• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

allah islah etsin bunların hepsini ne diyim nazancım..
çocuğumun doğum gününde da bir gıcıklık yapmaya kalkarlarsa bu sfere kovarım vallahi.. ciddi söylüyorum gidin insan olunda gelinderim.. ben elimden geldiğince kendi ailem varken onları biraraya getirmek istemiyorum sürekli ver bana kamile hanım bana ver deyip ardayı annemin kucaandan çekiyo.. bi kendi alıyo bi kızına veriyo sarsıp duruyolar çocuğu --üz gibi aynı.. geçen sene eşimin doum gününde arda daha minik 3 aylık filan.. o gündüzden bendeydi ardayı sevdi etti e annem akşam işten geldi.. kadın tam kucana alıyor, bu gidip gel bebegim babanneye gel deyip zart diye kaıyor çocuğu sinir krizi geçirdim süt kesildi aniden görsen birden... eşimi odaya çağırdım ben böyle görgüsüzlük görmedim dedim.. bağırarak, odanın kapısını da özellikle açtım..
duyulmuştur tartıştığımız..
allah benden uzak yerde mutlu etsin onları en hafif en hafif bunu diyebilirm.. benden eşimden çocuğumdan ve ailemden uzakta olsunlar başka bişey istemem

ben de pek annemlerle yanyana olmalarından yana değilim.ama mecbur doğum güününde gelirler büyük ihtimalle.yine birkaç gün önceden belkş haftadan damlarlar.tüm hevesim mutluluğumu mahverderler.benm annemin elinden heriş gelir pasta börek.ama k.valide hiç bişey yapamaz.bi mantı yapar ancak onu da öve öve bitiremez...babanneler ya daha bi hak sahibi görüyorlar bebeklerde sanırım.ne alakaysa.olsa olsa annemlere düşer zaten o hak.çocuğu kapmak da neymiş ne sinir yaaaa.bencede uzak dursunlar hiç samimi olmaya niyetim yok.eşim olmasa hiç bir ilişkim de olmaz da işte onun hatrına..

ama dışarda yapmak iyi fikir,
pisiğide orda kalır, millet gitiiğinde ortalık savaş alanına dönmez,servis yapcam diye kendini parçalamazsın
tabi imkan varsa kesinlikle tek geçerim,

bencee öyle nilgün ama düşündüm de dışarda da bebişin uykusu falan gelirse o sorun olur daha küçükler ya.o geldi aklıma

aktivite masasını üzerine düşülmeyecek boyutta niye yapmıyolar ki? ilk kez çocuğum için bir şeyin ucuzuna kaçtım ve vicdan azabı çekmekteyim o yüzden bahane arıyorum galiba iade etmek için :kedi:

ben doğumgününü abartmak istiyorum ama nasıl yapacağımı henüz kestiremedim

YA BENDE İSTİYORUM BİR YANDAN DA ANLAMAYACAK ZATEN BİR SONRA Kİ D.GÜNÜNDE ABARTIRIM DİYORUM BAKALIM NE OLACAK

Ben dogum gunu icin yer aricam Evde yapmayi dusunmuyorum bana yardim edecek kimse yok . Toplamda aileler arkadaslarimiz filan nerdeyse 30 kisiyi buluyor . Evde bolum bolum yapsam 4 kere hazirlik yapmam lazim filan hic gerek yok bi yere bakicm butceme neresi uyarsa yapcam orda

GÜZELLLLLL BENDE SADECE YAKINLARI KOYDUM ARKADAŞLARA GİREMEDEN 40 KÜSUR OLDU AİLELER KALABALIK

allah o yattıkça arduşa uzun ömür versin arzucum :sinifsinif:

bir iki şeyi belirledim gibi ama gerisi mafiş... hediye olarak bunu veya bunun türevini alıcam galiba

dışarıyı ben de düşünüyorum ama sanırım evde yapıp aralığı biraz uzun tutucam.. misal bir partiyi 1 gibi kabul edip bir kısmı sabit kalarak akşama da uzatmak gibi... niye? çünküm benim abim ayrıldı ama yeğenimin annesiyle kankayız... e ikisini aynı anda kabul edemiyoruz (yeğenin psikolojisi açısından)... eşimin annesiyle babası ayrı onların ikisini de aynı anda kabul edemiyoruz (kayınpederin psikolojisi açısından) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zaten kayınpeder gelirse eşimin anne tarafının büyük çoğunluğu gelememiş olur gibi karman çorman sempatiksalakcinni

