valla sibel güldürmek amaçlı değildi :kedi: burada da sordum hatta tek ben miyim diye toplamda yanlış hatırlamıyorsam 3 kişiyiz... durduk yerde kakasının kokusunu duyuyorum elimde değil senağlama
odada radyatörün üzerine sıcak suya 1-2 damla nane yağı damlatıp koyarsan bütün gece burnu açık kalır sibelcim bütün gece olmasa bile o su soğuyup odadaki koku gidene kadar buyrunnnnnnnnn ama hakikaten 1-2 damla fazlası ciğerlerinizi gözlerinizi yakar ona göre :1ninca:
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
sempatiksalakcinni vayyyy bea
kaka kokusu hea sempatiksalakcinni
analık çok başka bişey ya
harika bir bilgi hemen nane yağı edineceğim sağol canım varsa böyle değişik bilgiler bekleriz arada heeee
ee bilge sen yoksun hiç resimlerde ...
bugün nooldu du anlatiim:))
1. kızımın iki tane üst dışı çıktı..
2. ben mutfakta prensesin kahvaltısını hazırlıyodum o da salonda oturuyodu bi baktımki tutunarak kalkmış sıralayark yanıma gelimş akannehir
3. tekrar koydum yerine kahvaltı hazırlamaya devam ediyorum bi baktım bi şıpırtı duyuyorum benimki dört ayak üstünde emekleyerek yanıma geliyo akannehir
4. sabah kalkmış bana ağzıyla cık cık cık yapıp işaret parmağını sallıyo
5. kafasını iki yana sallayıp hayııır işareti yapıyo
6. ben wc ye girince çiş diyo.. aysınırım bayıliciiiimmm (maşallah)
7. iki gözüyle birden ama göz kırpıyo..
noldu yahum hepsini saklamış kuzu hepsini bir yapmaya karar vremiş... kaydirigubbakcemile3
maşallah güzel kızıma allah nazarlardan korusun
büyüyolar bunlar yaaaa :gitme:
kızlar hep bana kızmışsınız.. birden kendimi psikopat manyak bşr anne gibi hissetim valla..
sanki heran çocuğuma zarar veren biriymişim gibi hissettim.. yorgunluk üstüne hiç yardım alamıyorum ve 24 saat X 7 ben ilgilneniyorum bunu söylemek saçma ama durumumu izah etmek için yazıyorum.. ve esenyurttan buraya gelene kadar kucağımda sürekli döndü ittirdi ağladı bağırdı.. arabda hiç gıkı çıkmazdı bende gergindim ve oğlum rahat dursana diye bağırdım evet sarstım dediğimde o kendini arabanın önüne doğru fırlattıkça kendime doğru çekmem.. belki yüksek sesle bile konuşmamak gerekiyor bunu bende tabi biliyorum.. yani size hak veriyorum evet de kendimi çok kötü hissetim.
pisikolojik destek almak belki herkese gerkeli imkanı oldukça
ama nerde bana bu konuda destek olacak eş.. nereye kadar herşeyi annemden talep edebilirim..
tek bişey değilki düşündüğüm.. adam bazen mamaya beze bile istesem nasıl söyleniyor.. tamam eşim öyle eşşşek kılıklı biri değil ama belki o da yetiştiremedği için bilemiyorum..
annenle konuş baksın çalışıyım diyorum.. ama gördüm bir gece bile bakamadı...
yani neyi nasıl anlatsam bilemiyorum..
sizler çalışıyorsunuz.. akşamları kuzunuza koşarak gidip herşeye daha fazla tahammül gösterebiliyorsunuz.. çalışan annenin durumunu kolay görmüyorum yanlış anlaşılmasın.. ama ev hanımı kısıtlı maddi imkanlı anne olmak daha zor bence.. anneanne babaanne güvenilir bakıcı yada ne bilim teyze hala elinde bebek büyüyebiliyor.. düşünün benim daha doğrusu bizim sigortamız bile yok.. geleceği düşünüp içim kararıyor.. sizler bir yandan geleceğinizi bir nevi bebeklerinizin gelceklerini de garantiye almış oluyorsunuz.. bir yandan sizde eve destek sağlayarak en azından maddi zorlukların getirebileceği huzursuzluklardan kendiniz ve yuvanızı koruma altına da almış oluyorsunuz.. ben sap misaliyim kısaca.. herşeyi kendi beynimle resmen meip yoketmeye çalışıyorum.. ardanın aşırı yaramazlıklarıyla tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum..babasına aşkım biraz ilgilen diyemiyorum.. adam geliyor direk eline bilgisayarı alıp sahibin.com un başına geçiyor.. araba ıvır zıvır bilmem ne uğraşıp duruyor..
keşke destek alma imkanım olsa da bütün bunlarla ve daha aklıma gelip yazamadıklarımla başa çıkmanın yollarını öğrensem..
ama ben durmadan çocuğuna bağırıp itip kakan biri değilim. o an çok gerildim..
arzuuu nasıl dolmuşsun sen öyle!
ince ince düşünmek insanı hasta eder herşeyi zamana bırak canım arkadaşım :teselli:
amanıııın ben şimdi bi düşünmeye başlasam bunalıma girerim
büyüyo annesi geçecek bu zorluklar sonra diycezki keşke hiiiiiç büyümeselerdi
yavruna düşkünlüğünüde herkes biliyo kimse piskopat filan görmüyo seni, arada hepimiz çileden çıkıyoruz normal bu canımmmm olumunekankayizsmile