• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese

resim yorumlarından sorulanlara el cevap: pelincim markayı bilmiyorum bu akşam not alır yarına getiririm ama smyk'dan aldım 16,50 falandı fiyatı da
canancım giydirsen ayakkabı değilim demez altı kalın ama hava alsın diye tabanda küçük delikler vs var o yüzden ben dışarıda yere bastırma ihtimalim varsa giydirmiyorum
melike evet boyutlu boyayla yaptım çorapları

Gunaydiinn Guzel bir gun hatta hafta olsun hepimiz icin insallah dun ben esimle minayi anneme biraktim orda babam ablam ablamin kizlari hep beraber minaya baktilar ben de rofle yaptirdim sonunda ay o 2,5 saat gecmek bilmedi mina durmaz diye kendi kuAforum goztepede uzak diye annemlerin sokagindakine gittim hem ilk defa gitmisim luks biryer ama korktum ya istedigim gibi olmazda diye hem minayi birakmisim ay pek bir stres oldum ama cok sukur sonuc iyi.minada ben gelmeme yakin huysuzlanmis biraz uykusu geldigi icin diger vakitler herkes 15 dk gezdir oyna seklinde donusumlu oyalamislar ama deli diyeceksiniz belki birde calisanlar lutfen kizmayin ama nasil burnumda tuttu o saate kadar nasil ozledim tarifi imkansiz eve girdigimde nasil guldu beni gorunce nasil geliyor resmen kosacak bende op op op diyamadim valla allah ayirmasin hickimseyi yavrusundan

ne kızıcam anladın mı şimdi bizi :delphin: kakası kokuyor burnuma pelin bokunu özlüyorum bokunu mafoldumben ayh gözlerim doldu :gitme:

günaydın herkeseee :3:
pelincim iyiyim çok şükür, sağol ayrıca
arkadaşlar hepiniz sağolun destekleriniz için opuyorumnanaktan

yeni oyuncak yaptım babycenter'da okumuştum... malzemeler albümünde fotosu var... kendinden yapışkanlı kap kağıdı kullanıyorsunuz, aslında babycenter yere tutturun diyordu ama ben kutu içine yapıştırmayı tercih ettim daha derli toplu ve yanımızda her yere götürebiliriz böylece sositososito

selam kızlar annemin evinden bakayım ve haber vereyim size dedim
40 günlük hamileyim
ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
zaten çok ara vermeden düşünüyodum ama buda çok erken oldu :(((
kötü yanı çok zorlancam iyi yanı ikiz gibi büyüycekler ay ne düşünceğimi bilmiyorum iyimi kötümü onuda bilmiyorum neyse, çıkıyorum ben, sonra görüşürüz kızlar

yasemincim hayırlı uğurlu olsun ..ne güzel birlikte büyücekler işte .. : )) allah sağlıkıyla kucağına almayı nasip etsin..

herkese günaydın ve iyi pazarlar kızlar...
yasemincim hayırlı olsun canım...
:))

bu arada ben artık daha sık yazabilieceğim çünkü eşim bana süpriz yapıp mini netbooklardan almış: )))))
hihi sınıfa projeksiyon aldırdım bu sene bana gerekli de olacaktı yani sürekli ynaımda olacağından dilerim sık sık okuyabilirim :) bugün doğumgünüm keyif yapcam:)

d.günün kutlu olsun canım .. sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim.

Gunaydiinn Guzel bir gun hatta hafta olsun hepimiz icin insallah dun ben esimle minayi anneme biraktim orda babam ablam ablamin kizlari hep beraber minaya baktilar ben de rofle yaptirdim sonunda ay o 2,5 saat gecmek bilmedi mina durmaz diye kendi kuAforum goztepede uzak diye annemlerin sokagindakine gittim hem ilk defa gitmisim luks biryer ama korktum ya istedigim gibi olmazda diye hem minayi birakmisim ay pek bir stres oldum ama cok sukur sonuc iyi.minada ben gelmeme yakin huysuzlanmis biraz uykusu geldigi icin diger vakitler herkes 15 dk gezdir oyna seklinde donusumlu oyalamislar ama deli diyeceksiniz belki birde calisanlar lutfen kizmayin ama nasil burnumda tuttu o saate kadar nasil ozledim tarifi imkansiz eve girdigimde nasil guldu beni gorunce nasil geliyor resmen kosacak bende op op op diyamadim valla allah ayirmasin hickimseyi yavrusundan

