Yazabildiğin birkaç mesaja da bişeyler yazan olmayınca üzülüyor insan. Çoraba pantolonu dikme fikrime bile bişi yazmamışsınız arkadaşlarım. Hani herşeye birikişey yazıldığını görünce ve birkaç gün girmediğinde sorulan arkadaşlarımı görünce neden diye sorgulayıp üzülmüyor değilim. Bulabildiğim her an burda olmaya çalışıyorum. Ne kadar hepinizin üzüntüsüne bişeyler yazmak isteyip de yazacak durumu bulamasam da dua ediyorum en azından. Bilin ki hep sizinleyim ben. Yazdığınız herşeyi okuyorum fırsat bulur bulmaz.İyi geceler.
sibeel sen yarın niye evdesin.. izinli misin??
yarın biraz zor gibi alışveriş işini kocam sağolsun bana kitledi... hep hazır bekliyomuşum bizde şimdi kapıştık( lafa bak yaaaa yayan hemde bi ton alınacak şeyi ben halledicekmişim (
ama bir ara yine konuşuruz kahve içmeye gelirim inşallah..
bende başağsırından geberiyorum...nehiri babasına devrettim pilim bitti ubugün
bu arada d.günü dilekleri için herkese teşekkür ederim kızlar....:)
pelin geçmiş olsun canım bel ağırısını bilirim zordur
sibelcanım sende yorgunmuşsunhaklısın kolay değil bebeklerle...nehirde öyle anlattığın gibi bitr yere gitmek mesele:) napalm:)
arzucum arda nasıl sen nasılsın özledim ya
canım bende sana katılıyorum aynen. duygularıma tercüman olmuşsun da diyebilirim yani. kızdan hiç fırsat olmuyo sohbetlere katılamıyorum. her daim aklımda burda. bebeler nasl anneler nasıl genelde geceleri bakmaya fırsat buluyorum ve kimse olmuyo. yazdığım şeylere yorum yapılmayınca falan bende üzülmüyo değilim. yada bizim alınganlığımız hat safhalarda kendi adıma konuşıyım yine de . yazdıklarıma arkadaşlar alınmasın yada sallamıyo da olabilirler tabii neyse ben bi hafta yokum annemlerin yanına kuzuluğa gidiyorum . kendinze ve bebişlere ii bakın. umarım ruhen ve bedenen dinlenmiş olarak dönerim. Allaha emanet olun. bebeleri öpüyrum sizleride seviyorum anneler eyvallahsenağlama
Gunaydiinn Guzel bir gun hatta hafta olsun hepimiz icin insallah dun ben esimle minayi anneme biraktim orda babam ablam ablamin kizlari hep beraber minaya baktilar ben de rofle yaptirdim sonunda ay o 2,5 saat gecmek bilmedi mina durmaz diye kendi kuAforum goztepede uzak diye annemlerin sokagindakine gittim hem ilk defa gitmisim luks biryer ama korktum ya istedigim gibi olmazda diye hem minayi birakmisim ay pek bir stres oldum ama cok sukur sonuc iyi.minada ben gelmeme yakin huysuzlanmis biraz uykusu geldigi icin diger vakitler herkes 15 dk gezdir oyna seklinde donusumlu oyalamislar ama deli diyeceksiniz belki birde calisanlar lutfen kizmayin ama nasil burnumda tuttu o saate kadar nasil ozledim tarifi imkansiz eve girdigimde nasil guldu beni gorunce nasil geliyor resmen kosacak bende op op op diyamadim valla allah ayirmasin hickimseyi yavrusundan
ne kızıcam anladın mı şimdi bizikakası kokuyor burnuma pelin bokunu özlüyorum bokunu mafoldumben ayh gözlerim doldu :gitme:
yasemincim hayırlı olsun inş.allahım sasğlıkla kucagına almayı nasipetsin haktana kardes topiğede yeni bebiş gelioo
buarada yiğit hasta dün gece burun tıkanıklığından uyuamadı sadece tonimer kullanıoz bide kongest bugün doktora götürcez çocuk doktoru yokta işte başhekim çocuk doktoruymuş getirin bakıyım demiş.eşimde sabahtan gece 12 ye kadar calışıo bu hafta kafayı yicem yiğitte uyumuyo mızmız dün gece uyumadı hiç napsam burnu açılır yaaaa
kaydirigubbakcemile3 ya bilge özlemişim seni ilahi. bak tam duygusala bağlamıştım güldürdün beni. deliya.. bende ayaklarını koklaya koklaya öperim hep onun kokusunu özlüyorum. yanımda çorabını taşıyorumçatlak anne
canım tonimerin spreyini kullan. o tazzikle burnu açıyo. otribebeyle iyice temizlersin burnunu. bide banyoda aç sıcak suyu oturun biraz. buhardan açılır. (pelinin tavsiyesiydi bu sanırım bizde çok işe yaradıgerçi açılsada farketmiyo yine tıkanıyo da sen uyutmadan önce yap kuzu uyurken azcık rahat uyusun... çok geçmiş olsun.
