• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

offf canım çok sıkkın arkadaşım 2 aylık hamileydi kalbi durmuş bebişin almışlar mafoldumben okadar çok istiyoduki rahmi kalp şeklindeymiş doktor demişki hamile kalsanda düşer zaten filan. ilk kez duydum varmı bilen??

offf canım çok sıkkın arkadaşım 2 aylık hamileydi kalbi durmuş bebişin almışlar mafoldumben okadar çok istiyoduki rahmi kalp şeklindeymiş doktor demişki hamile kalsanda düşer zaten filan. ilk kez duydum varmı bilen??

Ben duymustum canim,komsumuzun gelininde rahimle ilgili sorunu vardi surekli dusuk ve karninda oluyodu.Operasyon gecirmisti ve sonraki butun hamileligini yatarak gecirdi.3 tane cocugu var.Cok gecmis olsun arkadasina!

dün gece öğrendim bugun kesınlesti;ikinci bebişim yolda..dileyen herkese nasib olsun..

geldim geldim bilge fasulye geç pişti ama iyi pişti helmelendi dediğin gibi güzelcene oldu valla birde bol tereyağlıydı tadı süperdi eşimde bayıldı ben yaptım dedim hehe:PP
teşekkür ederim tekrardan mucuks..

sucuklu olduğu için accık beni rahatsız etti ama değdi valla süperdi..
bugünde fasulye pişirenler çok hadi afiyet olsun

e sen yaptın doğruuuu aklinialirimsmile afiyet şeker olsun güzelim benim eşime 7 gün ve 3 öğün fasulye olsa şikayet etmeyeceği için bizim evde çok sık pişer tecrübe konuştu yani lülülülülülü

canım zaten umut memnun olacak sen değil koca kadın ne yapacan aktivite masasını

laelaelaelaelae

nevra seker hamuru alacagım şimdi netten acaba yarım kılodan kaçtane cıkar yada sen kaç kılodan kaç tane yaptn

bir pastaya 650 gr gidiyormuş galiba pelin şöyle bir baktım da sitelere

makarna tavuk kurtarıcılar olmasa ne yaparmısız acaba

sevgili eşim makarnaya düşkün değildir tavuk gribinden beri yani asırlardır da ağzına tavuk sürmüyor ben napıyorsam onu yapardınız yani pelin :bbo: çok sıkışınca ya kuru fasulye ya kahvaltı :lepi:

ben zeynebe kiviyi veriyorum artık 1 adet yiyor maşallah..
nilgün bilge sormuşmu bıldırcın yumurtasını nasıl veriliyormuş..sen öyle diyince tereddüt ettim aldım ama vermedim daha

öznurcum bıldırcın yumurtasının besleyicilik açısından tavuk yumurtasından hiç farklı olmadığını söyledi, illa vericem diyorsan normal yumurta gibi onun da sarısını kullan dedi (ki sanırım oldukça eziyetli olur).

benim sıpa katı yemiyor/yiyemiyor... dün akşam kuskus denedik diyetisyenin önerisi üzerine ağzına vermemle öğürmeye başlayıp kusması bir oldu mafoldumben kışlada öğrenir artık katı gıda yemeyi napiyim :bbo: önceki gün de pirinç pilavı yaptım paşaya özel onda da aynı şey olmuştu

sabahları haşlanmış patatesi küp küp doğrayıp üzerine yumurtanın sarısını koyarak veya domates üzerine yumurta sarısı ekleyerek omlet/menemen tarzı hazırlayabilirsin dedi size de seçenek olarak söylemiş olayım yerimseniben

çorbasına limon sıkıyorum günde 1 tatlı kaşığından fazla olmasın dedi.

bizim bünye alerjik olduğu için yumurta akı, üzüm dışındaki pekmezler, baharatlar, kivi, fındık, badem, fıstık 1 yaşına kadar yasak. benim diyetimi açmaya başladılar keçi peyniri yedim bir kibrit kutusu kadar mutluyum gururluyum delikafadulden allaha bin şükür bir sorun çıkmadı yani görünen o ki kuzum yendi veya yenmek üzere alerjiyi :Saruboceq:

başkaaaaaa???? sağılmış sütü alsın diye yeni bir muhallebi tarif etti ama benim sıpa öyle de yemedi dün telefonda pes etti "tamam sağılmışları vermeyin öyleyse" dedi kaydirigubbakcemile3 keçi oğlum ilk zaferini elde etti yani

benimde cuma günü misaifirm var
kolaysa bende yapayım ne yapayım ne yapayım diye düşünüp duruyorum
birazda kalabalık fazla çeşit yapmam lazım kalibaaaaaaaaakafamçokkarıştı

yaaaaaaa ben de cuma günü gelsenize diycektiiiiiimmmmmm mafoldumben

herkese günaydınlar :)

günaydın

herkese günaydıııınnnnnnnnn a.s.

