ay ne güzel valla.hep böyle olur umarımne güzel,güle güle giysin zeyno ayakkabılarınıopuyorumnanaktan.
bizimkilerin elleri ceplerine girmez hayatta.değil gelince almak biz gidince çağırır oğlunu şu yok bu yok markete gönderir..diğer oğlu para verir,gelir bizimkine söyler sen de ver gibisinden..allahım anlatsam neler neler...kendi ailemde görmediğim bir sürü şey..
Evet geç olsun da güç olmasınsempatiksalakcinni
aa zeynoyla benm oğlum aynı günmü doğmuştu?ikisi de 10ay 5gün gözüküyor.16aralık doğumlu efe.yaseminin haktan da öyle:) hadi gittim ben
sağol mehtap ya kötü oldu valla.. ucuz atlatttık..hepinize çook teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için sizler herzmn en büyük destesçimsiniz:enbuyukkk: bu arada pelin çook geçmiş olsun tekrar umarım düşer artık ateşi minanın( ARZU cnm sizede geçmiş olsun çook dalgınız bu aralar aynı durumları bende yaşıorum cnm allah korumuş meleğimizide senide herkese iyi geceler kızlar misafirler gitti şimdi bende ortalığı topluyum şöle...
Mina 39.8 oldu 1 saat once simdi 38.8 sizdi resmen bekliyorum birazdaha dussun oyle yatayim diye....
günaydınlar nasılsınız.uzun zaman oldu yine aranıza giremeyeli of çok sıkıldım ben bu durumdan bu yoğunluklardan evde yoğun işte yoğun.Toprak ta hakla gece uykusu düzelmedi ya valla artık yorgunluktan bitap düşüyorum .nezamn uyuuyacak aralıksızz 4-5 saat çok merak ediyorumm...öksürüyor birde iki gündür.geceler çok sık kalktığından bence üüşütüyor.yataktan sıcak kalkıyor kucağıma geliyor o arada üşüyor büyük ihtimal...
kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....
arzucum çok geçmiş olsun bende öle şeyler yapıyorum bu ara allah korumuş.dikkat gerekiyor ama oda bizde kalmadı maalesefkızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
baktım arda öhö öhö demeye başladı.. yine taklit yapıyor sandım.. koku için de olduğumuzu farkedemedim çünkü ufak ufak koku yayıldı demekki anlayamadım.. birde emzik diye bağırdım ve koştumki emzik kül olmuş.. evet bildiğiniz kül ve mutfağa dumandan girilmiyor.. ev,in her yeri beyaz bir dumanla kaplı nefes alınmıyor.. ardayı kaptığım gibi balkona koydum mama sandalyesinde koştum odasına elime ne geldi swit geldi hemen giydirdim ve koşa koşa evin camlarını açmak için içeri geri döndm..
balkonda çok esiyordu.. telefonda edemiyorum ev telefonu da o anda arda düşürdü ekran gitti herzamanki gibi:))
az kalsın zehirlencektik kızlar.. allahtan eşim geldi hemen o dakikalarda da hemen çıktık annemlere geçtik heryer iyice havalansın diye..
allahım ne dalgınım ben.. allah beterlerinden korusun..inşallah üşütmemiştir bebeğim
herkeze selam
güzel birgün diliyorum
bige,nevra, tülay günaydın
kızlar ben gidiyorum samsuna
pazartesi görüşürüz kendinize ve yeğenlere dikket edin emi
yaaaa yandım ben o zaman benim kocada yay oğlanda yay
aynı gün doğdular :) tabi 36 yıl farkla
çok şükür arzucum iyi şimdilik maşallah
hepimizinki iyi olsun ya hasta olanlar hemen iyileşsin
güle güle nevracım oğluşunu öp yerime
amin inşallah
kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....
mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı halisımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter
Merhaba arkadaslar...
Nasil berbat nasil nemrut bir gundu anlatamam.
Surekli, engel oalmadigim, kendiliginden akan gozyaslarimi islatan yuzumu yikamakla ugrastim.
Hani derler ya, ne gelirse insanin basina cok dusunmekten diye.
Ne kadar da dogru..
Bebegimle alakali yasadigim belirsizlik zaten fazlasi ile yipratirken, bir de sonsuz anlayis bekledigim esim de tuz biber oldu.
Yani diyorum, ben bebegime yogunlastigim icin mi bukadar sinirli ve ilgisiz, buluttan nem kapan, bir kadin oldum.
Yoksa esimden gerekli destegi goremedigimii dusundugum icin mi boyle bir ruh hali icindeyim.
Arkadaslar, ozetle sunu soyluyorum ki;
birseylerden eger tam emin degilseniz, ve gelecek goremiyorsaniz, onleminizi alin ki daha buyuk cikmazlar icine dusmeyin, ya da keskelerinizin yankisi icinde bogulmak istemiyorsaniz,
gecmisi unutun..
