• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

nılgun napıyosun canım nasılsınn?oğluşun nasıl oldu annesi?

hadi bende toparlanayım, çıkarım birazdan
herkese huzurlu, mutlu, uykulu geceler diliyorum.
yarın görüşürüzkaydirigubbakcemile4

canım geldik evimize şükür. kzuluk adapazarına bağlı kaplıcalarıyla meşhur bir yer. bizimkiler 10 sene önce ordan devremülk almışlardı. yılda 15 gün gidiyolar. ben hep okuduğum yada çalıştığım için sadece hafta sonları bi geceliğine gidebiliyodum. geçen sene 15 gün bu senede 1 hafta kaldım.

ruhen biraz daha iyiyim. ama bedenen durum aynı maalesef. malum zeynebin peşinde koşturma faslı aynı evde benden hariç 4 kişi olmasına rağmen ki onlarda ilgilendiler daha doğrusu çalıştılar ancak zeynep beni hiç bırakmadığı için nefes almaya fırsatım olamadı yine.yinede güzel bi haftaydı babam bizi dağ bayır dolaştırdı ben çok severim yeşillik akan su bayılırım. vallahi boş alanlarda onlrdan azcık uzaklaşıp bağırıp durdum deşarj olmak için iyi geldi sayırlı.

zeynep hanım suyu çok sevdi bide ona simit aldım havuzun içinde çok olmamak kaydıyla oyuncaklarıyla debelenip durdu. bi kaç resim eklerim inş. ancak 1 hafta da zeynep daha da hareketlendi. iyice taytaylar ve adımlar arttı. Rabbim ne zaman izin verirse normal yürüyecek bekliyoruz inş.

önceden yapardı ama artık direk dolap ve çekmeceleri açıp içindekileri boşaltmak ve tadına bakmaya çalışıyo. almıcam dedim ama çekmece ve dolap kiltlerinden almak zorunda kalıcam bu mesajı okuyan arkadaşlar varsa öneri bekliyorum nerden alıyım yada nasıl yapıyım. neyse daha yazamıyorum. zeynep durmuyo

sen nasılsın övünç? dünya nasıl ? bende haberler böyle. şimdi beni bekleyen çamaşırlar kirli bir ev vs. vs. tatilin başı iyi ama sonu felaket . öpüyorum ikinizide . kızını accık mıncıklıyorumda:)

Ay bayıldım oraya. Yeşillik, akan su, havuz... Eşime söyleyeyim bizi ilerleyen yıllarda birgün götürsün bizi. Birde köy hayatı olsaydı tam süper bir yer olurdu. Anlatışından gözümde canlandı. Ruhumuz düzelecek. Biraz daha alışalım herşey düzelecek. Ben inanıyorum. Milletin karamsar düşünceleri beni yıldırmayacak. Daha beter olacak , bu şimdi en iyi zamanlarınız...Iyyy. Sağol içim açıldı anlattın ya biz de sizle gezmiş gibi olduk. Öyle olsaydı ne güzel olurdu . Hiçbişiyciğimiz kalmazdı eminim. Kendine iyi bak arkadaşım.

herkese selam işten geldim yorgunum üstelik süt izin günümde gittim haftaya kullanacam 2 gün bakıcıyı sutluyacagım için :) merak etmişsiniz puset baglı degilmiydi diye baglıydı ama sadece alt kısmı baglıydı kolları acıktaydı nasıl düstü anlamadık chiccoyu dava edecem :))))

herkese selam işten geldim yorgunum üstelik süt izin günümde gittim haftaya kullanacam 2 gün bakıcıyı sutluyacagım için :) merak etmişsiniz puset baglı degilmiydi diye baglıydı ama sadece alt kısmı baglıydı kolları acıktaydı nasıl düstü anlamadık chiccoyu dava edecem :))))

gecmis olsun canim, allahtan bi sey olmamis kuzuya...bu tip 4 kaza oldu diye mclaren marka bir puseti piyasadan cektiler. ailelerine milyonlarca $ tazminat odendi. yani dava edebilirsin chicco'yu:)

bu arada alin hanim ilk bagimsiz adimlarini atti. herhalde yuruyecek 1-2 haftaya...

Şimdi okudum geçmiş olsun arkadaşçağzım yaa. Ben de arabada devirmiştim dünyayı. Ömrüm yarılanmıştı. Allah birdaha yaşatmasın. Çok kötü oluyor yaa...Hayırlı bir bakıcı bulursun kısa zamanda inşallah. İyi akşamlar arkadaşlar.

begendim begenmedim butonlari cikmis, artik pelin'den bol bol begenmedim bekliyorum:)))

azra hanım pek ses etmezdı altını açarken bu aralar durmamaya başladı bende elıne ağzına alabıleceği bışey verıyorum o onu kemırırken bende değiştiriyorum altını bı dene ıstersen ebru elındekınden sıkılınca vıtamın surubunu verıyorum elıne mesela kapağını kemırmeye çalışıyo kalkmaya çalışmıyo o zman şutarafagitti
O da artık fayda etmiyor Fatma sıkıldı beyefendi en favori şeyleri kumanda, pişik kremi ve oyuncak telefonuydu hepsini sırayla veriyordum eline ama bu ara bıktı onlardan yeni şeyler bulmam lazım.

O da artık fayda etmiyor Fatma sıkıldı beyefendi en favori şeyleri kumanda, pişik kremi ve oyuncak telefonuydu hepsini sırayla veriyordum eline ama bu ara bıktı onlardan yeni şeyler bulmam lazım.

bizimki avucunun icine sigabilecek seylerden hoslaniyor. ruj, toka, kucuk kutular ve hisirdayan seyler veriyorum ben. bazen de tam tersi cok buyuk seyler istiyor. o zaman da tasiyabilecegi ama buyuk esyalar veriyorum.