:roflol:
ALEMSİN KIZ NE AİLE VARMIŞ SİZDE DE

biz bilezik yapıcaz her doğum gününde

ANNEANNE YAPACAK BAK BENDE YAPAYIM YANINADA KÜÇÜK BİR OYUNCAK TAMAM

şimdi bu doğumgünüyle ilgili birşey diycem ama kzımayın bana
naçizane kendim öyle düşünüyorum :)
biliyorum ilk bebek, ilk doğumgünü, ilk heves, hatıra olsun istiyorsunuz
bende Nilayda aynısını yaptım sizi çok iyi anlıyorum ama

ben daha sakin sessiz kendi aramızda birşey düşünüyorum
çünkü ;
zaten bizim bebelerimiz akıllı uslu olmayan yerinde durmayan cinsinden,
kalabalıkta iyice azıtıyorlar, huysuz oluyorlar,
şimdi kalabalık olunca kendisi birşey anlamayacak, o alacakk diğeri alacak, diğeri öpmeye kalkacak,
her kafadan bir ses çıkacak, sende her tarafa yetişmeye çalışacaksın

kısacası sen ve bebek hiç birşey anlamayacaksın, gelenlerde keyiflerine bakacak,
daha önce bu deneyimi yaşamış biri olarak
kendi aramızda küçük bir kutlama yapmayı düşünüyorum.

sanırım o yüzden daha pasta, kutlama bişi düşünmedim

BİZ ZATEN AİLELER ANNEM BABAM KARDEŞİM K.VALİDE AMCA HALA YILBAŞINDA KUTLAYACAĞIZ PASTA FİLAN KESİP AMA KALABALIK BİR PARTİ İSTERDİM

bugün moral olsun diye hava güzeldi dısarı cıktık aksam eşimin halasına ugrayalım dedik ve kızı merdivenlerde pusetinden kaydı ve yere mermere düstü kuzum üstelik uyuyordu neye ugradıgını sasırdı ama ben ondan kötü oldum bayılacaktım cok sükür bişey olmadı ama sonra pusete binmedi cadı kucagımda geldi cok sükür bişeyi yok .bu arada bakıcıyla bagları yarın koparıyorum persembe zeynebi mersine götürüyorum rapor alacam bende
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş neyse çok şükür ki önemli bir şey yokmuş.

Bu kadar sıkıntıdan sonra şunları da söyleyeyim.oğlum birkaç günde ilerleme gösterdi hızlı birşekilde.emeklemeye başladı:)) çok geç kaldı ya neysee.oynuyor müzik duyunca,gel gel, bay bay yapıyor,çirkin oluyor,öksürük taklidi yapıyor,anne deyip duruyor uykuda bile:) hayır olmaz cıs deyince anlayıp duruyor tekrar sonradan yapsada bi durup bana bakıyor o da dıss diyor cıs yani:))birde bugün sehpaya tutunup ayağa kalkmaya başladı:1:

Maaşallah oğluşuna Nazancığım artık koştur dur peşinden bakalım.
Yav bu arada Canberk aylar evel anne anne deyip duruyordu şimdi hiç demiyor sıpa.

selam arkadaşlar nasılsınızz
ınl herkes guzel bır hafta sonu gecırmıştır
henuz gecmışı ıkuyamadım
azra hep peşımde evde işi bıle zor yapıyorum valla
kızların babaya duşkun olması gerekmıyor muydu?babası yanında ama ılle bende olcam yanında valla her yer heryerde-tatlicadiarzu-

nilgüncüm bizim doktorumuz artık haftada 1 kez vermemizi söyledi..

