• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ciddimisin bir an kendimi gördüm yazdıklarında. gel biz senle takılalım bugün:içelim:
olumunekankayizsmilehaydeeeeee...
ya şaka bi yana topikçene toplansak ahhhh ah imkanlar müsait olsa da..
bebeleri babalarına bırakıp (NERDEEEE)) içsek güzelcene dağıtsak kopsak.. nasıl iyi gelir varya..

ortada bi yerde ama nerde sempatiksalakcinni

bende gelebilimiimki:kedi:

şimdi annemle konuştuk. başımı alıp gidecem deddim. beni de götür dedi. oda babamla abimden bıkmış. planlar yaptık. sen çalışırsın gene dedi ben ecrinnaza bakarım dedi.sempatiksalakcinninası amakaydirigubbakcemile3biz niyeti bozduk hadi hayırlısı

slm kızlar biz buün emar çektirmeye gittik sözde sabahın 6sında kalktım kızımın mamasını içirdim bekledik 8de gittik ee uyku ilacını yukardan alın güneşin uyku geldi daldı kucaımda ilacı aldık ötürdük çocuu uyutmayın dedimki uykusu var çok ilacı böle içirelim zaten biberonuyla vericez yok dedi uyumaz öle şerefsiz kadın iyi deidk kaldırdı çocuu ilacı verdik çığıran çığırana bebekler orda uyumadı bnmki nasıl ilaçsa dedimki sesde uyuyamıo dalamıo gözünü kapıo geri açıo uyumaz böle dedim uyucak başka çare yok dio sinirlerim zıpladı tepeme yaa sabır diorum dedimki burda uyku iodası yokmu uyutup getireyim yok dio iyice dalsın ozmn alabilirim emara dio içerisi çok sesli çünkü orda hiç yatamaz dedi sonra yok uyumayınca bende dedim iptal edin işlemi ben gidiyorum özelde yaptırıcam istemiyorum dedim böyle işmi olur uyku odası yok bişey yok bu çocua ilaç verdiniz dalamıo kendi uyudu ne gzel uyandırdınız nasıl iş anlamadım dedim bağırdım gittim eeg sonuçlarıda çıkmış aldım onuda yarın öğleden sonra kendi doktorumuza götürücem eeg sonuçlarını göstericem ona göre cuma sabahı orda yaptırıcam emarıda varya o devlet tıp hastanelerine allah düşrmesin alışkın deilim ya sinirim tepeme zıpladı allah oraya gidenlerinde yardımcısı olsun berbat resmen.....
eeg sonucundada şu yazı var-kloralhidrat ile sağlanan uyku sırasında çekilen trasede zemin aktivitesi 4-5 hzlik theta ritmindedir.uyku iğcikleri ve verteks dalgaları simetrik gözlenmektedir...umarım bişey yoktur kızlar dualrınızı eksik etmeyin...

temiz raporunu alırsın inşallah mehtap

sıkıntıdan resim ekledim. şunu keşfettim makinayla çekilenleri yüklemiyo cepten çekilenleri yüklüyo. ebattan sanırım. nası küçültücem bilen vamı:delphin:

photoshop veya paintte küçültebilirsin ama paintte kaliteden de kaybediyorsun. makinaların ayarları var fotoğraf boyutuna ilişkin oradan küçültmeyi dene önce istersen

bebeleri babalarına bırakıp (NERDEEEE)) içsek güzelcene dağıtsak kopsak.. nasıl iyi gelir varya..

iyi gelmek az kalır arzucum. o kadar ihtiyacım varki kelimeler kifayetsiz kalır bunu anlatmaya. içip içip coşmaya müzikle ağlamaya içimi akıtmaya böle giderse lohusayken girdiğim deprosyana tekrar giricem allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

he kızlar bu arada dün doktora sormayı unutmuştm kan sonuçlarını sorarken telefonda sordum..
ilk adım ayakkabısına başlayaımmı alalım mı diye
henüz erken dedi kendi kendine adım atmaya başladığında sadece dışarda giydirirsin dedi
henüz alma dedi

