• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam kızlar öglen arası afiyetler olssun inş.

kıymetcim selam nasılsınnn.. zeynepcimm nasıll

Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah

pelincim çok sevindim mina nın iyi olmasına huysuzluğu da geçer inşll annesi 1-2 güne kadar

yemekten geldimm ama hala canım tatlı bişeyler çekiyoooo .. -tatlicadiarzu-

dünürcüm geldiğinde bak bu da olabilir eylülüme hem sabunun da hatrı kalmamış olur laelaelaelaelae
DSC01667-+%28Custom%29.jpg

ben niye göremiyorummm .. : ((

valla beyın hasarlı değil de baya bı kapsamlı bence,,bızı mahrum bırakmaa engın bılgulerundennn,,hatta hemen de bakıyım şu yeşilçayıııııı banaa??

hmmmmm pek bilgim yok ama hiçbir bitki çayını abartmayın demişlerdi zamanında... adaçayı, nane çayı içmeyin sütü azaltır demişlerdi onları net hatırlıyorum da yeşil çay hakkında kapsamlı bilgim yok

kıymetcim selam nasılsınnn.. zeynepcimm nasıll

pelincim çok sevindim mina nın iyi olmasına huysuzluğu da geçer inşll annesi 1-2 güne kadar

yemekten geldimm ama hala canım tatlı bişeyler çekiyoooo .. -tatlicadiarzu-

afıyet olsun canım,,ben dun gece ıtıbarıyle karar aldım gunde bır tatlı yıycem...bu kararı neden sonra aldım tabıııı,,gunde 3 gofret 2 kek yedığımı ve gece bıskuvı su bu devam ettıığımı gorunce hooop noluyoruzz dedım yanı,,kendıme ınanamadım,,,tarıhı de yazdım bayrama kadar tatlı dıyetımı surdurucem ,,suankı kılomuda kaydettım bakalım ne olacak,,,yanı emzırdığım ıcın yemegımınden kesmıcem aama abur cubura hayırrrrrr:umursamaz:

valla pişirme kıvamına benim pek katkım olabilemez arzu sorumluluk almam çiğ kalırsa sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
bana ne iyi pişerse ben yaptım derim murata pişmezse valla bilgenin suçu derim lülülülülülü
hemen der ankarada olan mıkaydirigubbakcemile3
hepinizi tanıyor.. bebekleride biliyor isimlerini filan çoğunun soyadını bile biliyor ama çoğunlukla hangi bebek hangi annenin bir onu tutturamıyor:1:

bu arada dağılanlar ezilenler var ama bitane alıp bakıyorum daha çiğ gibi

ben niye göremiyorummm .. : ((

hala göremedin mi? adresini yazmak yasak mıydı???

bana ne iyi pişerse ben yaptım derim murata pişmezse valla bilgenin suçu derim lülülülülülü
hemen der ankarada olan mıkaydirigubbakcemile3
hepinizi tanıyor.. bebekleride biliyor isimlerini filan çoğunun soyadını bile biliyor ama çoğunlukla hangi bebek hangi annenin bir onu tutturamıyor:1:

bu arada dağılanlar ezilenler var ama bitane alıp bakıyorum daha çiğ gibi

de şekerim de iyi olursa kendim uydurdum de kötü olursa salla gitsin bana kadar günahı kaydirigubbakcemile2
valla benimki de hepinizi tanıyor ama isimlerle değil kod olaylar var ona göre anlıyor haaa tamam hatırladım şeklinde

arada dağılanlara bakma sen onlar helmelenmeyi sağlayacak zaten yüksek ateşte tutmuyorsun di mi? ağır pişsin cokacimcoook

Bilge nağpılım açalımmı topik ben orayada eklrim bnları daha var bi kaç bişi

YEMEKTEN GELDİİİİİİİİMMMMM bz iyiyiz canım aen ve öykücük nasılsıbız öykü hastaymış ama iyileşmiş sanırım.geçmiş olsun

arzu oldumu fasulyen cnm?