günaydın herkese geç oldu ama
malum pazartesi işte
geçimişe bakamadım henüz ilk fırsatta bakarım artık
resimleri yüklediniz mi?
herkes iyidir umarım, herkese iyi haftalar diliyorum sağlıklı, sıhhatli :)
günaydın herkese geç oldu ama
malum pazartesi işte
resimleri yüklediniz mi?
ee bilge sen yoksun hiç resimlerde ...
bugün nooldu du anlatiim:))
1. kızımın iki tane üst dışı çıktı..
2. ben mutfakta prensesin kahvaltısını hazırlıyodum o da salonda oturuyodu bi baktımki tutunarak kalkmış sıralayark yanıma gelimş akannehir
3. tekrar koydum yerine kahvaltı hazırlamaya devam ediyorum bi baktım bi şıpırtı duyuyorum benimki dört ayak üstünde emekleyerek yanıma geliyo akannehir
4. sabah kalkmış bana ağzıyla cık cık cık yapıp işaret parmağını sallıyo
5. kafasını iki yana sallayıp hayııır işareti yapıyo
6. ben wc ye girince çiş diyo.. aysınırım bayıliciiiimmm(maşallah)
7. iki gözüyle birden ama göz kırpıyo..
noldu yahum hepsini saklamış kuzu hepsini bir yapmaya karar vremiş... kaydirigubbakcemile3
valla sibel güldürmek amaçlı değildi :kedi: burada da sordum hatta tek ben miyim diye toplamda yanlış hatırlamıyorsam 3 kişiyiz... durduk yerde kakasının kokusunu duyuyorum elimde değil senağlama
odada radyatörün üzerine sıcak suya 1-2 damla nane yağı damlatıp koyarsan bütün gece burnu açık kalır sibelcim bütün gece olmasa bile o su soğuyup odadaki koku gidene kadar buyrunnnnnnnnn ama hakikaten 1-2 damla fazlası ciğerlerinizi gözlerinizi yakar ona göre :1ninca:
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
oh oh oh bin maşallahhhhhhhhhakikaten naz kuzusu beklemiş sıradan döktürmüş allahtan evde olduğun güne denk getirmiş sibelllllllll ilk sen gördün ne güzel :lepi:
ben yokum çünkü çeken benim (aaaaah her manada kaydirigubbakcemile3) neyse... bi de benim girdiğim fotoya başkası giremediği için böyle olması gerekiyodu şekerim sırnaşık şey
ayyy sıbell bayıldımmm,,yerım ben onu yaaa,,maşallahhhhalkisalkisalkisee bilge sen yoksun hiç resimlerde ...
