• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

pelin bende sana bakmak için girdim
bu arda sıpası tutturdu minanın doğum gününe bizde gidelim diye:1:
yok ilk partiyi kaçıramazmış da... yok ilk o doğmuş da, yok efendim gidilmemezlik olurmu anneymişde..
anladın sen onuuu :PP

fred arkadaşım çok üzüldüm inan inşallah tahmin edilen şeyler değildir canım.. allah yar ve yardımcınız olsun..

resım yorumlarınız ıçın teşkurler arkıdışlerrrrr
hakkaten bız nıye nılaya verıp şöyle hep beraber bı çekınmedık bılge yaa,,dıyorum aacemiliğimizi attık işte..
hem ne demek canım seve seve yaptım afıyet bal şeker sut olsun:))tatlı hazır olmasaydı tam olacaktı da:))
benım sızın gıbı yakından fotom da yok ya sen sureklı bebelere çalışmışsınnn :)

doğru diyosun nilayı düşünene kadar seni çekseydim ya en azından bir iki poz kaydirigubbakcemile3 neyse bir dahaki sefere diyelim napalım artık olan oldu :kedi:

Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım

çok geçmiş olsun ebrucum a.s. ben de gidicem sürekli erteliyorum eyvahedigeldismile yakın zamana bi gözümü karartayım bakalım

Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.

Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....

Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................

tekrar merhaba... yanma demek, içini rahat tut demek kolay, yapması dünyanın en zor işi tahmin ederim. sonuçta sen görüyorsun evladının ne yapıp ne yapamadığını ama artık tıp hakikaten çok ileri noktalarda... ben inanıyorum evladını pırıl pırıl her şeyi olması gerektiği gibi yaparken göreceğine belki çağdaşlarından biraz geç yapacak ama mutlaka yapacak göreceksin. nereden biliyorum? bilmiyorum sadece öyle olacağına yürekten inanıyorum ve bunun için dua ediyorum :teselli:

bak kendin yazıyosun kafasını tutuyor!!!!!!!!
sorun olsa hiç tutamaz
varsa bile düzelmeyecek bişey değil!
kafasını tutabiliyor!!!!!
ana yüreği, üzülürsün tabi ama mutsuzluk çok farklı, mutsuzum deme!
eşini yavrunu üzersin bu durumda sadece
şöyle bir sirkelen kendine bi gel
inançlı ol, evladına inan, başaracağına inan
yolun en başında hemen pes etme,
türkiyeye gelcem demiştin, bencede gel
ben gerçekten inanıyorum bebeğinin düzeleceğine

Sabiha Paktuna Keskin için de çocuk nörolojisi alanında bir numara diyorlar ancak artık 2011 yılına randevu veriyorlar diye duymuştum onu da bir araştır istersen.

ya ama sen böyle yazıyosun ben gerçekten çok üzülüyorum. umutsuz olma lütfen. ama yinede kendini en kötüye alıştır. ama şunu bil en ufak şeyi hissediyo o kuzu yazık değilmi onun için pozitif ol mutlu ol sarıl minik boncuğuna.. ve bence kesinlikle sabiha paktuna keskinden alın randevuyu madem türkiyeye geleceksiniz. hem süper bi çocuk doktoru hem epilepsinin duayeni kendisi.. daha kapıdan girince söyler valla ne var ne yok.. okadarki güveniyorum o doktora.. bi bak istersen sen de netten.. ama çok dolu randevu almak biraz zor. durumunu anlatırsın yurt dışından gelcim vs diye yardımcı olur. zaten kendisi çocuk delisi bayılıyo bebeklere.. bize de haber vermeyi unutma sakın..

hakikaten ya ben ki o kadına (haşa) tapınır vaziyetteyim niye hiç aklıma gelmedi :mymeka: FRED bu doktoru google'a yaz geçmişi karşına çıkacak zaten, pediatrist ve pediatrik nörolog kendisi... uzmantv sitesinde bayağı bir videosu da var istersen onları da bir izle derim naçizane
köprüsünü kurdum ama videolar hangi alanlarda bilmiyorum
bu da doktorun sitesi

kızlar sonuçlarımız gayet iyi çıkmış çok şükür.. doktor demiri kesellim dedi..

oh oh maşallah darısı başımıza :nazar:

bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..

hayırdır sibel??? üstelik de çevrimiçisin???? :1shok: ettin mi? konuşsaydın atsalardı da tazminatını alsaydın bari fisfisfis

İyi geceler arkadaşlar.

