Bige ay aklima geldin sabah beste nane yagimiydi burun tikanmasin diye minanin sabah tikandi ememedi acmaya calisincada uykusu kacti 7 e kadar uyaniktidedim olsun sabah uyur sabah 1 saat sonrA uyandi saka gibi birde hastaliktan sonra yeni adet emeyim ama uyumayayim gzdir beni oyle uyuyayim
ah ah Bigecim süper olurdu ama gelecek olanları daha önce 3 kere felan dolu olduğum için çevirdim, bunda 2 hafta önceden söylediler ...
ama ben onlara bana önceden söyleyin ben program yapıyorum demiştim benim suçum yok yani
ya o gün sorduğumda çorbanın içinde pütür geldiğinde rahatsız olması normal içmeye hazırlanıp pütür geldiğinde siz de rahatsız olursunuz dedi mantıklı da geldi... kuru verin koyun önüne kendi dokunursa yer dedi ama dokunup yere atıyor o arada ben ağzına verince de diline dokunduğu anda öğürmeye başlıyor kıyamıyorum da ama öğrenmesi de lazım :sinifsinif:
günaydın. geçmişe bakayım dedim ama çıkamadım işin içinden .işimde çok bugünde yarım günsempatiksalakcinniherkez iyimi. ben sabah çok ıslandım afedersiniz donuma kadankurunuyom şimdi ama yağmur kesilmedi hala bilmiyorumkismile
günaydın herkese...
donu ıslaaaaaak donu ıslaaaaaaaaaak lülülülülülü
günaydınnnnnnnnn Şeniz nasıl oldun? paşalar nasıl?
Eskidn oguruyrdu simdi Agzindan eliyle cikarip atyr mina sonrada ablam onu guldurmek icin eline agzina kapatip aboov diyordu yaramazlik yapinca o bana abbb diyip eline agzina kapatyr sipa israrla devam edecegiz mecburbalik yiyor dedim dr a e balik yiyebiliyrsa yutmada sorun yok o yemek istemedigi icin yapiyrdur alistirma calismalarina devam dedi coook yardimci oldu yani :)
Berbat bi gune gunaydin dedim sinirlerim tepeme cikmis durumda . Bizim kombide sorun vardi.İlk yaktigimda su da sorun oluyordu ama hallediyordum .Dun servis geldi bakti abla ben sana bu ayarliyim sen hic ugrasma dedi cuma ben gelene kadar seni idare etsin dedi gitti . Bu sabah yaktim kombiyi iceri gectim eylülün altini almaya bi 10 dakka sonra bi gittim kombi mutfakta beniim yerler su olmus . Kombi calismiyor . Vitaminsiz adam ya bozmus iyice kombiyi. Bugun havada soguk . Actim telefonu adama saymadigimi birakmadim valla. Bugun geleyim aksam ustu dedi . Yanimda olsa ucan tekme ile dalardim herhalde sevimsiz seye .
Kalkti bu arada Eylülün gozu kanlanmis. Doktorunu aradim gel bi bakalim dedi. Aksaustu oraya gidicez.
Daha bitmedi. Cok yagmur yagiyor burda. Dis cephede mantoloma filan yapiyorlar . İskele kurdular bzim katta kaldi takir takir. Eylül sesinden rahatsiz oldu. Neyse yatak odasina bi gttim sonra duvardan su akiyor . Bizim icten mantoloma vardi kabarmis resmen duvar. Su geliyor . Allahim ust uste geldi bugun ya.
Ay allahim kiyamam kizinida seveyim senide burdada felaket kotu yagmur resmen firtina geceden beri bu kucuk burunlari ne yapacagiz yaok otribebe iyide cocugun uykusu gitti
ya o gün sorduğumda çorbanın içinde pütür geldiğinde rahatsız olması normal içmeye hazırlanıp pütür geldiğinde siz de rahatsız olursunuz dedi mantıklı da geldi... kuru verin koyun önüne kendi dokunursa yer dedi ama dokunup yere atıyor o arada ben ağzına verince de diline dokunduğu anda öğürmeye başlıyor kıyamıyorum da ama öğrenmesi de lazım :sinifsinif:
günaydın. geçmişe bakayım dedim ama çıkamadım işin içinden .işimde çok bugünde yarım günsempatiksalakcinniherkez iyimi. ben sabah çok ıslandım afedersiniz donuma kadankurunuyom şimdi ama yağmur kesilmedi hala bilmiyorumkismile
evet canım nane yağını sıcak suya damlatacaksın (1-2 damla maksimum) radyatör veya tercihen tealightla sıcak tutabilirsen çok daha etkili olur
napalım kader kısmet benim de ne zamandır aklımda ama sevgili kocacığım yarın çalışıp çalışmadıklarına haaaaaaaaala karar veremedikleri için sesimi çıkaramadım :mymeka:
günaydın herkese...
donu ıslaaaaaak donu ıslaaaaaaaaaak lülülülülülü
allah sabır versin dünürcüm
al eylülü git annenlere gözün görmezse katlanabilirsin... kocan ilgilensin halletsin sonra gelirsiniz yerimseniben
geçenlerde doktorun bitanesi açıklaam yapmıştı 2 yaşına kadar normal diye,
nasıl yemek istiyorsa öyle verin sonuçta beslenmesi önemli diye
ama yinede ara ara denemekten vazgeçmeyin dedi.
ayarlarız bi ara yani inşallah maşallah
çatlak mısın nesin benim gibi, yine güldürdün :roflol::roflol::roflol:
evet bendede gidiyor site
bende sadece benim sistemlerden kaynaklanıyor sandımdı
Annemlere gidemem annemlerinde merkezi sistem kaloriferleri hala yanmiyor . Onlarin yonetici ayri bi kıl .. Kombici gelsin butun sinirlerimi cikarcam iq su dusukten
Annemlere gidemem annemlerinde merkezi sistem kaloriferleri hala yanmiyor . Onlarin yonetici ayri bi kıl .. Kombici gelsin butun sinirlerimi cikarcam iq su dusukten
eşim de öyle dedi zaten "napalım bizim çocuğumuz da 2 yaşında yer katı gıda ver çorbayı gitsin annesi" buyurdu haşmet buyrunnnnnnnnn
hı hı kaç ayda ayarlayabilmiştik ilkini???? sengözlerimebaksanab
çatlak benim göbek adım!!! hakikaten öyle ama malum göbek fay haritası kıvamında sempatiksalakcinni
Bilge bu pütürlü yememe işinin genetik olduğunu ve hazıroluşla ilgili olduğunu okumuştum benim de kızkardeşimin ikiz kızları iki yaşına gelene kadar hiç pütürlü bir şey yiyememişlerdi sonra alıştılar üçüncü kızı ise en baştan beri yiyebiliyor bu durum da bende genetik olduğu düşüncesini kuvvetlendirdi. Umut da hazır olduğu zaman yemeye başlayacaktır bence.
nilgüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnn şuraya baaaaaaaaaakkkkkkk
amanın züpermiş yaw
gitmek lazım, gerçi gidersek kendimizi kaybederiz
aha "WELCOME TO CAMİ DUVARI" pankartını aç da bari hafif tedbirli gelsin dünür be yau
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?