Sacmaladim sanirim biraz ama iste boyle............
cocugum yemek yemıyor kıtabını bende aldım bugun elımdekı romandan ve kıtapdan fırsat bulunca onuda araya sıkştırıp okuyacam inş
bakalım nıye yemıyormuş
bugun ankamall deydık azra hanım herkese gulucukler dağıttı bı gorsenız bı cılveler bı oyunlar mıllettle,,dışarda 6_7 unıvrsıtlı kızlara el salladı kızlar hep bı agızdan bı bağırdılar ayyyy suna bak yerım falan dıye sanırsınız tarkan geldı oraya:))
buyudude şebeklıklere başladı hanfendiiiopuyorumnanaktan
kızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
baktım arda öhö öhö demeye başladı.. yine taklit yapıyor sandım.. koku için de olduğumuzu farkedemedim çünkü ufak ufak koku yayıldı demekki anlayamadım.. birde emzik diye bağırdım ve koştumki emzik kül olmuş.. evet bildiğiniz kül ve mutfağa dumandan girilmiyor.. ev,in her yeri beyaz bir dumanla kaplı nefes alınmıyor.. ardayı kaptığım gibi balkona koydum mama sandalyesinde koştum odasına elime ne geldi swit geldi hemen giydirdim ve koşa koşa evin camlarını açmak için içeri geri döndm..
balkonda çok esiyordu.. telefonda edemiyorum ev telefonu da o anda arda düşürdü ekran gitti herzamanki gibi:))
az kalsın zehirlencektik kızlar.. allahtan eşim geldi hemen o dakikalarda da hemen çıktık annemlere geçtik heryer iyice havalansın diye..
allahım ne dalgınım ben.. allah beterlerinden korusun..inşallah üşütmemiştir bebeğim
günaydınlar nasılsınız.uzun zaman oldu yine aranıza giremeyeli of çok sıkıldım ben bu durumdan bu yoğunluklardan evde yoğun işte yoğun.Toprak ta hakla gece uykusu düzelmedi ya valla artık yorgunluktan bitap düşüyorum .nezamn uyuuyacak aralıksızz 4-5 saat çok merak ediyorumm...öksürüyor birde iki gündür.geceler çok sık kalktığından bence üüşütüyor.yataktan sıcak kalkıyor kucağıma geliyor o arada üşüyor büyük ihtimal...
herkeze selam
güzel birgün diliyorum
çok şükür çok sevindim canım allah bi daha göstermesin inş.
arzucum çok geçmiş olsun bende öle şeyler yapıyorum bu ara allah korumuş.dikkat gerekiyor ama oda bizde kalmadı maaleseflmaz:
günaydın meralcimm
herkeze günaydınnnnnnn fatmaaaa bilgeee nevraaaa sobeeeelülülülülülü
biz güzel bi gece geçirdik cadımla anneside uykusunu aldı yarında çalışmasaydık tam süper olacaktı ama neyse 29 ekim telafı edecek bunu 3,5 gün tatillll:lepi:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben okudum bunu ve hala düşünüyorum ne olsada aramızda saklasak diye .. CADIARZU
mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı halisımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter
Merhaba arkadaslar...
Nasil berbat nasil nemrut bir gundu anlatamam.
Surekli, engel oalmadigim, kendiliginden akan gozyaslarimi islatan yuzumu yikamakla ugrastim.
Hani derler ya, ne gelirse insanin basina cok dusunmekten diye.
Ne kadar da dogru..
Bebegimle alakali yasadigim belirsizlik zaten fazlasi ile yipratirken, bir de sonsuz anlayis bekledigim esim de tuz biber oldu.
Yani diyorum, ben bebegime yogunlastigim icin mi bukadar sinirli ve ilgisiz, buluttan nem kapan, bir kadin oldum.
Yoksa esimden gerekli destegi goremedigimii dusundugum icin mi boyle bir ruh hali icindeyim.
Arkadaslar, ozetle sunu soyluyorum ki;
birseylerden eger tam emin degilseniz, ve gelecek goremiyorsaniz, onleminizi alin ki daha buyuk cikmazlar icine dusmeyin, ya da keskelerinizin yankisi icinde bogulmak istemiyorsaniz,
gecmisi unutun..
Sacmaladim sanirim biraz ama iste boyle............
Sizin adiniza cok sevindim.
Gecmis olsun yeniden..
Buyuk cocugumla ilgileniyordum . Eylül surekli babasini taklit etmekle mesgul . O oksurdukce o da oho oho yapiyor . Buyuk cocugum da zaturee olmasina ragmen sigaraya devam ediyor . İlaclarini zorla iciyor . Suruba ne gerek var ya diyor .
kızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
anladım canım nekadar geç olursa okadar iyi boşver:)) benimki yemekten sonra gitti bayaa bi iş yaptık bugün onunla şaşırtıcı bi şekilde:)) dışarı çıktık önce zeynoya ayakkabı aldı..sonra buzluğa koymak için balık aldık..zeynoya nevresim dikmek için kumaş aldık eve geldik balıkları temizleyip buzluğa attık..iyi oldu yani gelmesi :)) keşke hep böyle olsa...çokmu çıkarcıyım ne sempatiksalakcinni
herkeze günaydınnnnnnn fatmaaaa bilgeee nevraaaa sobeeeelülülülülülü
herkese günaydınn yaşasınnn bugün cumaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?