• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Slm kızlar çok yoğunum bakamıyorum sadece selam vermeye girdim ne var ne yok arayamadım pelini hala tur....ell çekmiyor bugün nedense

Slm kızlar çok yoğunum bakamıyorum sadece selam vermeye girdim ne var ne yok arayamadım pelini hala tur....ell çekmiyor bugün nedense

selam canımm .. bildiğim kadarıyla aynıydı .

hepinizi kucak dolusu sevgilerimle öpüyorum
kendinize iyi bakın

umarım hastalarımız şifalarını bulurlarda
pazartesiye keyifle başlarız

güle güle canım seni ve öykücüğü öpüyorum kocamannn ..iyi hafta sonları .. inşallah hepsi iyileşir p.tesiye bomba gibi başlarız.. opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende uzun süredir foruma giremeyen aralık annesiyim arada girip okuyorum ama yazamıyorum.umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir.ben sizlere bişi sorcam doğum güü hazırlıklarına başladınız mı ? neler yapmayı planlıyosunuz ?biraz bilgi almak istedim

bende yavaş yavaş toparlanayımmm .. herkese iyi hafta sonlarııı ,

güzel annaeleri ve tatlı kuzularını öpüyorummm kocaman opuyorumnanaktan

hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorumm :3:

merhaba arkadaşlar bende uzun süredir foruma giremeyen aralık annesiyim arada girip okuyorum ama yazamıyorum.umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir.ben sizlere bişi sorcam doğum güü hazırlıklarına başladınız mı ? neler yapmayı planlıyosunuz ?biraz bilgi almak istedim

hoşgeldin tatlım artık hep gel ben aileyle annemler k. valideler hala amca dayı yılbaşı gecesi kutlayacağız 28 aralıkta doğdu kızım ama istiyorum birgün eşimin bir gün benim yakınları ve arkadaşları çağırmayı

kızlar ardanın vücudunda teninin renginde ve pempemsi sivilce gibi minik minik kabartılar var.. özellikle kol ve bacaklarda .. b ne olabilir fikri olan var mı

kızlar ardanın vücudunda teninin renginde ve pempemsi sivilce gibi minik minik kabartılar var.. özellikle kol ve bacaklarda .. b ne olabilir fikri olan var mı

vücutta varsa alerji diyorlar ama tam bilemiyorum göster istersen çok fazlaysa isilik olamaz belki böcek filan yürüdüyse sivri sinek ???

kardeşimin sancısı başlamış eylülcük geliyo:)) dua edin kolayca sorunsuz geçirsin doğumu..

Allah bir avzda kurtarsın ayyy ne güzel heyecan

offf kızlar ya mutfaktayım zeynepte yanımdaydı tam ateşe koydum tencereyi o da sandalyeye tutunup kalkmış sandalyeyle beraber düştü yere sandalye üstüne düştü hala ellerim titriyor çok fena oldum oda korktu çok ağladı hemen emzirdim sustu dönenceyle filan oynadı ama aklım gitti ölüyorum sandım onu yerde görünce off yaaaa şimdi neşesi yerinde hemen sustu ama şimdi ben fenayım nasıl büyüyecek bunlar

offf kızlar ya mutfaktayım zeynepte yanımdaydı tam ateşe koydum tencereyi o da sandalyeye tutunup kalkmış sandalyeyle beraber düştü yere sandalye üstüne düştü hala ellerim titriyor çok fena oldum oda korktu çok ağladı hemen emzirdim sustu dönenceyle filan oynadı ama aklım gitti ölüyorum sandım onu yerde görünce off yaaaa şimdi neşesi yerinde hemen sustu ama şimdi ben fenayım nasıl büyüyecek bunlar

Melike çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebeklerimizi kaşla göz arası oluyor olan işte çok dikkat etmek gerekiyor ama yine de olacağın önüne geçemiyor insan.
Allah kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin hepimize benim de en çok korktuğum şey ev kazaları.

Back