2009 Aralık Anneleri

Gelmeyeli degismis bu forum begendim begenmedim filan olmus . Koca yorumunu cok begendim Sibel :)

aa haksız mıyım ama yerimseniben

mehtap çok sevindim canım çok şükür...
bu arada pelin telde söylicektim unuttum bende geçirmişim 6.hastalık annem söyledi...
atlatmışız hep çok bebekte olurmuş hatta...

seneeemm özledim sizi ya napıyo nehir sen nasılsın..

Gelmeyeli degismis bu forum begendim begenmedim filan olmus . Koca yorumunu cok begendim Sibel :)

topık sureklı bı değişim içinde daha az once o butonlar katılıyorum katılmıyorum şeklındeydı ondan oncede teşekkur et vardı du bakalım ne zamn karar verılecek en son halıne:)
hoş geldın bu arada nasılsın eylul hanım nasıl ve de eşin nasıl oldu ayy ne cook sordummakannehir

aa burcu haftaya ctesi beylikdüzündeyiz geleneksel kayınvalide ziyareti özelden atsana numaranı bi ara kaçiim sana uğriim bi nefes alırım :))

aa evet burcu eşin nasıl?

kafa kalmadı bugün bende. bugün burda şubedeydim. sabah kızı emzirdim çıktım fön çektirdim şubeye gittim öğlen çıktım pazara gittim eve geldim yemek yedim kızı emzirdim kızı parka götürdüm salladım şubeye gittim çıktım yine pazara gittim fönüm bozuldu onu düzelltirdim eve geldim evi topla yemek ye kızı yıka vs vs aptala döndüm.. bide çok huysuz naz yine köpek dişleri kabarmış yandık...

cocugum yemek yemıyor kıtabını bende aldım bugun elımdekı romandan ve kıtapdan fırsat bulunca onuda araya sıkştırıp okuyacam inş
bakalım nıye yemıyormuş
bugun ankamall deydık azra hanım herkese gulucukler dağıttı bı gorsenız bı cılveler bı oyunlar mıllettle,,dışarda 6_7 unıvrsıtlı kızlara el salladı kızlar hep bı agızdan bı bağırdılar ayyyy suna bak yerım falan dıye sanırsınız tarkan geldı oraya:))
buyudude şebeklıklere başladı hanfendiiiopuyorumnanaktan

maşallah tempoya bak sıbelllll
naz sevıyo mu salıncağı ?
ya evımızın onunde park var azrayı ındırıyorum salıncağa koyuyorum cook tedırdın olyu bıraz sallayım dıyorum oyunlarla falan korkuyo hıç sevmedı ya hanfendı oturduğu yerden oynayan cocukları ızlyecek oyle,,ama bende oynamak ıstıyorum onunlakaydirigubbakcemile2

Buyuk cocugumla ilgileniyordum . Eylül surekli babasini taklit etmekle mesgul . O oksurdukce o da oho oho yapiyor . Buyuk cocugum da zaturee olmasina ragmen sigaraya devam ediyor . İlaclarini zorla iciyor . Suruba ne gerek var ya diyor .
Sibel atiyorum telefonu beklerim :)

oy maşallah zilliye bak:))

seviyo ne kelime alınca ağlıyo yandık valla bidahaki yaz parkta nöbette olucam heralde :))

ay yerim ben o kuzuyu ya. ya bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyolar..

aa haksız mıyım ama yerimseniben

seneeemm özledim sizi ya napıyo nehir sen nasılsın..

ah canım bende valla...işte malum okul dersler kurslar derken ben çok giremiyorum girsemde yazamıyorum , yoksa açık genelde kk ...öğretmen masamda yazamasamda ama takip etmeye çalışıyorum sizin çenenize yetişmek ne mümkün:))

okulda yapmam gereken işler çok...bırt toplantı bırt veli görüşmesi bırt yemek bırt çocuklar bırt tes fotokopi yok müdür çağırdı yok kağıt evrak işleri bitmiyor ya..böyle bir seneye hiç başlamamıştım bu sene manyak yoğun...
sabahçı olmayı istedim müdrüden ikinci dönem bakıcaz dedi inş yarabiiimmmmmmm

akşamda evi temizledim sil süpür toparla nehiri yıka derken babası uyutuyor zaten geceleri ben karışmıyorum...
oralı bile olmuyorum valla...işbölümü yaptık kadın alıcam ama kadının geldiği gün benim evde olmam gerek ama ben hiçbir gün evde değilm:)))))))) aman dert değil hallediyorum ben bir şekilde...her gün düzenli elden geçirince dağılmıyor sanırım fazla..temiz olsunad dağılsada sorun değil benim için...önemli olan temizlik dağınıklık toplanıyor bir şekilde...