güle güle pelincim röfleni .. bilge' nin dediği gibi bende duyarım mokunun kokusunu .. hafta sonu öpüşüp koklaşıyoruz yetmiyoo yetmiyoo. allah kimseyi evladından ayırmasınn..

günaydın herkese

resim yorumlarından sorulanlara el cevap: pelincim markayı bilmiyorum bu akşam not alır yarına getiririm ama smyk'dan aldım 16,50 falandı fiyatı da
canancım giydirsen ayakkabı değilim demez altı kalın ama hava alsın diye tabanda küçük delikler vs var o yüzden ben dışarıda yere bastırma ihtimalim varsa giydirmiyorum
melike evet boyutlu boyayla yaptım çorapları

günaydın bilgeeee.. nasılsın canım umutt paşa nasıll ..

günaydın herkeseee :3:
pelincim iyiyim çok şükür, sağol ayrıca
arkadaşlar hepiniz sağolun destekleriniz için opuyorumnanaktan

yasemincim günaydınn tekrar tebrik ediyorumm nasılsın.. haktan nasılll .. aah büyümüşte abimi olacakmış yaaa kıyamam onaa.. : )))

herkese günaydınnnnn...

yasemincim hayırlı uğurlu olsun ..ne güzel birlikte büyücekler işte .. : )) allah sağlıkıyla kucağına almayı nasip etsin..

yasemincim günaydınn tekrar tebrik ediyorumm nasılsın.. haktan nasılll .. aah büyümüşte abimi olacakmış yaaa kıyamam onaa.. : )))

herkese günaydınnnnn...

sağol iyi kuzum hafif hırıltısı devam ediyo

ben iyiyim hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum haktandayken bu zamanlar çıkarıp duruyodum ilk 5. aya kadar sürdü hemde
korkuyorum ya yine öyle olursam diye
haktanım için üzülüyom ya
haksızlık oldu yavruma diye :(
babasıda aynı duygular içerisinde gitmiş bi dünya oyuncak almış gelmiş haktana sempatiksalakcinni
hepsi iyide uzaktan kumandalı arabayı ne etcek şimdi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar. geçmişe bakamadım daha yeni geldim moreller sıfır gene. kuzum u hasta hasta bırakıp geldim. cuma doktor kontorlünde sadece öksürük vardı. hafta sonu hapşuruk burun akıntısı vede mız mız olarak tekrarladı.ilaçları kullanıyoruz inş.iyigelir.300 gr. almışi doktorumuz gene az buldu mamalara katılan toz bi mama verdi.bide gün içinde suyla içilecek bi toz. 15 gün sonra görücem dedi bilmiom hayırlısı. bugün geçermi geçmez:gitme:

günaydın kızlar. geçmişe bakamadım daha yeni geldim moreller sıfır gene. kuzum u hasta hasta bırakıp geldim. cuma doktor kontorlünde sadece öksürük vardı. hafta sonu hapşuruk burun akıntısı vede mız mız olarak tekrarladı.ilaçları kullanıyoruz inş.iyigelir.300 gr. almışi doktorumuz gene az buldu mamalara katılan toz bi mama verdi.bide gün içinde suyla içilecek bi toz. 15 gün sonra görücem dedi bilmiom hayırlısı. bugün geçermi geçmez:gitme:

oy kıyamam ya çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin
hiç gr. almayıp veren bebekler bile var 300gr. az değilki şu dönemlerde :uhm:

