• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

aa zeynoyla benm oğlum aynı günmü doğmuştu?ikisi de 10ay 5gün gözüküyor.16aralık doğumlu efe.yaseminin haktan da öyle:) hadi gittim ben

ay ne güzel valla.hep böyle olur umarım:1: ne güzel,güle güle giysin zeyno ayakkabılarınıopuyorumnanaktan.
bizimkilerin elleri ceplerine girmez hayatta.değil gelince almak biz gidince çağırır oğlunu şu yok bu yok markete gönderir..diğer oğlu para verir,gelir bizimkine söyler sen de ver gibisinden..allahım anlatsam neler neler...kendi ailemde görmediğim bir sürü şey..
Evet geç olsun da güç olmasınsempatiksalakcinni

sağol cnm inşallah bunlarıda kaybetmeyiz sempatiksalakcinni
ben bişeyi tespit ettim biraz mesafeli durup az görüşürsen ilişkiler daha iyi oluyo..doğumdan önce benim çalıştığım zamanlarda daha iyiydik biz..doğumda b..kunu çıkardık resmen sonra yine biraz mesafe koyduk eskisi kadar olmasada..böylesi daha iyi..

hepinize çook teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için sizler herzmn en büyük destesçimsiniz:enbuyukkk: bu arada pelin çook geçmiş olsun tekrar umarım düşer artık ateşi minanın:(( ARZU cnm sizede geçmiş olsun çook dalgınız bu aralar aynı durumları bende yaşıorum cnm allah korumuş meleğimizide senide herkese iyi geceler kızlar misafirler gitti şimdi bende ortalığı topluyum şöle...

hepinize çook teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için sizler herzmn en büyük destesçimsiniz:enbuyukkk: bu arada pelin çook geçmiş olsun tekrar umarım düşer artık ateşi minanın:(( ARZU cnm sizede geçmiş olsun çook dalgınız bu aralar aynı durumları bende yaşıorum cnm allah korumuş meleğimizide senide herkese iyi geceler kızlar misafirler gitti şimdi bende ortalığı topluyum şöle...
sağol mehtap ya kötü oldu valla.. ucuz atlatttık..
arda da geç uyudu bende hala kokuyu gidermeye çalışıyorum ocakta tarçın kaynattım.. kaynayan suya lavanta yağı kaynattım... hala koku var mutfağa sinmiş yangın gibi kokuyo allah vermesin
neyse yatarım birazdan yarın görüşürüz canımmmm

Arzu gecmis olsun allah korumus birtencereye 1 olcu toz camasir deterjani 1 kapak yumusatici koy kaynat agzi acik sekilde ben balik yaptigimda yapiyorum ise yarar belki o kokuyada tabi arda solumasin bu deterjan kokusunuda direk

günaydınlar nasılsınız.uzun zaman oldu yine aranıza giremeyeli of çok sıkıldım ben bu durumdan bu yoğunluklardan evde yoğun işte yoğun.Toprak ta hakla gece uykusu düzelmedi ya valla artık yorgunluktan bitap düşüyorum .nezamn uyuuyacak aralıksızz 4-5 saat çok merak ediyorumm...öksürüyor birde iki gündür.geceler çok sık kalktığından bence üüşütüyor.yataktan sıcak kalkıyor kucağıma geliyor o arada üşüyor büyük ihtimal...

günaydınlar nasılsınız.uzun zaman oldu yine aranıza giremeyeli of çok sıkıldım ben bu durumdan bu yoğunluklardan evde yoğun işte yoğun.Toprak ta hakla gece uykusu düzelmedi ya valla artık yorgunluktan bitap düşüyorum .nezamn uyuuyacak aralıksızz 4-5 saat çok merak ediyorumm...öksürüyor birde iki gündür.geceler çok sık kalktığından bence üüşütüyor.yataktan sıcak kalkıyor kucağıma geliyor o arada üşüyor büyük ihtimal...

fatmacım merhaba
evet uzun süredir yoktum
toprak nasıl sen nasılsın diycem burumun bizlerden farklı değil anlaşılan:1:

paşam maşallah 11 ayı devirmiş:nazar:

yataktan emzirmek için sıcak alıyoruz tamamda ben emzirirken hemen üzerine incede olsa bir battaniye ile örtüyorum cnm, sende öyle yap bence.
annelerimiz hep söylerler
"uyuyanın üzerine kar yağarmış "diye...

kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....

