• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

güzel laf valla burada ki laflara bitiyorum bazen evde söylüyorum eşim şok oluyor ctesi temizlik yaptım evi topladım koştura koştura kız sıkılmadan bitsin diye eşime offfff mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı örerdim dedim 2 saat kendine gelemedi

:)))) he evet onuda çok kullanıyorum ben
hakketten maden var burda
Bige'den çok çıkıyor laf
birde benim favorilerim var Burcu'dan

Ey Allah'ım al beni gezdir beni
Aptala beş kaldı v.b gibi:roflol:

güzel laf valla burada ki laflara bitiyorum bazen evde söylüyorum eşim şok oluyor ctesi temizlik yaptım evi topladım koştura koştura kız sıkılmadan bitsin diye eşime offfff mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı örerdim dedim 2 saat kendine gelemedi

sırnaşık şey nilgün telif istiyo musun şekerim :roflol:

Benim velet yatağında da ayağa kalkabildiğini keşfetti vay halimeeeyvahedigeldismile
ev toparlanıyor yolluklar falan kalktı emekleyeceği tuttu:1:
selaam arkadaşlar gerçekten de birden çıkıyormuş herşey.bir haftada ayaklandı valla.yakında yürür buaklinialirimsmile

melike aşmışsın bacım aklinialirimsmile iyi kafa bulmuyor eşin senaryo gereği kaçırılıyor o yok öyle bir şey diye sempatiksalakcinni

ya doğruya doğru yorgundu... normalde uyuyan bir tip değildir bak dikkat et çok uyuyan bile demiyorum uyuyan diyorum... 2-3'e kadar oturur 8-9 gibi işe gider o cinslerden ama dün ben iş buyurduktan sonra tık diye gitmesi komikti hani kaydirigubbakcemile3

günaydın canım leydim olumunekankayizsmile

yok kafa bulmaya kalksa biliyor başına gelecekleri o zaman susturamayacak yok valla böyle değildim tamam gene severdim ama yok asla böyle acayip bir tip değildim :bbo:

Benim velet yatağında da ayağa kalkabildiğini keşfetti vay halimeeeyvahedigeldismile
selaam arkadaşlar gerçekten de birden çıkıyormuş herşey.bir haftada ayaklandı valla.yakında yürür buaklinialirimsmile

benim kızda yapıyor onu daha tam kakamıyor yatağı yumuşak diye ama otururken gördüm 1-2 kere artık karyolaya yatırmam gerekecek ama gecede 3-4 kere git gel ben haşat olacağım daha adam gibi bir telsizde alamadım kuzen almıştı hediye ama kullanamadım onu ses olunca alarm çalıyor bebeğin sesi filan yok bulacağız bir çare

Alinti yapmistim gitti yok be ne dunur ne alincam . O kadar ince bi yapiya sahip degilim :O))

e o zaman konuşurken ses yapıp yapmadığını da sorabilirim laelaelaelaelae

yok kafa bulmaya kalksa biliyor başına gelecekleri o zaman susturamayacak yok valla böyle değildim tamam gene severdim ama yok asla böyle acayip bir tip değildim :bbo:

ben söyliyim madem şekerim... şşşşşşşşş senaryo onlar senaryooooooooo çocuğu ordan alıp anasının kucağına veriyolaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oyun hepsi sahte yalan dolan entrikaaaaaaaa laelaelaelaelae

Bu cocuklarin acaba huysuzluklari filan daha ne kadar suruyor ? Sabahtan beri kollarim koptu onu tasimaktan . Alarm var bizim kapida illa ona dokuncakmis . Bi iki kere tuslara basti son anda susturdum . Dokunmadigi zamanda catlayana kadar agliyor . Yerde oturmak istiyor . Gezdir beni diyo . Ellerimlerde kollarimda derman kalmadi artik. Yere oturunca kendi kendine kalkmaya calisiyor dusuyor sonra filan .

cücenizin doğumgünü hediyesine karar verdiniz mi?

bir de fisher price'ın aktivite masasının yüksekliği kaç santim? dün smyk'nın aktivite masasını aldım ama alçak ve hafif gibi geldi... sizin kullandığınız daha ağır daha oturaklıysa iade edip fisher price alcam

e o zaman konuşurken ses yapıp yapmadığını da sorabilirim laelaelaelaelae

ben söyliyim madem şekerim... şşşşşşşşş senaryo onlar senaryooooooooo çocuğu ordan alıp anasının kucağına veriyolaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oyun hepsi sahte yalan dolan entrikaaaaaaaa laelaelaelaelae

yok kandıramazsın biliyorum ben kaçırdılar çocuğu sonra annesiyle babasını hastaneye götürdüler sonra rıza babanın polisleri yakaladılar o iki kötü adamı sonracıma bebeği verdiler annesine ve komada olan babada hemen iyileşti eğer geç kalsalardı o iki kötü adam satacaktı bebeği yaaaaaaaaaa