2. ben mutfakta prensesin kahvaltısını hazırlıyodum o da salonda oturuyodu bi baktımki tutunarak kalkmış sıralayark yanıma gelimş akannehir
3. tekrar koydum yerine kahvaltı hazırlamaya devam ediyorum bi baktım bi şıpırtı duyuyorum benimki dört ayak üstünde emekleyerek yanıma geliyo akannehir
noldu yahum hepsini saklamış kuzu hepsini bir yapmaya karar vremiş... kaydirigubbakcemile3
ayyy sıbell bayıldımmm,,yerım ben onu yaaa,,maşallahhhhalkisalkisalkis
:teselli: oy kıyamam bezini götür yanında sende sempatiksalakcinni ben çorabını taşıyorum ya kaydirigubbakcemile3
ah canım önce radyatörün yanıyo olması lazım değilmi :)) bizim merkezi sistem ya gerizekalı ötesi yöneticimiz o havanın soğuduğu gün du ben kaloriferlerir yakiim dedi (bizim ısrarımız soncu) bi baktıki kazan bozuk. baksen allahın işine. benim bildiğim şöyle ağustos eylül gibi bi yıllık bakımı yaptırılır demi.. hala tamir edilcek bekliyoruz.. fiyat araştırıyomuş..elektrik sobası yakıyorum elektirik faturası kol gibi girecek bize...
bundan sonra senin adın abdiibrahim bilge olsun :)) valla çörekotunu hala içiyorum..
ya evet bak hiç o açıdan düşünmemiştim yaşasın hepsini gördüm :teytey:
e vereydin kızlara bi de onlar çekseydi.. hem umut paşanın namını duydum kaydirigubbakcemile3 fatma kızına hareketli derken umutu görünce anlamış hareketin nedemek olduğunu kaydirigubbakcemile3 merak etme umutla uğraşmaktan zaten düşersin 40 kiloya bu gidişle... oy maşallah ona..
sırnaşık şey sırnaşık şey benimle birlikte tüm okul duysun bok kokusunu sempatiksalakcinni
radyatör yanmasa da kaynar su dolu kaba koyduğunda uzunca idare eder o... ya da resim bulabilir miyim bilmiyorum da... odalarda güzel koku için altında tealight yanan buhurdanlıklar var hani... onun üzerine nane yağı damlatabilirsin... ya da benim gibi bir tealight kabının üzerine oturacak ısıya dayanıklı bir kase bulup onu buhurdanlık yaparsın şakkıdı
LOKMAN HEKİM benim adım bacım bayanssulusmile
valla bacım evde olsam düşebilirim de... ben işte çocuk evde onun hareketinin bana bi faydası yok ki mafoldumben
fatma resmen kızının günahını almış anacım gördüm bizzat ve şahsen yanilmaz: gökay nispeten daha hareketli ama o kadar işte nispeten sırnaşık şey benim dana delikafadulden delikafadulden delikafadulden
maşallah maşallah kuzuyakızımm kilo almış bu ay baya maşalah ayy çok mutlu oldummm maşallah kuzuma :)
ömer e ne olmuş yaw?Ayaklarim agriyorrr uyuyamadim agrisindan sabahin korusanki bahcelievlerden besiktasa yurudum ay cok yorgun hissediyorum kendimi sagol sibel herkesin disi sorunsuz gelsin insallah ama bu ustler pek sorunsuz olmuyor galiba yada her cikan yeni dis daha sorunlu mu ne tecrubelileden anladigim kadariyla az sorunla atlatalim insallah hepimiz seray ben dun konusmustum zaten burcuyla senin haberin yoktur ararsin diye yazdiydim dualarim omerle
darısı banakızlar bu sabah doğumdan sonra ilk defa regl oldum
tebrik ederim cnmselam kızlar annemin evinden bakayım ve haber vereyim size dedim
40 günlük hamileyim
ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
zaten çok ara vermeden düşünüyodum ama buda çok erken oldu((
kötü yanı çok zorlancam iyi yanı ikiz gibi büyüycekler ay ne düşünceğimi bilmiyorum iyimi kötümü onuda bilmiyorum neyse, çıkıyorum ben, sonra görüşürüz kızlar
fotoları bekliyorumKK ANKARA BULUŞMASI bugun gerçeklerştııı
gece foto yuklucem inş..
ozet gecmek gerekırse nası gectığıne daır
cok guzel gectı,,ozellikle bılge ve nılgunn içinnn:))kaydirigubbakcemile3
aralık bebeklerı mağlum bıldığınız gıbı cook tatlılar ve aynı derece yerlerınde duramıyolar
gökayın annesıne bakıp bakıp gulumsemesıne umutunda terlıklerımı tutup zıp zıp zıplamasına ve mutluluk çığlıklarına bayıldımmm..