selam övünç foto yorumuna yazdığın mevzuyu buraya taşıyayım dedim. ben foto yorumu yaptıktan sonra tekrar girip hiç okumuyorum zira :kedi:

Ben de büyük bez bebek yapmak istiyordum. Bundan da yapayım hiç düşünmemiştim, gelmeyen bisürü çorap değerlenecek sayende vakit olursa inşallah. Kedi, köpek, tavşan, kuşa dönüştürürüm. Benim kız, bebek gördümü atlıyor ama hep çin ve gözleri yapışmış filan içime sinmiyor. Bugün yapmışlar 16 lira diyor bez bebeğe. El yapımı, giysi örmüşler üzerine de. Ben yaparım dedim. Bezi sağdan kıvırcam soldan kıvırcam bağlıcam iple, ayak kol bacak yapçam. Dünyanın ilk kıyafetlerini geçircem üstüne. Nasıl olur sence proje müdürümüz ?:)

valla canım bence süper olur ama yapınca buraya fotosunu da koy biz de feyz alalım... acaba el işi bölümünde var mıdır öyle ürünler boshayallersmile kedi köpek yapmayı bana da öğret de ben de yapayım kuzuma... hadi bez bebekle işimiz olmaz da laelaelaelaelae

bi de GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
Son düzenleme:
günaaaaaydıııııııın:))))))))))
bilge var öyle bir oyuncak bölümü burda ve harika oyuncaklar vaaaar
ama yapabilene tabikisi :1:
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/323923-amigurumi-katalogu-bunlar-harikalaar.html
şu eldivenden bebeğe bayıldım mesela
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-...ariniza-oyuncaklar-yapmak-istermisiniz-5.html

Şeniz e sen kesin yaparsın atomum karıncam kaydirigubbakcemile5
bir ara bakayım ondan sonra sabaha kadar otururum :hulya:

Şeniz e sen kesin yaparsın atomum karıncam kaydirigubbakcemile5
bir ara bakayım ondan sonra sabaha kadar otururum :hulya:

teşellür ederim canımmm opuyorumnanaktan
yok çoğu beni aşar :))))
yapabileceğim az şey var
çok iyi değilim örgüde boshayallersmile

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/323923-amigurumi-katalogu-bunlar-harikalaar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-...ariniza-oyuncaklar-yapmak-istermisiniz-5.html

amiguruminin nasıl örüldüğünü biliyor musun???? annem bana bir çanta örmüştü vaktiyle onu andırdı sanki CADIARZU

Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım

ebrucum çok geçmiş olsun .. Allah dermansız dert vermesin kullarına .. inşll. tedavi - ilaç filan biran önce düzelir eski düzenine kavuşursun..

Bilmiyorum ki arkadasim,
Bugun fizyoterapi icin rehabilitasyon merkezindeydik.
Aklina gelebilecek (sesli, isikli, renkli, suslu) butun oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisti terapistimiz. Ama yok bakmiyor bile, zaten desteksiz oturamadigi icin surekli dusuyor.
Terapistimiz bugun, kafayi tutuyor ama kontrol etmekte zorlaniyor dedi.

Oylesine mutsuzum ki.............

canım hemen ümitsizliğe kapılıp en kötüsünü düşünme .. bak kafayı tutuyo demişsin. belki de yaşıtlarından biraz daha geç yapacaktır hareketlerini .. bence de türkiye gelmeniz en doğrusu .. tıp çok ilerledi ve kuzun daha çok küçük.. herşey yoluna girer.. bak görürsün bikaç ay sonra herşey yoluna girip sana güldüğünde, koştuğunda bugünleri tebessümle hatırlayacaksın.. arkadaşlarım demişti dersin.. herkes yazmış zaten sabiha paktuna kesinlikle süper gidebilirseniz ona gidin yararı olacağına inanıyorum .. herşeyden önce sen iyi düşünki iyi şeyler olsun.. dualarımız sizlerle ..

kızlar sonuçlarımız gayet iyi çıkmış çok şükür.. doktor demiri kesellim dedi..

arzu çok sevindim maşallah arda kuzusunaa ..

bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..

sibelcim hayırlısı olsun .. başka bi yere yada şb geçme imkanın yokmu .. gerçi send düşünmüşündür ama ne bileyim istifa edince hakların içerde kalıyoo yaa..

doğru diyosun nilayı düşünene kadar seni çekseydim ya en azından bir iki poz kaydirigubbakcemile3 neyse bir dahaki sefere diyelim napalım artık olan oldu :kedi:

