sağol arzucum.. amaaan boşverelim. çok daraldım yazdım işte o sinirle. sonuçta ben kendimi biliyorum kendi bildiğimi okuyacağım kim ne derse desin :)) bide felaket inadımdır.. kadına 25 gün çalışma karşılığında hem iki kere maaş ödiycem bide hanımın dediği olacak yok öyle. istemiyosa kapı orda hiç uğraşamam valla..
konuş bunları birebir... bak de böyleyken böyle de.. sende halasısın birazda özveride bulunman gerekir de.. anladığım kadaryla eşin vasıtasıyla bazı şeyleri görüşüyosunuz..sağol arzucum.. amaaan boşverelim. çok daraldım yazdım işte o sinirle. sonuçta ben kendimi biliyorum kendi bildiğimi okuyacağım kim ne derse desin :)) bide felaket inadımdır.. kadına 25 gün çalışma karşılığında hem iki kere maaş ödiycem bide hanımın dediği olacak yok öyle. istemiyosa kapı orda hiç uğraşamam valla..
bencede boşver sibel..bu erkek tarafının dertleri bitmiyo işte böyle konuşup kendimizi gerdiğimizle kalıyoruz..takma kafaya bakıcı bulunmayacak bişey değil sonuçta hiç olmadı oturup kendin bakarsın çocuğuna..bizim buluşmalara filan katılırsın:)) iyi stres atıyoruz biz valla:))))))))))
Burcuylada konustuk ay cok gulduk neymis cocuklar birlikte oynasin buyusun yalannnn anneler rahatlasin :))))Biz o kdar hararetli konusuyoruzki cocuklar arada mecbur kaynasiyor :)))
yok ayol çocukları öne sürüp kendimizi kandırmayalımm:)) çocuklar bahane sohbet şahaane:))
aaa negüzel belki aynı reklama denk gelirler belli mi olur.. ahdi hayırlı olsun zeyno ya..arzuuu bizde bugün aynı ajansa gidip foto çektirdik:))
burcu gitmiş merak ettim ne yaptı acaba..
ebru seninde sesin çıkmıyo canberklemi uğraşıyosun yine uyumadımı daha..
Ebru gecmise takildi herhalde :)
aaa negüzel belki aynı reklama denk gelirler belli mi olur.. ahdi hayırlı olsun zeyno ya..
bugün mesaj geldi bebek bezi reklamı için; asil oyuncu olarak oynarsa 350 diğer yandan oynarsa 125 lira alıyomuş çekim için.. çok değil ama atarız kuzuların hesabına.. ama gidemedik görüşmeye çünkü sonra yaşı yükseltilmiş firma tarafından 1,5- 2,5 olmuş.. yürüyen bebek aramışlar.. bakalım gelir inşallah bişeyler.. bize de gezme çıkar.. belkim o arada ben de keşfedilirimde, artist olurum hehe kaydirigubbakcemile3
artist olup evden gaçacaaam
aynen bende caımolabilir valla:)) bakalım ne olacak ben öyle sürekli yapma niyetinde değilim aslında bir iki anı olsun diyorum zeynebe..
evet ebru bende her yaşında allah nasip ederse stüdyoda çektirmek istiyorum .. inşallah allahın izniyle.. güzel anı olurÖznur çıktı mı ajansın sitesinde fotoğrafları bakalım Zeynomuza.
Ben de bir yaşında stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyorum Canberk'e ama işi bilen düzgün bir yer var mıdır araştırmadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?