• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ya bu arada dün akşam biz bostancıdaki lunaparka gittik kızımla atlı karıncaya bindik kaydirigubbakcemile3

ya yine gecenin delisi modundayım kendi kendime konuşuyorum ama kuzum on aylık olmuş :nazar::teytey:

hadi ben yatar.. gece 3-5 nöbetim var laelaelaelaelae

mina iyice yürümeye başladımı pelin.. ne gibi güçlükleri oluyo başıma gelcekleri bilmek istiyorum :)) benimki zaten çok nazlı bi otursun popo üstüne başlıyo iki göz iki çeşme ağlamaya.. bende hiç oralı olmuyorum.. bugün bi düştü yüzüstü bende yanına attımkendimi ağlıyodu baktı anne manyaklık yapıyo sustu..
eger ben birakirsam basladi :)) kiyamet kopuyorr elleme beni birak diye simdi kesfetmis duvarlara tutunmayi benim bildigim once siralanir sonra yurunur bizimki ters ya once yurumeyi ogrendi simdi kalkip duvarlara tutunup istedigi yere gidiyor bakiyor duvar bitti 5-10 adim sorun degil zaten tum ev elleniyor cok tehlike var evde sibel ve bazen denge saglayamiyor korkuyorum bende birde benden mi kacmak gayesi anlamadim ama cooook hizli kosar gibi yurudugu icin korkutyr duseceksin tutayim diyincede atyr yere kendini disardan duyan iskence var sanir cok asabi mina coook

eger ben birakirsam basladi :)) kiyamet kopuyorr elleme beni birak diye simdi kesfetmis duvarlara tutunmayi benim bildigim once siralanir sonra yurunur bizimki ters ya once yurumeyi ogrendi simdi kalkip duvarlara tutunup istedigi yere gidiyor bakiyor duvar bitti 5-10 adim sorun degil zaten tum ev elleniyor cok tehlike var evde sibel ve bazen denge saglayamiyor korkuyorum bende birde benden mi kacmak gayesi anlamadim ama cooook hizli kosar gibi yurudugu icin korkutyr duseceksin tutayim diyincede atyr yere kendini disardan duyan iskence var sanir cok asabi mina coook

ay bırak çocuğun peşini pelin:)))okula filan başlayınca ne yapıcaksın sen düşünmek bile istemiyorum:))))))

:) Gecermi Oznur be gecer mi . En az 1 ay diyorum .

Ancak geldim Pelin . Eylül hanim canim okuyo valla

zeynep uyanacak sanırım mızırdanmaya başladı uyanmadan müdahale edeyim..
hadi iyi geceler hepinize..

selaammm sizleri çook özledimmmm
yarın evi boşaltıyorlar perşembe de alım satım olacak inş.çok mutluyumm:)
herkesler iyidir umarım

Yakında emeklemeyi öğrenir ozaman Pelin:1:

ayy ne güzel hadi gözün aydın şimdiden...

yok canım nilgün konuştu telefonda gelen giden çokmuş o yüzden kayınvalidesinin evinde kalıyo..

ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..

aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce :nazar:

uykuda alkış haa bu da iyiymişş:1:
Maşallah güzel gelinime benim ya geç başladı ama hızlı ilerliyor:nazar:
benimki de emekliyor aslında ama pek sevmiyor emeklemeyi.hem ne gerk var annesi tutuyor ellerinden gez dur evde:bbo: istediği yerde dur bekle o karıştırdı.bardağı aldı küüt diye sehpaya bir geçirdi bugün kırdı.allahtan kendisine birşey olmadıı

kızlar bana bi akıl verin naz gece 2 gibi uyanıyo dört gündür ama bildiğiniz sabah olmuş gibi ve 4 te filan zor uyutuyorum.. tabi ertesi gün işte halimi düşünün.. tabi bunun dışında sürekli de emmeye kalkıyo o ayrı.. ya niye böyle oldu anlamadım.. hani uyanıyo oyun oynamak istyo.. öyle keyifsiz filan deği. ama yatırırsam ağlıyo.. napıcam ben ya böyle dayanamıyorum...
bir ara benmkide böyleydi şimdi az az düzeldi yine çok uyanıyor ama en azından oturmuyor uyanıp.valla ben başedemeyip babasıyla aramıza oturtup eline bi oyuncak vermitim kendimde kestirmiştim.sonra bi kendime geldim o da uyuyakalmış:1:

Son düzenleme:
Back