çok geçmiş olsun ebrucum a.s. ben de gidicem sürekli erteliyorum eyvahedigeldismile yakın zamana bi gözümü karartayım bakalım

tekrar merhaba... yanma demek, içini rahat tut demek kolay, yapması dünyanın en zor işi tahmin ederim. sonuçta sen görüyorsun evladının ne yapıp ne yapamadığını ama artık tıp hakikaten çok ileri noktalarda... ben inanıyorum evladını pırıl pırıl her şeyi olması gerektiği gibi yaparken göreceğine belki çağdaşlarından biraz geç yapacak ama mutlaka yapacak göreceksin. nereden biliyorum? bilmiyorum sadece öyle olacağına yürekten inanıyorum ve bunun için dua ediyorum :teselli:

hakikaten ya ben ki o kadına (haşa) tapınır vaziyetteyim niye hiç aklıma gelmedi :mymeka: FRED bu doktoru google'a yaz geçmişi karşına çıkacak zaten, pediatrist ve pediatrik nörolog kendisi... uzmantv sitesinde bayağı bir videosu da var istersen onları da bir izle derim naçizane
köprüsünü kurdum ama videolar hangi alanlarda bilmiyorum
bu da doktorun sitesi

oh oh maşallah darısı başımıza :nazar:

hayırdır sibel??? üstelik de çevrimiçisin???? :1shok: ettin mi? konuşsaydın atsalardı da tazminatını alsaydın bari fisfisfis

selam övünç foto yorumuna yazdığın mevzuyu buraya taşıyayım dedim. ben foto yorumu yaptıktan sonra tekrar girip hiç okumuyorum zira :kedi:

Ben de büyük bez bebek yapmak istiyordum. Bundan da yapayım hiç düşünmemiştim, gelmeyen bisürü çorap değerlenecek sayende vakit olursa inşallah. Kedi, köpek, tavşan, kuşa dönüştürürüm. Benim kız, bebek gördümü atlıyor ama hep çin ve gözleri yapışmış filan içime sinmiyor. Bugün yapmışlar 16 lira diyor bez bebeğe. El yapımı, giysi örmüşler üzerine de. Ben yaparım dedim. Bezi sağdan kıvırcam soldan kıvırcam bağlıcam iple, ayak kol bacak yapçam. Dünyanın ilk kıyafetlerini geçircem üstüne. Nasıl olur sence proje müdürümüz ?:)

valla canım bence süper olur ama yapınca buraya fotosunu da koy biz de feyz alalım... acaba el işi bölümünde var mıdır öyle ürünler boshayallersmile kedi köpek yapmayı bana da öğret de ben de yapayım kuzuma... hadi bez bebekle işimiz olmaz da laelaelaelaelae

bi de GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN

günaydın canımmm

günaydın herkeseeee .. halsizim bugün , yorgun hissediyorum kendimi . acil dinlenmeye ihtiyacım var .. nasıl olacak onu bilmiyorum ama bilmiyorumkismile şu 29 ekim keşke biyerleri kaçabilseydik .. bilge hani ayarlıyorduk .. kaldı o iş yaa.. akannehir

geçmiş olsun canım
Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.

Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....

Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................
kolay deil canım ama sen morelini yüksek tut iyi şeyler dşün vede yavruna sarıl. umarım sonuçları çok daha güzel olacak.allah yardımcınız olsun

canım bizim bölüme vardiya sistemi getirmişler artık dönüşümlü olarak hsonlarıda çalışıcaz. hsonu naza bakcak kimse yokki..

hay allah üzüldüm sibel annen idare edemezmi sonuçda her hafta sonu deil anladığım
kadarıylaCADIARZU

günaydın herkeze.

gece yarımdı en son benim cadı uyumamak için direniyodu. sonra 30-35 kere kalktı. önceden emer geri uyurdu. şimdi çığlık çığlığa kalkıo.akannehirbide babası demezmi gecenin 3 ünde bana versen onu 2 gnde adam ederim benakannehirkoca sesinle. onu duyunca dudağını bküp bükp ağladıo bu sefer. bende sus deyince açtı ağzını. zaten biz onu koca yerine saymıyomuşukda bilmem nede gitti yattı başka odaya. hey allahım sen sabır ver banakafamçokkarıştı

acil dinlenmeye ihtiyacım var .. nasıl olacak onu bilmiyorum ama bilmiyorumkismile şu 29 ekim keşke biyerleri kaçabilseydik .. bilge hani ayarlıyorduk .. kaldı o iş yaa.. akannehir