şimdi annemle konuştuk. başımı alıp gidecem deddim. beni de götür dedi. oda babamla abimden bıkmış. planlar yaptık. sen çalışırsın gene dedi ben ecrinnaza bakarım dedi.sempatiksalakcinninası amakaydirigubbakcemile3biz niyeti bozduk hadi hayırlısı

buyur gel her zaman :)
bencede hayırlısı ama hep deriz deriz yapamayız gidemeyiz

istanbul yolu 12,5 km sempatiksalakcinni

biz daha emziriyoz bacım ne içmesi :bbo:

başımla beraber boshayallersmile
gelin bacım ankaraya bizim bebelere uygun bi kreş açalım annen, annem, nilgünün annesi ve bizim bakıcı bebek kreşi işletsinler sen de kontrolleri ve resmi işleri hallet... tutarsa nilgünle ben de işleri bırakıp kreşte bifiil çalışırız öncesinde tutana kadar maddi destek olsun diye bizim dışarda çalışmaya devam etmemiz lazım :1ninca:

ben de amma teşneymişim ha sempatiksalakcinni

[

arzu ben göremedim ardanın resimlerini, site yasaklı : (

amanın iyileşmişte yaramazlığa başlamış, maşallah kuzuya iyi olsunlarda döksünler işimiz ne toplarız, temizleriz :)

bizimkide nane molla valla, gözü akıyor burnu akıyor şurup başladım
akşam banyoya soktum buhar banyosuda yaptım gece 2 kere burnunu açtım sabah aynıydı
bıraktım geldim, böyle zamanlarda çalışıyor olmaktan nefret ediyorum ama yapacak birşey yok ...
bende iyiyim gökkuşun hastalığı canımı sıktı biraz ama olacaktı da zamanını kestiremiyordum...

çok geçmiş olsun canım .. şurup iyi gelir inşll. çabucak atlatır..

günaydın canım, senin nereye gidesin geldi :gitme:

genel bi gitme durumu .. her yer olabilir..

benimda walla birde şöyle kış bahçesi tarzı biyerde yanımda soba elimde çay bideee:delphin:

ohhhh süper olurdu

gel keyfim gell yaa süper..

he kızlar bu arada dün doktora sormayı unutmuştm kan sonuçlarını sorarken telefonda sordum..
henüz erken dedi kendi kendine adım atmaya başladığında sadece dışarda giydirirsin dedi
henüz alma dedi

bizimki para tuzağı diyo ilk adım ayakkabılarına :delphin: yazmıştım sorduğumda... ağustos 19 falandı okumak isteyen olursa bugün hayatta o kadar uzun yazamam mirmirmirmir

henüz alma dedi

biz aldık arzucum dışarda yürüken giyio evde çorapla daha rahat yürüyo

gelin bacım ankaraya bizim bebelere uygun bi kreş açalım annen, annem, nilgünün annesi ve bizim bakıcı bebek kreşi işletsinler sen de kontrolleri ve resmi işleri hallet... tutarsa nilgünle ben de işleri bırakıp kreşte bifiil çalışırız öncesinde tutana kadar maddi destek olsun diye bizim dışarda çalışmaya devam etmemiz lazım :1ninca:

hemen geliyom aç kollarını :hihoyyyt

oh hatun planı yapmış bile
evet biraz çalışırız sonra transfer süper olur valla

sırnaşık şey
zihni sinir başladı dahiyane fikirlere Şeniz

ay börek kızarttım aklıma geldide
ay aklıma ne gelirse yapıyom nolcak benim haliiiiim!
haktanda ilk 4 ay ve son 1 ay yemediğim halde 14 kilo almıştım şimdi nolcam ki sempatiksalakcinni

