• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

tek LOKMAN HEKİM mi???
Hatunun herşey için bir fikri var aynı zamnda ZİHNİ SİNİR sempatiksalakcinni

:roflol: ukala dümbeleği lokman sinir mi desek kısaca sempatiksalakcinni

ya evet lokman hekim tam uymuş.. senin yaratıcılıklarına bayılıyorum zaten.. ben bikere üşenirim uğraşamam -tatlicadiarzu- ama neyse zaten naz şimdi iyi çok şükür bir daha öyle bişeye ihtiyacımız olursa (ki inşallah olmaz) ozamana yanar kaloriferler..

bi de üşenenin çocuğu olmaz derler aha bak nası da yalanmış sırnaşık şey
ben de üşengecimdir aslında bu yaptıklarım düşündüklerimin 5te 1'i falan sibel naniknanik

hakettenh ama hakkatten hareketli hatta hareket ne kelime maşallahı var
:nazar:
ama çok tatlı görseniz yersiniz öyle tatlı gülüyor ki tekrar maşallah

hatta Bige'yede maşallah kadınceğiz bir dakika durmadı yahu, hızına yetişilmiyorki Umut paşa'nın

tişkür ederiz şekerim a.s. :nazar: size de maşallah hatta tüm topikcenek cümlemize maşallahhhhh :nazar:

sağol pelincim :)
walla alıntı yapmaya fırsatım yok, bakıp okuyup çıkıyorum, arada atladığım şeyler var ama hakketen iki iş arasında bakıp çıkıyorum...

yok Bigecim öylede demeyelim olumunekankayizsmile
Meralcim sanada afiyet olsun bol bol süt olsun,
birdahaki sefere seni de bekliyoruz bacım

Son düzenleme:
ömer hastaneden çıkmış oksuruk ılerlemıs meral hastaneye yatırmıslardı ıyı sanırım sımdı ben haber verecegım demıstı burcu dun gelır yazar bugun öyku nasıl

sıbel masallah naza ben bıle okurken sevındırık oldum sen emınım kanatlanmıssındır :))))

ya sorma pelin nasıl mutlu oldum anlatamam:)) diyorum ya sanki aya ilk çıkan benmişim filan gibi :1: hadi saçların hayırlı olsun bu arada.. beğendinmi istediğin gibi oldumu. valla ben korkumdan başka kimseye yaptıramıyorum. ki gerçi bu sefer beğenmedim ben.. hiç sevmediğim bi renk oldu.. küllü sarı gibi platin gibi ıyk iğrenç..

sağol pelincim :)
walla alıntı yapmaya fırsatım yok, bakıp okuyup çıkıyorum, arada atladığım şeyler var ama hakketen iki iş arasında bakıp çıkıyorum...

yok Bigecim öylede demeyelim olumunekankayizsmile
Meralcim sanada afiyet olsun bol bol süt olsun,
birdahaki sefere seni de bekliyoruz bacım

valla şu konuyada açıklık getırelım ben bazen bılınçli yazmadıgım oluyor bazı mesajlara sımdı bısey dıyıp kalp kırmayım yada sanal ortamda kavgamı edecegız mısalı :))) ama sızın kasteddıgınız gıbı bır durum yok benım açımdan aman ben bu ıkısıne cvp vermeyeyım tarzı nazanın dedıgıne katılıyorum sonuna kadar bazen son sayfaya cvp verıyorum bazen okuyup çıkıyorum bırdaha gırdıgımde sırf bana bısey dendıyse yazıyorum yada onemlı bısey varsa yada bana bısey dense bıle okuduysam bıle hızlıca gırdıgımden cvp vermedıgım ay sonra verırım deyıp hıç vermedıgımde oluyor kastı bısey yok ama velekkı kastı bısey olsada sureklı bana cvp vermıyorsunuz kımse bana yazmıyor denmesıde bana hoş gelmıyor ustune alınan alınsın ama zorlada ay benbuna cvp vereyım diye bırılerının bana bısey yazmasını ben sahsen ıstemezdım surda yıl oldu gectı hatta ıyı kot paylasıyoruz bırçok şeyı bırbırımıze kırlmayalım alınganlık yapmayalım vede bazıları bazılarını daha çok sevıyor bu da gerçek onların samımıyetını engelleyemeyız yada okadar samımıyet bekleyemeyız benım fıkrımmm