Bu cocuklarin acaba huysuzluklari filan daha ne kadar suruyor ? Sabahtan beri kollarim koptu onu tasimaktan . Alarm var bizim kapida illa ona dokuncakmis . Bi iki kere tuslara basti son anda susturdum . Dokunmadigi zamanda catlayana kadar agliyor . Yerde oturmak istiyor . Gezdir beni diyo . Ellerimlerde kollarimda derman kalmadi artik. Yere oturunca kendi kendine kalkmaya calisiyor dusuyor sonra filan .

sen anne babana kaç yaşına kadar huysuzluk yaptın dünürüm sengözlerimebaksanab ben halen yapıyorum şahsen sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Hastalik haberlerine bi tane daha benden . Benim dilimin altinda sivilce tarzi bisey vardi 1 sene oldu hep ihmal ettim. Ama artik dilim sismeye filan basladi . Bugun doktora gittim . Ultrasonla baktilar. Dilimin altindaki tukuruk bezi kanalinda tas varmis. İlk defa duydum boyle bisey. Sag tarafimda zaten ne varsa var. Diliminden ameliyat olcakmisim .Kesip ordaki taslari almalari gerekiyormus .Tukuruk salgilayamadigi icin iltihap oluyormus. Lenf bezlerimde sorun olmus. Uzatma dedi doktor . Allah beterinden korusun ama bugun canım sıkıldı valla.
cnm çok geçmişolsun
inan ilk kez duyduğum birşey
inş çabucak alınırda sende sağlığına kavuşursun

yemek yaptım iki çeşit...nehirin yemeği birde...şimdi odaları toparlıcam...nehiri çok özledim
içimden ağlamak geliyor bazen ...aslında sorun yo kçok şükür ama...özlemi delirticek beni
ah cnm ah
çalışan annelerin hali bu iştemafoldumben

burnu geliyor aklıma dersin olur olmaz bir vakti
elleri minik minik
sonra gülüşü düşüyor kalbimin tam ortasına
yavrum diyorum ayrıyız bir süreliğine ama
seni çok seviyorum
emin ellerde olması ayrı ferahlık biliyorum şükrediyorum ama
özlem aynı özlem iştee
değişmiyor ki kılıfı...
özlüyorum çok...annelik işte yakıyor içimi...1 saatte kalsam aynı 10 saatte
minik kelebeğm o benim...hayatımın anlamı...
resmen gülüşünde doğuyorum her gün...hücrelerimin yenilendğini hissediyorum her bana bakışında...
ne özel hislermiş bunlar...allahıma bin şükür böyle duyguları bize yaşattığı için...allah ayırmasın yavrularmuzdan bizi...acılarını göstermesin...elbet olcak dert keder hastalık ama dilerim tüy gibi hafif geçsin...

duygusalım sanırım bu gece...
senemcim hislerime bu denli tercüman olman anne olmandan kaynaklanıyor cnm
anne olmayan bu duyguları asla ama asla yaşayamaz

bende pelini haber verecektim ama ebru yazmış zate..
bizimde bebeğimiz geldi sabah 5 te çoook zor bir doğum oldu canım kardeşim çok sancı çekti kıyamam ben ona şimdide çok ağrısı var ve hastaneden çıkarmadılar.büyük bir yırtık oluşmuş ve çok dikiş atılmış..mis kokulu bebecik iyi neysekiminik kuzu herşeye değiyor işte..
öznurcum allah analı babalı büyütsün cnm
bahtı güzel şansı bol olsun inş

sorunda orda işte ebru ne yol parası veriyor 4 gün bakıyor kızım akıllı hadi şimdi kabul ettim bu sefer ocakta süt iznim bitecek bu sefer yine zam isteyecek cünkü alıstıracam 750 800 veririm evime gelir hiç degilse kız uyudugunda iş yapar .arzuydu sanırım içerenköy tarafında oturan bende burdayım varmı bildigin güvenecek birileri
ah edacım ah allah yardımcın olsun cnm

bugün moral olsun diye hava güzeldi dısarı cıktık aksam eşimin halasına ugrayalım dedik ve kızı merdivenlerde pusetinden kaydı ve yere mermere düstü kuzum üstelik uyuyordu neye ugradıgını sasırdı ama ben ondan kötü oldum bayılacaktım cok sükür bişey olmadı ama sonra pusete binmedi cadı kucagımda geldi cok sükür bişeyi yok .bu arada bakıcıyla bagları yarın koparıyorum persembe zeynebi mersine götürüyorum rapor alacam bende
aman aman çok geçmiş olsuuuuuuuuun
verilmiş sadakanız varmış cnm
rabbim bir daha göstermesin:Saruboceq:

Bu kadar sıkıntıdan sonra şunları da söyleyeyim.oğlum birkaç günde ilerleme gösterdi hızlı birşekilde.emeklemeye başladı:)) çok geç kaldı ya neysee.oynuyor müzik duyunca,gel gel, bay bay yapıyor,çirkin oluyor,öksürük taklidi yapıyor,anne deyip duruyor uykuda bile:) hayır olmaz cıs deyince anlayıp duruyor tekrar sonradan yapsada bi durup bana bakıyor o da dıss diyor cıs yani:))birde bugün sehpaya tutunup ayağa kalkmaya başladı:1:
maşallah maşallah

