2009 Aralık Anneleri

yaaaa yandım ben o zaman benim kocada yay oğlanda yay
aynı gün doğdular :) tabi 36 yıl farkla

nilgün gökay daha iyiymiş sevindim.. he iyi olsun onlar.. Allahım sağlıkla büyümek yaşamak nasip etsin

çok şükür arzucum iyi şimdilik maşallah
hepimizinki iyi olsun ya hasta olanlar hemen iyileşsin

ben çıkıyorummm hadi iyi akşamalr . bebişleri ve güzel annelerini kocaman öpyorumm
hasta olan bebişlerde inşll çabucak iyileşirler....

güle güle nevracım oğluşunu öp yerime
amin inşallah

EBRU canberkin pipi durumu ne oldu?
unuttuğum varsa bakıcam tekrar geçmişe ufaktan bir göz gezdireyim uyanmadan

Pipi durumu bayağı düzeldi Arzu sağolasın :)
ama altını açarken hiç rahat durmuyor bir saniye bile, doğru dürüst temizleyip krem süremiyorum dötü açık gezecekmiş:)

ben hazırlanayım k.validecimle k.pedercimi almaya gidecez.allamm ne kadan büyük bir mutluluk buumafoldumben yarında tüm gün onlarla başbaşayım.mafoldumben öpüyorum sizleri görüşürüz:1no2:

kızlar mehtapla görüştüm,
sonuçlar temiz çıkmış çok şükür.. emara gerek kalmamış..
ayrıntıları gelince paylaşır zaten.
öptüm çok
arda uyanık ve çok uyuduya acısını çıkarıyo
dönebilirsem gece görüşürüz

Sağol arzucum. Bu süper haberi bizimle paylaştığın için. Bebişlerimiz hastalanmışlar. Acil şifalar diliyorum. Dua ediyorum. Hemen geçiversin. Kendinize iyi bakın.

kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....

mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı hali sımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter

ah canım ısırmak ne demek mememi zaten ısırıyoda çenemi yanağımı heryerimi ısırıyo ya sıpa. dişte dört tane oldu fena. ikiside yolda.. zaten onun dışında yumruk tekme göze parmak sokma saç çekme -tatlicadiarzu- çok fena şiddete mağruz kalıyorum..

yaseminim çok geçmiş olsun..allah acil şifalar versin...

aynen engin iki dakka bak desem zaten ilk sorusu niye, çünkü bir nedeni olmalı ben oturucam tv izlicem kahve içicem keyif yapak öyle bi ihtamal olamaz. ya ortalık topluyorum ye yeemk hazırlıyorum ya bulaşık vs vs..

sakın canım. sabiha paktuna da diyoki uyuyo olsa bile uyku saatini değiştirin. yoksa güven duygusunu yitirebilirmiş. vedalaşarak ayrıl. biz tesadüfen naz da ağlıyodu ben kapıdan çıkarken kapının orda şey vardı şu kıyafetlerin üstüne yapışan tüyleri temizlemek için rulolar olur ya yeni almıştık daha açılmamış onu verdim hani dönüyo filan sapıda plastik alıştı şimdi her sabah kapının oraya geliyoruz öpüyorum onu veriyorum bay bay yapıyo gidiyorum.. maşallah

ah canım geçmiş olsun efeme. gerçi sanada

oh çok sevindim mehtap gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın..

Merhaba arkadaslar...
Nasil berbat nasil nemrut bir gundu anlatamam.
Surekli, engel oalmadigim, kendiliginden akan gozyaslarimi islatan yuzumu yikamakla ugrastim.
Hani derler ya, ne gelirse insanin basina cok dusunmekten diye.
Ne kadar da dogru..
Bebegimle alakali yasadigim belirsizlik zaten fazlasi ile yipratirken, bir de sonsuz anlayis bekledigim esim de tuz biber oldu.
Yani diyorum, ben bebegime yogunlastigim icin mi bukadar sinirli ve ilgisiz, buluttan nem kapan, bir kadin oldum.
Yoksa esimden gerekli destegi goremedigimii dusundugum icin mi boyle bir ruh hali icindeyim.

Arkadaslar, ozetle sunu soyluyorum ki;
birseylerden eger tam emin degilseniz, ve gelecek goremiyorsaniz, onleminizi alin ki daha buyuk cikmazlar icine dusmeyin, ya da keskelerinizin yankisi icinde bogulmak istemiyorsaniz,
gecmisi unutun..

Sacmaladim sanirim biraz ama iste boyle............

Son düzenleme:

Sizin adiniza cok sevindim.
Gecmis olsun yeniden..

inş canım ınş bıter,,cok cok geçmışler olsun...az kaldı inş pelın

ah kuzum ya geçsin biran önce kıyamam.. inşallah biter pelin..

niye saçmalayasın.. biz zaten topicçe bu kocalardan pek bi dertliyiz.. ama aslında hak vermek lazım.. onlar baba asla bi annenin hissettiklerni hissedemezler. bu yüce duyguyu allah şükürler olsunki bize vermiş...

ohh cok şukur mehtap nasılda rahatlamışsındır..kuzuyu op bızım ıcınde rabbım her daım sağlık sıhhat versın inş onlara:Saruboceq:

mehtap çok sevindim canım çok şükür...
bu arada pelin telde söylicektim unuttum bende geçirmişim 6.hastalık annem söyledi...
atlatmışız hep çok bebekte olurmuş hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…