Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh çok şükür yarım saatim kaldı
pazartesi görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
Slm kızlar çok yoğunum bakamıyorum sadece selam vermeye girdim ne var ne yok arayamadım pelini hala tur....ell çekmiyor bugün nedense
hepinizi kucak dolusu sevgilerimle öpüyorum
kendinize iyi bakın
umarım hastalarımız şifalarını bulurlarda
pazartesiye keyifle başlarız
herkeze iyi haftasonları pazartesi görüşmek üzereŞeniza.s.
merhaba arkadaşlar bende uzun süredir foruma giremeyen aralık annesiyim arada girip okuyorum ama yazamıyorum.umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir.ben sizlere bişi sorcam doğum güü hazırlıklarına başladınız mı ? neler yapmayı planlıyosunuz ?biraz bilgi almak istedim
kızlar ardanın vücudunda teninin renginde ve pempemsi sivilce gibi minik minik kabartılar var.. özellikle kol ve bacaklarda .. b ne olabilir fikri olan var mı
öznur farklı bişey vermedm hiç nerdeyse hep aynı şeyleri yiyo..alerji olabilir arzucum farklı bişey verdinmi hiç
kızlar ardanın vücudunda teninin renginde ve pempemsi sivilce gibi minik minik kabartılar var.. özellikle kol ve bacaklarda .. b ne olabilir fikri olan var mı
kardeşimin sancısı başlamış eylülcük geliyo:)) dua edin kolayca sorunsuz geçirsin doğumu..
offf kızlar ya mutfaktayım zeynepte yanımdaydı tam ateşe koydum tencereyi o da sandalyeye tutunup kalkmış sandalyeyle beraber düştü yere sandalye üstüne düştü hala ellerim titriyor çok fena oldum oda korktu çok ağladı hemen emzirdim sustu dönenceyle filan oynadı ama aklım gitti ölüyorum sandım onu yerde görünce off yaaaa şimdi neşesi yerinde hemen sustu ama şimdi ben fenayım nasıl büyüyecek bunlar
kardeşimin sancısı başlamış eylülcük geliyo:)) dua edin kolayca sorunsuz geçirsin doğumu..