Bugun ilk gunaydin benden olsun ..
Şeniz günaydın cnm

Buyuk bebeeemin biliyorsun cumartesi gunleri gezme gunleridir . O gun ne hikmetse uyandi ve ilahi bir guc geldi iyilesti . Disari cikti hava aldi cunku cok bunalmisti hastaliktan ozellikle de vurulan ignenin acisini unutmasi gerekiyordu :)
Ama o ilahi guc nedense bana mi garezi vardi bilmiyorum pazar yok oldu.. :O)
vallahi çok güldümkaydirigubbakcemile3:roflol:

naz huy değiştirdi. akşamları yine 9-9,5 gibi yatıyo eskiden 7-8 kere kalkardı ama gözleri kapalı emer emer uyurdu şimdi uyanıyo ya...:1shok: ve tekrar uyutmak ölüümmm gibi.. şuan uykum var yorgunum ve başım ağrıyo hadi bugün evdeyim yarın napıcam acaba mafoldumben niye böyle oldu bu kız ya... sabahları da altıda kalkıyo..

acaba şeydenmi uyku arasında emekleme pozisyonuna filan geçiyo..(sizinkiler aylar önce yapıyodu bunu gerçi ama benimki yeni öğrendi ya) uykusunda emeklemeye çalışıyo filan uyanıyo sonra.. nezaman geçmişti sizinkiler.. geçer dimi mafoldumben
bugünlerde geçecek sibelcim

yok kandıramazsın biliyorum ben kaçırdılar çocuğu sonra annesiyle babasını hastaneye götürdüler sonra rıza babanın polisleri yakaladılar o iki kötü adamı sonracıma bebeği verdiler annesine ve komada olan babada hemen iyileşti eğer geç kalsalardı o iki kötü adam satacaktı bebeği yaaaaaaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: arka sokaklardaaaaaa neler oluyooooooooooorrrrrr :dance: :teytey: :sm_cool:

Bende Eylülün pastasini kendim yapcam ama nasil bisey yapsam karar veremedim netten baktim ama cok abartili olsun istemiyorum beceremem zten o kadar . Hatta buraya koyim da fikir alayim

sırnaşık şey nilgün telif istiyo musun şekerim :roflol:

yok şekerim ne telifi, hepimiz kardeşiz şunun şurasında olumunekankayizsmile

ya şikayet ediyordun gördün mü???
asıl iş bundan sonra 2 dakika oturamıycan
Bundan sonrakileri sana armagan etcem ben :delphin:

tamam bana uyar kaydirigubbakcemile2

walla bebeğine göre değişiyor ama inan kızlar daha uslu
cücenizin doğumgünü hediyesine karar verdiniz mi?

bir de fisher price'ın aktivite masasının yüksekliği kaç santim? dün smyk'nın aktivite masasını aldım ama alçak ve hafif gibi geldi... sizin kullandığınız daha ağır daha oturaklıysa iade edip fisher price alcam

hımmmm şimdi biliyorsun bendeki fisher ve gökaya bile kısa kalıyor, umut daha uzun
halının üstünde evet oturaklı ama parkede kayıyor

Bende Eylülün pastasini kendim yapcam ama nasil bisey yapsam karar veremedim netten baktim ama cok abartili olsun istemiyorum beceremem zten o kadar . Hatta buraya koyim da fikir alayim
ben daha hiç düşünmedim sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: arka sokaklardaaaaaa neler oluyooooooooooorrrrrr :dance: :teytey: :sm_cool:

:kedi: :kedi:

offf bende yapacağım d.günü yaa banane millet ne der diye yaptırmadı annem diş buğdayı ama 2 parti halinde yapacağım ama yapacağım bir gün annemler bir gün özgürün akrabalar arka arkaya 2 gün yaparım 1 pastayla şöyle süslü püslü bir pasta istiyorum ama kuzuma ne hediye alsam bilemiyorum bakalım

selam kızlar nasılsınız..
anca girebildim uyudu şimdi ardacık..
arda ya soruyorum cokku (babamın adı coşkun du) dede nerde oğlum .. arda minicik işaret parmağını kaldırıp havayı gösteriyor.. yavrum benim umarım tek şanssızlığı bu olsun..

hımmmm şimdi biliyorsun bendeki fisher ve gökaya bile kısa kalıyor, umut daha uzun
halının üstünde evet oturaklı ama parkede kayıyor

ben daha hiç düşünmedim sempatiksalakcinni

aktivite masasını üzerine düşülmeyecek boyutta niye yapmıyolar ki? ilk kez çocuğum için bir şeyin ucuzuna kaçtım ve vicdan azabı çekmekteyim o yüzden bahane arıyorum galiba iade etmek için :kedi:

ben doğumgününü abartmak istiyorum ama nasıl yapacağımı henüz kestiremedim

Back