2009 Aralık Anneleri

siz gıttıkten sonra cook huysuzlandı,,cok şaşırdımbızımkı sevıyo kalabalığı demek kı,,inan uyutana kadar yapmadığım şey kalmadı 9 da anca uyudu o da bıraz zorlamayla...ee bız artık hep ısterız valla gelın bıze sık sık

maşallah sıbel ay yok valla ben ccoook ozenıyorum cunku ben tam tersıyım,tembelımdır keyfıme duşkunumdur sıkıntıya gelemıyorum,cunku ış yaparken sıkılıyorum,,yaptım mı da tam yaparım ama senın gıbı yaparken zevk almıyorum mecburıyetten yapıyorum,yanı belkıde alışkın olmadığımdan,,ee annnem bana hıç ış yaptırmazdı hayatım hep okulla dershane arasında gectı anacığımda kıyamazdı ama keşke kıysaymış evlenınce cok zorlandım,,hala da yemeklerımızı falan son anda yaparım temız yerı severım pıslıkte kesınlıkle duramam fakat yapmayı sevmem,,fakat dağnıgımdır genelde eşim benım arkamı toplar,,
benım eşimde senın gıbı hıç dayanamz dağınıklığa elı bı yandan sureklı toplar,,keşke bende oyle olsaydım,,mesela yasemınede cok ozenıyorum ya maşallah o anlatırken ben erınıyorum valla,,cook tembelımm:gitme:hiç sevmıyorum bu huyumuumafoldumben

merhaba.. her bebeğin gelişimi farklı oluyor o yüzden burda ne yorum yapsak boş. sanıyorum önemli olan birtakım şeyleri yapması yeterli. benim kızımda 26 aralık doğumlu.. hala sırtüstü yattığı zaman oturur pozisyona geçemiyo.. ben doktora bunun sorduğumda motor hareketleri tamam bi sorun yok zamanla hepsi olur dedi. ama motor hareketler dediği tam olarak nelerdir bilmiyorum.. doktorunz ne diyo peki..

ben evlenmeden önce odama kimseyi sokmazdım. annemin bile yaptığı işi beğenmem çünkü. her hsonu kendim siler süpürür temizlerdim ama sadece odamı.. daha içtiğim su bardağını bile kaldırmışlığım yoktur evlenmeden. ne bulaşık yıkadım ne yemek yaptım ne sofra hazırladım HİÇBİŞEY yapmadım...annem bana hiç yaptırmazdı. hep ablama yaptırırdı :) sen benim prensesimsin derdi zemuszemus sonra üniv. yıllarında evde kaldığım için yemek yapmaya başladım.. ardındanda evlendim. oyüzden heralde yetiştiremiyorum. alışkın değilim çünkükoca evle uğraşmaya. yasemine bende çok özeniyorum kendi işleri bitiyo bide herkese yardıma koşturuyo. hele yemeğe misafirler vs. benim gözüm yemiyo kimseyi çağarmıyorum yemeğe. hep çaya kahveye :kedi:

realistt;
Ben aslinda herzaman eve gelen hemsiresine bu endiselerimden bahsediyordum ama, onun herbebegin gelisimi farkli soylemleri, bu endiselerimi rafa kaldirmama neden oluyordu.
Bebegimin herhangi bir atagi ya da nobeti olmadi, neden eeg istedi bilmiyorum.
Kafasini harika tutuyor, saga sola uyumu super.
Hala oturamiyor ama, 9 aylik bir bebegin oyuncaklara karsi ilgisiz olmasi da endiselendiriyor.

Ama biz esimle buradaki sistemin yavas olmasinda dolayi,
en kisa zamanda Turkiye'ye gelmeyi dusunuyoruz.
Ozel bir norolog baksin incelesin istiyoruz.
Yagiz icin pasaport muracati yaptik, gelmesini bekliyoruz.

anaa burcu yu godumm sankıııııı
mambaa senıde goruyorummm
hoşgeldınızzz arkadişlerrr

Bu yazıyı ben mi yazdım diye okuyorum vallaha ayynenn benim de annem hiç kıyamadı hiçbir şey yaptırmadı zaten aynen okul dersane iş hayatı derken zaman da kalmadı içimde de yokmuş ki hiç ben de yapayım demedim. Ama gel gör ki evlenince zorlandım bende. Hele çocuk olunca elim kolum hiç kalkmaz oldu Allahtan benim adam yemek yapmayı seviyor beceriyor da aç kalmıyoruz ama ben de dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum maalesef eşim de dağınık benim o yüzden evimiz genelde hep dağınık haftada bir kadın geliyor her yer toplu pırıl pırıl oluyor ama daha ertesi gün sanki hiçbir şey yapılmamış gibi çok nankör bu ev işi çok.

Öznurcuğum çok geçmiş olsun Allah korumuş canım.

of yorgunllktan öldüm 3 gündür evdeyim ancak bitti işim daha yeni zeynosun yogurdunu mayaladım esyalarını bakıcıya bıraktım ve oturdum aksam üzeride misafir geldi onları agırladım sabah işe gitmek istiyorum :))))

öznur çok geçmiş olsun canım yaaaa, allah korumuş vallaha bilmiyorumkismile
çok şükür yarın düzelcekmiş
hay allah tersliğe bak!

oyuncaklara karşı ilgisizderken sesli ışıklı renkli şeyleri görünce hiç mi tepki vermiyo.. valla allah yardımcınız olsun.. ben de bi ara takmıştım eşime söylüyodum sürekli doktora götürelim diye. oyun oynarken oturur pozisyondayken ileri geri sallanarak oynuyodu.. emerken elini yumruk yapıp sürekli bacağına vuruyodu.. ismiyle seslenince hiç bakmıyodu.. uykusunda sürekli ağlıyodu.. ne bilim işte anne olunca insan herşeye dikkat ediyo bin tane şey bulmuştum ben. eşim ısrarla saçmalama dedi götürmedik doktora. zor şeyler..