beyazı dahil mi, öznurcum? gerçi dahildir herhalde zaten küçücük

YA BENDE İSTİYORUM BİR YANDAN DA ANLAMAYACAK ZATEN BİR SONRA Kİ D.GÜNÜNDE ABARTIRIM DİYORUM BAKALIM NE OLACAK

GÜZELLLLLL BENDE SADECE YAKINLARI KOYDUM ARKADAŞLARA GİREMEDEN 40 KÜSUR OLDU AİLELER KALABALIK

:roflol:
ALEMSİN KIZ NE AİLE VARMIŞ SİZDE DE

ANNEANNE YAPACAK BAK BENDE YAPAYIM YANINADA KÜÇÜK BİR OYUNCAK TAMAM

BİZ ZATEN AİLELER ANNEM BABAM KARDEŞİM K.VALİDE AMCA HALA YILBAŞINDA KUTLAYACAĞIZ PASTA FİLAN KESİP AMA KALABALIK BİR PARTİ İSTERDİM

zati 40 olmuşsun güzelim kimse yokken, yok yok ben altından kalkamam valla, kolay gelsin sana şimdiden

Büyük geçmiş olsun Allah korumuş neyse çok şükür ki önemli bir şey yokmuş.

Maaşallah oğluşuna Nazancığım artık koştur dur peşinden bakalım.
Yav bu arada Canberk aylar evel anne anne deyip duruyordu şimdi hiç demiyor sıpa.

ebru bizimkide anni gibi birşeyler diyor ama bilinçli değil sanırım, ama meme isteyince
mam mam mam diye bi başlıyor hiç susmuyor zıpa ,
pipisi nasıl oldu canberk'in düzeldimi iyice

henuz gecmışı ıkuyamadım
kızların babaya duşkun olması gerekmıyor muydu?babası yanında ama ılle bende olcam yanında valla her yer heryerde-tatlicadiarzu-

selam biz iyiyiz şükür, sen nasılsın?
hallettin mi kuaför işini aradın mı verdiğim numarayı ne yaptın?

ben çok beğenmedim de umut beğendi gibi fisfisfis

haydi ben kuzuma gider yarın görüşürüüüüzzzzzz buyrunnnnnnnnn

bende beğendimm ... sempatiksalakcinni .. umuttu ve seni kocaman öpüyorummm

çünkü ;
şimdi kalabalık olunca kendisi birşey anlamayacak, o alacakk diğeri alacak, diğeri öpmeye kalkacak,

kısacası sen ve bebek hiç birşey anlamayacaksın, gelenlerde keyiflerine bakacak,

katılıyorum nilgüncümmm bizim aile zaten çok kalabalık değil. k.valdemler 3 kişi bide annamle , babam ee bide biz oluruz okadar .. C.tesi yapacağım için ablamlar gelemez heralde. enişte bey çalışıyoo .. topu topu 8 kişii....

ama dışarda yapmak iyi fikir,
pisiğide orda kalır, millet gitiiğinde ortalık savaş alanına dönmez,servis yapcam diye kendini parçalamazsın
tabi imkan varsa kesinlikle tek geçerim,

eşim hayatta yanaşmazzzz.

ebru bizimkide anni gibi birşeyler diyor ama bilinçli değil sanırım, ama meme isteyince

benim soytarıda uzatarak anniii diyoo çok komik yaaa... bazen ardarda sölüyoo annii annii diye annen gibi çıkıyoo .. bana sesleniyoo annenesini mi çağırıyoo tam çözemedikk..

bu arada ben gittim,
hayde gelince görüşürüz

güle güle canım gökkuş öp kokla yerimizeee ..

off işler yoğun sadece okuyorum .. hafta sonu oğluşum dr kontrolü vardı .. 450 gr almışız.. 8520 olmuş oğluşumm .. boyumuzda 74 olmuş . kilomuz düşük ama sağlığımız yerinde maşallah :nazar: diyip oğluşumaaa.. ferro sanol içeremiyordum dr söledim alternatifini verdi. nutregen ferromixin toz halinde çorbalarına karıştırabilirmişiz.. cokacimcoook .. içeremiyorum diye üzülüyordum neyse çözmüş olduk böylece..

gitmişken eşime ve kendime dahiliye rand. almıştık göründük dr. kan testi yaptırdık sonuçlar daha çıkmadı .. dr bende guatırdan şüpelendi. boğazımda nodül varmış..
ultrasan çektirdim .. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak .. bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
iyi fikir ama oyuncakta alın kızıma,:jeyyar:

alıyoruz teyzesi zaten bu gidişle oyuncak arsızı olacak diye korkuyorum eşimle öyle düşündük hani adte edinleim her doğum gününde birikim amaçlı dersane parasını biriktirsin şimdiden kaydirigubbakcemile3

