allah islah etsin bunların hepsini ne diyim nazancım..
çocuğumun doğum gününde da bir gıcıklık yapmaya kalkarlarsa bu sfere kovarım vallahi.. ciddi söylüyorum gidin insan olunda gelinderim.. ben elimden geldiğince kendi ailem varken onları biraraya getirmek istemiyorum sürekli ver bana kamile hanım bana ver deyip ardayı annemin kucaandan çekiyo.. bi kendi alıyo bi kızına veriyo sarsıp duruyolar çocuğu --üz gibi aynı.. geçen sene eşimin doum gününde arda daha minik 3 aylık filan.. o gündüzden bendeydi ardayı sevdi etti e annem akşam işten geldi.. kadın tam kucana alıyor, bu gidip gel bebegim babanneye gel deyip zart diye kaıyor çocuğu sinir krizi geçirdim süt kesildi aniden görsen birden... eşimi odaya çağırdım ben böyle görgüsüzlük görmedim dedim.. bağırarak, odanın kapısını da özellikle açtım..
duyulmuştur tartıştığımız..
allah benden uzak yerde mutlu etsin onları en hafif en hafif bunu diyebilirm.. benden eşimden çocuğumdan ve ailemden uzakta olsunlar başka bişey istemem
ben de pek annemlerle yanyana olmalarından yana değilim.ama mecbur doğum güününde gelirler büyük ihtimalle.yine birkaç gün önceden belkş haftadan damlarlar.tüm hevesim mutluluğumu mahverderler.benm annemin elinden heriş gelir pasta börek.ama k.valide hiç bişey yapamaz.bi mantı yapar ancak onu da öve öve bitiremez...babanneler ya daha bi hak sahibi görüyorlar bebeklerde sanırım.ne alakaysa.olsa olsa annemlere düşer zaten o hak.çocuğu kapmak da neymiş ne sinir yaaaa.bencede uzak dursunlar hiç samimi olmaya niyetim yok.eşim olmasa hiç bir ilişkim de olmaz da işte onun hatrına..