nilay a gelınce her eve lazım dıyorum,,muthış derecede akıllı bı kız maşallah.
bebışlerın hepsı aynı anda coştu aynı anda da uyudular
anneler ise peşelrınde koşmaktan harap oldular,,ama yınede cok guzel bı gundu
bızde azrayla oturup oyle oğlanları izledıkk şaşkınlıkla,,azranın suratında hep şu bakış;ne kadar da harekerlı hıç yerınde durmuyo bu erkek mılletı bı tuhafmışş yaa!!!!!:)):uhm:
bılge ve nılgun geldığınız ıçın cook teşekkur ederızzzz,,vee tekrarr beklerızzzz
mutlu sağlıklı eşnle ve kızınla nice yaşlara cnmherkese günaydın ve iyi pazarlar kızlar...
yasemincim hayırlı olsun canım...
:))
bu arada ben artık daha sık yazabilieceğim çünkü eşim bana süpriz yapıp mini netbooklardan almış: )))))
hihi sınıfa projeksiyon aldırdım bu sene bana gerekli de olacaktı yani sürekli ynaımda olacağından dilerim sık sık okuyabilirim :) bugün doğumgünüm keyif yapcam:)
ben hatırladım:)))kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu hatırladınız mı beni bakalım
keşke bende orada olsaydımselam yine pazar ben yine burdayım
evet biraraya gelmek güzeldi, Bige ven oğlanların peşinde hiç oturmadık, birde Fatma Azra'ya hareketli diyormuş
bizimkileri görünce haline şükretti bende Umut'u görünce evet bizimki hareketli gerçekten ama Umut ekstra ekstra hareketli...
doğru düzgün konuşamadıki oturamdık, dürekli bir hareket vardı ama herşeey rağmen iyi geldi...
tabi birde ilk buluşmanın acemiliği vardı
ikinci sefere daha deneyimli olcez :))))
kıyamam kuzuyaaaaaaaevet bana hergün bayram nilgün ya hala öyle sinirliyimki.daha 2hafta var taşınmamıza.zevzek kocam sanki ben annemlerle eşya toplayamıyormuşum gibi çağırmış onları yardımakötükedihüso çok sinirli üzgünüm ağladım bi ton.sevemiyorum kadını napıyım sıkıntı basıyor yanındayken bir saat bile dursam herşeye herşeye karışır şakayla karışık laf söyler hiç susmaz çenesi.sabah erkenden kalkarlar azcık bi sabahları uyuyoruz oğlumla onuuda uyuyamayacaz.çok sinirliyim çççççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk:mymeka:
keşkeeeeee:)))))))bu iş seyahatleri keşke naz olmadan önce olsaydı ozaman süper olurdu..:içelim:
bence dr görünmende fayda var cnmOluyorum su bel sirt agrisindan resmen aglatacak kadar cookdr gitsemnde cozym yok suan offffofff
sana diyecek söz bulamıyorum arzuuuuuuuöyle yorgunum ki arkadaşlar.. cumartesi sabah bi çıktım önce annemin iş yerine ordan annemle dişçiye ordan anneannemlere ordan 12 gibi karşıya esenyurta dayımlara eşimle..
mahvoldum mama sandalyesi yok filan yanımda haliyle yürüteç de dışarda olmuyo malum..
avm ye gittik yemek yerken başladı bizimki çıkana kadar kucamdan inmedi.. hava da güzeldi bugün ben dün örgü elbise giymiştim.. anam mahvoldum mahvoldum..
