhalde sevimsiz seye .
Kalkti bu arada Eylülün gozu kanlanmis. Doktorunu aradim gel bi bakalim dedi. Aksaustu oraya gidicez.
Daha bitmedi. Cok yagmur yagiyor burda. Dis cephede mantoloma filan yapiyorlar . İskele kurdular bzim katta kaldi takir takir. Eylül sesinden rahatsiz oldu. Neyse yatak odasina bi gttim sonra duvardan su akiyor . Bizim icten mantoloma vardi kabarmis resmen duvar. Su geliyor . Allahim ust uste geldi bugun ya.
amaan burcu yaa amma aksilik olmuş.. umarım halletmişsindir..
sormayın başıma geleni kızlar yaa. salı günü dört de randevum vardı doktora gittim gidene kadar benim boynumun sol tarafı balon gibi şişmeye başladı ateşim yükseldi bütün vücudum ağrıyor ağrıdan ağlıyordum artık randevu saati geldiğinde. neyse dehşet bir anjin geçiriyorsun dedi doktor ve çok hızlı bir şekilde abseleşiyor boynunun şişliği de ondan dedi. ateşim 38,5 olmuş bu arada. çabuk etki etsin diye penisilin iğne verdi. ben hiç kullanmamış olduğumu belirtmeme rağmen. hemen yaptır ilk iğneni aşağıda dedi. iğneyi yaptırdım anneme zor attım kendimi. gece bir uyandım yine ateş ve bütün vücudumda kırmızı döküntüler. ateş düşürücü aldım sabahı zor ettim. sabah dooğru doktora baktı penisilin alerjisi dedi değiştirdi ilacı. gündüz döküntüler geçti. dün akşam yine bu sefer daha şiddetli bir şekilde kendimi ordan oraya attım kaşıntıdan. acile gitttik iğneler testler rezilim çıktı valla. çok şükür şimdi daha iyiyim ama halsizlikten dizlerim tutmuyor. yatıyorum hala.
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın..
doktordan geldim şimdi
nihayet taktırdm spirali..tansiyonum düştü stresten :bbo: çok fazla acı hissetmedim iğne batması gibi ama fazla sıktım kendimi galiba çok başım döndü sonra..şu andada aklım hep orda biraz sızlama var sanki..alışıcam inşallah..bidaha regl olduğumdada kontrole gidicem kayma olabiliyormuş ilk adette..neyse rahatladım bi yandana aklımdaydı hep..
hadi bakalım hayırlı olsun. ben asla taktıramam öyle bişey. emzirme bitsin doğum kontrol hapına devam..