ya bebek olunca daha da nankör oluyo. zaten toplu durmasına imkan yok. evdeyken iki saate bi ev topluyorum sanki az sonra dağılmıcak. amaaan aslında bırakcan en iyisi yemeğin olsun bide temiz olsun yeter dağınık olursa olsun.. ama ben uyuyamıyorum işte. yatmadan ev topluyorum. allah beni bildiği gibi yapsın :1rolleyes:

fred, endiselerini anliyorum. eminim bebeginde cok ciddi bir sey yoktur. belki de sadece tembelliginden bekledigin hareketleri yapmiyor? umarim oyledir. en kisa zamanda sorularina cevap almani dilerim...

anaa burcu yu godumm sankıııııı
mambaa senıde goruyorummm
hoşgeldınızzz arkadişlerrr

hosbulduk canim. hersey yolunda mi? :hulya:

kaydirigubbakcemile3
gercekten cok nankor,,oyle olmasa hanı bı yaptığım barı 4_5 gun gıtse vallahı zevkle yapıcam,,sılıyorum supıruyorum sabaha bı bakıyorum bı parmak toz,e azranın elı heryerde sılmek lazım yerlerde emeklıyo bı de hadııı en baştann,,ben hıç yemek yapmama rağmen o konuda becerım varmış evlendığımden berı cok sukur hç çope gıtmedı yemeğim kı eşim sevmedığını asla yemez tam bı boğa burcu yanı,,sızın ev tam bana goreymış aslındaakaydirigubbakcemile5offfff kadın olmak cookkk zorrrrrr:hulya:bazen dıyorum derdıme neydı de erkenden evlendım,,sonra azraya bakıyorum ıyıkı evlenmışım dıyorumm amann ne bıleyım işte bu aralar cok karmaşığımm:uhm:

aynen canım üç gündür temizlik yapıyorum. bugünde en son bi daha süpürdüm evi güzelce havalındırıp topladım buzdolabını sildim kızın çorbasını yoğurdunu yaptım ölüyorum ama yinede işe gitmek istemiyorum ( off çok özlüyorum nazı ya. cimcimembenim..uyurken bile özlüyorum...

Tesekkur ederim arkadaslar.
Avrupa Yakasi'nda Memet Ozek doktorun ismi.
Tavsiye uzerine, gitmek istedigimiz doktor bu.

realistt;
Oyuncaklara karsi tepkisiz derken,
mesela eline alipta oynadigini gormedim hic.
En yakin dostu emzigi.
isiga, sese tepkileri mukemmel.
Bilmiyorum gercekten cok muammali bir durum...

ehh işte ıdare eder durumdayız canım
azra sutumle karışık yemedı,,yumurtanın beyazını ıstıyor,kaşık maması sevıyor bıde gece yatadan once tek sevdığı şey tarhana corbası,,allahtan onu yıyorda sık uyanmıyor emmeye..
ama ben artık daha rahatım yanı yemedığı zaman dert etmıyorum,,demekkı sut yetıyor dıyorum ama yıne de yapıyorum hergun yemeğini,,sanırım benım rahatlığım azramada yansıdı en azından kaşığı gorunce kafasını cevırmıyo bı ıkı alıyo,,tavsıyelerın ıcın sana teşekkur edıyorum canım,,senın o yuzde 70 sut lazım demen benı acayıp rahatlattıkaydirigubbakcemile2

ozluyosundur tabı ya ben ıkı saat babasına bırakıp cıksam burnumda tutuyo
pekı en azından 2 yaşına falan gelene kadar çalışmasan eşin ıdare edemez mı evi,,şuan cok hızlı buyuyolar cocukluk uzun suruyo ama bebeklık kısa,,gercı sen başlamadan once hesabını apmışsındır ama ne bılıyım sız boyle ozluyorum yazdıkça ben uzuluyorum burda

geldimmmmmmm ama yetişemiyorum ya:
dilerim herkes iyidir...
nehir erken uyudu bende plan indircem biraz
geçmişede bakıyım
yazmasamda takip ediyom haaaaaa :))))))))

sibel anlıyorum seni canım .(
bende özlyorum nehiri ama
inan bana o kadar yoğun ki okul nehir bugün saniyelik aklımdan geldi geçti...arayamadım bile
wc ye gidemedim yaaa
toplantı yok veli yok yemek yok fotokopi yok para topla kitap dağıt projeksiyonu tak dökümanı çıkar çocujkların ödevlfalan derken :S beynim dönüypor

Son düzenleme:
Çat diye çatlamak üzereyimmmalsanaalsanasmile

nooldu dünür...hayırdır inşallah...

ah canım maddi açıdan sorun yok çok şükür.. ama bankada çalışıyorum yıllardır belli bi yere geldim şimdi çıksam yaşta 31 bi daha böyle kurumsal bi yere giremem.. ikincisi eşimle evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı ona güvenip işten çıkamam.. bide eşim tuhaf bi insandır ben kızımın bişeyden mahrum kalarak büyümesini istemiyorum. işte bu uç sebep bağlıyo beni işe.. şimdi yine iyi ctesi pazar ptesi izinliyim yılbaşından sonra ptesileri de çalışıcam (

ya çok zor be senem.. bebeğin büyüyo uzaktan izliyosun gibi hissediyorum bazen.. yine çok şükür bu zamana kadar izin kullanabildim ben. neyseki bu hafta çabuk geçcek bana. ptesi bitti perşembede küçükyalı şubede eğitimdeyim. öğlen filan gelir emzirirm. kaldı üç gün...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…