napiyim nevra ya kendimi yırttım kaç kere söyledim kimse müsait değil belli ki... zaten şimdi burcu'nun bebiş de hasta (inşallah daha iyidir hiç haber gelmiyor kızlar konuşan olursa lütfen bize de haber verin) e üzerine hava da böyle olunca iyiden kaldı gibi görünüyor. zaten çocukla bir yere gitmek dinlenmekten ziyade yorgunluk olur gibi sempatiksalakcinni

gece yarımdı en son benim cadı uyumamak için direniyodu. sonra 30-35 kere kalktı. önceden emer geri uyurdu. şimdi çığlık çığlığa kalkıo.akannehirbide babası demezmi gecenin 3 ünde bana versen onu 2 gnde adam ederim benakannehirkoca sesinle. onu duyunca dudağını bküp bükp ağladıo bu sefer. bende sus deyince açtı ağzını. zaten biz onu koca yerine saymıyomuşukda bilmem nede gitti yattı başka odaya. hey allahım sen sabır ver banakafamçokkarıştı

"sorununu gecenin 3ünde, hasta çocuğun başında boru gibi sesinle çocuğu korkutarak dile getirmediğin zaman koca olarak sayılacaksın" deyivereydin :oklava: lafa bak adam edecekmiş :mymeka: önce kendin adam ol derler bu lafa ya neyse...

ay Tülaaay ben sabah sabah doluymuşum enişteye patladı sana da gaz verir gibi oldu kusura bakma yaaaaaa :kedi:

günaydın canımmm... bebiş nasıl , haktan paşamız nasıl ...

geçmiş olsun canım

kolay deil canım ama sen morelini yüksek tut iyi şeyler dşün vede yavruna sarıl. umarım sonuçları çok daha güzel olacak.allah yardımcınız olsun

hay allah üzüldüm sibel annen idare edemezmi sonuçda her hafta sonu deil anladığım
kadarıylaCADIARZU

günaydın herkeze.

tülaycım günaydınnn... valla ver eline 2 günde ecrinnaz onu muma döndürür bence .. kaydirigubbakcemile3 allah sabır versin canım ne diyeyim..

bildiğimiz tığ üstüsüz sık iğne sanırım
artırma ve kesmeyle yapılmış ama öyle güzel öremem herhalde boshayallersmile

ben tığ işi bilmem ki :utangac: ama doğru annem o çantayı şiş boyutunda tığla örmüştü bana... hehe ananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni ben eve acilen internet alayım modelleri annemin önüne yığayım bare :hulya:

günaydın herkeze.

ne kolay geliyo ya erkeklere bazı şeyler :1shok:
aslında vercende bakcak nasılmış işte ama kıyamıyoz yine

günaydın canımmm... bebiş nasıl , haktan paşamız nasıl ...

tülaycım günaydınnn... valla ver eline 2 günde ecrinnaz onu muma döndürür bence .. kaydirigubbakcemile3 allah sabır versin canım ne diyeyim..

iyiyiz canımmmm Şeniz
sen nasılsın, burak paşam nasıl?

süper çözüm işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 2 güne gerek yok bile kaydirigubbakcemile3

napiyim nevra ya kendimi yırttım kaç kere söyledim kimse müsait değil belli ki... zaten şimdi burcu'nun bebiş de hasta (inşallah daha iyidir hiç haber gelmiyor kızlar konuşan olursa lütfen bize de haber verin) e üzerine hava da böyle olunca iyiden kaldı gibi görünüyor. zaten çocukla bir yere gitmek dinlenmekten ziyade yorgunluk olur gibi sempatiksalakcinni

haklısın cocuklarla biyere gitmek yorgunluk ama çalışıyoruz ( hoş çalışmayanlar d ister haklı olarak ) yaa bütün gün ofisin içinde sıkılıyorum akşam eve gidiyorsun oğluşu yedir uyut derken bi bakıyorsun 11 olmuş.. birak iki çift laf etmeyi oturup şöyle tv ne var diye boş boş bakmak istiyorum olmuyo .. sızıp kalıyorum koltukta .. çalışmamakta çözüm değil. hayat şartları zor .. keşke daha az vakit harcıyacağımız işlerde çalışabilseydik.. akannehir

ben tığ işi bilmem ki :utangac: ama doğru annem o çantayı şiş boyutunda tığla örmüştü bana... hehe ananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni ben eve acilen internet alayım modelleri annemin önüne yığayım bare :hulya:

bencede al aklinialirimsmile :jeyyar:
evdeykende girersin kk ya :jeyyar:

Back