2009 Aralık Anneleri

gunaydınnlarrrr
gemışı okutuyp geldım fakat alıntılarım kaybolduu ve resımm ekleyemıyorumm sıte benıı deli ettiiiii...neyse allahtan bılge eklemiş...

aa canım lütfen alınganlık yapma. kimsenin şahsınamünasır bişey yapılmadı bu zamana kadar bu topicte.. evet genelde kim o an online sa onunla konuşuluyo.. biz hep beraber neler paylaştık neler yaşadık.. kalplerimiz bir hepimiz hepimizin zor zamanlarında yanındayız olmaya çalışıyoruz..

evet canım ptesileri izinliyim yılbaşına kadar ya süt izni evdeyim. valla vakit bulursan gel biz kahve içeriz minik canavarlarda oynarlar rahatlarız az.. ben evdeyim ararsın vaktin olursa..

ah senem çok seviyorum kızımla dışarı çıkmayı ama pusetinde durmuyo uyumuyo dün de illa yere bastırcam kuşların peşinden gitcek e ayakkabı da almamışım yanıma patikleydi kız. bide yani kadıköyün ortasında kuş mu kovaılcaz kaydirigubbakcemile3 olsun onların canı sağolsun valla. dün kabinde emzirdim yahu krize girdide kaydirigubbakcemile3 allahım insanın bebeği olunca ne hallere düşüyo..

ahanda bitane daha alıngan buldum... aa geliyo oklava şimdi size klava: kızlar aşkolsun ya şimdi burdakiler sizin mesajınızı okuyo hımm biz bunlara cvp yazmayalımmı diyo öylemi düşünüyosunuz.. ya arada kaynamıştır. ya geçmişte kalmıştır vs. ben zaten çalıştığım için geçmişi hiç komuyorum giriyorum son sayfayı okuyorum kim varsa onla konuşuyorum. ama kimsenin kırılmasını da istemem.. üzülmesini hiç istemem..

ah pelin ahhhh. neler çekiyoruz az da olsa anlamışsındır. valla akşam kapıdan girince resmen koşarak geliyo yanıma kız montumumu çıkarana kadar bile beklemiyo ağlıyo hemen.. ah canımkuzum benim. hele ben nasıl özlüyorum gün içinde...

ne kızıcam anladın mı şimdi bizi kakası kokuyor burnuma pelin bokunu özlüyorum bokunu mafoldumben ayh gözlerim doldu :gitme:

kaydirigubbakcemile3 ya bilge özlemişim seni ilahi. bak tam duygusala bağlamıştım güldürdün beni. deliya.. bende ayaklarını koklaya koklaya öperim hep onun kokusunu özlüyorum. yanımda çorabını taşıyorum çatlak anne

canım tonimerin spreyini kullan. o tazzikle burnu açıyo. otribebeyle iyice temizlersin burnunu. bide banyoda aç sıcak suyu oturun biraz. buhardan açılır. (pelinin tavsiyesiydi bu sanırım bizde çok işe yaradı gerçi açılsada farketmiyo yine tıkanıyo da sen uyutmadan önce yap kuzu uyurken azcık rahat uyusun... çok geçmiş olsun.

günaydın herkese geç oldu ama
malum pazartesi işte
geçimişe bakamadım henüz ilk fırsatta bakarım artık
resimleri yüklediniz mi?

herkes iyidir umarım, herkese iyi haftalar diliyorum sağlıklı, sıhhatli :)

ee bilge sen yoksun hiç resimlerde ...

bugün nooldu du anlatiim:))

1. kızımın iki tane üst dışı çıktı..
2. ben mutfakta prensesin kahvaltısını hazırlıyodum o da salonda oturuyodu bi baktımki tutunarak kalkmış sıralayark yanıma gelimş akannehir
3. tekrar koydum yerine kahvaltı hazırlamaya devam ediyorum bi baktım bi şıpırtı duyuyorum benimki dört ayak üstünde emekleyerek yanıma geliyo akannehir
4. sabah kalkmış bana ağzıyla cık cık cık yapıp işaret parmağını sallıyo
5. kafasını iki yana sallayıp hayııır işareti yapıyo
6. ben wc ye girince çiş diyo.. aysınırım bayıliciiiimmm (maşallah)
7. iki gözüyle birden ama göz kırpıyo..

noldu yahum hepsini saklamış kuzu hepsini bir yapmaya karar vremiş... kaydirigubbakcemile3

valla sibel güldürmek amaçlı değildi :kedi: burada da sordum hatta tek ben miyim diye toplamda yanlış hatırlamıyorsam 3 kişiyiz... durduk yerde kakasının kokusunu duyuyorum elimde değil senağlama

odada radyatörün üzerine sıcak suya 1-2 damla nane yağı damlatıp koyarsan bütün gece burnu açık kalır sibelcim bütün gece olmasa bile o su soğuyup odadaki koku gidene kadar buyrunnnnnnnnn ama hakikaten 1-2 damla fazlası ciğerlerinizi gözlerinizi yakar ona göre :1ninca:

aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

gunaydınn nılgun sanada
ben yukeyememıştım hata verdı sureklı,,bılge yuklemışşşalkisalkisalkis

oh oh oh bin maşallahhhhhhhh hakikaten naz kuzusu beklemiş sıradan döktürmüş allahtan evde olduğun güne denk getirmiş sibelllllllll ilk sen gördün ne güzel :lepi:

ben yokum çünkü çeken benim (aaaaah her manada kaydirigubbakcemile3) neyse... bi de benim girdiğim fotoya başkası giremediği için böyle olması gerekiyodu şekerim sırnaşık şey