slm kızlar biz buün emar çektirmeye gittik sözde sabahın 6sında kalktım kızımın mamasını içirdim bekledik 8de gittik ee uyku ilacını yukardan alın güneşin uyku geldi daldı kucaımda ilacı aldık ötürdük çocuu uyutmayın dedimki uykusu var çok ilacı böle içirelim zaten biberonuyla vericez yok dedi uyumaz öle şerefsiz kadın iyi deidk kaldırdı çocuu ilacı verdik çığıran çığırana bebekler orda uyumadı bnmki nasıl ilaçsa dedimki sesde uyuyamıo dalamıo gözünü kapıo geri açıo uyumaz böle dedim uyucak başka çare yok dio sinirlerim zıpladı tepeme yaa sabır diorum dedimki burda uyku iodası yokmu uyutup getireyim yok dio iyice dalsın ozmn alabilirim emara dio içerisi çok sesli çünkü orda hiç yatamaz dedi sonra yok uyumayınca bende dedim iptal edin işlemi ben gidiyorum özelde yaptırıcam istemiyorum dedim böyle işmi olur uyku odası yok bişey yok bu çocua ilaç verdiniz dalamıo kendi uyudu ne gzel uyandırdınız nasıl iş anlamadım dedim bağırdım gittim eeg sonuçlarıda çıkmış aldım onuda yarın öğleden sonra kendi doktorumuza götürücem eeg sonuçlarını göstericem ona göre cuma sabahı orda yaptırıcam emarıda varya o devlet tıp hastanelerine allah düşrmesin alışkın deilim ya sinirim tepeme zıpladı allah oraya gidenlerinde yardımcısı olsun berbat resmen.....
eeg sonucundada şu yazı var-kloralhidrat ile sağlanan uyku sırasında çekilen trasede zemin aktivitesi 4-5 hzlik theta ritmindedir.uyku iğcikleri ve verteks dalgaları simetrik gözlenmektedir...umarım bişey yoktur kızlar dualrınızı eksik etmeyin...

sorma canım allah düşürmesin dediğin gibi resmen dalga geçiyorlar.. inşll sonuçlarını iyidir. gelmiş geçmiş olur ..

sıkıntıdan resim ekledim. şunu keşfettim makinayla çekilenleri yüklemiyo cepten çekilenleri yüklüyo. ebattan sanırım. nası küçültücem bilen vamı:delphin:

ben paint küçültüyorum canım yeniden boyutlandırda yüzdesini 50 yapıyorum pikseli ne 600 - 450 (bazende 450 - 600 resme göre değişiyoo ) öyle küçülüyoo site ancak onu kabul edyoo ..

bende gelmek istiyorum beni de alın.. kaydirigubbakcemile4

hemen geliyom aç kollarını :hihoyyyt

oh hatun planı yapmış bile
evet biraz çalışırız sonra transfer süper olur valla

ge ananın kıllı kollarına :sm_cool:

valla elim klavyedeyken kendiliğinden yazdı ben plan neyin yapmadı ohaoldumsmile ben annamaz ben cahal ben bilmez ben bişi bişi sempatiksalakcinni

sırnaşık şey
zihni sinir başladı dahiyane fikirlere Şeniz

sırnaşık şey
ya aslında yapılsa müthiş tutulacak bir fikrim var da çok ciddi yatırım gerektiriyo onun için şimdilik içimde tutuyorum :1ninca: patlamasa bari sempatiksalakcinni

ay börek kızarttım aklıma geldide
ay aklıma ne gelirse yapıyom nolcak benim haliiiiim!
haktanda ilk 4 ay ve son 1 ay yemediğim halde 14 kilo almıştım şimdi nolcam ki sempatiksalakcinni

yee canım benim can boğazdan gelirmiş..işin şakası ye ama sağlıklı şeyler ye tabiii. fazla kilo hem sana hem bbeğe zarar bilirsin sende

mehtap canım haklısın sinirlenmekte valla
zor yaaa!
allah hastanelere düşürmesin hastanesizde bırakmasın
(k.validemin lafı sempatiksalakcinni )

Back