Bu cocuklarin acaba huysuzluklari filan daha ne kadar suruyor ? Sabahtan beri kollarim koptu onu tasimaktan . Alarm var bizim kapida illa ona dokuncakmis . Bi iki kere tuslara basti son anda susturdum . Dokunmadigi zamanda catlayana kadar agliyor . Yerde oturmak istiyor . Gezdir beni diyo . Ellerimlerde kollarimda derman kalmadi artik. Yere oturunca kendi kendine kalkmaya calisiyor dusuyor sonra filan .

aynı şeyi düşünüyorum burcu... bizde dış kapıdayız dikiliyoruz naz kucağımda bi megafona dokunmak istiyo bi gözeleme değiline bi kapının koluna sonra en başa.. hemen dokundurtmazsam kendini geriye tam gücüyle fırlatmak suretiyle basıyo çığlığı :s sonra yürümek istiyo vazgeçiyo atıyo kendini yere bide tutamazda biyerini vurursa hadi sustur sustura bilirsen. ya ne oldu bu kıza yine anlamadımki..

cücenizin doğumgünü hediyesine karar verdiniz mi?

bir de fisher price'ın aktivite masasının yüksekliği kaç santim? dün smyk'nın aktivite masasını aldım ama alçak ve hafif gibi geldi... sizin kullandığınız daha ağır daha oturaklıysa iade edip fisher price alcam

canım bize normal geliyo ama nazın boyu 71 cm di en son.. kiloda en son 9 du.. umut paşa daha uzun ve kilolu olduğu için ona uymayabilir. ama ben bazen çıkarıyorum üstünü yerde oturarak oynuyo..

selam kızlar nasılsınız..
anca girebildim uyudu şimdi ardacık..
arda ya soruyorum cokku (babamın adı coşkun du) dede nerde oğlum .. arda minicik işaret parmağını kaldırıp havayı gösteriyor.. yavrum benim umarım tek şanssızlığı bu olsun..

ah arzum allah rahmet eylesin.. benim babamın da en çok istediği şey benim çocuğumu görmekti evlendiğimi bile göremedi.. mafoldumben bayılır kız çocuklarına. ablamın kızına almadığı yapmadığı kalmamıştı. her gün gider görürdü..ah canım babam benim mafoldumben

Ben dogum gunu icin yer aricam Evde yapmayi dusunmuyorum bana yardim edecek kimse yok . Toplamda aileler arkadaslarimiz filan nerdeyse 30 kisiyi buluyor . Evde bolum bolum yapsam 4 kere hazirlik yapmam lazim filan hic gerek yok bi yere bakicm butceme neresi uyarsa yapcam orda

bugn davetiyemiz geldi bi arkadaşım 7 sinde bi parti evinde yapıyo onun kızıda kasım doğumlu işte. bi bakim nası oluyo söylerim sana.. 600 tl ye tutmuşlar..

valla korkutmak gibi olmasın ama sibel yağmuır hala öyle uyanıytor gözler kapalı bazen açık emeklemeye çalışıyor bacaklarından zor yakalıom uyurgezermi olcak napcak diodum ama demekki normal bir durum :)

hadi ya :1shok: ben böyle giderse ya işyerinde uyuya kalıcam yada bi bayılcam bi hafta uyuycam -tatlicadiarzu-

off işler yoğun sadece okuyorum .. hafta sonu oğluşum dr kontrolü vardı .. 450 gr almışız.. 8520 olmuş oğluşumm .. boyumuzda 74 olmuş . kilomuz düşük ama sağlığımız yerinde maşallah :nazar: diyip oğluşumaaa.. ferro sanol içeremiyordum dr söledim alternatifini verdi. nutregen ferromixin toz halinde çorbalarına karıştırabilirmişiz.. cokacimcoook .. içeremiyorum diye üzülüyordum neyse çözmüş olduk böylece..

oy maşallah bakalım. önemli olan sağlıklı olmaları..

sibel napıyosun
haftasou yapmadın diye temizlik yapmaya mı başladın ???

ah canım ne temizliği naz okadar huysuzduki tam uyudu bi girimbakim dedim geri uyandı yirmi dakka uyudu.. canıma okudu bugün..

aa bıme gelıyosa bende alıyım:))))))

yaz bim aktüel diye bak gayet büyük ve güzel birşeye benziyor

gecmis olsun canim, allahtan bi sey olmamis kuzuya...bu tip 4 kaza oldu diye mclaren marka bir puseti piyasadan cektiler. ailelerine milyonlarca $ tazminat odendi. yani dava edebilirsin chicco'yu:)

bu arada alin hanim ilk bagimsiz adimlarini atti. herhalde yuruyecek 1-2 haftaya...

maşallah kuzuya benim ki tutunarak sıralıyor arada ellerini bırakıyor ama bırakınca adım atamiyor yere oturuyor hemen

yemeğimizi yedik kızı uyuttum ohhhhhhhhhhhhhhhh bu kız yok benimle dalga geçiyor kendi yemeğini yemediği için artık bizimkileri tuzsuz yapıyorum azda olsa yiyor annem kedi ve köpek için evde tavuklu patates pişirdi sonra içine ekmek doğradı bizim kız yalanmaya başladı ve yedi annem aşkolsun kızım sana yapsam yemiyorsun ama diyor ( bu arada yemek kedilere ama evde bizim tencerede etler patatesler yıkanıp temizlenip tertemiz normal yemek olarak pişti ):sm_cool:

Back