• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar hep bana kızmışsınız.. birden kendimi psikopat manyak bşr anne gibi hissetim valla..
sanki heran çocuğuma zarar veren biriymişim gibi hissettim.. yorgunluk üstüne hiç yardım alamıyorum ve 24 saat X 7 ben ilgilneniyorum bunu söylemek saçma ama durumumu izah etmek için yazıyorum.. ve esenyurttan buraya gelene kadar kucağımda sürekli döndü ittirdi ağladı bağırdı.. arabda hiç gıkı çıkmazdı bende gergindim ve oğlum rahat dursana diye bağırdım evet sarstım dediğimde o kendini arabanın önüne doğru fırlattıkça kendime doğru çekmem.. belki yüksek sesle bile konuşmamak gerekiyor bunu bende tabi biliyorum.. yani size hak veriyorum evet de kendimi çok kötü hissetim.
pisikolojik destek almak belki herkese gerkeli imkanı oldukça
ama nerde bana bu konuda destek olacak eş.. nereye kadar herşeyi annemden talep edebilirim..
tek bişey değilki düşündüğüm.. adam bazen mamaya beze bile istesem nasıl söyleniyor.. tamam eşim öyle eşşşek kılıklı biri değil ama belki o da yetiştiremedği için bilemiyorum..
annenle konuş baksın çalışıyım diyorum.. ama gördüm bir gece bile bakamadı...
yani neyi nasıl anlatsam bilemiyorum..
sizler çalışıyorsunuz.. akşamları kuzunuza koşarak gidip herşeye daha fazla tahammül gösterebiliyorsunuz.. çalışan annenin durumunu kolay görmüyorum yanlış anlaşılmasın.. ama ev hanımı kısıtlı maddi imkanlı anne olmak daha zor bence.. anneanne babaanne güvenilir bakıcı yada ne bilim teyze hala elinde bebek büyüyebiliyor.. düşünün benim daha doğrusu bizim sigortamız bile yok.. geleceği düşünüp içim kararıyor.. sizler bir yandan geleceğinizi bir nevi bebeklerinizin gelceklerini de garantiye almış oluyorsunuz.. bir yandan sizde eve destek sağlayarak en azından maddi zorlukların getirebileceği huzursuzluklardan kendiniz ve yuvanızı koruma altına da almış oluyorsunuz.. ben sap misaliyim kısaca.. herşeyi kendi beynimle resmen meip yoketmeye çalışıyorum.. ardanın aşırı yaramazlıklarıyla tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum..babasına aşkım biraz ilgilen diyemiyorum.. adam geliyor direk eline bilgisayarı alıp sahibin.com un başına geçiyor.. araba ıvır zıvır bilmem ne uğraşıp duruyor..
keşke destek alma imkanım olsa da bütün bunlarla ve daha aklıma gelip yazamadıklarımla başa çıkmanın yollarını öğrensem..
ama ben durmadan çocuğuna bağırıp itip kakan biri değilim. o an çok gerildim..

arzucum kendine yapma bunu hepimiz biliyoruzki sen iyi bi annesin.. olaylar üst üste geldiğinde hepimiz zıvadan çıkabiliyoruz.. bence de destek alman en doğrusu senin rahatlamam için.. herşeyden önce kendini yıpratıyorsun.. öncelikle sen kendine iyi davranmalı iyi bakmalısın ..

ben gidiyovummmm oğluşuma
görüşürüz kaydirigubbakcemile4

güle güle gökayy öp , kokla bizim içindeeee ..

