Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger ben birakirsam basladi :)) kiyamet kopuyorr elleme beni birak diye simdi kesfetmis duvarlara tutunmayi benim bildigim once siralanir sonra yurunur bizimki ters ya once yurumeyi ogrendi simdi kalkip duvarlara tutunup istedigi yere gidiyor bakiyor duvar bitti 5-10 adim sorun degil zaten tum ev elleniyor cok tehlike var evde sibel ve bazen denge saglayamiyor korkuyorum bende birde benden mi kacmak gayesi anlamadim ama cooook hizli kosar gibi yurudugu icin korkutyr duseceksin tutayim diyincede atyr yere kendini disardan duyan iskence var sanir cok asabi mina coookmina iyice yürümeye başladımı pelin.. ne gibi güçlükleri oluyo başıma gelcekleri bilmek istiyorum :)) benimki zaten çok nazlı bi otursun popo üstüne başlıyo iki göz iki çeşme ağlamaya.. bende hiç oralı olmuyorum.. bugün bi düştü yüzüstü bende yanına attımkendimi ağlıyodu baktı anne manyaklık yapıyo sustu..
ya yine gecenin delisi modundayım kendi kendime konuşuyorum ama kuzum on aylık olmuş :teytey:
hadi ben yatar.. gece 3-5 nöbetim var laelaelaelaelae
eger ben birakirsam basladi :)) kiyamet kopuyorr elleme beni birak diye simdi kesfetmis duvarlara tutunmayi benim bildigim once siralanir sonra yurunur bizimki ters ya once yurumeyi ogrendi simdi kalkip duvarlara tutunup istedigi yere gidiyor bakiyor duvar bitti 5-10 adim sorun degil zaten tum ev elleniyor cok tehlike var evde sibel ve bazen denge saglayamiyor korkuyorum bende birde benden mi kacmak gayesi anlamadim ama cooook hizli kosar gibi yurudugu icin korkutyr duseceksin tutayim diyincede atyr yere kendini disardan duyan iskence var sanir cok asabi mina coook
Sen nerdesin bu saate kadar
ay bırak çocuğun peşini pelin:)))okula filan başlayınca ne yapıcaksın sen düşünmek bile istemiyorum:))))))
Ben yazdikca eniste geliyor gozune tabi :)))
ayynen öyle:)))
ama babanınki çook daha kötü oluyo tecrübeyle sabit:)))
eger ben birakirsam basladi :)) kiyamet kopuyorr elleme beni birak diye simdi kesfetmis duvarlara tutunmayi benim bildigim once siralanir sonra yurunur bizimki ters ya once yurumeyi ogrendi simdi kalkip duvarlara tutunup istedigi yere gidiyor bakiyor duvar bitti 5-10 adim sorun degil zaten tum ev elleniyor cok tehlike var evde sibel ve bazen denge saglayamiyor korkuyorum bende birde benden mi kacmak gayesi anlamadim ama cooook hizli kosar gibi yurudugu icin korkutyr duseceksin tutayim diyincede atyr yere kendini disardan duyan iskence var sanir cok asabi mina coook
ayy ne güzel hadi gözün aydın şimdiden...
yok canım nilgün konuştu telefonda gelen giden çokmuş o yüzden kayınvalidesinin evinde kalıyo..
ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..
aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce
nazancım tekrardan hayırlı uurlu olsun.. güle güle oturun..selaammm sizleri çook özledimmmm
yarın evi boşaltıyorlar perşembe de alım satım olacak inş.çok mutluyumm:)
herkesler iyidir umarım
bir ara benmkide böyleydi şimdi az az düzeldi yine çok uyanıyor ama en azından oturmuyor uyanıp.valla ben başedemeyip babasıyla aramıza oturtup eline bi oyuncak vermitim kendimde kestirmiştim.sonra bi kendime geldim o da uyuyakalmışkızlar bana bi akıl verin naz gece 2 gibi uyanıyo dört gündür ama bildiğiniz sabah olmuş gibi ve 4 te filan zor uyutuyorum.. tabi ertesi gün işte halimi düşünün.. tabi bunun dışında sürekli de emmeye kalkıyo o ayrı.. ya niye böyle oldu anlamadım.. hani uyanıyo oyun oynamak istyo.. öyle keyifsiz filan deği. ama yatırırsam ağlıyo.. napıcam ben ya böyle dayanamıyorum...
nazancım tekrardan hayırlı uurlu olsun.. güle güle oturun..