Son düzenleme:
K109-Silindir-buhurdanlik.jpg

üstü su ve yağ alta tealight ;)

ee bilge sen yoksun hiç resimlerde ...

bugün nooldu du anlatiim:))

1. kızımın iki tane üst dışı çıktı..
2. ben mutfakta prensesin kahvaltısını hazırlıyodum o da salonda oturuyodu bi baktımki tutunarak kalkmış sıralayark yanıma gelimş akannehir
3. tekrar koydum yerine kahvaltı hazırlamaya devam ediyorum bi baktım bi şıpırtı duyuyorum benimki dört ayak üstünde emekleyerek yanıma geliyo akannehir
4. sabah kalkmış bana ağzıyla cık cık cık yapıp işaret parmağını sallıyo
5. kafasını iki yana sallayıp hayııır işareti yapıyo
6. ben wc ye girince çiş diyo.. aysınırım bayıliciiiimmm :nazar: (maşallah)
7. iki gözüyle birden ama göz kırpıyo..

noldu yahum hepsini saklamış kuzu hepsini bir yapmaya karar vremiş... kaydirigubbakcemile3

maşallah naz kızımıza . annesi ne güzel hepsini sana göstermiş.. şanslısın valla.. biz hafta sonun tekrar versiyonun izliyoruz mecburen .. ilkler hep anneanneye denk geliyoo.. napalım bunada şükür diyoruzz..

maşallah maşallah kuzuya

ömer e ne olmuş yaw?

darısı bana

tebrik ederim cnm
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nesip etsin
haktan abi olcek yaaaaaaa

fotoları bekliyorum
gerçi bige bana mail attı ama:))))

mutlu sağlıklı eşnle ve kızınla nice yaşlara cnm
hediyeni iyi günlerde kullanman dileğiyle

ben hatırladım:)))

keşke bende orada olsaydım
kıskandım sizi:((((((

kıyamam kuzuyaaaaaaa

keşkeeeeee:)))))))

bence dr görünmende fayda var cnm

sana diyecek söz bulamıyorum arzuuuuuuu
çok kızdım çok
yoruma açık davranış şeklin var ama birşey demiycem
çok sinirlendim.

yazık o kuzuya yaaaaaa

geçmiş olsun canım

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
pelincim anla bizi işte
gör nasıl dayanıyoıruz bu yavrulara:((((((((

günaydın
çok geçmiş olsun cnm

Şenizolumunekankayizsmile

bomba gibi maşallah teyzesi

seni seni seniiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:

iyi haftalar canııııııımmmmmmmmmmŞeniz

maşallah maşallah naz a:nazar:

ah nilgün ah
hızlarına yetişmke ne mümkünlaelaelaelaelae

yemeğe gidiyorummmmmmmmmmm

maşallah allah nazarlardan korusun.. afiyet oolsun canımmm ..

ya sorma pelin nasıl mutlu oldum anlatamam:)) diyorum ya sanki aya ilk çıkan benmişim filan gibi :1: hadi saçların hayırlı olsun bu arada.. beğendinmi istediğin gibi oldumu. valla ben korkumdan başka kimseye yaptıramıyorum. ki gerçi bu sefer beğenmedim ben.. hiç sevmediğim bi renk oldu.. küllü sarı gibi platin gibi ıyk iğrenç..

begendım valal bende korkumdan ve pahallılıgından kımseye yaptırmazdım sıbel de mecbur kaldım ama fecı para bayıldım içime oturdu neyse bırdahakıne ınsallah mınayla benım kuafore gıderız yanı ınsallah senınde akar ya hatta akmıstır bıle bence rofle aktıkça dogallasıp guzelleşıyor

