• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Yönetimden birşey rica edicem mesela biz resimlere yorum yapıyoruz arkadan resim sahibi veya başkası birşey diyor gidip bakmıyoruz muhabbet kalıyor facedeki gibi haberimiz olsa ???????????

ben yesil cay iciyorum gunde 1-2 bardak. sute olumsuz bir etkisi olmuyor ama cok az da olsa kafein var icinde. o yuzden belli miktarlari asmamak lazim, bir de organik olmasina dikkat etmek lazim. bahsettigin markada saf yesil cay disinda maddeler varsa icme derim. yoksa sute bir sey olmaz ama cok icme bence. kafein sutten geciyor.

bahsettığım marka da bergamut aroması varmışş.
bende abartmadan ıcmeyı duşunuyorum
hamile kalmadan once cook ıcerdımm cokta zayıfım o zaman zaten ondan mı bılmıyorum ama ıçmeden duramazdım gunde 4_5 bardak...şimdi 2 bardak içerım o zmann.sağol canım bılgılendırdığın içina.s.

Bir durumumu paylaşayım dedim pişman oldum...Etmeseydin teşekkür keşke kendini zorlayıp.

kaydirigubbakcemile2zemuszemusyaşasınnnnnn yarınn annemmmm gelıyorrrrrrrropuyorumnanaktan:lepi:sositosositosositosositohihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:teytey:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar... nasılsınız? bebişlerimizin keyfi yerindedir umarım. ben genelde yazmıyorum. sadece okuyarak takip ediyorum sizleri. bugün size bir uyarıda bulunmak için yazıyorum...
önce başımdan geçenleri yazayım...
dün akşam altı gibi mutfakta uğraşıyordum. senam da ortalıkta geziniyor, dolapları karıştırmaya çalışıyordu. baktım huysuzlanmaya ağlamaya başladı eşime verdim, ilgileniyordu. ben de işime devam ettim. bizimki hala ağlıyor, mızmızlanıyor ben de her zamanki huysuzluğu diye önemsemedim. eşim kucağında gezdirerek uyutmuş. bir ara yine ağlayarak uyandı, mama yedirdim ama susmaya niyeti yoktu. karnı ağrıyor herhalde diye düşünerek ağrı kesici verdim, masaj yaptım. ayağımda sallayarak uyuttum. üzerinde mus kilotlu çorap üzerine penye pijama giyiyordu. saat sekiz gibi sağ bacağı dikkatimi çekti. pijaması bacağına yapışık duruyordu. şurup üzerine damladı da yapıştı herhalde diye düşündüm. pijamayı bi açtım ki çorap erimiş, pijama derisine yapışmış. pijamayı çıkartınca kabuğu biraz soyuldu, dizinden bileğine kadar kızarmış bacağı, iki yeri de yara olmuş. sonradan anladım ki mutfakta oynarken porçöz damlatmış bacağına. ağzı kapalı, çocuk kilidi de var şişenin ama bastırınca sızdırıyor...
velhasıl apar topar acile gittik. silverdinle pansuman yaptılar. birazdan da pilastik cerrahına götüreceğim. gerçi çok bişi yok ama yine de göstermek istiyorum.
siz siz olun çok dikkatli olun. benim düştüğüm hataya düşmeyin. ya ben farketmeseydim öylece uyuyordu, sabaha kadar kuruyup kalırdı pijama bacağında... ya da daha fazla dökülseydi, başka bir yerine değseydi Allah korusun... bir arkadaşın kızı da yağçöz veya çamaşır suyu gibi bişi içmişti midesini yıkamışlardı... artık çok yaramaz oldular. yetişemiyorum hızına, enerjisine... Rabbim tüm kuzucukları korusun:Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş..

eşimin halasının kızı nüfusta çalışıyor sakın gelmeyin ben hazırlayacağım dedi gerçi farketmiyor artık bildiğim kadarıyla okul eylülden önce eylülden sonra diye alıyor ama sağolsun birkaç kilo baklavaya halletti

oralarda yoksa bulursam alırım haber ver bulamazsan teyzesi kuzusuna alır

günaydın güzel anneler tatlı bebeler

oyy sağol melike teyzesi yakın bim karşı sokağımda hemen..

Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah

oh iyi iyi hadi geçmiş olsun..

selam kızlar. düğün telaşı bitti çok şükür. herşey iyi güzel geçti ama geriye yorgunluk ve hastalık kaldı bana. çok kötü bademciklerim şiş bütün eklemlerim ağrıyor. su bile içemiyorum canım çok yanıyor. doktora gidicem birazdan. sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. çok özledim muhabbetleri ama yazacak dermanım yok. şimdilik hoşçakalın...

yeni evlilere mutluluklar canım. sanada geçmiş olsun...

kızlar bana bi akıl verin naz gece 2 gibi uyanıyo dört gündür ama bildiğiniz sabah olmuş gibi ve 4 te filan zor uyutuyorum.. tabi ertesi gün işte halimi düşünün.. tabi bunun dışında sürekli de emmeye kalkıyo o ayrı.. ya niye böyle oldu anlamadım.. hani uyanıyo oyun oynamak istyo.. öyle keyifsiz filan deği. ama yatırırsam ağlıyo.. napıcam ben ya böyle dayanamıyorum...

Sibel gecici bir donem bizdede olmustu sabir biraz zor ertesigun calistigin icin ama sanirim yeni ogrendikleri cezbediyor uyaninca tekrarlamak istyr o donemde etraf daha cekici artik uykuda aciliyor

Back