çok şükür çok sevindim canım allah bi daha göstermesin inş.
kızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
baktım arda öhö öhö demeye başladı.. yine taklit yapıyor sandım.. koku için de olduğumuzu farkedemedim çünkü ufak ufak koku yayıldı demekki anlayamadım.. birde emzik diye bağırdım ve koştumki emzik kül olmuş.. evet bildiğiniz kül ve mutfağa dumandan girilmiyor.. ev,in her yeri beyaz bir dumanla kaplı nefes alınmıyor.. ardayı kaptığım gibi balkona koydum mama sandalyesinde koştum odasına elime ne geldi swit geldi hemen giydirdim ve koşa koşa evin camlarını açmak için içeri geri döndm..
balkonda çok esiyordu.. telefonda edemiyorum ev telefonu da o anda arda düşürdü ekran gitti herzamanki gibi:))
az kalsın zehirlencektik kızlar.. allahtan eşim geldi hemen o dakikalarda da hemen çıktık annemlere geçtik heryer iyice havalansın diye..
allahım ne dalgınım ben.. allah beterlerinden korusun..inşallah üşütmemiştir bebeğim
arzucum çok geçmiş olsun bende öle şeyler yapıyorum bu ara allah korumuş.dikkat gerekiyor ama oda bizde kalmadı maalesef:olmaz:
herkeze selam
güzel birgün diliyorum

günaydın meralcimm

herkeze günaydınnnnnnn fatmaaaa bilgeee nevraaaa sobeeeelülülülülülü

biz güzel bi gece geçirdik cadımla anneside uykusunu aldı yarında çalışmasaydık tam süper olacaktı ama neyse 29 ekim telafı edecek bunu 3,5 gün tatillll:lepi:

kızlar ben gidiyorum samsuna
pazartesi görüşürüz kendinize ve yeğenlere dikket edin emi

güle güle canım .. allah yol selametliği versin..

yaaaa yandım ben o zaman benim kocada yay oğlanda yay
aynı gün doğdular :) tabi 36 yıl farkla

çok şükür arzucum iyi şimdilik maşallah
hepimizinki iyi olsun ya hasta olanlar hemen iyileşsin

güle güle nevracım oğluşunu öp yerime
amin inşallah

yay burcunu bilmem ama benim hem koçişkom hemde oğluşum oğlak ..inatçı ve huysuzlardır.. ev kuşudur bütün gün evde otursa gıkı çıkmaz.. çok istedi d.gününde doğmasını kendisi 28.12 doğumlu. hatta 21 aralıkta hastaneye yattım .. ogün doğsa yay olacak . bi ara eğildi karnımı seviyoo oğlum sık dişini bi gün daha yarın gel tamam mı dedi. kaydirigubbakcemile3 oğluda dinledi babasını 22 aralıkta doğdu.. kaydirigubbakcemile3

kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....

mehtapcım çok sevindim .. allah tekrar yaşatmasın canım ..

mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı hali :( sımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter

aah bi dolsa şu 72 saat bi düşse şu ateş .. biran önce düşer inşll.

Merhaba arkadaslar...
Nasil berbat nasil nemrut bir gundu anlatamam.
Surekli, engel oalmadigim, kendiliginden akan gozyaslarimi islatan yuzumu yikamakla ugrastim.
Hani derler ya, ne gelirse insanin basina cok dusunmekten diye.
Ne kadar da dogru..
Bebegimle alakali yasadigim belirsizlik zaten fazlasi ile yipratirken, bir de sonsuz anlayis bekledigim esim de tuz biber oldu.
Yani diyorum, ben bebegime yogunlastigim icin mi bukadar sinirli ve ilgisiz, buluttan nem kapan, bir kadin oldum.
Yoksa esimden gerekli destegi goremedigimii dusundugum icin mi boyle bir ruh hali icindeyim.