herkese günaydınlar bugün süt iznim var evdeyim keyif yapayım dedim aksam üzeri komsu gelecekmiş üstelik adını bile bilmiyorum buraya yeni tasınınca bi tek zeynebin bakıcısını tanıyorum bu arada bişey soracam kadını nasıl uyarabilirim akıl verin gecen gün zeynebi almaya gittim yatakta uyuyordu amaaa üzerinde yelegi ayagında corabı üstü örtük cok canım sıkıldı ama bişey diyemedim kadını kırmak istemedim kalkınca mecburen battaniyeye sarıp indirdim eve aslında zeynep cok seviyo kadını görünce cıglıklar atıyor atılıyo falan asma ne bilim işte sogudum gerci kimsede tanımıyorum burda baska birini nasıl bulacam hadi buldum daha iyi bakacagını ne bilim bir kuzuyu ancak annesi ve anneanesi gözü gibi bakar bence ah anacıgım ah nerdesin

Bu arada naz sultana masallah bizimki sadece marifetlerini babasına gösteriyo gerci pek marifetide yok halen emeklemiyo sadece yerde döne döne gitmeye basladı dün aksam bir ses duydum bir gittim tv altındaki sehpanın altına girmiş kablo cekiyo beni gördü cıglık atıyo gülüyo essek bilgeydi sanırım iş yerinde mok kokusunu duyuyormuş aynen bende duyuyorum burnumda tütüyo kuzum .Pelinsacların hayırlı olsun sen yine ist sınırları içinde bir kuaföre yaptırmışsın ben saclarımı mersindeki kuaförümden baskasına yaptıramıyom kestiremiyorum bile düsün gittikce orda yaptırıyorum bayrama gittigimde boyatacam insallah bu arada ben gecen gittigimde zeynebi emziriyordum artık kesildi tamamen kuaförüm boyamadı saclarımı kimyasal bebege gecer dedi

kızlar hep bana kızmışsınız.. birden kendimi psikopat manyak bşr anne gibi hissetim valla..
sanki heran çocuğuma zarar veren biriymişim gibi hissettim.. yorgunluk üstüne hiç yardım alamıyorum ve 24 saat X 7 ben ilgilneniyorum bunu söylemek saçma ama durumumu izah etmek için yazıyorum.. ve esenyurttan buraya gelene kadar kucağımda sürekli döndü ittirdi ağladı bağırdı.. arabda hiç gıkı çıkmazdı bende gergindim ve oğlum rahat dursana diye bağırdım evet sarstım dediğimde o kendini arabanın önüne doğru fırlattıkça kendime doğru çekmem.. belki yüksek sesle bile konuşmamak gerekiyor bunu bende tabi biliyorum.. yani size hak veriyorum evet de kendimi çok kötü hissetim.
pisikolojik destek almak belki herkese gerkeli imkanı oldukça
ama nerde bana bu konuda destek olacak eş.. nereye kadar herşeyi annemden talep edebilirim..
tek bişey değilki düşündüğüm.. adam bazen mamaya beze bile istesem nasıl söyleniyor.. tamam eşim öyle eşşşek kılıklı biri değil ama belki o da yetiştiremedği için bilemiyorum..
annenle konuş baksın çalışıyım diyorum.. ama gördüm bir gece bile bakamadı...
yani neyi nasıl anlatsam bilemiyorum..
sizler çalışıyorsunuz.. akşamları kuzunuza koşarak gidip herşeye daha fazla tahammül gösterebiliyorsunuz.. çalışan annenin durumunu kolay görmüyorum yanlış anlaşılmasın.. ama ev hanımı kısıtlı maddi imkanlı anne olmak daha zor bence.. anneanne babaanne güvenilir bakıcı yada ne bilim teyze hala elinde bebek büyüyebiliyor.. düşünün benim daha doğrusu bizim sigortamız bile yok.. geleceği düşünüp içim kararıyor.. sizler bir yandan geleceğinizi bir nevi bebeklerinizin gelceklerini de garantiye almış oluyorsunuz.. bir yandan sizde eve destek sağlayarak en azından maddi zorlukların getirebileceği huzursuzluklardan kendiniz ve yuvanızı koruma altına da almış oluyorsunuz.. ben sap misaliyim kısaca.. herşeyi kendi beynimle resmen meip yoketmeye çalışıyorum.. ardanın aşırı yaramazlıklarıyla tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum..babasına aşkım biraz ilgilen diyemiyorum.. adam geliyor direk eline bilgisayarı alıp sahibin.com un başına geçiyor.. araba ıvır zıvır bilmem ne uğraşıp duruyor..
keşke destek alma imkanım olsa da bütün bunlarla ve daha aklıma gelip yazamadıklarımla başa çıkmanın yollarını öğrensem..
ama ben durmadan çocuğuna bağırıp itip kakan biri değilim. o an çok gerildim..

