• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

başım çatlıyoooorrrrrrrrr.... kaynanam aramışşşş havanın güzel olacanı bileydim murata derdim seni alsun getürsün
bende dedim eee
ya ben istemesem dediğinla kalırdın.. ben istersem otobüslede gelirim ama evimde rahat ediyorum anne dedim.. hem bunu hep diyosun murata deseydim yok şöyle böyle ben bavulmuyum murat beni alıyo getiriyo dedim tabiki de gülerek...
he iyiiiii tmm hadi görüşürüz dedi..
sanırsam bundan dolayı şuanda tepem zonkluyo bn bi ilaç alayım geçmiycek dayanamıyorum

canım eziyet etme kendine ilaç al .. daha fena sarmasınn ..

Son düzenleme:
Uy yerim ben o geveze zıpayı bizimki de aynen mamam mamamm bir de eline aldığı muzur bir şeyi istediğimiz zaman vemem vememmm diyor:))
Düzeldi Nilgüncüğüm tamamen düzeldi altını iki saatte bir değiştirdim bir de pirima premium kullandım düzeldi çok şükür pipide de pişik oluyormuş demek ne bileyim yaşamamıştık şimdiye kadar böyle bir şey o yüzden endişelenmiştim.

ohh maşallah canberk' e .. iyileştiğine sevindim ebrucum .. bizimkide bazen bi yapıyoo bulaştırıyoo her yerine ben korkuyorum valla bişey olacak diye .. bi altını açınca eli hemen orada ne anlıyosa artıkın.. sempatiksalakcinni

off işler yoğun sadece okuyorum .. hafta sonu oğluşum dr kontrolü vardı .. 450 gr almışız.. 8520 olmuş oğluşumm .. boyumuzda 74 olmuş . kilomuz düşük ama sağlığımız yerinde maşallah :nazar: diyip oğluşumaaa.. ferro sanol içeremiyordum dr söledim alternatifini verdi. nutregen ferromixin toz halinde çorbalarına karıştırabilirmişiz.. cokacimcoook .. içeremiyorum diye üzülüyordum neyse çözmüş olduk böylece..

gitmişken eşime ve kendime dahiliye rand. almıştık göründük dr. kan testi yaptırdık sonuçlar daha çıkmadı .. dr bende guatırdan şüpelendi. boğazımda nodül varmış..
ultrasan çektirdim .. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak .. bilmiyorumkismile

Maaşallah oğluşuna sağlığı yerinde olsun da farketmez dediğin gibi.
Aha bir tane daha ben de haftalardır o işlerle uğraşıyorum nodül için sintigrafi istediler benden de ama emzirirken çektiremiyormuşum başka bir teknikle çekilebiliyormuş ama o da ancak çapada yapılıyormuş falan filan işte doğum sonrası da görülebiliyormuş bu durum Nevra.

ohh maşallah canberk' e .. iyileştiğine sevindim ebrucum .. bizimkide bazen bi yapıyoo bulaştırıyoo her yerine ben korkuyorum valla bişey olacak diye .. bi altını açınca eli hemen orada ne anlıyosa artıkın.. sempatiksalakcinni

Aynen Canberkin de öyleydi ama artık keşfetti herhalde keşfedeceğini:) pek dokunmuyor şimdi altı açılır açılmaz kaçıp gitme peşinde yakala yakalayabilirsen, ay hele yalnızsam kabus oluyor alt açmakk.

Aynen Canberkin de öyleydi ama artık keşfetti herhalde keşfedeceğini:) pek dokunmuyor şimdi altı açılır açılmaz kaçıp gitme peşinde yakala yakalayabilirsen, ay hele yalnızsam kabus oluyor alt açmakk.

sormaa yaaa alt açmak , bişey çıkartmak , giydirmek .. ayy bazen kızıyorum çıplaklar kralı gez sen öyle diye ama üşür diye kıyamıyorum .. yakalayıp çığlık kıyamet giydiriyorumm .. kaydirigubbakcemile3 ayy işimiz zor bunlarla yaa napcaz bakalım ..
geçen eşime de söledim yaz bi kenara diye .. bu oğlan büyüyüpte - allah nasip eder görürüz inşll. - aynanın karşısında saatlerce süslenirse anlatacam tek tek bu yaptıklarını diye .. oda tamam hatırlatırım dedii. bakalım unutmazsakk.. kaydirigubbakcemile3

sağol melikecimm.. bende halzislik hat safhada elim kolum kalkmıyoo .. daha öncede demir depolarım sıfırdı .. şimdi de ondan şüpelenip gittim ama dr guatırda yapabilir dedi.. yorgunluk, halsizlik hissi sende ihmal etme bence hemen gidip yaptır kan testi filan canımm ihmal etme

ihmal etmemek lazım gerçi ama bebelerden kendimize sıra gelmiyor ki benimde demir normalde sıfır hamileyken günde 2 tane içiyordum bıraktım guatr doğumdan sonra görülüyormuş

bende beğendimm ... sempatiksalakcinni .. umuttu ve seni kocaman öpüyorummm

katılıyorum nilgüncümmm bizim aile zaten çok kalabalık değil. k.valdemler 3 kişi bide annamle , babam ee bide biz oluruz okadar .. C.tesi yapacağım için ablamlar gelemez heralde. enişte bey çalışıyoo .. topu topu 8 kişii....

eşim hayatta yanaşmazzzz.

benim soytarıda uzatarak anniii diyoo çok komik yaaa... bazen ardarda sölüyoo annii annii diye annen gibi çıkıyoo .. bana sesleniyoo annenesini mi çağırıyoo tam çözemedikk..