çadır alcam kızıma ben inşallah gelirse bu hafta bime gelcekmiş küçük oyun çadırları oluyorya doğum gününe daha düşnmedim aile arasında düşünüyporum bende arkadaş çağırıcam ama çoçuksuz olanları çağırmayı düşünüyorum yağmuru çok hırpalıyorlar çünkü mafoldumben
yapmayı düşündüğüm pasta aparatifleri albüm yapıcam bi ara tarifleriyle sizlerede fikir olur bnce hepimiz paylaşmaşlıyız zaman yaklaşıyor fikirlere ihtiyacımız var

he birde öğlen arası eşim o kaddaaan güzel bir haber verdiki uçtum havalara :gitme::gitme::gitme:
10 gün göreve gitcekmiş kasım sonu aralık başı ve bizim doğum günümüz 8 aralık :gitme::gitme::gitme: o iderse parti işi yatar ohaoldumsmile

zati 40 olmuşsun güzelim kimse yokken, yok yok ben altından kalkamam valla, kolay gelsin sana şimdiden

yok canım 40 kişinin altından kalkamam 40 kişi de o gelemez heralde bu çok uzak gelmez filan diyerek yoksa 560 yi bulur o yüzden 2 kere yapayım dedim ama gözüm yemiyor en iyisi dışarıda en azından mamaları hazırlasak sadece mekanı kullansak ama heralde olmayacak

katılıyorum nilgüncümmm bizim aile zaten çok kalabalık değil. k.valdemler 3 kişi bide annamle , babam ee bide biz oluruz okadar .. C.tesi yapacağım için ablamlar gelemez heralde. enişte bey çalışıyoo .. topu topu 8 kişii....

benim soytarıda uzatarak anniii diyoo çok komik yaaa... bazen ardarda sölüyoo annii annii diye annen gibi çıkıyoo .. bana sesleniyoo annenesini mi çağırıyoo tam çözemedikk..

off işler yoğun sadece okuyorum .. hafta sonu oğluşum dr kontrolü vardı .. 450 gr almışız.. 8520 olmuş oğluşumm .. boyumuzda 74 olmuş . kilomuz düşük ama sağlığımız yerinde maşallah :nazar: diyip oğluşumaaa.. ferro sanol içeremiyordum dr söledim alternatifini verdi. nutregen ferromixin toz halinde çorbalarına karıştırabilirmişiz.. cokacimcoook .. içeremiyorum diye üzülüyordum neyse çözmüş olduk böylece..

gitmişken eşime ve kendime dahiliye rand. almıştık göründük dr. kan testi yaptırdık sonuçlar daha çıkmadı .. dr bende guatırdan şüpelendi. boğazımda nodül varmış..

güzel çıkar inşallah bende istiyorum dah,liyeye gitmek şu demire bir baksınlar çok halsizim son zamanlarda ama önce iyi bir dişçi bulamma lazım bu arada maşallah oğluşa kilosu çok düşük değil aman sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar maşallah kuzularımızın hepsi çok tatlı ve çok akıllı ve ufak tefek sorunlar dışında sağlıklılar

başım çatlıyoooorrrrrrrrr.... kaynanam aramışşşş havanın güzel olacanı bileydim murata derdim seni alsun getürsün
bende dedim eee
ya ben istemesem dediğinla kalırdın.. ben istersem otobüslede gelirim ama evimde rahat ediyorum anne dedim.. hem bunu hep diyosun murata deseydim yok şöyle böyle ben bavulmuyum murat beni alıyo getiriyo dedim tabiki de gülerek...
he iyiiiii tmm hadi görüşürüz dedi..
sanırsam bundan dolayı şuanda tepem zonkluyo bn bi ilaç alayım geçmiycek dayanamıyorum

