2009 Aralık Anneleri

bencede boşver sibel..bu erkek tarafının dertleri bitmiyo işte böyle konuşup kendimizi gerdiğimizle kalıyoruz..takma kafaya bakıcı bulunmayacak bişey değil sonuçta hiç olmadı oturup kendin bakarsın çocuğuna..bizim buluşmalara filan katılırsın:)) iyi stres atıyoruz biz valla:))))))))))

Zaten sen bir basaksin biz ne desekde sen bildigini yapacaksin sen yaz rahatla biraz buraya yeter sana hadi iyigeceler

konuş bunları birebir... bak de böyleyken böyle de.. sende halasısın birazda özveride bulunman gerekir de.. anladığım kadaryla eşin vasıtasıyla bazı şeyleri görüşüyosunuz..
öz veri bile değil senden beklediğim yapman gereken zaten bu de çalışan olarak bile de.. ay ne bilim ne dicemi bilemedim resmen unuttum

burcu gitmiş merak ettim ne yaptı acaba..
ebru seninde sesin çıkmıyo canberklemi uğraşıyosun yine uyumadımı daha..

Burcuylada konustuk ay cok gulduk neymis cocuklar birlikte oynasin buyusun yalannnn anneler rahatlasin :))))Biz o kdar hararetli konusuyoruzki cocuklar arada mecbur kaynasiyor :)))

arzuuu bizde bugün aynı ajansa gidip foto çektirdik:))
aaa negüzel belki aynı reklama denk gelirler belli mi olur.. ahdi hayırlı olsun zeyno ya..
bugün mesaj geldi bebek bezi reklamı için; asil oyuncu olarak oynarsa 350 diğer yandan oynarsa 125 lira alıyomuş çekim için.. çok değil ama atarız kuzuların hesabına.. ama gidemedik görüşmeye çünkü sonra yaşı yükseltilmiş firma tarafından 1,5- 2,5 olmuş.. yürüyen bebek aramışlar.. bakalım gelir inşallah bişeyler.. bize de gezme çıkar.. belkim o arada ben de keşfedilirimde, artist olurum hehe kaydirigubbakcemile3
artist olup evden gaçacaaam

olabilir valla:)) bakalım ne olacak ben öyle sürekli yapma niyetinde değilim aslında bir iki anı olsun diyorum zeynebe..

ebruuu peliiiin insan bir selamı arıyor bazen ya kıslar.. hadi burcu benle hiç konuşup selam vermez oldu sizde mi yoksaaa

Öznur çıktı mı ajansın sitesinde fotoğrafları bakalım Zeynomuza.

Ben de bir yaşında stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyorum Canberk'e ama işi bilen düzgün bir yer var mıdır araştırmadım daha.

evet ebru bende her yaşında allah nasip ederse stüdyoda çektirmek istiyorum .. inşallah allahın izniyle.. güzel anı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…