• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Bige ay aklima geldin sabah beste nane yagimiydi burun tikanmasin diye minanin sabah tikandi ememedi acmaya calisincada uykusu kacti 7 e kadar uyanikti :( dedim olsun sabah uyur sabah 1 saat sonrA uyandi saka gibi birde hastaliktan sonra yeni adet emeyim ama uyumayayim gzdir beni oyle uyuyayim

evet canım nane yağını sıcak suya damlatacaksın (1-2 damla maksimum) radyatör veya tercihen tealightla sıcak tutabilirsen çok daha etkili olur

ah ah Bigecim süper olurdu ama gelecek olanları daha önce 3 kere felan dolu olduğum için çevirdim, bunda 2 hafta önceden söylediler ...

ama ben onlara bana önceden söyleyin ben program yapıyorum demiştim benim suçum yok yani

napalım kader kısmet benim de ne zamandır aklımda ama sevgili kocacığım yarın çalışıp çalışmadıklarına haaaaaaaaala karar veremedikleri için sesimi çıkaramadım :mymeka:

ya o gün sorduğumda çorbanın içinde pütür geldiğinde rahatsız olması normal içmeye hazırlanıp pütür geldiğinde siz de rahatsız olursunuz dedi mantıklı da geldi... kuru verin koyun önüne kendi dokunursa yer dedi ama dokunup yere atıyor o arada ben ağzına verince de diline dokunduğu anda öğürmeye başlıyor kıyamıyorum da ama öğrenmesi de lazım :sinifsinif:

Eskidn oguruyrdu simdi Agzindan eliyle cikarip atyr mina sonrada ablam onu guldurmek icin eline agzina kapatip aboov diyordu yaramazlik yapinca o bana abbb diyip eline agzina kapatyr sipa israrla devam edecegiz mecbur :( balik yiyor dedim dr a e balik yiyebiliyrsa yutmada sorun yok o yemek istemedigi icin yapiyrdur alistirma calismalarina devam dedi coook yardimci oldu yani :)

günaydın. geçmişe bakayım dedim ama çıkamadım işin içinden .işimde çok bugünde yarım günsempatiksalakcinniherkez iyimi. ben sabah çok ıslandım afedersiniz donuma kadan:utangac:kurunuyom şimdi ama yağmur kesilmedi hala bilmiyorumkismile

donu ıslaaaaaak donu ıslaaaaaaaaaak lülülülülülü

günaydın herkese...

günaydınnnnnnnnn Şeniz nasıl oldun? paşalar nasıl?

Berbat bi gune gunaydin dedim sinirlerim tepeme cikmis durumda . Bizim kombide sorun vardi.İlk yaktigimda su da sorun oluyordu ama hallediyordum .Dun servis geldi bakti abla ben sana bu ayarliyim sen hic ugrasma dedi cuma ben gelene kadar seni idare etsin dedi gitti . Bu sabah yaktim kombiyi iceri gectim eylülün altini almaya bi 10 dakka sonra bi gittim kombi mutfakta beniim yerler su olmus . Kombi calismiyor . Vitaminsiz adam ya bozmus iyice kombiyi. Bugun havada soguk . Actim telefonu adama saymadigimi birakmadim valla. Bugun geleyim aksam ustu dedi . Yanimda olsa ucan tekme ile dalardim herhalde sevimsiz seye .
Kalkti bu arada Eylülün gozu kanlanmis. Doktorunu aradim gel bi bakalim dedi. Aksaustu oraya gidicez.
Daha bitmedi. Cok yagmur yagiyor burda. Dis cephede mantoloma filan yapiyorlar . İskele kurdular bzim katta kaldi takir takir. Eylül sesinden rahatsiz oldu. Neyse yatak odasina bi gttim sonra duvardan su akiyor . Bizim icten mantoloma vardi kabarmis resmen duvar. Su geliyor . Allahim ust uste geldi bugun ya.