baş baaaaaşşşşşşşş gökaya selam söyle kafamçokkarıştı

onun alt kısmına tealight mum koyuyorsun üzerine sıcak su ve içine 1-2 damla nane yağı... burun sinüsler ciğerler cillop kibin açılıyor bacım şakkıdı
wwwaaaawwwww şüpeeeeeeer

maşallah kuzuma yaaaa :nazar:
yaaa teyzesi çok erken abi oluyo, daha kendi bebekken:gitme:
bu konuda çok buruğum :gitme:
buruk olma canım
ne kadan güzel yaaaaaa
hayırlısı böyleymiş diyelim
vardır rabbimin bir bildiği elbet

kardeşimle benim aramdada 18 ay var
bir çırpıda büyüyecekler ne güsel işte

övünç biz o pantalona çorap dikme işini eşimle konuştuk önce dikersin dedi eşim... ama o zaman kullanışlı olmayacak yani birinden birini daha uzun giyebilir neticede falan dedim o zaman çıtçıt yap dedi ama onu da benim sıpa söker... neticede malzemeler albümüne koyduğum ev ayakkabılarını aldık şimdi rahatız allahtan guclubacismile

aha oyuncak cep telefonunun iki minik tuşu kayıpmış ve bulunamıyormuş evde!!! bilin bakalım yarın nerden bulcaz sempatiksalakcinni

ben biliyoruuuuummmmmmm:roflol:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

mcetin1, bhcg+, biyologeda, b_i_o+, crstal18+, frezya_tg+, karanfil81+, Nehir67+, senemsss+, smmm06, yasil_haktanemin+

maşallah topiğeeeee

istediğimden daha erkende olsa biliyorum tabi çok iyi olcak
ana yüreği işte ilgi bölüncek falan filan folan fulan ...vs. işte
geçer bu buruklukta bilgem ama zaman istiyo işte

eninde sonunda bölünmiycek miydi tek çocuk kalmadığı müddetçe??
nasıl alışırsa öyle gider yıllarca ilgiye alışıp sonra bölündüğünde daha kötü olur sanki fisfisfis
dur bakalım hele sağlıkla şu ilk 3 ayınızı bi atlatın da sonra düşünürsün

övünç biz o pantalona çorap dikme işini eşimle konuştuk önce dikersin dedi eşim... ama o zaman kullanışlı olmayacak yani birinden birini daha uzun giyebilir neticede falan dedim o zaman çıtçıt yap dedi ama onu da benim sıpa söker... neticede malzemeler albümüne koyduğum ev ayakkabılarını aldık şimdi rahatız allahtan guclubacismile

aha oyuncak cep telefonunun iki minik tuşu kayıpmış ve bulunamıyormuş evde!!! bilin bakalım yarın nerden bulcaz sempatiksalakcinni

Çıkarılabilir diktim bende zaten.Yarım cm aralıklı battı çıktı yaptım.

selam kızlaar. çok yoğunum ve bugünden sonra gelecek pazartesiye kadar sadece çarşamba günü çalışıcam. diğer günler yokum. malum düğün telaşı. bugün kalan işlerimi toparlamam lazım 4 de çıkıcam bürodan. öpüyorum sizleri ve kuzuları. herkes iyidir umarım. gelecek haftaya kadar giremezsem kendinize iyi bakın.

eninde sonunda bölünmiycek miydi tek çocuk kalmadığı müddetçe??
nasıl alışırsa öyle gider yıllarca ilgiye alışıp sonra bölündüğünde daha kötü olur sanki fisfisfis
dur bakalım hele sağlıkla şu ilk 3 ayınızı bi atlatın da sonra düşünürsün

hiç düşünmemeye çalışıyorum saldım bayıra mevlam kayıra
bıraktım zamana

selam kızlaar. çok yoğunum ve bugünden sonra gelecek pazartesiye kadar sadece çarşamba günü çalışıcam. diğer günler yokum. malum düğün telaşı. bugün kalan işlerimi toparlamam lazım 4 de çıkıcam bürodan. öpüyorum sizleri ve kuzuları. herkes iyidir umarım. gelecek haftaya kadar giremezsem kendinize iyi bakın.

canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla atlatırsınız şu düğününüzü inşallah:)))
tekrar hayırlı olsun canımmmmm :1hug:
özliycez seni

herkese merhaba kızlar
okuldayım netbookumla artık:)
biraz bakabildim
çok yoğun gündem burda
arzu canım arıcam seni

sen de yakışıklıları öp ama özellikle ayberk paşayı opuyorumnanaktan hadi allah içinize sindirsin, yüzünüzün akıyla çıkmak nasip etsin müzeyyencim kolaylıklar diliyorum :Saruboceq:

hiç düşünmemeye çalışıyorum saldım bayıra mevlam kayıra
bıraktım zamana

en güzeli bacım en güzeli... su akar yatağını bulur demiş atalar yerimseniben

müzeyyencim hayırlı olsun tekrar cnm
inş sorunsuz güzel geçer düğününüz
seni özliycez
iyi bakın kendinize
oğlanlaraı bol bol nazara karşı oku cnm

süper ellerine sağlık emeğine sağlık cnm

Birkaç arkadaşımdan gelen sıcacık mesaja teşekkür ediyorum. İhtiyacım vardı dile getirmeye bu şekilde anlatabildim anlamaya çalışanlara kendimi. Ben kimseyle kavga etmem. İnsanı insan olduğu için sever ve ne olursa olsun o öyle biri der kalbini kıramam. Allah böyle yaratmış beni. Sağlık sistemimiz de buna göre herhalde ki annem tiroid kanseri. İnsanlar üzmesinler diye böyle hep uzaklaştım. Hep psikolojik destek al, profesyonel yardım al diyen arkadaşlarım oldular. Anlatınca açılacaksan anlat dinlemeye hazırım diyen hiç olmadı. Doktora da zaten böyle abuk şekilde arkadaşlarım dedi geldim denmez. O kararı ihtiyaç noktasında ben bilirim. Alınganlık olarak algılanma olarak anlattıysam kendimi bu da benden kaynaklandı. Yine de sağolun varolun. Bu kadar sıkıntılar arasında bunlarla mı uğraşçaksınız. İyi günler canlar.

selam arkadaşlar oğlumla yalnızım evde:)görümceme gitmişler...
kontrole gittik geldik.sağlık ocağı doğru ölçmüş boyunu.ya oğlum birden çok uzadı yada daha kuvvetli ihtimal dr.az ölçüyordu şimdiye kadar.kocaman maşallah ona boyu 81cm. 400 gr.almış hala iyi kilo alıyor dedi dr.:nazar: 6dişi var görünce herşeyi erken önden gidiyr dedi:nazar: kan tahlili yapmadı 1yaşına kadar kullanması lazım damlayı dedi.1yaşında yapacakmış.kan alma zor olaydır boşuna canını acıtmayalım dedi.işte böyle.sanki başka bişeyler daha yazacaktım unuttum.sizler nasılsınız?
Arzuyu anlıyorum çok sert birşey de yaptığını sanmıyorum.sesimizi hepimiz yükseltiyoruz ara aara istemeden bir anlık olarak...böyle bir şeydir...

selam arkadaşlar oğlumla yalnızım evde:)görümceme gitmişler...
kontrole gittik geldik.sağlık ocağı doğru ölçmüş boyunu.ya oğlum birden çok uzadı yada daha kuvvetli ihtimal dr.az ölçüyordu şimdiye kadar.kocaman maşallah ona boyu 81cm. 400 gr.almış hala iyi kilo alıyor dedi dr.:nazar: 6dişi var görünce herşeyi erken önden gidiyr dedi:nazar: kan tahlili yapmadı 1yaşına kadar kullanması lazım damlayı dedi.1yaşında yapacakmış.kan alma zor olaydır boşuna canını acıtmayalım dedi.işte böyle.sanki başka bişeyler daha yazacaktım unuttum.sizler nasılsınız?
Arzuyu anlıyorum çok sert birşey de yaptığını sanmıyorum.sesimizi hepimiz yükseltiyoruz ara aara istemeden bir anlık olarak...böyle bir şeydir...

hadi gaözün aydın:))))
nazan'cım kuzu hakikaten kuzu olmaktan çıkmış kocaman delikanlı olmuş cnm
maşallah maşallah rabbim hepsini nazarlardan saklasın

arzuya gelince üzüldük ve sinirlendik
herkez kendince haklı
kim evladına kıyabilirkibilmiyorumkismile

Back