Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel gozunaydin
ayy ne güzel fatma hadi gözün aydın..benim annemde geldi istanbulda ama kardeşimin yanında..bizim pabucumuz dama atıldı..önceden ilk bize gelirdi..sağol canım.cok ozlemıştım cok ıyı oldu ya,,yarın oğleden sonra gelecek..şimdi saatler gecmek bılmez banaboshayallersmile
Yasemin yok donmesi gerekmezmi bugun veya dun
ay şişirdi bu dizi beni içim daraldı be nereden takıldım.
sağol canım.cok ozlemıştım cok ıyı oldu ya,,yarın oğleden sonra gelecek..şimdi saatler gecmek bılmez banaboshayallersmile
Yasemin yok donmesi gerekmezmi bugun veya dun
Sibel gecici bir donem bizdede olmustu sabir biraz zor ertesigun calistigin icin ama sanirim yeni ogrendikleri cezbediyor uyaninca tekrarlamak istyr o donemde etraf daha cekici artik uykuda aciliyor
aynen öyle yaptım pelin fırına vermeden öncede biraz şeker serptim üzerine(kayınvalideciğim söylemişti şimdiye kadar hiçbir tarifini tutturamadım daha :bbo: ) şekerler erisin diye fazla tuttum fırında galiba suyu filan kalmadı..azimliyim tututurana kadar denicemOznur gecmise bakiyrmda hizli hizli bencok severim kabak tatlisi ve cok yaparim kabaklarin ustunu ortecek kadar seker koyp agzini kapatip kendi suyuyla pisiririm hatta son zamaninda ocaktan alip firina verirsen superr olur :)))
aynen buldum bi yaprak dökümü daha..ay şişirdi bu dizi beni içim daraldı be nereden takıldım.
Eylul nasil kardesin nasil ay ne guzel kokla bizim icinde miniciktir kuzucuk
sağol canımm....ee bı melek daha geldı aılenıze,,kardeşının senden daha cok ıhtıyacı vardır şimdi annene....ayyy bebış nasıl ya boyle yenı doğanları duyunca azramın o ılk kokusu gelıyo burnumaaboshayallersmileayy ne güzel fatma hadi gözün aydın..benim annemde geldi istanbulda ama kardeşimin yanında..bizim pabucumuz dama atıldı..önceden ilk bize gelirdi..
kayınvalidesi anjio olacaktı onun yanında sanırım..
ay şişirdi bu dizi beni içim daraldı be nereden takıldım.
ayy ne güzel hadi gözün aydın şimdiden...
yok canım nilgün konuştu telefonda gelen giden çokmuş o yüzden kayınvalidesinin evinde kalıyo..
ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..
aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce
sağol canımm....ee bı melek daha geldı aılenıze,,kardeşının senden daha cok ıhtıyacı vardır şimdi annene....ayyy bebış nasıl ya boyle yenı doğanları duyunca azramın o ılk kokusu gelıyo burnumaaboshayallersmile
hangı dızı?kanal d dekıyse benıdeeeee,,,patlamadan kapattım ben yarıda,,gıttım tatlı yaptım annecığımeopuyorumnanaktan
bebiş çook güzel fatma..ama ona bakınca biz bayaa bi yol katetmişiz onu farkettim..uzaktan sevmek iyi böyle:)))
sağol canımm....ee bı melek daha geldı aılenıze,,kardeşının senden daha cok ıhtıyacı vardır şimdi annene....ayyy bebış nasıl ya boyle yenı doğanları duyunca azramın o ılk kokusu gelıyo burnumaaboshayallersmile
hangı dızı?kanal d dekıyse benıdeeeee,,,patlamadan kapattım ben yarıda,,gıttım tatlı yaptım annecığımeopuyorumnanaktan
Masallah naza sanada gecmis olsun diyeyim yorucu bir seruven basliyor :)))
ayy haklısın yaa uzaktan sevmek hakkaten cok daha ıyı,,zorkularınıda hatırladım şimdi:kedi:ya surda bır ay sonra doğum gunlerını kutlıcaz ben hala ınanamıyorumbebiş çook güzel fatma..ama ona bakınca biz bayaa bi yol katetmişiz onu farkettim..uzaktan sevmek iyi böyle:)))
Evet o, iyi yapmışsın seyrettikce çatladım ortadan sanki gerçekmiş gibi takılmazdım aslında böyle şeylere ben hiç ama bebekten sonra daha mı duygusal oldum nedirbilmiyorumkismile