Eskidn oguruyrdu simdi Agzindan eliyle cikarip atyr mina sonrada ablam onu guldurmek icin eline agzina kapatip aboov diyordu yaramazlik yapinca o bana abbb diyip eline agzina kapatyr sipa israrla devam edecegiz mecbur :( balik yiyor dedim dr a e balik yiyebiliyrsa yutmada sorun yok o yemek istemedigi icin yapiyrdur alistirma calismalarina devam dedi coook yardimci oldu yani :)

bizim yemeklerden parmağımla ezip verdiğimde yiyor... dilim olarak değil ama bütün ekmeği verdiğimde (taze/bayat farketmiyor) ısırıp parçaları yiyip öğürmeden yutuyor... anlatmıştım kendi başına külah yedi ya!!! ama pilav ve kuskusta kustu :1no2: haşlanmış sebzeleri çatalla ezip versem diyorum :delphin:
ben yemekten önce karnı açken veriyorum ki kusarsa da en azından yemeği kaybetmeyelim :bbo:

site gidip geliyor ya sizde de var mı bu sorun???

Berbat bi gune gunaydin dedim sinirlerim tepeme cikmis durumda . Bizim kombide sorun vardi.İlk yaktigimda su da sorun oluyordu ama hallediyordum .Dun servis geldi bakti abla ben sana bu ayarliyim sen hic ugrasma dedi cuma ben gelene kadar seni idare etsin dedi gitti . Bu sabah yaktim kombiyi iceri gectim eylülün altini almaya bi 10 dakka sonra bi gittim kombi mutfakta beniim yerler su olmus . Kombi calismiyor . Vitaminsiz adam ya bozmus iyice kombiyi. Bugun havada soguk . Actim telefonu adama saymadigimi birakmadim valla. Bugun geleyim aksam ustu dedi . Yanimda olsa ucan tekme ile dalardim herhalde sevimsiz seye .
Kalkti bu arada Eylülün gozu kanlanmis. Doktorunu aradim gel bi bakalim dedi. Aksaustu oraya gidicez.
Daha bitmedi. Cok yagmur yagiyor burda. Dis cephede mantoloma filan yapiyorlar . İskele kurdular bzim katta kaldi takir takir. Eylül sesinden rahatsiz oldu. Neyse yatak odasina bi gttim sonra duvardan su akiyor . Bizim icten mantoloma vardi kabarmis resmen duvar. Su geliyor . Allahim ust uste geldi bugun ya.

allah sabır versin dünürcüm
al eylülü git annenlere gözün görmezse katlanabilirsin... kocan ilgilensin halletsin sonra gelirsiniz yerimseniben

Ay allahim kiyamam kizinida seveyim senide burdada felaket kotu yagmur resmen firtina geceden beri bu kucuk burunlari ne yapacagiz ya :( ok otribebe iyide cocugun uykusu gitti

aman bana bişi olmaz o mutlu olsunda, geldi bana bi sarıldı unuttum herşeyi ben :)
öğretmenide bak nilay ne tatlı bi annen var dedi, bizimki mest tabi

evet iyi otri bebe gerçekten uygulama kısmı hariç ziraaaa gökkuş hiç sevmiyor
gece yaparsam bütün herkesi ayağa kaldırıyor

ya o gün sorduğumda çorbanın içinde pütür geldiğinde rahatsız olması normal içmeye hazırlanıp pütür geldiğinde siz de rahatsız olursunuz dedi mantıklı da geldi... kuru verin koyun önüne kendi dokunursa yer dedi ama dokunup yere atıyor o arada ben ağzına verince de diline dokunduğu anda öğürmeye başlıyor kıyamıyorum da ama öğrenmesi de lazım :sinifsinif:

geçenlerde doktorun bitanesi açıklaam yapmıştı 2 yaşına kadar normal diye,
nasıl yemek istiyorsa öyle verin sonuçta beslenmesi önemli diye
ama yinede ara ara denemekten vazgeçmeyin dedi.

günaydın. geçmişe bakayım dedim ama çıkamadım işin içinden .işimde çok bugünde yarım günsempatiksalakcinniherkez iyimi. ben sabah çok ıslandım afedersiniz donuma kadan:utangac:kurunuyom şimdi ama yağmur kesilmedi hala bilmiyorumkismile

günaydın canım, burdada öyle gök delinmiş gibi yağıyor

evet canım nane yağını sıcak suya damlatacaksın (1-2 damla maksimum) radyatör veya tercihen tealightla sıcak tutabilirsen çok daha etkili olur

napalım kader kısmet benim de ne zamandır aklımda ama sevgili kocacığım yarın çalışıp çalışmadıklarına haaaaaaaaala karar veremedikleri için sesimi çıkaramadım :mymeka:

ayarlarız bi ara yani inşallah maşallah

günaydın herkese...