nilgüncüm nasılsın?
fatma + kıymet + ebruuuu:3:
biz iyiyiz canım sen ve öykücük nasılsınız öykü hastalanmış ama iyileşmiş şimdi geçmiş llsun

selam kızlar. düğün telaşı bitti çok şükür. herşey iyi güzel geçti ama geriye yorgunluk ve hastalık kaldı bana. çok kötü bademciklerim şiş bütün eklemlerim ağrıyor. su bile içemiyorum canım çok yanıyor. doktora gidicem birazdan. sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. çok özledim muhabbetleri ama yazacak dermanım yok. şimdilik hoşçakalın...

selam kızlar. düğün telaşı bitti çok şükür. herşey iyi güzel geçti ama geriye yorgunluk ve hastalık kaldı bana. çok kötü bademciklerim şiş bütün eklemlerim ağrıyor. su bile içemiyorum canım çok yanıyor. doktora gidicem birazdan. sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. çok özledim muhabbetleri ama yazacak dermanım yok. şimdilik hoşçakalın...

canım tez zamanda sağlıkla dön aramıza... lokman hekim defne yağı diyor hem iç hem gargara yap bir de bu ara yemeklerinizde sıkca defne yaprağı kullan olumunekankayizsmile
paşalara selam sakın öpüp hasta etme laelaelaelaelae

nevracım biz iyiyiz şükür havalandık geldik:) cebelleşmeye devam zeyneple.burak paşa sen nasılsıın?

de şekerim de iyi olursa kendim uydurdum de kötü olursa salla gitsin bana kadar günahı kaydirigubbakcemile2
valla benimki de hepinizi tanıyor ama isimlerle değil kod olaylar var ona göre anlıyor haaa tamam hatırladım şeklinde

arada dağılanlara bakma sen onlar helmelenmeyi sağlayacak zaten yüksek ateşte tutmuyorsun di mi? ağır pişsin cokacimcoook
ağır pişiyor kısık ta evet
süper hemen girelim

:3:

:3:afıyet bal şeker süttttttt olsu n kılo kalorı yağlanmalar yok olsunnnnn

hımm kılo demışken arkıdışler yeşilçayın sutu azaltma falan gıbı bı etkısı var mı ?yanı emzırırken ıçılebılır mı?
çaykurun bergamut aromalı yeşilçayı acayıp yağ yakıp iştah kesıyormuş,,forumda okudum baaya bı kışı kılo vermış bırbırlerıne tavsıye edıyolardı.bende topığımle paylaşayım bu bılgıyı dedımzemuszemuszemuszemuseger sute sıkıntısı yoksa bende başlıcam

ben yesil cay iciyorum gunde 1-2 bardak. sute olumsuz bir etkisi olmuyor ama cok az da olsa kafein var icinde. o yuzden belli miktarlari asmamak lazim, bir de organik olmasina dikkat etmek lazim. bahsettigin markada saf yesil cay disinda maddeler varsa icme derim. yoksa sute bir sey olmaz ama cok icme bence. kafein sutten geciyor.

yok valal bişey .. linki ekleyemiyor musunn.. bende mi gariplik var .. göremeyen sadece ben miyimm.. :uhm:

müzeyyencim merhaba .. çok geçmiş olsun ..özlettin kendini .. yeni evlilere de ömür boyu mutluluklar dilerim..

nevracım biz iyiyiz şükür havalandık geldik:) cebelleşmeye devam zeyneple.burak paşa sen nasılsıın?

canımcım iyi olmanıza sevindimm.. biz de iyiyiz çok şükür burak ne yapsın kuduruk bütün gün annenesini peşinde koşturtuyoo akşamda bizi tabiii.. sağlıklı olsunlar da koşturalım ..

bende benim kurabilerin remini koyayım bari ... tarifi güzel ve kolay .. değişik şekillerde yapılabilir.

Back