bime gelecekmiş 29 ekimden itibaren alayım o zaman
aa bıme gelıyosa bende alıyım:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bime gelecekmiş 29 ekimden itibaren alayım o zaman
başım hala geçmedi
çıldırtıyor ya.. ilaç fayda etmedi
nılgun napıyosun canım nasılsınn?oğluşun nasıl oldu annesi?
başım hala geçmedi
çıldırtıyor ya.. ilaç fayda etmedi
Son ders:) yuppiiii
o iyide ben iyi değilim başım ağrıyor belim ağrıyor, midem bi tuhaf akşam olada eve gitsem diye saatin gözüne bakıyorum
Son ders:) yuppiiii
canım geldik evimize şükür. kzuluk adapazarına bağlı kaplıcalarıyla meşhur bir yer. bizimkiler 10 sene önce ordan devremülk almışlardı. yılda 15 gün gidiyolar. ben hep okuduğum yada çalıştığım için sadece hafta sonları bi geceliğine gidebiliyodum. geçen sene 15 gün bu senede 1 hafta kaldım.
ruhen biraz daha iyiyim. ama bedenen durum aynı maalesef. malum zeynebin peşinde koşturma faslı aynı evde benden hariç 4 kişi olmasına rağmen ki onlarda ilgilendiler daha doğrusu çalıştılar ancak zeynep beni hiç bırakmadığı için nefes almaya fırsatım olamadı yine.yinede güzel bi haftaydı babam bizi dağ bayır dolaştırdı ben çok severim yeşillik akan su bayılırım. vallahi boş alanlarda onlrdan azcık uzaklaşıp bağırıp durdum deşarj olmak için iyi geldi sayırlı.
zeynep hanım suyu çok sevdi bide ona simit aldım havuzun içinde çok olmamak kaydıyla oyuncaklarıyla debelenip durdu. bi kaç resim eklerim inş. ancak 1 hafta da zeynep daha da hareketlendi. iyice taytaylar ve adımlar arttı. Rabbim ne zaman izin verirse normal yürüyecek bekliyoruz inş.
önceden yapardı ama artık direk dolap ve çekmeceleri açıp içindekileri boşaltmak ve tadına bakmaya çalışıyo. almıcam dedim ama çekmece ve dolap kiltlerinden almak zorunda kalıcam bu mesajı okuyan arkadaşlar varsa öneri bekliyorum nerden alıyım yada nasıl yapıyım. neyse daha yazamıyorum. zeynep durmuyo
sen nasılsın övünç? dünya nasıl ? bende haberler böyle. şimdi beni bekleyen çamaşırlar kirli bir ev vs. vs. tatilin başı iyi ama sonu felaket . öpüyorum ikinizide . kızını accık mıncıklıyorumda:)
herkese selam işten geldim yorgunum üstelik süt izin günümde gittim haftaya kullanacam 2 gün bakıcıyı sutluyacagım için :) merak etmişsiniz puset baglı degilmiydi diye baglıydı ama sadece alt kısmı baglıydı kolları acıktaydı nasıl düstü anlamadık chiccoyu dava edecem :))))
herkese selam işten geldim yorgunum üstelik süt izin günümde gittim haftaya kullanacam 2 gün bakıcıyı sutluyacagım için :) merak etmişsiniz puset baglı degilmiydi diye baglıydı ama sadece alt kısmı baglıydı kolları acıktaydı nasıl düstü anlamadık chiccoyu dava edecem :))))
O da artık fayda etmiyor Fatma sıkıldı beyefendi en favori şeyleri kumanda, pişik kremi ve oyuncak telefonuydu hepsini sırayla veriyordum eline ama bu ara bıktı onlardan yeni şeyler bulmam lazım.azra hanım pek ses etmezdı altını açarken bu aralar durmamaya başladı bende elıne ağzına alabıleceği bışey verıyorum o onu kemırırken bende değiştiriyorum altını bı dene ıstersen ebru elındekınden sıkılınca vıtamın surubunu verıyorum elıne mesela kapağını kemırmeye çalışıyo kalkmaya çalışmıyo o zman şutarafagitti
O da artık fayda etmiyor Fatma sıkıldı beyefendi en favori şeyleri kumanda, pişik kremi ve oyuncak telefonuydu hepsini sırayla veriyordum eline ama bu ara bıktı onlardan yeni şeyler bulmam lazım.
Bu cocuklarin acaba huysuzluklari filan daha ne kadar suruyor ? Sabahtan beri kollarim koptu onu tasimaktan . Alarm var bizim kapida illa ona dokuncakmis . Bi iki kere tuslara basti son anda susturdum . Dokunmadigi zamanda catlayana kadar agliyor . Yerde oturmak istiyor . Gezdir beni diyo . Ellerimlerde kollarimda derman kalmadi artik. Yere oturunca kendi kendine kalkmaya calisiyor dusuyor sonra filan .
cücenizin doğumgünü hediyesine karar verdiniz mi?
bir de fisher price'ın aktivite masasının yüksekliği kaç santim? dün smyk'nın aktivite masasını aldım ama alçak ve hafif gibi geldi... sizin kullandığınız daha ağır daha oturaklıysa iade edip fisher price alcam
selam kızlar nasılsınız..
anca girebildim uyudu şimdi ardacık..
arda ya soruyorum cokku (babamın adı coşkun du) dede nerde oğlum .. arda minicik işaret parmağını kaldırıp havayı gösteriyor.. yavrum benim umarım tek şanssızlığı bu olsun..
Ben dogum gunu icin yer aricam Evde yapmayi dusunmuyorum bana yardim edecek kimse yok . Toplamda aileler arkadaslarimiz filan nerdeyse 30 kisiyi buluyor . Evde bolum bolum yapsam 4 kere hazirlik yapmam lazim filan hic gerek yok bi yere bakicm butceme neresi uyarsa yapcam orda
valla korkutmak gibi olmasın ama sibel yağmuır hala öyle uyanıytor gözler kapalı bazen açık emeklemeye çalışıyor bacaklarından zor yakalıom uyurgezermi olcak napcak diodum ama demekki normal bir durum :)
off işler yoğun sadece okuyorum .. hafta sonu oğluşum dr kontrolü vardı .. 450 gr almışız.. 8520 olmuş oğluşumm .. boyumuzda 74 olmuş . kilomuz düşük ama sağlığımız yerinde maşallah diyip oğluşumaaa.. ferro sanol içeremiyordum dr söledim alternatifini verdi. nutregen ferromixin toz halinde çorbalarına karıştırabilirmişiz.. cokacimcoook .. içeremiyorum diye üzülüyordum neyse çözmüş olduk böylece..
sibel napıyosun
haftasou yapmadın diye temizlik yapmaya mı başladın ???
aa bıme gelıyosa bende alıyım:))))))
gecmis olsun canim, allahtan bi sey olmamis kuzuya...bu tip 4 kaza oldu diye mclaren marka bir puseti piyasadan cektiler. ailelerine milyonlarca $ tazminat odendi. yani dava edebilirsin chicco'yu:)
bu arada alin hanim ilk bagimsiz adimlarini atti. herhalde yuruyecek 1-2 haftaya...