günaydın canım, nasıl olduni toparladın mı

donu ıslaaaaaak donu ıslaaaaaaaaaak lülülülülülü

çatlak mısın nesin benim gibi, yine güldürdün :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
allah sabır versin dünürcüm
al eylülü git annenlere gözün görmezse katlanabilirsin... kocan ilgilensin halletsin sonra gelirsiniz yerimseniben

bencede zor bir durum ALLAh sabır versinde
ilgilenir mi acaba oda hastaydı ya
bencedeal annene git diycem ama arkada işleri halletmek için biri lazım

evet bendede gidiyor site
bende sadece benim sistemlerden kaynaklanıyor sandımdı

Annemlere gidemem annemlerinde merkezi sistem kaloriferleri hala yanmiyor . Onlarin yonetici ayri bi kıl .. Kombici gelsin butun sinirlerimi cikarcam iq su dusukten

geçenlerde doktorun bitanesi açıklaam yapmıştı 2 yaşına kadar normal diye,
nasıl yemek istiyorsa öyle verin sonuçta beslenmesi önemli diye
ama yinede ara ara denemekten vazgeçmeyin dedi.

ayarlarız bi ara yani inşallah maşallah

çatlak mısın nesin benim gibi, yine güldürdün :roflol::roflol::roflol:

eşim de öyle dedi zaten "napalım bizim çocuğumuz da 2 yaşında yer katı gıda ver çorbayı gitsin annesi" buyurdu haşmet buyrunnnnnnnnn

hı hı kaç ayda ayarlayabilmiştik ilkini???? sengözlerimebaksanab

çatlak benim göbek adım!!! hakikaten öyle ama malum göbek fay haritası kıvamında sempatiksalakcinni

evet bendede gidiyor site
bende sadece benim sistemlerden kaynaklanıyor sandımdı

nilgüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnn şuraya baaaaaaaaaakkkkkkk

Annemlere gidemem annemlerinde merkezi sistem kaloriferleri hala yanmiyor . Onlarin yonetici ayri bi kıl .. Kombici gelsin butun sinirlerimi cikarcam iq su dusukten

aha "WELCOME TO CAMİ DUVARI" pankartını aç da bari hafif tedbirli gelsin dünür be yau

Ne diyeyim sakin ol diycem ama pek mümkün gibi görünmüyor,
çabucak hallolsun diyeyim bari
eşim de öyle dedi zaten "napalım bizim çocuğumuz da 2 yaşında yer katı gıda ver çorbayı gitsin annesi" buyurdu haşmet buyrunnnnnnnnn

hı hı kaç ayda ayarlayabilmiştik ilkini???? sengözlerimebaksanab

çatlak benim göbek adım!!! hakikaten öyle ama malum göbek fay haritası kıvamında sempatiksalakcinni

bencede çok durma üzerinde denemektende vazgeçme ki zaten sana söylemeye gerek yok.

yok artık kış geldi daha kolay ayarlarız gibi :)

al bendende o kadar, gerçi gökayda olmadı benim hepsi nilay hanımın eseri
ama olsun ben mutlu mesut yaşıyorum onlarla,
bebelerimin hatırası onlar bana diye gül gübü geçinip gidiyoruz işte :1hug:

Bilge bu pütürlü yememe işinin genetik olduğunu ve hazıroluşla ilgili olduğunu okumuştum benim de kızkardeşimin ikiz kızları iki yaşına gelene kadar hiç pütürlü bir şey yiyememişlerdi sonra alıştılar üçüncü kızı ise en baştan beri yiyebiliyor bu durum da bende genetik olduğu düşüncesini kuvvetlendirdi. Umut da hazır olduğu zaman yemeye başlayacaktır bence.

Bilge bu pütürlü yememe işinin genetik olduğunu ve hazıroluşla ilgili olduğunu okumuştum benim de kızkardeşimin ikiz kızları iki yaşına gelene kadar hiç pütürlü bir şey yiyememişlerdi sonra alıştılar üçüncü kızı ise en baştan beri yiyebiliyor bu durum da bende genetik olduğu düşüncesini kuvvetlendirdi. Umut da hazır olduğu zaman yemeye başlayacaktır bence.

genetik olsa diğerleri de yemez miydi?? :uhm: hazır olduğunda yiyecek ben de önemsemiyorum en kötü ihtimal asker ocağında yer gayrı kaydirigubbakcemile3

haydi kaçtım

turkbayragi turkbayragi turkbayragi EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Back