Arkadaslar, ozetle sunu soyluyorum ki;
birseylerden eger tam emin degilseniz, ve gelecek goremiyorsaniz, onleminizi alin ki daha buyuk cikmazlar icine dusmeyin, ya da keskelerinizin yankisi icinde bogulmak istemiyorsaniz,
gecmisi unutun..

Sacmaladim sanirim biraz ama iste boyle............

hayır saçmalamıyosun .. hepimiz zaman zaman koçitanlardan şikayetçiyiz.. allah bize verdiği sabrı onlara vermemiş sadece .. atalarımız boşa sölememiş yuvayı dişi kuş yapar diye .. zora gelemeyen ve ne yapmak istedikleri anlaşılaman bi topluluktur diyeyim kötü bişey sölemeyim..

cocugum yemek yemıyor kıtabını bende aldım bugun elımdekı romandan ve kıtapdan fırsat bulunca onuda araya sıkştırıp okuyacam inş
bakalım nıye yemıyormuş
bugun ankamall deydık azra hanım herkese gulucukler dağıttı bı gorsenız bı cılveler bı oyunlar mıllettle,,dışarda 6_7 unıvrsıtlı kızlara el salladı kızlar hep bı agızdan bı bağırdılar ayyyy suna bak yerım falan dıye sanırsınız tarkan geldı oraya:))
buyudude şebeklıklere başladı hanfendiiiopuyorumnanaktan

ohh maşll. maşall kuzuya bak sen cilve naz yapmasını öğrenmiş.. yandım fatmacım şimdiden böyleyse şayet .. kaydirigubbakcemile3

kızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
baktım arda öhö öhö demeye başladı.. yine taklit yapıyor sandım.. koku için de olduğumuzu farkedemedim çünkü ufak ufak koku yayıldı demekki anlayamadım.. birde emzik diye bağırdım ve koştumki emzik kül olmuş.. evet bildiğiniz kül ve mutfağa dumandan girilmiyor.. ev,in her yeri beyaz bir dumanla kaplı nefes alınmıyor.. ardayı kaptığım gibi balkona koydum mama sandalyesinde koştum odasına elime ne geldi swit geldi hemen giydirdim ve koşa koşa evin camlarını açmak için içeri geri döndm..
balkonda çok esiyordu.. telefonda edemiyorum ev telefonu da o anda arda düşürdü ekran gitti herzamanki gibi:))
az kalsın zehirlencektik kızlar.. allahtan eşim geldi hemen o dakikalarda da hemen çıktık annemlere geçtik heryer iyice havalansın diye..
allahım ne dalgınım ben.. allah beterlerinden korusun..inşallah üşütmemiştir bebeğim

ahh arzucum allah korumuş her ikinize de .. çook çook gemiş olsun .. canım dikkat lüften .. allah beterinden korusun .. bişey olmamıştır inşll.

günaydın canımm.. çok geçmiş olsun.. çok terliyorlar bizimkide hiç. üstünü örttürmez ara ara kalkar biz üstünü örteriz. sabah 6 kalktım üstünü örttüm yarım saat sonra gittim tekrar baktığımda yorganın üstünde yatıyordu ellemedim uyanmasın diye ..

herkeze selam
güzel birgün diliyorum

bige,nevra, tülay günaydın

günaydın meralcimmm nasılsın , öykücük nasıl oldu ..

çok şükür çok sevindim canım allah bi daha göstermesin inş.

arzucum çok geçmiş olsun bende öle şeyler yapıyorum bu ara allah korumuş.dikkat gerekiyor ama oda bizde kalmadı maalesef:olmaz:

günaydın meralcimm

biz güzel bi gece geçirdik cadımla anneside uykusunu aldı yarında çalışmasaydık tam süper olacaktı ama neyse 29 ekim telafı edecek bunu 3,5 gün tatillll:lepi:

günaydın tülaycım ohh maşall . ecrinnaz a valla bende 29 ekimi bekliyorum 28 yarın gün ya onuda alacam tam gün oğluşumla yatarım artıkın . tabii yatarsa soytarı . kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

herkese günaydınn yaşasınnn bugün cumaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt

ben okudum bunu ve hala düşünüyorum ne olsada aramızda saklasak diye .. CADIARZU

ben saç bandımda karar kıldım ama benimki ben çıkarken el sallıyor ve çok da tınlamıyor gidiyor muyum gitmiyor muyum o yüzden daha kullanmaya başlamadık :1ninca:

büyük geçmiş olsun mehtap sırtından tonla yük kalkmıştır allah tekrarından korusun bir daha hiç korku hastalık yaşatmasın hiçbir bebeğe :Saruboceq:

mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı hali :( sımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter

inşallah biter pelincim :Saruboceq: arayamıyorum zaten arada uyuyor huzursuz etmeyeyim diye ama aklım ve dualarım hep sizle bilesin kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaslar...
Nasil berbat nasil nemrut bir gundu anlatamam.
Surekli, engel oalmadigim, kendiliginden akan gozyaslarimi islatan yuzumu yikamakla ugrastim.
Hani derler ya, ne gelirse insanin basina cok dusunmekten diye.
Ne kadar da dogru..
Bebegimle alakali yasadigim belirsizlik zaten fazlasi ile yipratirken, bir de sonsuz anlayis bekledigim esim de tuz biber oldu.
Yani diyorum, ben bebegime yogunlastigim icin mi bukadar sinirli ve ilgisiz, buluttan nem kapan, bir kadin oldum.
Yoksa esimden gerekli destegi goremedigimii dusundugum icin mi boyle bir ruh hali icindeyim.

Arkadaslar, ozetle sunu soyluyorum ki;
birseylerden eger tam emin degilseniz, ve gelecek goremiyorsaniz, onleminizi alin ki daha buyuk cikmazlar icine dusmeyin, ya da keskelerinizin yankisi icinde bogulmak istemiyorsaniz,
gecmisi unutun..

Sacmaladim sanirim biraz ama iste boyle............

yooo hepimiz zaman zaman anlatıyoruz eş sıkıntımızı... melike mi alıntı yapmıştı... "erkekler kalem gibidir ince de olsa hammaddesi odundur" slogan bu yani yerimseniben

Sizin adiniza cok sevindim.
Gecmis olsun yeniden..

darısı başınıza

Buyuk cocugumla ilgileniyordum . Eylül surekli babasini taklit etmekle mesgul . O oksurdukce o da oho oho yapiyor . Buyuk cocugum da zaturee olmasina ragmen sigaraya devam ediyor . İlaclarini zorla iciyor . Suruba ne gerek var ya diyor .

onun oho oho yapan ağzını yiyim ben kaydirigubbakcemile3 :nazar:
büyük çocuğuna zaten diyecek bir şey yok teprik koyayım ve susayım sempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun arzu inşallah üşütmemiştir allah beterinden esirgesin :Saruboceq:

anladım canım nekadar geç olursa okadar iyi boşver:)) benimki yemekten sonra gitti bayaa bi iş yaptık bugün onunla şaşırtıcı bi şekilde:)) dışarı çıktık önce zeynoya ayakkabı aldı..sonra buzluğa koymak için balık aldık..zeynoya nevresim dikmek için kumaş aldık eve geldik balıkları temizleyip buzluğa attık..iyi oldu yani gelmesi :)) keşke hep böyle olsa...çokmu çıkarcıyım ne sempatiksalakcinni

yooooooo normali o değil mi öznur? kendi analarımız geldiğinde bunların 10 katını yapıyor yardımcı olmak için, bizi sevdikleri için... yardımcı olsun ciğerimi yesin manyak mıyım ben beni düşünen insana ters yapayım :içelim: geçen gelişinde annem yığmış önüne 3-4 kilo domatesi onları soydurmuş aklinialirimsmile sırnaşık şey

bige,nevra, tülay günaydın

canımmmmmm opuyorumnanaktan

:3: tülay dün sorcaktım unuttum gece terleme üst değişme durumu noldu işe yaradı mı üzerini inceltmek sengözlerimebaksanab

herkese günaydınn yaşasınnn bugün cumaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt günaydınnnnnnn ve yaşasın haftasonuuuuuuuuu :teytey:

benim başka bir odada biraz işlerim var umuyorum öğleden önce dönerim

Back