güle güle canım gökkuş öp kokla yerimizeee ..

off işler yoğun sadece okuyorum .. hafta sonu oğluşum dr kontrolü vardı .. 450 gr almışız.. 8520 olmuş oğluşumm .. boyumuzda 74 olmuş . kilomuz düşük ama sağlığımız yerinde maşallah :nazar: diyip oğluşumaaa.. ferro sanol içeremiyordum dr söledim alternatifini verdi. nutregen ferromixin toz halinde çorbalarına karıştırabilirmişiz.. cokacimcoook .. içeremiyorum diye üzülüyordum neyse çözmüş olduk böylece..

gitmişken eşime ve kendime dahiliye rand. almıştık göründük dr. kan testi yaptırdık sonuçlar daha çıkmadı .. dr bende guatırdan şüpelendi. boğazımda nodül varmış..
ultrasan çektirdim .. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak .. bilmiyorumkismile

maşallah oğluşa :nazar:
aynen öyle sağlıklı sıhhatli olsunda

ay evet ya benimde gitmem lazım erteleyip duruyorum ne oalcaksa benim halim

alıyoruz teyzesi zaten bu gidişle oyuncak arsızı olacak diye korkuyorum eşimle öyle düşündük hani adte edinleim her doğum gününde birikim amaçlı dersane parasını biriktirsin şimdiden kaydirigubbakcemile3

çadır alcam kızıma ben inşallah gelirse bu hafta bime gelcekmiş küçük oyun çadırları oluyorya doğum gününe daha düşnmedim aile arasında düşünüyporum bende arkadaş çağırıcam ama çoçuksuz olanları çağırmayı düşünüyorum yağmuru çok hırpalıyorlar çünkü mafoldumben
yapmayı düşündüğüm pasta aparatifleri albüm yapıcam bi ara tarifleriyle sizlerede fikir olur bnce hepimiz paylaşmaşlıyız zaman yaklaşıyor fikirlere ihtiyacımız var

he birde öğlen arası eşim o kaddaaan güzel bir haber verdiki uçtum havalara :gitme::gitme::gitme:
10 gün göreve gitcekmiş kasım sonu aralık başı ve bizim doğum günümüz 8 aralık :gitme::gitme::gitme: o iderse parti işi yatar ohaoldumsmile

iyi fikir walla,
eee ne olcak o zaman gelince yaparsınız sizde

Uy yerim ben o geveze zıpayı bizimki de aynen mamam mamamm bir de eline aldığı muzur bir şeyi istediğimiz zaman vemem vememmm diyor:))
Düzeldi Nilgüncüğüm tamamen düzeldi altını iki saatte bir değiştirdim bir de pirima premium kullandım düzeldi çok şükür pipide de pişik oluyormuş demek ne bileyim yaşamamıştık şimdiye kadar böyle bir şey o yüzden endişelenmiştim.

oh oh aman olmasın bidaha, bakalım daha nelerini göreceğiz bu zıpalrın

benim dünür dönmedi mi samsundan atom karıncam yok görünürde

bende eve giderken düşündüm gelmedi daha du arayayım bi

3 gün önce akşam , bizim nilayın çadırı vardı kurar mısın anne dedi bende kurdum, yazacaktım unuttum, şimdi canan yazınca aklıma geldi
çadır süper fikir, kurdum içinede yorganını serdim zıpanın giriyor içine oyuncaklarınıda koyuyoruz çok güzel oynuyor tabi 3 gün geçti eski etkisi yok ama yinede giriyor, çıkıyor, giriyor çıkıyor, kendine göre oynuyor işte bayağı eğlendi ama
hele ablasıyla girince nilay çadırı sağa sola salladıkça gülüyor zıpa

aradım atom karıncayı
evet dönmemiş samsun'dan
kayınvalidesi anjio olmuş, gelen giden çokmuş, bu hafta dönmeyebilirmiş
herkese selamı var

sibel napıyosun
haftasou yapmadın diye temizlik yapmaya mı başladın ???

aradım atom karıncayı
evet dönmemiş samsun'dan
kayınvalidesi anjio olmuş, gelen giden çokmuş, bu hafta dönmeyebilirmiş
herkese selamı var

hmm sağollasın nilguncüm haber verdiğin için .. yasemincim gelince okursun artıkın çook çokk geçmiş olsun anneciğine ... allah tekrar yaşatmasınnn :Saruboceq:

canım ihmal etme bence sende git baktır . bunlar ayaklandımı temelli halsiz düşecez şimdi yetişemiyoruz o zaman naparız kimbilir.. akannehir
bende de vardı kansızlık hamıleyken baya bı kullandım kan ılacı fakat şimdi ne durumdayım bılmıyorum aslında benımde olçturmmem lazımda ..doktor bana doğumdan sonra kullanmamı soylemıştı aama kılo yaparsa dıye kullanmamıştımbilmiyorumkismile
bende en kısa zamanda olçtureyım sağlık ocağında,,esın kansıızmıdr yıne

azra hanım pek ses etmezdı altını açarken bu aralar durmamaya başladı bende elıne ağzına alabıleceği bışey verıyorum o onu kemırırken bende değiştiriyorum altını bı dene ıstersen ebru elındekınden sıkılınca vıtamın surubunu verıyorum elıne mesela kapağını kemırmeye çalışıyo kalkmaya çalışmıyo o zman şutarafagitti

başım hala geçmedi
çıldırtıyor ya.. ilaç fayda etmedi

gecmış olsun canım
kafandakı senı sınır eden şeylerı sallmadıkça ılac fayda etmez canım benım,,rahatla ,,oğluşuna bak mutlu olzemuszemus

Back