Bu kadar sıkıntıdan sonra şunları da söyleyeyim.oğlum birkaç günde ilerleme gösterdi hızlı birşekilde.emeklemeye başladı:)) çok geç kaldı ya neysee.oynuyor müzik duyunca,gel gel, bay bay yapıyor,çirkin oluyor,öksürük taklidi yapıyor,anne deyip duruyor uykuda bile:) hayır olmaz cıs deyince anlayıp duruyor tekrar sonradan yapsada bi durup bana bakıyor o da dıss diyor cıs yani:))birde bugün sehpaya tutunup ayağa kalkmaya başladı:1:
maşallah oğluşunaa ayy yerım ben onuuu,,,sıbelın nazıda bırden herşeyı yapmaya başlamıştı:))ee artık daha cok gozzun ustunde olacak demek kı şimdi hıç durmayacak yapabıldığı şeylerı hep yapmak ısteyecek,,azra her yerden tutup kalkıyo valla hep peşındeyım duşcek dıye korkuyorum gercı duşeceğini bılııp yavaşça kalkıyo aama ınıyo ama ayağı falan kayıyo arada...rabbım korusun bebelerımızı
naz huy değiştirdi. akşamları yine 9-9,5 gibi yatıyo eskiden 7-8 kere kalkardı ama gözleri kapalı emer emer uyurdu şimdi uyanıyo ya...:1shok: ve tekrar uyutmak ölüümmm gibi.. şuan uykum var yorgunum ve başım ağrıyo hadi bugün evdeyim yarın napıcam acaba mafoldumben niye böyle oldu bu kız ya... sabahları da altıda kalkıyo..
acaba şeydenmi uyku arasında emekleme pozisyonuna filan geçiyo..(sizinkiler aylar önce yapıyodu bunu gerçi ama benimki yeni öğrendi ya) uykusunda emeklemeye çalışıyo filan uyanıyo sonra.. nezaman geçmişti sizinkiler.. geçer dimi mafoldumben
sıbel bende 3 gundur şaşkınlık ıçındeyım aynen azrada oyle yapıyo gecelerı,,yanı onceden sık uyanırdı ama dedığın gıbı emıp uyurdu şımdı gecenın bı koru 1 saat ayağımda salayıp tam yerıne koyacakken uyandığını bılıyorum yanı,,hele dun gece babasıyla nobetlşe salladık artık benım pestılım cıktı ,,acaba nıye oyle yapıyorlar bılemeıyorum karnı mı doymuyo dıye duşunuyorum ama emmekte ıstemıyo her kalktığınnda,,bılemıyorum ama ınş gecer en kısa zamanda cook yorucuu oluyo cokk.

bu oyuncak konusunda bişey diycem
bizim Nilay hiç yapmadı, aksine kim geldiyse evde ne kadar oyuncak varsa döktü önüne oynasın diye
ben kızıyordum herşeyi çıkarmak zorunda mısın diye
halada herşeyini herkese verir, Babaanneye çekmiş bizimki,

oğlan nasıl olacak bakıp görcez artık
valla nılgun senın kız buyumuşte kuçulmuş zaten cook olgun yanı şimdi demkkı bebkkende oyleymış maşallahhh..
Bu cocuklarin acaba huysuzluklari filan daha ne kadar suruyor ? Sabahtan beri kollarim koptu onu tasimaktan . Alarm var bizim kapida illa ona dokuncakmis . Bi iki kere tuslara basti son anda susturdum . Dokunmadigi zamanda catlayana kadar agliyor . Yerde oturmak istiyor . Gezdir beni diyo . Ellerimlerde kollarimda derman kalmadi artik. Yere oturunca kendi kendine kalkmaya calisiyor dusuyor sonra filan .
valla canım soyle akılları erene kadar devam etcek gıı bu ıstekler,,,gercı bılgenın dediği gıbı bende halen yaparım anacığıma arada huysuzluk ama annemın ban hıç gıık dediğini bilmem bız nıye boyle tahammulsuzus acaba...bazen azraya off dıyorum sonra kendıme kızıyorum,,aman sağlıklı mutlu olsunlarda tek bı zyorulalım napalımm:emir_bebek:
ben seviyorum kutlamaları ama olan hep bana oluyor, hazırlık geleni ağırla gideni ağırla
çocuk bağırır ağlar
ev kalabalık olur durmaz felan filan bir sürü şey
sanırım biraz bize özel olsun istiyorum tabi bu benim düşüncem zaman ne gösteriri ne yaparız bilemiyorum şimdilik
doğum gununden konuşulmuşş,,valla bende kendı aramızda kutlamayı duşunuyorum yanı annem falan gelır zaten konyadalar kımsemkız yok ankarada ama oyle arkadaşlardan cağırmayı duşunmuyorum..zaten ılk kutlaması pek bışey anlamıyorlar kutlamadan falan bebeler aıle ıcınde bıze ozel olsun,,ha ılerde azranında egleneceğı zaman kalabalık eşlı dotlu bı partı yaparız ınş:)ılkı bıze olsun dıye duşunuyorum
selam biz iyiyiz şükür, sen nasılsın?
hallettin mi kuaför işini aradın mı verdiğim numarayı ne yaptın?