allah sağlıkla tamamına erdirsin istiyor muydun bari?

evet.yasımız ılerlemeden ıkıncıde olsun bırlıkte buyurler arkadas gıbı olurlar dıyorduk ınşallah oyle olur.
katı gıdaları sanırım yoğurtla karıstırırsan daha rahat yer

evet.yasımız ılerlemeden ıkıncıde olsun bırlıkte buyurler arkadas gıbı olurlar dıyorduk ınşallah oyle olur.
katı gıdaları sanırım yoğurtla karıstırırsan daha rahat yer

allah gönlünüze göre vermiş inşallah tamamına da erdirsin
benim oğlumun süt alerjisi var yoğurt yiyemez

günaydın kızlar..
ikinciler geliyor topikte maşallah diyim.. allah isteyene ikincileri kucaklamak nasip etsin..
hayırlı olsun sağlıkla doğur arkadaşım.. istediğin gibi vermiş allah tamamını erdirsin..

bu arada ben bu ay hapa başlıycam.. artık korkuyom valaa

Gunaydin bige ya bizdede var o sorun simdi zar zor yaptrdm e kati olunca da cok yiyemeyip ac kaliyor arada kaldim bende napacagim bilemedim

Bige ay aklima geldin sabah beste nane yagimiydi burun tikanmasin diye minanin sabah tikandi ememedi acmaya calisincada uykusu kacti 7 e kadar uyanikti :( dedim olsun sabah uyur sabah 1 saat sonrA uyandi saka gibi birde hastaliktan sonra yeni adet emeyim ama uyumayayim gzdir beni oyle uyuyayim

günaydın :)
dün geceen beri durmadı yağmur
bende sabahtan beri koşturuyorum,

nilaylar sınıf süsleyeceklerdi, akşam hevesli hevesli kedi merdiveni yaptık sabah okula götürecek,
e giderken unutmuş, ben kalkmıyorum sabahları babaane geldiğinden beri o gönderiyor
hemen kalktım giyindim koştura koştura okula gittim, üzülmüştür o unuttum diye

öğretmenide çok üzülmüştü bende bişey olmaz pazartesi getirirsin demiştim dedi
neyse onu verdim çıktım işe geldim ama hem ıslandım hem yoruldum

ama bugün 2 de paydos :)))) yaşasınhihoyyyt

dün gece öğrendim bugun kesınlesti;ikinci bebişim yolda..dileyen herkese nasib olsun..
aaaaaaaaaa süpermiş, 2.ler yolda ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Bige ay aklima geldin sabah beste nane yagimiydi burun tikanmasin diye minanin sabah tikandi ememedi acmaya calisincada uykusu kacti 7 e kadar uyanikti :( dedim olsun sabah uyur sabah 1 saat sonrA uyandi saka gibi birde hastaliktan sonra yeni adet emeyim ama uyumayayim gzdir beni oyle uyuyayim

bizde bütün gece uyumadık burnu tıkandı, gecede açamadım, tüm evi ayağa kaldıryor çığlığıyla ya

ah ah Bigecim süper olurdu ama gelecek olanları daha önce 3 kere felan dolu olduğum için çevirdim, bunda 2 hafta önceden söylediler ...

ama ben onlara bana önceden söyleyin ben program yapıyorum demiştim benim suçum yok yani

Ay allahim kiyamam kizinida seveyim senide burdada felaket kotu yagmur resmen firtina geceden beri bu kucuk burunlari ne yapacagiz ya :( ok otribebe iyide cocugun uykusu gitti

Gunaydin bige ya bizdede var o sorun simdi zar zor yaptrdm e kati olunca da cok yiyemeyip ac kaliyor arada kaldim bende napacagim bilemedim

ya o gün sorduğumda çorbanın içinde pütür geldiğinde rahatsız olması normal içmeye hazırlanıp pütür geldiğinde siz de rahatsız olursunuz dedi mantıklı da geldi... kuru verin koyun önüne kendi dokunursa yer dedi ama dokunup yere atıyor o arada ben ağzına verince de diline dokunduğu anda öğürmeye başlıyor kıyamıyorum da ama öğrenmesi de lazım :sinifsinif:

Kostur kostur yasiyoruz resmen minan ilk uykusuna daldi anca yemegini minanin hazirlarim birde kahvalti masasini toplarim uyanana kadar ikinci uykuda yerler silinecek ucuncu uykuda bize yemek yaplacak nekadar sasmayan bir program :))

günaydın. geçmişe bakayım dedim ama çıkamadım işin içinden .işimde çok bugünde yarım günsempatiksalakcinniherkez iyimi. ben sabah çok ıslandım afedersiniz donuma kadan:utangac:kurunuyom şimdi ama yağmur kesilmedi hala bilmiyorumkismile

Back