• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

MotherandBaby .!.:
Allah beterinden saklasin coook uzuldum simdi nasil kuzun gecmis olsun tekrardan
gecmiş olsun cnm allah korumuş...
bazen yiğitin henüz emeklemediğine seviniyorum gözümün önünden ayrılmıo
aman Allah ım yaaa korumuş gene ya biz bunlarla ne yapacağız aklıma gelmeyen şeyleri yapıyor prizleri kapattım kapaklarım vardı çekmeceleri bağladım ama çekince hepsi açılıyor eli sıkışabilir internette var güvenlik setleri diye büyük marketlerde de vardır

ayy canım yaa çok geçmiş olsunn .. kıyamam kuzuyaaa okurken fena oldum .. allah yardımcımız olsun kazasız belasız büyütelim şu kuzuları yaaa
allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusunnnn .. :Saruboceq:

evdila çoook geçmiş olsun allah korumuş kızını ..çok dikkat etmeye çalışıyorum bende ama anlık bi dalgınlık işte..allah korusun bütün bebekleri..

evdila

çok çok geçmiş olsun,
hiç sorma gözümün önünde elimi tutarken bile ne yapacaksa yapıyor ya
canını acıtıyor bi şekilde bende kendime kızıyorum baka baka nasıl başarıyorum diye

bununla geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın
evdila çok geçmiş olsun canım. R abbim bi daha göstermesin

Evdila gecmis olsun cok

çok teşekkür ederim aekadaşlar. iyi şimdi şükürler olsun. dün plastik cerrahına götürdüm 2 günde bir pansuman için ilaçlar verdi. haftaya perşembe de kontrol verdi... ağrısı falan da yok şükür. tekrar teşekkürler. rabbim tüm kuzularımızı korusun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim aekadaşlar. iyi şimdi şükürler olsun. dün plastik cerrahına götürdüm 2 günde bir pansuman için ilaçlar verdi. haftaya perşembe de kontrol verdi... ağrısı falan da yok şükür. tekrar teşekkürler. rabbim tüm kuzularımızı korusun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çok geçmiş olsun arkadaşım iki saniyede iş beceriyorlar bu minişler Allah beterinden korusun.

selamm kızlarrr
benım aana yaprak dokumune sardı bende buraya kaçtımkaydirigubbakcemile3
ayy azradan sonra anneme olan sevgımm en cokta saygım ıyıce arttı ya dıyorum benım ıcın neler yapmış ya oyy canım anamm benım

iyi geceler kızlar yatacağım başım çatlıyor ama şarj aletimi bulamadım laptoptan şarj olsun telefon diye takılıyorum

evett pelınnnn cokk şükürr yaa ana gıbısı var mı
ayy buyuyunce bızım kızlarda boyle duşkun olacaklar bıze dı mı yaaboshayallersmile

iyi geceler kızlar yatacağım başım çatlıyor ama şarj aletimi bulamadım laptoptan şarj olsun telefon diye takılıyorum

Bende cok yorgun hissdyrm kendimi aslinda tum kemiklerim agriyor :( cok gec olmadan kacayim bende iyigeceler hepinize ozellikle bebislere huzurlu uykulu bir gece olsun

Ben bir yumurtayı çırpıyorum tereyağda omlet gibi yapıyorum içine de azıcık maydonoz kıyıp veriyorum bayılıyor. Böylece beyazını da yemeye başlamış oldu birkaç gündür öncesinde azıcık verdim alışsın diye sorun olmadı zaten on ikinci aydan itibaren bir tam yumurta yiyebiliyorlarmış
azra da artık yemıyor haşlama yumurta bende denıyım omlet ama yaptığın omletı nası yedırıyosun ezıyomusun,,dırek koparıp agzına verınce yıyormu?
yap edacım yap, fırsat bulan herkes bugün etimek tatlısı yapacak zannımca sempatiksalakcinni

ayy bende dun annecığıme etımeklı tatlı yaptım,,portakal agacından aldım tarıfı cook guzel oldu,bıraz değişik,,şekerını yakıyosun tencerede sonra su eklıyosun etımeklerın rengı koyu oluyo,bak ıstersen mısafırıne yapacaksan canım...

azra da artık yemıyor haşlama yumurta bende denıyım omlet ama yaptığın omletı nası yedırıyosun ezıyomusun,,dırek koparıp agzına verınce yıyormu?

ayy bende dun annecığıme etımeklı tatlı yaptım,,portakal agacından aldım tarıfı cook guzel oldu,bıraz değişik,,şekerını yakıyosun tencerede sonra su eklıyosun etımeklerın rengı koyu oluyo,bak ıstersen mısafırıne yapacaksan canım...

ben çok yaparım onu eşim çok sever biraz zahmetli ama çoook müthiş oluyor ekmek kadayıfı gibi şekeri ne kadar çok yakarsan o kadar süper oluyor üzerine muhallebi en üste krem şanti oh olsa da yesek

bu kadar şarj beni işe gidene kadar idare eder hiç iyi değilim iyi geceler kızlar tatlı ve uzun uykular bebişler muck herkesi öptüm

Gelsin verilen kilolar herkes pek istahli masallah sevabina gunluk menu yazinda ne pisirecegim derdi kalksin :))) hadi gittim ben

ya gündüzcüler insaf yaaa.... 31 sayfa ne konuştunuz yahu.. şuan yatak odasında yatağa uzanmışım kız mememde uyuyo ben arkamı dönüp bilgisayardan geçmişi kurcalıyorum :bbo: banada yazık ama -tatlicadiarzu- zaten canım sıkkın yarın yarım gündü ya ben 4 e kadar çalışıyorum. hesaplamışlar üç saat fazladan süt izni kullanmışım onun telafisi töbe yarebbim. işleri güçleri yokneyi hesaplayıp neyle uğraşıyolar... türkiyenin en iyi çağrı merkezi ve temsilcisi ödüllerini almışız dün bugün sürekli bi kutlama vardı genel müdürler vs. amaan amma yoruldum.. yatıyom ben yarın görüşürüz.. ay öyle bi yazmışımki sanki gelip beni tebrik ettiler kaydirigubbakcemile3 ama iyiydi ya pastalar balonlar konfetiler...

ya benim kızda istediği anında olsun istiyo yoksa ağlıyo bağrıyo kendini yere atıyo sempatiksalakcinni umarm geçici bi dönemdir..

nazda memede uyuduğu için ben şöyle yapıyorum emzirme atleti giyiyorum üstünede önden fermuarlı bi polar. önü açık duruyo böylece üşümüyorum..

ya okadarşey okudum bumudr aklımda kalan.. meral hayırlı olsun. yasemincim hem geçmiş olsun hem sıkma canını.. anaam tabi 31 sayfa okuyunca unuttum gitti hepsini -tatlicadiarzu-

Back