• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

herkese günaydınlar kızlar
nehire mama hazırlama içersindeyim
arzucum minik bir ev kazası olmul çok geçmiş olsun...kokusu da fenadır haklısın...
nevra nasılsın canım
bebiş nasıl arıcam aklımdasın bir türlü denk getiremedim ya

arzucum minik bir ev kazası olmul çok geçmiş olsun...kokusu da fenadır haklısın...
nevra nasılsın canım

günaydın senem
nehire afiyet bal olsun inşallah yedikleri

ben saç bandımda karar kıldım ama benimki ben çıkarken el sallıyor ve çok da tınlamıyor gidiyor muyum gitmiyor muyum o yüzden daha kullanmaya başlamadık :1ninca:

büyük geçmiş olsun mehtap sırtından tonla yük kalkmıştır allah tekrarından korusun bir daha hiç korku hastalık yaşatmasın hiçbir bebeğe :Saruboceq:

inşallah biter pelincim :Saruboceq: arayamıyorum zaten arada uyuyor huzursuz etmeyeyim diye ama aklım ve dualarım hep sizle bilesin kaydirigubbakcemile5

yooo hepimiz zaman zaman anlatıyoruz eş sıkıntımızı... melike mi alıntı yapmıştı... "erkekler kalem gibidir ince de olsa hammaddesi odundur" slogan bu yani yerimseniben

darısı başınıza

onun oho oho yapan ağzını yiyim ben kaydirigubbakcemile3 :nazar:
büyük çocuğuna zaten diyecek bir şey yok teprik koyayım ve susayım sempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun arzu inşallah üşütmemiştir allah beterinden esirgesin :Saruboceq:

yooooooo normali o değil mi öznur? kendi analarımız geldiğinde bunların 10 katını yapıyor yardımcı olmak için, bizi sevdikleri için... yardımcı olsun ciğerimi yesin manyak mıyım ben beni düşünen insana ters yapayım :içelim: geçen gelişinde annem yığmış önüne 3-4 kilo domatesi onları soydurmuş aklinialirimsmile sırnaşık şey

canımmmmmm opuyorumnanaktan

:3: tülay dün sorcaktım unuttum gece terleme üst değişme durumu noldu işe yaradı mı üzerini inceltmek sengözlerimebaksanab

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt günaydınnnnnnn ve yaşasın haftasonuuuuuuuuu :teytey:

üstünü incelletim bilgecim. tek battaniye örtüyorum gene terlio ev çok sıcak deil 22-23-24 arası bilmiom artıkın ne olacak.
:umursamaz:
dün gece gene değiştik su gibi oluo. şu an bi çözüm bulamadık

Son düzenleme:
haha nehir sürekli ba ba ba ba diyor haha bu ba ba aşkı beni öldürcek bundaki : ))))))
birde bir bir anlatcamı öğrenmiş el hareketiyle...göz kırpmayı eskilerle birlikte çok epğlenceli oluıyor artık oynaka

nevra nasılsın canım

sağol canım biz iyiyiz çok şükür .. oğluş kuduruk oldu iyicene soytarılık peşinde bütün gün kaydirigubbakcemile3
okuyorum çok yoğunsun.. nehir nasıl bu tempoya alışabildimi ..
senk olmadı bi türlü görüşemedik..

bak bende merak ettim
bende bir ara götüreyim dedim ama sağlık sorunu olmayınca kaldı öyle
bir ara bende tartırayım öykücüğü bende merak ediyorum açıkcası

biz 1 yaşına kadar her ay götürecez kontole 1 yaş sonrası ihtiyaç oldukça - inşallah olmaz -
bende merak ediyorum kaç kilo aldı .. boyu ne kadar oldu diye .. sen de git canım baksınlar öykücük ne kadar olmuş .. :nazar:

sağol canım biz iyiyiz çok şükür .. oğluş kuduruk oldu iyicene soytarılık peşinde bütün gün kaydirigubbakcemile3
okuyorum çok yoğunsun.. nehir nasıl bu tempoya alışabildimi ..
senk olmadı bi türlü görüşemedik..

oh kuduruk bunlar canım:)
iyi olmanıza sevindim
nehir tempoma alıştı zaten aslıdna sadece cumartesi günü ayrıyım ondan uzun
hafta içi mevbur okul var başkada ayrılmıyoruz kızımla şükür...hesapladım günde 8 saate yakın birliklteymişisz sevindim:D
napalım onlar için herşey...