topikte bebekler hasta...onlara üzülüyorum okudukça...dilerim herkes en kısa zamanda şifa bulur..
nazda kabartmış dişleri hadi hayırlısı bakalım sende yoğunsun işler iyidir dilerim...bende özledim valla inş görüşrüz kasımda...amma konuştum yaaa:))))

alemsin burcu:)))))
doğru söylüyorsun aslında çocuk çok bizde..aslında zorlanmamalıydık :)))))))

ayynen zeynoda hiç keyif almıyo salıncaktan o anki yüz ifadesini görmeniz lazım eziyet ediyoruz sanki çocuğua:)))
yerim ben eylül kuzuzsunu..eşinide tebrik ederim..unlar çocuktan beter valla burcu uğraşmak daha zor..
yerim o güleryüzlü kuzuyuu.ama kız kısmı biraz ağır olmalı canım öyle herkese mavi boncuk dağıtılmazki:)))

kaydirigubbakcemile3

Ben cocukken cok penisilin yedim bademcik olayindan . Zaten ilkokul 2 de aldirdi bizimkiler. Hamilelik doneminde de progestan igne yedim . O da cok berbatti . Ne oturabildim ne de yatabildim o donemde. Donerken sagdan sola agladigimi biliyorum neyse. Benim sevgili beyim 1 tane penisilin yedi ne durumda oldugunu tahmin edersiniz :)

hahahaaa ay allahım yaaa:))) nekadar canı tatlı bu adamların bizimkininde aynenn öyle:))

kızlar akşam üstü cezveye emziği koymuştum o arada ardaya muhallebi hazırladım yedir et derken emziği unutmuşum.. salonda oturuyoruz oğluşla
baktım arda öhö öhö demeye başladı.. yine taklit yapıyor sandım.. koku için de olduğumuzu farkedemedim çünkü ufak ufak koku yayıldı demekki anlayamadım.. birde emzik diye bağırdım ve koştumki emzik kül olmuş.. evet bildiğiniz kül ve mutfağa dumandan girilmiyor.. ev,in her yeri beyaz bir dumanla kaplı nefes alınmıyor.. ardayı kaptığım gibi balkona koydum mama sandalyesinde koştum odasına elime ne geldi swit geldi hemen giydirdim ve koşa koşa evin camlarını açmak için içeri geri döndm..
balkonda çok esiyordu.. telefonda edemiyorum ev telefonu da o anda arda düşürdü ekran gitti herzamanki gibi:))
az kalsın zehirlencektik kızlar.. allahtan eşim geldi hemen o dakikalarda da hemen çıktık annemlere geçtik heryer iyice havalansın diye..
allahım ne dalgınım ben.. allah beterlerinden korusun..inşallah üşütmemiştir bebeğim

yok öznur gelmediler.yarın öğleden sonra geleceklermiş işleri varmış.bakalım ne kadar kalacaklareyvahedigeldismile
seninkiler gittimi?

anladım canım nekadar geç olursa okadar iyi boşver:)) benimki yemekten sonra gitti bayaa bi iş yaptık bugün onunla şaşırtıcı bi şekilde:)) dışarı çıktık önce zeynoya ayakkabı aldı..sonra buzluğa koymak için balık aldık..zeynoya nevresim dikmek için kumaş aldık eve geldik balıkları temizleyip buzluğa attık..iyi oldu yani gelmesi :)) keşke hep böyle olsa...çokmu çıkarcıyım ne sempatiksalakcinni

ay ne güzel valla.hep böyle olur umarım ne güzel,güle güle giysin zeyno ayakkabılarınıopuyorumnanaktan.
bizimkilerin elleri ceplerine girmez hayatta.değil gelince almak biz gidince çağırır oğlunu şu yok bu yok markete gönderir..diğer oğlu para verir,gelir bizimkine söyler sen de ver gibisinden..allahım anlatsam neler neler...kendi ailemde görmediğim bir sürü şey..
Evet geç olsun da güç olmasınsempatiksalakcinni

ben gideyim daha duşa girecem bu saate kaldı herzamanki gibi( ne zaman erken yatabilecem ben acaba yaa.
iyi geceler herkese güzel kesintisiz huzurlu bir gece olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…