• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

lokmaniye bacı yokmu iştah kapatan formülün sempatiksalakcinni

mideni sıvıyla doldurursan yiyemezsin zannımca sempatiksalakcinni gerçi bende işe yaramıyor ama belki sende tutar :1no2:

olsun bilge bir bardak bira bişey yapmıyo be içeriz accıkk

sorun orda işte arzu bir bardak bira hakikaten bişeycik yapmıyo :roflol: boşa hamallıktan gayrı sırnaşık şey
içtim mi damağıma hitap etsin isterim ben yoksa suyu da belli miktarın üstünde içersen başını döndürüyo yani mevzu oysa sempatiksalakcinni

resim yorumlarınız için teşekkür ederiz cici teyzeler. ben koşayım kuzuma pardon gece uyumayan arkamdan 10 a kadar fıçında pireler uçuşan prenses hazretlerinekaydirigubbakcemile3 görüşürüz 1,30 Şeniz

Ebru geçmiş olsun canım, benimde gitmem lazım da fırsat ne zaman bulurum onu bilemiyorum
Nevra gel gel herkes gelsin kapımzı açık herkese...
Yasemin hem dışardaki hem içerdeki, ye gitsin yoksa ikisine birden gücün nasıl yetecek..
Mehtap sakin ol, bak göreceksin sonuçlar temiz çıkacak inşallah

mideni sıvıyla doldurursan yiyemezsin zannımca sempatiksalakcinni gerçi bende işe yaramıyor ama belki sende tutar :1no2:

sorun orda işte arzu bir bardak bira hakikaten bişeycik yapmıyo :roflol: boşa hamallıktan gayrı sırnaşık şey
içtim mi damağıma hitap etsin isterim ben yoksa suyu da belli miktarın üstünde içersen başını döndürüyo yani mevzu oysa sempatiksalakcinni
ay doğru ya sempatiksalakcinni
tamam erteledik o zaman kafaları çekme işini daha sonraya :))

Mina sabah beste emmeye kalkti atesi 39,6 korktum havale gecirecek diye hertarafi yaniyordu ilac verdik soyduk falan dusup uyudu sabah 39 la tekrar uyaninca dr a gittuk kan alindi :( simdi hala idrar icin vermesini bekliyoruz

Mina sabah beste emmeye kalkti atesi 39,6 korktum havale gecirecek diye hertarafi yaniyordu ilac verdik soyduk falan dusup uyudu sabah 39 la tekrar uyaninca dr a gittuk kan alindi :( simdi hala idrar icin vermesini bekliyoruz

pelin çok geçmiş olsun .. ne oldu öyle birden bire.. inşll tahliller temiz çıkar ..

pelin çok geçmiş olsun .. ne oldu öyle birden bire.. inşll tahliller temiz çıkar ..

Kan temiz cikti idrar bakalim nasl sagol cnm 6.hastalik diye biseyd olabilir dedi idrarda bisey cikmazsa yoksa hastalik belirtisi yok suan emzirirken dokundum yuzune soka girdim birden o kadar atesi cikinca usutmedi hasta degil bakalim insallah gecer biranonce atesten cok korkuyorum ablami. Kizi ben arabayi kullanirken arabada havale gecirdi gozbebegi yokoldu 2 yasindayken o gun bugun unutamam o gunu havaleyi allah korusun

Capol yarim olcek veriyordum ben hep artik tam vermek lazimmis buyudukleri icin hic bilmiyordum aklinizda olsun fitil verirsekte tammis

hay allah birden bire neydi bu! çok geçmiş olsun pelin.
Kan temiz cikti idrar bakalim nasl sagol cnm 6.hastalik diye biseyd olabilir dedi idrarda bisey cikmazsa yoksa hastalik belirtisi yok suan emzirirken dokundum yuzune soka girdim birden o kadar atesi cikinca usutmedi hasta degil bakalim insallah gecer biranonce atesten cok korkuyorum ablami. Kizi ben arabayi kullanirken arabada havale gecirdi gozbebegi yokoldu 2 yasindayken o gun bugun unutamam o gunu havaleyi allah korusun

6. hastalıksa masum bişey
3 gün ateş oluyo3 gün sonu deri dökülmesi görülüyo yapılcak bişey yok sadece ateşi düşük tutmaya çalışman gerekiyo
allahım tez zamanda iyilik versin minik kuzuma :Saruboceq:

afiyet olsunnn.. umut paşaya bol bol süt olsunnn

afiyet olsun umuta bol süt olsun

afiyet olsun şekerim cokacimcoook

teşekkürler kızlar

canım çok çok geçmiş olsun
6. hastalıksa kusma ve ishal eşlik eder ateşe akabinde de vücudunda döküntü olur. biz de yaşadık biliyorsun ağustos sonu gibiydi 72 saatin dolmasını bekliyorlar 72 saat sonunda ateş düşmezse hastalık arıyorlar aksi takdirde viral enfeksiyon olmuş geçmiş diyorlar bizde öyle olmuştu. bahar'ın beren'de de aynı şey yaşandı geçen hafta... ateş 40lara çıkıyor ancak 72. saatin sonunda bıçakla kesilmiş gibi her şey bitiyor :umursamaz:
ateş yükselmeye başladığında üşütmeyecek kadar giydirip açık havaya çıkarmak da bir seçenek pelincim... hem çocuğun havası değişiyor iyi geliyor hem de artık hava serin olduğu için ateş biraz da olsa düşüyor

ay elin canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah ne oldu birden bire ya
şükür kan temiz çıkmış..
ya kimseyi arayamıyorum sıpa telefonu bozdu deliricem sesi duyuyorum ama benim sesim gitmiyo ya allahım ya pelin arayamıyorumd canım kalbim seninle minayla haberdar et

pelin çoook geçmiş olsun cnm umarım hemn düşer minanın ateşi bişeyi yoktur inş korkma...temiz çıakr idrarda:Saruboceq:

pelin çok geçmiş olsun ya
genelde kzılarda idrar yolu enfeksiyonu yapıyor ama ondada bu kadar ateş olacağını düşünmüyorum,
inşallah ciddi birşey yoktur
gelişmelerden haber ver meak ediyorum çok

Back