inş görüşcz canım ayarlarız bişeyler

saol canım sen nasılsın:)
sağol canım nasıl olaım evle iş arasında aynen senin gibi mekik dokuyorum
çok şükür kuzumun keyfi yerindede bende gönül rahatlığı ile geliyorum gidiyorumkaydirigubbakcemile2

haha nehir sürekli ba ba ba ba diyor haha bu ba ba aşkı beni öldürcek bundaki : ))))))
birde bir bir anlatcamı öğrenmiş el hareketiyle...göz kırpmayı eskilerle birlikte çok epğlenceli oluıyor artık oynaka
maşallah nehire bu kızlar da çok fettan oluyorlar cnm

biz 1 yaşına kadar her ay götürecez kontole 1 yaş sonrası ihtiyaç oldukça - inşallah olmaz -
bende merak ediyorum kaç kilo aldı .. boyu ne kadar oldu diye .. sen de git canım baksınlar öykücük ne kadar olmuş .. :nazar:

bizim dr en son 9. ayın sonunda kontrole çağırmıştı
bir sorun olmaz ise 1 yaşında görüşelim dedi cnm

ama ben bir ara meraktan götüreceğimsengözlerimebaksanab

oh kuduruk bunlar canım:)
iyi olmanıza sevindim
nehir tempoma alıştı zaten aslıdna sadece cumartesi günü ayrıyım ondan uzun
hafta içi mevbur okul var başkada ayrılmıyoruz kızımla şükür...hesapladım günde 8 saate yakın birliklteymişisz sevindim:D
napalım onlar için herşey...

inş görüşcz canım ayarlarız bişeyler

ohh ohh maşall.. ne güzel biz nerde ben ancak akşamları 1-2 saat ancak .. yemeyini yediriyorum biraz oynuyoruz sonra uykusu geliyoo yılbaşı sonrası dahada azalacak .. ben 6 gibi buradan çıkacam artık 7 - 7,5 gibi evde olurum .. mafoldumben

ay sende yoruluyorsun nevra :(
bence geleceği çocukları genelde zaten çalışan anne çocuğu olacağuından sanırım alışcaz bu düzene
bana kalsa 3 sene oturcam aşağıda...bana kalmıyor...meslek öyle bir meslek değil...

umarım hemen dönersin cnm

nasılsın sen keyifler yerinedemi?

haftasonu senin helvanı alayım ben pazartsi kargo yaparım

allaha bin şükür meralcim iyiyim
helvamı karma da naniknanik o zaman bi iban yolla bakem bacına opuyorumnanaktan

üstünü incelletim bilgecim. tek battaniye örtüyorum gene terlio ev çok sıcak deil 22-23-24 arası bilmiom artıkın ne olacak.
:umursamaz:
dün gece gene değiştik su gibi oluo. şu an bi çözüm bulamadık

su gibi oluyosa sırtına göğsüne bez koymak yetmiyordur tabii :1no2: hay allahım

bizim dr en son 9. ayın sonunda kontrole çağırmıştı
bir sorun olmaz ise 1 yaşında görüşelim dedi cnm

ama ben bir ara meraktan götüreceğimsengözlerimebaksanab

bizimki de 7. aydan sonra 9. ayda gelin demişti 9. ay kontrolünde de yaşını geçer geçmez gelin dedi... 19 aralıkta kapısındayım sempatiksalakcinni

günaydın herkese
kahvaltımızı yaptık şimdi banyo faslı..
arzucum çok geçmiş olsun ne olacak bu dalgınlık hali bilmiyorum hepimiz aynı durumdayız..
mehtap çok sevindim canım bişey çıkmamasına..
aynen öyle bilgecim benim annem bütün kışlığımı hazırladı nerdeyse ve gönderdi edirneden..
öbürüde böyle olsun canımı yesin dimi ama:))

günaydın kızlar hepinizie teşekür ederim tekrar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum size bir bakmaya gelmiştim umarım minanında ateşi düşmüştür artık yaa allah bebişleri korusun onlara hastalık vermesin inş...

günaydın kızlar hepinizie teşekür ederim tekrar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum size bir bakmaya gelmiştim umarım minanında ateşi düşmüştür artık yaa allah bebişleri korusun onlara hastalık vermesin inş...[/

günaydın cnm
dememişmiydim ben sana iyi haberler alacaksın diye
bak gördünmü çok şükür herşey yolundaymış
rabbim başka dert keder vermesin hiiiiiiiiiiç birimize
inşallah sağlıklı sıhhatle büyütürüz yavrucakları:teytey:

Back