Gelmeyeli degismis bu forum begendim begenmedim filan olmus . Koca yorumunu cok begendim Sibel :)
mehtap çok sevindim canım çok şükür...
bu arada pelin telde söylicektim unuttum bende geçirmişim 6.hastalık annem söyledi...
atlatmışız hep çok bebekte olurmuş hatta...
Gelmeyeli degismis bu forum begendim begenmedim filan olmus . Koca yorumunu cok begendim Sibel :)
aa evet burcu eşin nasıl?
kafa kalmadı bugün bende. bugün burda şubedeydim. sabah kızı emzirdim çıktım fön çektirdim şubeye gittim öğlen çıktım pazara gittim eve geldim yemek yedim kızı emzirdim kızı parka götürdüm salladım şubeye gittim çıktım yine pazara gittim fönüm bozuldu onu düzelltirdim eve geldim evi topla yemek ye kızı yıka vs vs aptala döndüm.. bide çok huysuz naz yine köpek dişleri kabarmış yandık...
cocugum yemek yemıyor kıtabını bende aldım bugun elımdekı romandan ve kıtapdan fırsat bulunca onuda araya sıkştırıp okuyacam inş
bakalım nıye yemıyormuş
bugun ankamall deydık azra hanım herkese gulucukler dağıttı bı gorsenız bı cılveler bı oyunlar mıllettle,,dışarda 6_7 unıvrsıtlı kızlara el salladı kızlar hep bı agızdan bı bağırdılar ayyyy suna bak yerım falan dıye sanırsınız tarkan geldı oraya:))
buyudude şebeklıklere başladı hanfendiiiopuyorumnanaktan
maşallah tempoya bak sıbelllll
naz sevıyo mu salıncağı ?
ya evımızın onunde park var azrayı ındırıyorum salıncağa koyuyorum cook tedırdın olyu bıraz sallayım dıyorum oyunlarla falan korkuyo hıç sevmedı ya hanfendı oturduğu yerden oynayan cocukları ızlyecek oyle,,ama bende oynamak ıstıyorum onunlakaydirigubbakcemile2
Buyuk cocugumla ilgileniyordum . Eylül surekli babasini taklit etmekle mesgul . O oksurdukce o da oho oho yapiyor . Buyuk cocugum da zaturee olmasina ragmen sigaraya devam ediyor . İlaclarini zorla iciyor . Suruba ne gerek var ya diyor .
Sibel atiyorum telefonu beklerim :)
aa haksız mıyım ama yerimseniben
seneeemm özledim sizi ya napıyo nehir sen nasılsın..
Buyuk cocugumla ilgileniyordum . Eylül surekli babasini taklit etmekle mesgul . O oksurdukce o da oho oho yapiyor . Buyuk cocugum da zaturee olmasina ragmen sigaraya devam ediyor . İlaclarini zorla iciyor . Suruba ne gerek var ya diyor .
ayynen zeynoda hiç keyif almıyo salıncaktan o anki yüz ifadesini görmeniz lazım eziyet ediyoruz sanki çocuğua:)))maşallah tempoya bak sıbelllll
naz sevıyo mu salıncağı ?
ya evımızın onunde park var azrayı ındırıyorum salıncağa koyuyorum cook tedırdın olyu bıraz sallayım dıyorum oyunlarla falan korkuyo hıç sevmedı ya hanfendı oturduğu yerden oynayan cocukları ızlyecek oyle,,ama bende oynamak ıstıyorum onunlakaydirigubbakcemile2
yerim ben eylül kuzuzsunu..eşinide tebrik ederim..unlar çocuktan beter valla burcu uğraşmak daha zor..Buyuk cocugumla ilgileniyordum . Eylül surekli babasini taklit etmekle mesgul . O oksurdukce o da oho oho yapiyor . Buyuk cocugum da zaturee olmasina ragmen sigaraya devam ediyor . İlaclarini zorla iciyor . Suruba ne gerek var ya diyor .
yerim o güleryüzlü kuzuyuu.ama kız kısmı biraz ağır olmalı canım öyle herkese mavi boncuk dağıtılmazki:)))cocugum yemek yemıyor kıtabını bende aldım bugun elımdekı romandan ve kıtapdan fırsat bulunca onuda araya sıkştırıp okuyacam inş
bakalım nıye yemıyormuş
bugun ankamall deydık azra hanım herkese gulucukler dağıttı bı gorsenız bı cılveler bı oyunlar mıllettle,,dışarda 6_7 unıvrsıtlı kızlara el salladı kızlar hep bı agızdan bı bağırdılar ayyyy suna bak yerım falan dıye sanırsınız tarkan geldı oraya:))
buyudude şebeklıklere başladı hanfendiiiopuyorumnanaktan
alemsin burcu:)))))
doğru söylüyorsun aslında çocuk çok bizde..aslında zorlanmamalıydık :)))))))
alemsin burcu:)))))
doğru söylüyorsun aslında çocuk çok bizde..aslında zorlanmamalıydık :)))))))
ayynen zeynoda hiç keyif almıyo salıncaktan o anki yüz ifadesini görmeniz lazım eziyet ediyoruz sanki çocuğua:)))
yerim ben eylül kuzuzsunu..eşinide tebrik ederim..unlar çocuktan beter valla burcu uğraşmak daha zor..
yerim o güleryüzlü kuzuyuu.ama kız kısmı biraz ağır olmalı canım öyle herkese mavi boncuk dağıtılmazki:)))
kaydirigubbakcemile3
Ben cocukken cok penisilin yedim bademcik olayindan . Zaten ilkokul 2 de aldirdi bizimkiler. Hamilelik doneminde de progestan igne yedim . O da cok berbatti . Ne oturabildim ne de yatabildim o donemde. Donerken sagdan sola agladigimi biliyorum neyse. Benim sevgili beyim 1 tane penisilin yedi ne durumda oldugunu tahmin edersiniz :)
hahahaaa ay allahım yaaa:))) nekadar canı tatlı bu adamların bizimkininde aynenn öyle:))
nazaaan nooldu gelmedimi seninkiler..
yok öznur gelmediler.yarın öğleden sonra geleceklermiş işleri varmış.bakalım ne kadar kalacaklareyvahedigeldismile
seninkiler gittimi?
anladım canım nekadar geç olursa okadar iyi boşver:)) benimki yemekten sonra gitti bayaa bi iş yaptık bugün onunla şaşırtıcı bi şekilde:)) dışarı çıktık önce zeynoya ayakkabı aldı..sonra buzluğa koymak için balık aldık..zeynoya nevresim dikmek için kumaş aldık eve geldik balıkları temizleyip buzluğa attık..iyi oldu yani gelmesi :)) keşke hep böyle olsa...çokmu çıkarcıyım ne sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?