yasemincim hayırlı olsun inş.allahım sasğlıkla kucagına almayı nasipetsin haktana kardes topiğede yeni bebiş gelioo
buarada yiğit hasta dün gece burun tıkanıklığından uyuamadı sadece tonimer kullanıoz bide kongest bugün doktora götürcez çocuk doktoru yokta işte başhekim çocuk doktoruymuş getirin bakıyım demiş.eşimde sabahtan gece 12 ye kadar calışıo bu hafta kafayı yicem yiğitte uyumuyo mızmız dün gece uyumadı hiç napsam burnu açılır yaaaa

yasemincim hayırlı olsun inş.allahım sasğlıkla kucagına almayı nasipetsin haktana kardes topiğede yeni bebiş gelioo
buarada yiğit hasta dün gece burun tıkanıklığından uyuamadı sadece tonimer kullanıoz bide kongest bugün doktora götürcez çocuk doktoru yokta işte başhekim çocuk doktoruymuş getirin bakıyım demiş.eşimde sabahtan gece 12 ye kadar calışıo bu hafta kafayı yicem yiğitte uyumuyo mızmız dün gece uyumadı hiç napsam burnu açılır yaaaa

sağol canım
çok geçmiş olsun kıyamam yaaa:(
burun açıcı sprey yada sıvılardan varsa damlatsana
yoksada
1bardak kaynatılıp ılıtılmış suya 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştır ve bunu damlat
buharada tutabilirsin oda iyi gelirçok geçmiş olsun yiğit paşama

sağol canım
çok geçmiş olsun kıyamam yaaa:(
burun açıcı sprey yada sıvılardan varsa damlatsana
yoksada
1bardak kaynatılıp ılıtılmış suya 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştır ve bunu damlat
buharada tutabilirsin oda iyi gelirçok geçmiş olsun yiğit paşama

tonimer kullanıoz işte okyanus suyu o biraz rahatlatıo

Sürekli çorabı çıkarıyordu. Mümkün diil çoraplı yaşamı. Olmazı şöyle olur yaptım. Diktim.:) Hani ayaklı tulum pantolon altları vardı ya onun gibi yekpare oldu. Çok çorabı var. Vakit bulabilsem hepsini yapçam. Sonuç iyi oldu çünkü.Teğel şeklinde batırdım çıkardım iğneyi. Banyo suyu hazır olana kadar olayı sonuçlandırdım. Bizim kıza bu da dayanmadı gerçi. Sıkı dikmek gerek. Çekince çıkaramasın diye.

aaaaaaaa eşimin fikri bu!!! ben napıcaz diye deli danalar gibi dolaşırken, kendi patikli pantalonunu kendin yapacaksın dedi. bizimkinin boyuna uygun patikli pantalon pek bulamıyoruz da artık :bbo:

KK ANKARA BULUŞMASI bugun gerçeklerştııı
gece foto yuklucem inş..
ozet gecmek gerekırse nası gectığıne daır
cok guzel gectı,,ozellikle bılge ve nılgunn içinnn:))kaydirigubbakcemile3
aralık bebeklerı mağlum bıldığınız gıbı cook tatlılar ve aynı derece yerlerınde duramıyolar
gökayın annesıne bakıp bakıp gulumsemesıne umutunda terlıklerımı tutup zıp zıp zıplamasına ve mutluluk çığlıklarına bayıldımmm..
nilay a gelınce her eve lazım dıyorum,,muthış derecede akıllı bı kız maşallah.
bebışlerın hepsı aynı anda coştu aynı anda da uyudular:1:
anneler ise peşelrınde koşmaktan harap oldular,,ama yınede cok guzel bı gundu
bızde azrayla oturup oyle oğlanları izledıkk şaşkınlıkla,,azranın suratında hep şu bakış;ne kadar da harekerlı hıç yerınde durmuyo bu erkek mılletı bı tuhafmışş yaa!!!!!:)):uhm:
bılge ve nılgun geldığınız ıçın cook teşekkur ederızzzz,,vee tekrarr beklerızzzz

ellerin kolların dert görmesin fatmacım her şey için tekrar teşekkür ederiz sütsüz ürün hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederizz opuyorumnanaktan

bu arada ben artık daha sık yazabilieceğim çünkü eşim bana süpriz yapıp mini netbooklardan almış: )))))
bugün doğumgünüm keyif yapcam:)

iyi ki doğdun iyi günlerde kullan a.s.

kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu hatırladınız mı beni bakalım

canımmmmmmmmm lütfen dönmüş ol artıkkkk :1hug:

Sağolun arkadaşlar.sibel senden de alıntı yapmıştım çıkmamış.kendim mi abartıyorum diye düşündüm de ama siz de hak veriyorsunuz bakın.okadar kızgınım ki ona.işe gitti arıza varmış birazdan gelir.ben senn annenler gelince laf yapıyormuuyum diyor.benm annem çağrılmadan gelmez rahatsız etmekten çok korkar.hiç biryeri kurcalamaz.ama k.valide dolaptan çıkmaz...hem o benm annem isterse hiç gitmesin.kırk yılda bir kalır kalınca da.hem olan bayana oluyor birisi gelince.kendisi işte olacak ben duracam tüm gün onlarla.her işe elini sokar şimdi ayyyyy.oğlan da akşam bir ara öyle çok ağladıki benm stresim ona mı geçti ki dedim.biraz kendimi rahatlattım o da rahatladı ilginç ama.tek avuntum burda kızı da var daha çok orda dursunlar.çok mu gaddarım ben ya:((

pelin dr bana dolin sprey vermişti.önce masajla ağrıyan yeri ısıtıyorsun sonra onu sıkıp az yediriyorsun.gece yatmadan önce.ılık havluyla da sar.gerçekten çok işe yarıyor.geçmiş olsun cnm.
ben gideyim daha mutfak duruyor bir sürü işim var görüşürüz:gitme:

allah sabır versin nazancım... valla bazen insan neredeyse kendine katlanamıyor, kendi anasının söylediği batıyor nerede kaldı kayınvalide :delphin: allah sabır versin diyeyim daha bir şey demeyeyim şekerim olumunekankayizsmile

lokman hekim der ki: baş, boyun, sırt nereniz ne sebeple ağrıyor olursa olsun biberiye yağıyla masaj yapar/yaptırırsanız ağrınızı alır... çok sürmeyin kokusu yoğun bir yağdır kendileri.

öyle yorgunum ki arkadaşlar.. cumartesi sabah bi çıktım önce annemin iş yerine ordan annemle dişçiye ordan anneannemlere ordan 12 gibi karşıya esenyurta dayımlara eşimle..
mahvoldum mama sandalyesi yok filan yanımda haliyle yürüteç de dışarda olmuyo malum..
avm ye gittik yemek yerken başladı bizimki çıkana kadar kucamdan inmedi.. hava da güzeldi bugün ben dün örgü elbise giymiştim.. anam mahvoldum mahvoldum..
üstüne üstlük bir de yeni araba van ardanın oto koltuğu konulmuyo haliyle yolda gelene kadar resmen ağzıma etti.. bir saniye eğlenmedi uyumadı.. tek bir saniye beni ittirip kaktırmadığı an olmadı yeminlen.. bağırdım hatta biraz sarstım hatta malesef.... mahvoldum.. eşimde bir acayipti bugün ayakkabısı vuruyordu üstelik, hadi gidelim demesin diye ondan da bişey rica edemedim maksat dayımlarla daha çok vakit geçirmek.. ama neyseki cumartesi gecesi kaldığımızda gece iyi geçti orda da bebek var denizca hani biliyosunuzdur, 4 aylık annesinin yanında uyuduğu için, arda onun yatağında yattı.. gece bir kere uyandı mama içi uyudu tekrar hayret:O
köpek dişleri çıkıyormuş kuzumun evde farkettim.
eve de girer girmez bu gü için planladıım işleri halletim ardanın küçük gelen ve yazlık kıyafetlerini ayırıp hurca koydum dolap resmen dımdızlak kaldı..
ımmm başka ne anlatcaktım unuttum
he bu arada yolda gelene kadar kayınvalideme saydırdım.. insan en azında hafta sonu kızım bazı hafta sonrları bana bırakta sizde kendinize gelin der.. nerdeeeee
yine canım annecimde var ne varsa allah başımdan eksik etmesin..
şimdi nasıl bırakıyosun diceksiniz.. bence alışması gerek diye düşünüyorum.. anneanne babaanne nede olsa gözleri gibi bakarlar.. hem bende dinlenir biraz rahatlarsam ayda bir en azından daha mutlu bir anne olurum arda da huzurlu olur diye düşünüyorum..
gerçi kayınvalideme geçtiğimiz haftasonu bıraktık arkadaşla toplandık, içtik kafalar oldu bi dünya derken gece 12 telefnum çaldı, arzu bu durmuyo ınneee diye alıyo e be hatun sadece oyun istiyo uykusu yokken çocuğu uyutmaya zorlarsan ancak çok huysuzlanıyo.. o hafta diş filan sorunuda yoktu yani.. kocalar gidip getirdiler misafirlikte oldumuz eve..
sonra çıktık kahve filan içip annem anneannemlerdeymiş aldık onuda evlerine ardayla beraber bıraktık.. öyle huzurla uyudum o gece..
ya birde bu kadından hafta sonu izne çıkarsın beni diye beklenti içindeyim hala:delphin:
ama beni tek siz anlarsınız arada bir dinlenmemiz gerek tabi imkanımız varsa o ayrı..
çok konuştum ben gidip yatsam iyi olur kollarım hala çok ağrıyor sırtım hele allahım nasıl ağrıyor yaa
herkese iyi geceler..