bende ıyıyım nılgun,,içimdekı huzursuzluktan kurtuldum cok şukur,,gezdım tozdum kendıme geldım hafta sonukaydirigubbakcemile3canım aradım yerını oğredım de 2 gun sonra ya randevu verdıler bende o zamn hafta ıçı tekrar ararım dedım...annem gelcek bu hafta ıcınde ınş o gelınce beraber gıderız dıye duşundum,,yanı oraya gıtcem ınş.

yok canım 40 kişinin altından kalkamam 40 kişi de o gelemez heralde bu çok uzak gelmez filan diyerek yoksa 560 yi bulur o yüzden 2 kere yapayım dedim ama gözüm yemiyor en iyisi dışarıda en azından mamaları hazırlasak sadece mekanı kullansak ama heralde olmayacak

güzel çıkar inşallah bende istiyorum dah,liyeye gitmek şu demire bir baksınlar çok halsizim son zamanlarda ama önce iyi bir dişçi bulamma lazım bu arada maşallah oğluşa kilosu çok düşük değil aman sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar maşallah kuzularımızın hepsi çok tatlı ve çok akıllı ve ufak tefek sorunlar dışında sağlıklılar

sağol melikecimm.. bende halzislik hat safhada elim kolum kalkmıyoo .. daha öncede demir depolarım sıfırdı .. şimdi de ondan şüpelenip gittim ama dr guatırda yapabilir dedi.. yorgunluk, halsizlik hissi sende ihmal etme bence hemen gidip yaptır kan testi filan canımm ihmal etme

meralcim selam,
nasılsın canım , öykücük nasıl?
selam nilgüncüm
çok şükür öykücükde benmde iyiyiz
öykücüğün biraz burun ve ganiz akıntı var ama çok şükür keyifliyiz

tek elinden tututurup gazinmek istiyor artık
istediği odaya beni götürüyor:1:

gökay nasıl nilay nasıl cnm?
Album yaptim fikir alayim :)
burcuuuuuuu hepsi birbirinden güzel cnm:lepi:
allah o yattıkça arduşa uzun ömür versin arzucum :sinifsinif:

bir iki şeyi belirledim gibi ama gerisi mafiş... hediye olarak bunu veya bunun türevini alıcam galiba

dışarıyı ben de düşünüyorum ama sanırım evde yapıp aralığı biraz uzun tutucam.. misal bir partiyi 1 gibi kabul edip bir kısmı sabit kalarak akşama da uzatmak gibi... niye? çünküm benim abim ayrıldı ama yeğenimin annesiyle kankayız... e ikisini aynı anda kabul edemiyoruz (yeğenin psikolojisi açısından)... eşimin annesiyle babası ayrı onların ikisini de aynı anda kabul edemiyoruz (kayınpederin psikolojisi açısından) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zaten kayınpeder gelirse eşimin anne tarafının büyük çoğunluğu gelememiş olur gibi karman çorman sempatiksalakcinni
amamn bige aman
şeker işin çok zormuş seninnnakannehir

çünkü ;

sana asla kızmammmmmmmmm:1hug:
sende haklısın tabide özeniyoruz işte-tatlicadiarzu-

ben seviyorum kutlamaları ama olan hep bana oluyor, hazırlık geleni ağırla gideni ağırla
çocuk bağırır ağlar
ev kalabalık olur durmaz felan filan bir sürü şey
sanırım biraz bize özel olsun istiyorum tabi bu benim düşüncem zaman ne gösteriri ne yaparız bilemiyorum şimdilik
evet bunlar hep olacak ama
yapmadanda olmayacak
yapmasam içimde ukte kalır benim vallaşakkıdı

henuz gecmışı ıkuyamadım
aynı öyküüüüüsempatiksalakcinni

bu arada ben gittim,
hayde gelince görüşürüz
gökayaaaaaaaaa öpücükleeeeerrr
asli görevsengözlerimebaksanab
aksamaaaaazzzaklinialirimsmile

