2009 Aralık Anneleri

tülaycım geçmiş olsun hemen geçsin, kocatan konusuna birde ben girmeyeyim sempatiksalakcinni

tüh ya keşke deseydin biz bırakırdık seni, bak üzüldüm şimdi bende Levent yolda diye sormadım buda kendime klava:

meral çok geçmiş olsun canım. salgınmı nedir ya belirtiler aynı bizimkinde de böle:1no2:

Slm kizlar bigecim ya burdan izmite gidecek kadar uzak bir avm de varmis o magaza baska marka bakmaya devam yani

e bi burdan alıp gönderelim sana

Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor

çok geçmiş olsun, gitmesi lazım ama erkekler böyle işte
ALLAH korusun ya sedyede gidecekler yada hiç gitmeyecekler

sizede geçmiş olsun bunun üşütmeyle felan ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben mevsim geçişi normal
bekliyordumda zamanını tam kestiremiyordum
Rabbim dert verip derman aratmasın olacak bunlar

Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor

kocişinede geçmiş olsun cnm
neden gitmemekte ısrar ederki?????

meral çok geçmiş olsun canım. salgınmı nedir ya belirtiler aynı bizimkinde de böle:1no2:
inş hemen toparlayıp normale dönerler kuzular
hiç kıyamıyorum kuzucuğumaaa

nilgün bir anda gece 11 gibi oldu
neden nasıl oldu inan anlamadım bende
sabahta anneme sordum burnu akıyor, hapşuruyor dedi..

amin cnm
rabbim başka dert keder vermesin hiçbirimize:Saruboceq:

hem canları tatlıdır hem doktora gitmezler nasıl iş bu yaaa...
Beşiktaşlı enişteme söyle 40lı yaşlar sakattır akbabalar gibi konuşmayayım ama bu yaşlarda olabilecek allah korusun bir kalp krizi direkt götürür hiç ikinci şansı falan olmaz daha Mina'nın babasına çoooooooook ihtiyacı var enayilik etmesin kalksın gitsin doktora kendisinin, senin, babasının hatrı yoksa Mina'nın da mı yok :mymeka:

tüh ya keşke deseydin biz bırakırdık seni, bak üzüldüm şimdi bende Levent yolda diye sormadım buda kendime klava:

bilmiyodum ki ben de benneyaptımki
nereye bırakcaktınız ki güzelim ne kadar zaman sonra belli oldu orada buluşacağımız naniknanik kaldım fatmanın başına eşi de gelecekse bile gelemedi eve yazık

Aman benimki oyle ben hic gittigini gormedim hastaneye ama bu onemli yok gecti diyor sagolun kizlar numarasi su diyip ayagina olacagini bilsem bugun isterdim ama ben minayla bile ayagina 10 tane denemisligim var ayaklari toplu ya zor bulacagim sanirim kafama gore

canım sizede geçmiş olsun bayağı çok yükselmiş.neden gitmezlerki doktora 2. bebek bunlar hay allahım ya:umursamaz:

Valla haklisin bigecim birde annesi yuksek tansiyon hastasi bizimkininden surekli basagrisi krizi oluyor dun bir bakti tansiyona sok oldum dur ben mina kanaliyla gireyim birde sagol :))

eve, yola, bize ne bileyim işte bir sürü altenatif üretebilirdim
düşünemedim hiç, sen telefonla konuşunca yoldayım deyince bende öylece çıktım gittim

ben çıkayım kuzucuğuma gideyim. bak sabah beri babamız daha 1 kere sormadı boşasammı bunu acepnese elde dursun şimdilik.inş. accık iyileşmiştir. ilaçlar etkisini göstersin artık yaÇok üzgünüm çoook

şimdi aradım annemi maşallah keyfi yerinde
burnuşu akıyor hapşurmaya devam dedi annem

yarın anası onu iyi eder evet pelincim:)))))

minam nasıl annesi?
Mina 3 dis ayni anda geliyor keyifsizleniyor kuzum teyzesi birde arada sesi kisiliyor ama hasta da degil ben anlamadim neden dislermi diycem herseyede dis diyoruz :)))))

bizimkinin de üstü toplu ama bilek kısmı bantlı ya sıkıntı yaratmadı bu... nasıl diyorsan ankaraya gelirsen birlikte alırız artık naniknanik

Valla haklisin bigecim birde annesi yuksek tansiyon hastasi bizimkininden surekli basagrisi krizi oluyor dun bir bakti tansiyona sok oldum dur ben mina kanaliyla gireyim birde sagol :))

rica ederim... ayrıca bak iki gün önce manisa iki gün sonra kayseri bizde bu takım varken zaten tansiyonlar fırlatma rampasında hazır bekliyor normal şartlarda fırlamasın bari di mi ama yerimseniben

eve, yola, bize ne bileyim işte bir sürü altenatif üretebilirdim
düşünemedim hiç, sen telefonla konuşunca yoldayım deyince bende öylece çıktım gittim

nilgün kendine dert aramaz mısın reca etsem olumunekankayizsmile kuzum şartlar ortada koca yoldaydı daha neye alternatif üretecektin ki yerimseniben ama enayilik bende bana dedi "istersen atla taksiye git eve boşa bekleme" diye... parama kıyamadım esas eşeğin büyüğü benim aslında :mymeka:

kızlar selam
kontrolden geldik.. boyu 75 cm olmuş. kilosu 10600 maşallah oğluşuma..
doktor kilosu 15 aylık boyu 12 aylık bebek boyutlarında dedi..ortalama 3 ay önde dedi..
çok sevindim tabi..
kan tahlili verdik.. iğne olurken ağlamadı da damarı belirginleştirip bacaklarına kollarına biz çökerken korkup ağladı kuşum.. onuda akşama doğru arayıp öğrenicem.. inşallah iyi çıkar

Ayyy bige ok haklisin manisa macinda staddydi 3 derken adamin safti kaymisti sonucu sordugumda allah iyiligini versin senin sebep bulundu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…