:teselli: oy kıyamam bezini götür yanında sende sempatiksalakcinni ben çorabını taşıyorum ya kaydirigubbakcemile3

ah canım önce radyatörün yanıyo olması lazım değilmi :)) bizim merkezi sistem ya gerizekalı ötesi yöneticimiz o havanın soğuduğu gün du ben kaloriferlerir yakiim dedi (bizim ısrarımız soncu) bi baktıki kazan bozuk. baksen allahın işine. benim bildiğim şöyle ağustos eylül gibi bi yıllık bakımı yaptırılır demi.. hala tamir edilcek bekliyoruz.. fiyat araştırıyomuş..elektrik sobası yakıyorum elektirik faturası kol gibi girecek bize...

bundan sonra senin adın abdiibrahim bilge olsun :)) valla çörekotunu hala içiyorum..

ya evet bak hiç o açıdan düşünmemiştim yaşasın hepsini gördüm :teytey:

e vereydin kızlara bi de onlar çekseydi.. hem umut paşanın namını duydum kaydirigubbakcemile3 fatma kızına hareketli derken umutu görünce anlamış hareketin nedemek olduğunu kaydirigubbakcemile3 merak etme umutla uğraşmaktan zaten düşersin 40 kiloya bu gidişle... oy maşallah ona..

ayyy sıbell bayıldımmm,,yerım ben onu yaaa,,maşallahhhhalkisalkisalkis

sırnaşık şey sırnaşık şey benimle birlikte tüm okul duysun bok kokusunu sempatiksalakcinni

radyatör yanmasa da kaynar su dolu kaba koyduğunda uzunca idare eder o... ya da resim bulabilir miyim bilmiyorum da... odalarda güzel koku için altında tealight yanan buhurdanlıklar var hani... onun üzerine nane yağı damlatabilirsin... ya da benim gibi bir tealight kabının üzerine oturacak ısıya dayanıklı bir kase bulup onu buhurdanlık yaparsın şakkıdı

LOKMAN HEKİM benim adım bacım bayanssulusmile

valla bacım evde olsam düşebilirim de... ben işte çocuk evde onun hareketinin bana bi faydası yok ki mafoldumben

fatma resmen kızının günahını almış anacım gördüm bizzat ve şahsen yani lmaz: gökay nispeten daha hareketli ama o kadar işte nispeten sırnaşık şey benim dana delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya çok işim var yetişemiyorum hızınıza
bir arkadaşımda izinli bu hafta onun bayilerinede ben bakıyorum bu hafta vekaleten
yazamıyorum ama okuyorum -tatlicadiarzu-

maşallah NAZ'ıma tüm marifetlerini göstermiş annesine
Fatma olsun sende yükleyebildiğinde yükle ama mutlaka...
tek LOKMAN HEKİM mi???
Hatunun herşey için bir fikri var aynı zamnda ZİHNİ SİNİR sempatiksalakcinni

ya evet lokman hekim tam uymuş.. senin yaratıcılıklarına bayılıyorum zaten.. ben bikere üşenirim uğraşamam -tatlicadiarzu- ama neyse zaten naz şimdi iyi çok şükür bir daha öyle bişeye ihtiyacımız olursa (ki inşallah olmaz) ozamana yanar kaloriferler..

hakettenh ama hakkatten hareketli hatta hareket ne kelime maşallahı var

ama çok tatlı görseniz yersiniz öyle tatlı gülüyor ki tekrar maşallah

hatta Bige'yede maşallah kadınceğiz bir dakika durmadı yahu, hızına yetişilmiyorki Umut paşa'nın

kızımm kilo almış bu ay baya maşalah ayy çok mutlu oldummm maşallah kuzuma :)
maşallah maşallah kuzuya
ömer e ne olmuş yaw?

kızlar bu sabah doğumdan sonra ilk defa regl oldum
darısı bana

tebrik ederim cnm
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nesip etsin
haktan abi olcek yaaaaaaa

fotoları bekliyorum
gerçi bige bana mail attı ama:))))
mutlu sağlıklı eşnle ve kızınla nice yaşlara cnm
hediyeni iyi günlerde kullanman dileğiyle

kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu hatırladınız mı beni bakalım
ben hatırladım:)))
keşke bende orada olsaydım
kıskandım sizi(((((

kıyamam kuzuyaaaaaaa
bu iş seyahatleri keşke naz olmadan önce olsaydı ozaman süper olurdu..:içelim:
keşkeeeeee:)))))))
Oluyorum su bel sirt agrisindan resmen aglatacak kadar cook dr gitsemnde cozym yok suan offffofff
bence dr görünmende fayda var cnm

sana diyecek söz bulamıyorum arzuuuuuuu
çok kızdım çok
yoruma açık davranış şeklin var ama birşey demiycem
çok sinirlendim.

yazık o kuzuya yaaaaaa

geçmiş olsun canım

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
pelincim anla bizi işte
gör nasıl dayanıyoıruz bu yavrulara(((((((

günaydın
çok geçmiş olsun cnm
Şeniz olumunekankayizsmile
Şenizolumunekankayizsmile
bomba gibi maşallah teyzesi

ne duydun kine meral :)
seni seni seniiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:
iyi haftalar canııııııımmmmmmmmmmŞeniz
maşallah maşallah naz a

ah nilgün ah
hızlarına yetişmke ne mümkünlaelaelaelaelae

yemeğe gidiyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…