AMAN MAŞALLAH KUZUNA CNM
sanada çok geçmiş olsun cnm
umarım ciddi birşey çıkmaz sonuçlardan:Saruboceq:

alıyoruz teyzesi zaten bu gidişle oyuncak arsızı olacak diye korkuyorum eşimle öyle düşündük hani adte edinleim her doğum gününde birikim amaçlı dersane parasını biriktirsin şimdiden kaydirigubbakcemile3

çadır alcam kızıma ben inşallah gelirse bu hafta bime gelcekmiş küçük oyun çadırları oluyorya doğum gününe daha düşnmedim aile arasında düşünüyporum bende arkadaş çağırıcam ama çoçuksuz olanları çağırmayı düşünüyorum yağmuru çok hırpalıyorlar çünkü mafoldumben
yapmayı düşündüğüm pasta aparatifleri albüm yapıcam bi ara tarifleriyle sizlerede fikir olur bnce hepimiz paylaşmaşlıyız zaman yaklaşıyor fikirlere ihtiyacımız var

he birde öğlen arası eşim o kaddaaan güzel bir haber verdiki uçtum havalara :gitme::gitme::gitme:
10 gün göreve gitcekmiş kasım sonu aralık başı ve bizim doğum günümüz 8 aralık :gitme::gitme::gitme: o iderse parti işi yatar ohaoldumsmile

canıııııııım arkadaşım:teselli: umarım o tarihte evinde olur babasıbilmiyorumkismile

sağol melikecimm.. bende halzislik hat safhada elim kolum kalkmıyoo .. daha öncede demir depolarım sıfırdı .. şimdi de ondan şüpelenip gittim ama dr guatırda yapabilir dedi.. yorgunluk, halsizlik hissi sende ihmal etme bence hemen gidip yaptır kan testi filan canımm ihmal etme
geçmiş olsun nevra
valla bende doğumdan beri bir gidemedim kan testine 10 aylık oldu sıpa hala kanıma baktırcam son ayımda 9a düşmüştü kanım 14 tü hamile kaldığımda
selam nilgüncüm
çok şükür öykücükde benmde iyiyiz
öykücüğün biraz burun ve ganiz akıntı var ama çok şükür keyifliyiz

tek elinden tututurup gazinmek istiyor artık
istediği odaya beni götürüyor:1:

gökay nasıl nilay nasıl cnm?

burcuuuuuuu hepsi birbirinden güzel cnm:lepi:

amamn bige aman
şeker işin çok zormuş seninnnakannehir

sana asla kızmammmmmmmmm:1hug:
sende haklısın tabide özeniyoruz işte-tatlicadiarzu-

evet bunlar hep olacak ama
yapmadanda olmayacak
yapmasam içimde ukte kalır benim vallaşakkıdı

aynı öyküüüüüsempatiksalakcinni

gökayaaaaaaaaa öpücükleeeeerrr
asli görevsengözlerimebaksanab
aksamaaaaazzzaklinialirimsmile

AMAN MAŞALLAH KUZUNA CNM
sanada çok geçmiş olsun cnm
umarım ciddi birşey çıkmaz sonuçlardan:Saruboceq:

canıııııııım arkadaşım:teselli: umarım o tarihte evinde olur babasıbilmiyorumkismile

inşallah meralcim hayırlısı neyse o olsun
sağsalim olsunda geç kutlarız bizde napalım

geçmiş olsun nevra
valla bende doğumdan beri bir gidemedim kan testine 10 aylık oldu sıpa hala kanıma baktırcam son ayımda 9a düşmüştü kanım 14 tü hamile kaldığımda

inşallah meralcim hayırlısı neyse o olsun
sağsalim olsunda geç kutlarız bizde napalım

canım ihmal etme bence sende git baktır . bunlar ayaklandımı temelli halsiz düşecez şimdi yetişemiyoruz o zaman naparız kimbilir.. akannehir

Uy yerim ben o geveze zıpayı bizimki de aynen mamam mamamm bir de eline aldığı muzur bir şeyi istediğimiz zaman vemem vememmm diyor:))
Düzeldi Nilgüncüğüm tamamen düzeldi altını iki saatte bir değiştirdim bir de pirima premium kullandım düzeldi çok şükür pipide de pişik oluyormuş demek ne bileyim yaşamamıştık şimdiye kadar böyle bir şey o yüzden endişelenmiştim.

Back