arzucum... seni çok severim biliyorsun ama bu kuzuyu gereksiz hırpalıyorsun gibi geliyor bana. biliyorum çok çok zor 24 saat tepende olması ve bazen dayanmak hepimize güç geliyor ama bağırman bak bu kez sarsmaya dönüştü bir sonraki sefer vurmaya dönüşecek muhtemelen... ona dönmeden lütfen psikolojik destek alır mısın?

Slm kızlar moralim bozuk yiğidim hasta burnuşu akıyo tıkalı öksürüyo ve hapşuruyo yani soğukalgınlığı allah daha büyük bişiy vermesin ama çok huysuz ve nefes alamıyo uyuyamıo kıyamam yavruma banyo yaptı yatta kalktı ki hapşuruyo öksürüyo banyoda üşüttü sanırım ah salak kafa yıkamasam nolurdu sanki havalar sıcak ama haftada 2 yeter artık daha fazla yıkamıcam kaloriferler yanana kadar neyse ağlıo yine çıkıorum ben herkese ii gecelerrr bebişlere de mışıl mışıl uzun uykular

çok geçmiş olsun ama banyo rahatlatmıştır anında üşür üşümez hasta olmaz

Hani buluşma resimleri??

ekledim

canım bende sana katılıyorum aynen. duygularıma tercüman olmuşsun da diyebilirim yani. kızdan hiç fırsat olmuyo sohbetlere katılamıyorum. her daim aklımda burda. bebeler nasl anneler nasıl genelde geceleri bakmaya fırsat buluyorum ve kimse olmuyo. yazdığım şeylere yorum yapılmayınca falan bende üzülmüyo değilim. yada bizim alınganlığımız hat safhalarda kendi adıma konuşıyım yine de . yazdıklarıma arkadaşlar alınmasın yada sallamıyo da olabilirler tabii neyse ben bi hafta yokum annemlerin yanına kuzuluğa gidiyorum . kendinze ve bebişlere ii bakın. umarım ruhen ve bedenen dinlenmiş olarak dönerim. Allaha emanet olun. bebeleri öpüyrum sizleride seviyorum anneler eyvallahsenağlama

iyi dinlenmeler

günaydın bilgeeee.. nasılsın canım umutt paşa nasıll ..

iyiyiz canım umut da iyi burak nasıl?

geçmişler olsun da 300 gr az değil ki???