kızlar hep bana kızmışsınız.. birden kendimi psikopat manyak bşr anne gibi hissetim valla..
sanki heran çocuğuma zarar veren biriymişim gibi hissettim.. yorgunluk üstüne hiç yardım alamıyorum ve 24 saat X 7 ben ilgilneniyorum bunu söylemek saçma ama durumumu izah etmek için yazıyorum.. ve esenyurttan buraya gelene kadar kucağımda sürekli döndü ittirdi ağladı bağırdı.. arabda hiç gıkı çıkmazdı bende gergindim ve oğlum rahat dursana diye bağırdım evet sarstım dediğimde o kendini arabanın önüne doğru fırlattıkça kendime doğru çekmem.. belki yüksek sesle bile konuşmamak gerekiyor bunu bende tabi biliyorum.. yani size hak veriyorum evet de kendimi çok kötü hissetim.
pisikolojik destek almak belki herkese gerkeli imkanı oldukça
ama nerde bana bu konuda destek olacak eş.. nereye kadar herşeyi annemden talep edebilirim..
tek bişey değilki düşündüğüm.. adam bazen mamaya beze bile istesem nasıl söyleniyor.. tamam eşim öyle eşşşek kılıklı biri değil ama belki o da yetiştiremedği için bilemiyorum..
annenle konuş baksın çalışıyım diyorum.. ama gördüm bir gece bile bakamadı...
yani neyi nasıl anlatsam bilemiyorum..
sizler çalışıyorsunuz.. akşamları kuzunuza koşarak gidip herşeye daha fazla tahammül gösterebiliyorsunuz.. çalışan annenin durumunu kolay görmüyorum yanlış anlaşılmasın.. ama ev hanımı kısıtlı maddi imkanlı anne olmak daha zor bence.. anneanne babaanne güvenilir bakıcı yada ne bilim teyze hala elinde bebek büyüyebiliyor.. düşünün benim daha doğrusu bizim sigortamız bile yok.. geleceği düşünüp içim kararıyor.. sizler bir yandan geleceğinizi bir nevi bebeklerinizin gelceklerini de garantiye almış oluyorsunuz.. bir yandan sizde eve destek sağlayarak en azından maddi zorlukların getirebileceği huzursuzluklardan kendiniz ve yuvanızı koruma altına da almış oluyorsunuz.. ben sap misaliyim kısaca.. herşeyi kendi beynimle resmen meip yoketmeye çalışıyorum.. ardanın aşırı yaramazlıklarıyla tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum..babasına aşkım biraz ilgilen diyemiyorum.. adam geliyor direk eline bilgisayarı alıp sahibin.com un başına geçiyor.. araba ıvır zıvır bilmem ne uğraşıp duruyor..
keşke destek alma imkanım olsa da bütün bunlarla ve daha aklıma gelip yazamadıklarımla başa çıkmanın yollarını öğrensem..
ama ben durmadan çocuğuna bağırıp itip kakan biri değilim. o an çok gerildim..

canım ben seni anlıyorum bir ara bende öyle olmustum ücretsiz izinde oldugum dönem her istedigimi alamadım bu sefer gerildim bide eşim sagolsun sorumsuzdur rahattır hepimizinki öle gerci ve ben depresyona girdim herseye bagırmaya tahammül edememeye basladım en son noktada ayrılmayı cekip gitmeyi düsünürkennn psikologa gittim cünkü en son zeynebe bagırdım ve bende dank etti gittim dr ilk anlattıgım ben kötü bir anneyim cocuguma vurmak istedim dedim su an ilac kullanıyorum hafif bişeyler ama ve cok iyiyim artık gergin degilim eşimlede aram düzeldi 6 ay kullan dedi dr bakalım bence sende bir git dr

Back