Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf canım çok sıkkın arkadaşım 2 aylık hamileydi kalbi durmuş bebişin almışlar mafoldumben okadar çok istiyoduki rahmi kalp şeklindeymiş doktor demişki hamile kalsanda düşer zaten filan. ilk kez duydum varmı bilen??
geldim geldim bilge fasulye geç pişti ama iyi pişti helmelendi dediğin gibi güzelcene oldu valla birde bol tereyağlıydı tadı süperdi eşimde bayıldı ben yaptım dedim heheP
teşekkür ederim tekrardan mucuks..
sucuklu olduğu için accık beni rahatsız etti ama değdi valla süperdi..
bugünde fasulye pişirenler çok hadi afiyet olsun
canım zaten umut memnun olacak sen değil koca kadın ne yapacan aktivite masasını
nevra seker hamuru alacagım şimdi netten acaba yarım kılodan kaçtane cıkar yada sen kaç kılodan kaç tane yaptn
makarna tavuk kurtarıcılar olmasa ne yaparmısız acaba
ben zeynebe kiviyi veriyorum artık 1 adet yiyor maşallah..
nilgün bilge sormuşmu bıldırcın yumurtasını nasıl veriliyormuş..sen öyle diyince tereddüt ettim aldım ama vermedim daha
benimde cuma günü misaifirm var
kolaysa bende yapayım ne yapayım ne yapayım diye düşünüp duruyorum
birazda kalabalık fazla çeşit yapmam lazım kalibaaaaaaaaakafamçokkarıştı
herkese günaydınlar :)
allah sağlıkla tamamına erdirsin istiyor muydun bari?
evet.yasımız ılerlemeden ıkıncıde olsun bırlıkte buyurler arkadas gıbı olurlar dıyorduk ınşallah oyle olur.
katı gıdaları sanırım yoğurtla karıstırırsan daha rahat yer
evet.yasımız ılerlemeden ıkıncıde olsun bırlıkte buyurler arkadas gıbı olurlar dıyorduk ınşallah oyle olur.
katı gıdaları sanırım yoğurtla karıstırırsan daha rahat yer
aaaaaaaaaa süpermiş, 2.ler yolda ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsindün gece öğrendim bugun kesınlesti;ikinci bebişim yolda..dileyen herkese nasib olsun..
Bige ay aklima geldin sabah beste nane yagimiydi burun tikanmasin diye minanin sabah tikandi ememedi acmaya calisincada uykusu kacti 7 e kadar uyaniktidedim olsun sabah uyur sabah 1 saat sonrA uyandi saka gibi birde hastaliktan sonra yeni adet emeyim ama uyumayayim gzdir beni oyle uyuyayim
Gunaydin bige ya bizdede var o sorun simdi zar zor yaptrdm e kati olunca da cok yiyemeyip ac kaliyor arada kaldim bende napacagim bilemedim