öznur bende çok merak ediyorum cnmaklım hep mina kuzusunda yav..nasıl oldu acaba bi arıyayım bari..
arada bizide haberdar et ne olur...
bize de haber ver öznurcum... iyi haberler ver ama :Saruboceq:
evet cnm:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öznur bende çok merak ediyorum cnmaklım hep mina kuzusunda yav..nasıl oldu acaba bi arıyayım bari..
bize de haber ver öznurcum... iyi haberler ver ama :Saruboceq:
melike neredebilmiyorumkismile
nilgün neredebilmiyorumkismile
müzeyyen düğünü bitiremedimibilmiyorumkismile
pelinle konuştum şimdi hala aynıymış mina. ateşi 38.4 ün altına düşmüyormuş..ilaç verdikleri halde bazen 39 un üstüne çıkıyormuş..ama kontrol altında tutuyorlarmış..
ev telefonu bozuk olduğu için internete giremiyormuş merak edenlerin bilgisine..
girebilirse kendisi daha detaylı anlatır zaten..inşallah minik kuzum iyileşir biran önce..
sağol cnm benimnilgün cuma-cumartesi çalışmıyor
müzeyyenlerin yanlış hatırlamıyorsam düğünleri bugün
melike nerde ben de bilmiyorum :1no2:
pelinle konuştum şimdi hala aynıymış mina. ateşi 38.4 ün altına düşmüyormuş..ilaç verdikleri halde bazen 39 un üstüne çıkıyormuş..ama kontrol altında tutuyorlarmış..
ev telefonu bozuk olduğu için internete giremiyormuş merak edenlerin bilgisine..
girebilirse kendisi daha detaylı anlatır zaten..inşallah minik kuzum iyileşir biran önce..
ay sende yoruluyorsun nevra
bence geleceği çocukları genelde zaten çalışan anne çocuğu olacağuından sanırım alışcaz bu düzene
bana kalsa 3 sene oturcam aşağıda...bana kalmıyor...meslek öyle bir meslek değil...
canım fitil ,calpol veriyormuş. bunları verdikleri halde yinede yükselirse başka bir ilaç kullanıyormuş...fitil koyuyor mu acaba ben hiç sevmem fitil işini bizim doktorlarımız da önermiyorlar normalde ancak ilaçla 38in altına indiremiyorlarsa veya 40ın üzerine çıktığında yani son aşamada fitil kullandırtıyorlar (paranox s) o zaman genelde iniyor
biraz düşseydi minacık da rahat bir uyku çekerdi hiç olmazsa, uyursa daha kolay toparlar kuzum :1no2:
sağol cnm benim
teşekküler öznurcum
inşallah tez zamanda düzelir yavrum
canım fitil ,calpol veriyormuş. bunları verdikleri halde yinede yükselirse başka bir ilaç kullanıyormuş...
rica ederim canımcım..
hadi ben kaçtım zeynoyu yıkayıp uyutayım..
bende yemeğe gideceğim
yemekden sonra görüşürüz
bende yemeğe gideceğim
yemekden sonra görüşürüz
afiyet şeker olsun öykü kıza bol süt olsun olumunekankayizsmile
hadi ben de tıkınmaya kaçar cokacimcoook
sende biziiiiiiiiiimmmmm cnmcanlarım teşekkür ederim hepinize..pelin bilge nevra meral melike canımsınız.. arda öğle uykusunda maşallah.. bende gideyimde biraz birşeyler yapayım
allah kolaylık versinsempatiksalakcinnigelmediler cnm heran gelebilirler bakayım dedim bi.
gideyim ben görüşürüüzz
dün sabah sesi çok kötüydü canannazan geldimi misafirlerin
mina nın 48 ssatmi oldu şimdi allah yardımcıları olsun mahvolmuştur pelin
inşallah bol süt olur bigecimafiyet şeker olsun öykü kıza bol süt olsun olumunekankayizsmile
hadi ben de tıkınmaya kaçar cokacimcoook
afiyet olsun canımmm
inşallah bol süt olur bigecim
umut paşamada bol süt olsun inş. afiyet olsun sanada.