Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim canım arda yine gecenin körüne kadar uyumadı.. kocatanla yine kavga ettim.günaydın arzucum nasısın arda nası kocan nası gecen nası geçtisempatiksalakcinniresimlerine bayıldık ardanın maşallah kuzuya
tülaycım kızın nasıl oldu ?
iyiyim canım arda yine gecenin körüne kadar uyumadı.. kocatanla yine kavga ettim.
adam uzanmış odasına belgesel izliyordu.. bende uyutmaya çalışıyorum.. sinirler tavan tabi..dedim ya kalk git odaya yat yada gözümün önünde keyif sürme parçalarım seni bak dedim..
ayyyy güldü yaaa
iyiyidi yani gecem PP tam formunda
günaydın arkadaşlarım :)))
akşamdan beri yağmur hiç durmadı duracakmış gibide görünmüyor, ama sevdim ben bu havayı niyeyse
iyiyim canım arda yine gecenin körüne kadar uyumadı.. kocatanla yine kavga ettim.
adam uzanmış odasına belgesel izliyordu.. bende uyutmaya çalışıyorum.. sinirler tavan tabi..dedim ya kalk git odaya yat yada gözümün önünde keyif sürme parçalarım seni bak dedim..
ayyyy güldü yaaa
iyiyidi yani gecem PP tam formunda
amanın iyileşmişte yaramazlığa başlamış, maşallah kuzuya iyi olsunlarda döksünler işimiz ne toplarız, temizleriz :)iyi canım çok şükür . yok denecek kadar azaldı öksürük ve hapşuruk.ilaçlar iyi geldi herhlde. yaramazlığa son gaz devam. pekmezi devirmiş üstüne 4 m2 bi halının başını yedi umarım leke çıkarkaydirigubbakcemile3üstü başı oyun halısı hepsi battı. bide ellerini pekmeze bandırıp yalıyormuşakannehirpis çocum benimkaydirigubbakcemile3sen nasısın kuzucun nası
herkes iyi mi?
geçmiş bayağı olmuş yine bakarım birazdan
günaydınn arzucummm
günaydınn nilguncüümm
günaydııınn
her zamankinden az geçmiş nilgüncüm mirmirmirmir
yağmurda gezesim var da sonrasında üst değişip battaniye altında sıcacık bir şey içme şansım yok :1ninca:
iyi canım çok şükür . yok denecek kadar azaldı öksürük ve hapşuruk.ilaçlar iyi geldi herhlde. yaramazlığa son gaz devam. pekmezi devirmiş üstüne 4 m2 bi halının başını yedi umarım leke çıkarkaydirigubbakcemile3üstü başı oyun halısı hepsi battı. bide ellerini pekmeze bandırıp yalıyormuşakannehirpis çocum benimkaydirigubbakcemile3sen nasısın kuzucun nası
benimda walla birde şöyle kış bahçesi tarzı biyerde yanımda soba elimde çay bideee
ohhhh süper olurdu
[
arzu ben göremedim ardanın resimlerini, site yasaklı : (
amanın iyileşmişte yaramazlığa başlamış, maşallah kuzuya iyi olsunlarda döksünler işimiz ne toplarız, temizleriz :)
bizimkide nane molla valla, gözü akıyor burnu akıyor şurup başladım
akşam banyoya soktum buhar banyosuda yaptım gece 2 kere burnunu açtım sabah aynıydı
bıraktım geldim, böyle zamanlarda çalışıyor olmaktan nefret ediyorum ama yapacak birşey yok ...
bende iyiyim gökkuşun hastalığı canımı sıktı biraz ama olacaktı da zamanını
kestiremiyordum...
slm kızlar biz buün emar çektirmeye gittik sözde sabahın 6sında kalktım kızımın mamasını içirdim bekledik 8de gittik ee uyku ilacını yukardan alın güneşin uyku geldi daldı kucaımda ilacı aldık ötürdük çocuu uyutmayın dedimki uykusu var çok ilacı böle içirelim zaten biberonuyla vericez yok dedi uyumaz öle şerefsiz kadın iyi deidk kaldırdı çocuu ilacı verdik çığıran çığırana bebekler orda uyumadı bnmki nasıl ilaçsa dedimki sesde uyuyamıo dalamıo gözünü kapıo geri açıo uyumaz böle dedim uyucak başka çare yok dio sinirlerim zıpladı tepeme yaa sabır diorum dedimki burda uyku iodası yokmu uyutup getireyim yok dio iyice dalsın ozmn alabilirim emara dio içerisi çok sesli çünkü orda hiç yatamaz dedi sonra yok uyumayınca bende dedim iptal edin işlemi ben gidiyorum özelde yaptırıcam istemiyorum dedim böyle işmi olur uyku odası yok bişey yok bu çocua ilaç verdiniz dalamıo kendi uyudu ne gzel uyandırdınız nasıl iş anlamadım dedim bağırdım gittim eeg sonuçlarıda çıkmış aldım onuda yarın öğleden sonra kendi doktorumuza götürücem eeg sonuçlarını göstericem ona göre cuma sabahı orda yaptırıcam emarıda varya o devlet tıp hastanelerine allah düşrmesin alışkın deilim ya sinirim tepeme zıpladı allah oraya gidenlerinde yardımcısı olsun berbat resmen.....
eeg sonucundada şu yazı var-kloralhidrat ile sağlanan uyku sırasında çekilen trasede zemin aktivitesi 4-5 hzlik theta ritmindedir.uyku iğcikleri ve verteks dalgaları simetrik gözlenmektedir...umarım bişey yoktur kızlar dualrınızı eksik etmeyin...
sıkıntıdan resim ekledim. şunu keşfettim makinayla çekilenleri yüklemiyo cepten çekilenleri yüklüyo. ebattan sanırım. nası küçültücem bilen vamı
nerde buluşuyorusssssssss