kaynar suya 1-2 damla nane yağı damlat ama 2 damladan fazla olmasın çok yoğundur ciğerlerinizi yakmasın... nane yağı bulamazsan okaliptüs de olabilir yerimseniben

yerim onun burnunu, yavrum yaaa:(
buhar yap ılık suyla yüzünü yıka sık sık :(
başka napılır bilmiyorum ki bilmiyorumkismile

sağol iyi kuzum hafif hırıltısı devam ediyo

ben iyiyim hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum haktandayken bu zamanlar çıkarıp duruyodum ilk 5. aya kadar sürdü hemde
korkuyorum ya yine öyle olursam diye
haktanım için üzülüyom ya
haksızlık oldu yavruma diye :(
babasıda aynı duygular içerisinde gitmiş bi dünya oyuncak almış gelmiş haktana sempatiksalakcinni
hepsi iyide uzaktan kumandalı arabayı ne etcek şimdi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

canım benim inşll. rahat bi hamilelik geçirirsin.. herşey yolunda gider.. haksızlık olarak düşünme bence herşeyin hayırlısı haktanı ihmal edeceğini düşünmüyorum .. sen atom karıncasın unutmaa.. yeterki sen kendine dikkat et kendine iyi bak ..

günaydın tülaycım.. çok geçmiş olsun.. kıyamam kuzuma .. inşll. çabucak atlatırsınız.. hadi bakalım yarasın ecrinnaz hanımaa..

çok geçmiş olsun canım. salgın galibaa. bizde de burun akıntısı var.. bende tonimer kullanıyorum geçmedi bi türlü . bakalım hafta sonu kontrolüz var dr ne diyecek.

aaaaaaaa eşimin fikri bu!!! ben napıcaz diye deli danalar gibi dolaşırken, kendi patikli pantalonunu kendin yapacaksın dedi. bizimkinin boyuna uygun patikli pantalon pek bulamıyoruz da artık :bbo:

ellerin kolların dert görmesin fatmacım her şey için tekrar teşekkür ederiz sütsüz ürün hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederizz opuyorumnanaktan

iyi ki doğdun iyi günlerde kullan a.s.

canımmmmmmmmm lütfen dönmüş ol artıkkkk :1hug:

allah sabır versin nazancım... valla bazen insan neredeyse kendine katlanamıyor, kendi anasının söylediği batıyor nerede kaldı kayınvalide :delphin: allah sabır versin diyeyim daha bir şey demeyeyim şekerim olumunekankayizsmile

lokman hekim der ki: baş, boyun, sırt nereniz ne sebeple ağrıyor olursa olsun biberiye yağıyla masaj yapar/yaptırırsanız ağrınızı alır... çok sürmeyin kokusu yoğun bir yağdır kendileri.

arzucum... seni çok severim biliyorsun ama bu kuzuyu gereksiz hırpalıyorsun gibi geliyor bana. biliyorum çok çok zor 24 saat tepende olması ve bazen dayanmak hepimize güç geliyor ama bağırman bak bu kez sarsmaya dönüştü bir sonraki sefer vurmaya dönüşecek muhtemelen... ona dönmeden lütfen psikolojik destek alır mısın?

çok geçmiş olsun ama banyo rahatlatmıştır anında üşür üşümez hasta olmaz

ekledim

iyi dinlenmeler

iyiyiz canım umut da iyi burak nasıl?

geçmişler olsun da 300 gr az değil ki???

kaynar suya 1-2 damla nane yağı damlat ama 2 damladan fazla olmasın çok yoğundur ciğerlerinizi yakmasın... nane yağı bulamazsan okaliptüs de olabilir yerimseniben

canımcım burak iyi çok şükür hafif bi burun akıntımız var .. atlatamadık bi türlü bakalım hafta sonu dr kontrolümüz var . dr ne diyecek ..

oleeeeeeeyyyyyyyy
kk ya girebildim çoooooooooook şükür

hoş geldin canımm.. günaydınnnn .. nasılsın .. öykücük nasıll ..

Back