üstüne üstlük bir de yeni araba van ardanın oto koltuğu konulmuyo haliyle yolda gelene kadar resmen ağzıma etti.. bir saniye eğlenmedi uyumadı.. tek bir saniye beni ittirip kaktırmadığı an olmadı yeminlen.. bağırdım hatta biraz sarstım hatta malesef.... mahvoldum.. eşimde bir acayipti bugün ayakkabısı vuruyordu üstelik, hadi gidelim demesin diye ondan da bişey rica edemedim maksat dayımlarla daha çok vakit geçirmek.. ama neyseki cumartesi gecesi kaldığımızda gece iyi geçti orda da bebek var denizca hani biliyosunuzdur, 4 aylık annesinin yanında uyuduğu için, arda onun yatağında yattı.. gece bir kere uyandı mama içi uyudu tekrar hayret:O
köpek dişleri çıkıyormuş kuzumun evde farkettim.
eve de girer girmez bu gü için planladıım işleri halletim ardanın küçük gelen ve yazlık kıyafetlerini ayırıp hurca koydum dolap resmen dımdızlak kaldı..
ımmm başka ne anlatcaktım unuttum
he bu arada yolda gelene kadar kayınvalideme saydırdım.. insan en azında hafta sonu kızım bazı hafta sonrları bana bırakta sizde kendinize gelin der.. nerdeeeee
yine canım annecimde var ne varsa allah başımdan eksik etmesin..
şimdi nasıl bırakıyosun diceksiniz.. bence alışması gerek diye düşünüyorum.. anneanne babaanne nede olsa gözleri gibi bakarlar.. hem bende dinlenir biraz rahatlarsam ayda bir en azından daha mutlu bir anne olurum arda da huzurlu olur diye düşünüyorum..
gerçi kayınvalideme geçtiğimiz haftasonu bıraktık arkadaşla toplandık, içtik kafalar oldu bi dünya derken gece 12 telefnum çaldı, arzu bu durmuyo ınneee diye alıyo e be hatun sadece oyun istiyo uykusu yokken çocuğu uyutmaya zorlarsan ancak çok huysuzlanıyo.. o hafta diş filan sorunuda yoktu yani.. kocalar gidip getirdiler misafirlikte oldumuz eve..
sonra çıktık kahve filan içip annem anneannemlerdeymiş aldık onuda evlerine ardayla beraber bıraktık.. öyle huzurla uyudum o gece..
ya birde bu kadından hafta sonu izne çıkarsın beni diye beklenti içindeyim hala
ama beni tek siz anlarsınız arada bir dinlenmemiz gerek tabi imkanımız varsa o ayrı..
çok konuştum ben gidip yatsam iyi olur kollarım hala çok ağrıyor sırtım hele allahım nasıl ağrıyor yaa
herkese iyi geceler..
geçmiş olsun canımSlm kızlar moralim bozuk yiğidim hasta burnuşu akıyo tıkalı öksürüyo ve hapşuruyo yani soğukalgınlığı allah daha büyük bişiy vermesin ama çok huysuz ve nefes alamıyo uyuyamıo kıyamam yavruma banyo yaptı yatta kalktı ki hapşuruyo öksürüyo banyoda üşüttü sanırım ah salak kafa yıkamasam nolurdu sanki havalar sıcak ama haftada 2 yeter artık daha fazla yıkamıcam kaloriferler yanana kadar neyse ağlıo yine çıkıorum ben herkese ii gecelerrr bebişlere de mışıl mışıl uzun uykular
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnGunaydiinn Guzel bir gun hatta hafta olsun hepimiz icin insallah dun ben esimle minayi anneme biraktim orda babam ablam ablamin kizlari hep beraber minaya baktilar ben de rofle yaptirdim sonunda ay o 2,5 saat gecmek bilmedi mina durmaz diye kendi kuAforum goztepede uzak diye annemlerin sokagindakine gittim hem ilk defa gitmisim luks biryer ama korktum ya istedigim gibi olmazda diye hem minayi birakmisim ay pek bir stres oldum ama cok sukur sonuc iyi.minada ben gelmeme yakin huysuzlanmis biraz uykusu geldigi icin diger vakitler herkes 15 dk gezdir oyna seklinde donusumlu oyalamislar ama deli diyeceksiniz belki birde calisanlar lutfen kizmayin ama nasil burnumda tuttu o saate kadar nasil ozledim tarifi imkansiz eve girdigimde nasil guldu beni gorunce nasil geliyor resmen kosacak bende op op op diyamadim valla allah ayirmasin hickimseyi yavrusundan
günaydıngünaydın kızlar. geçmişe bakamadım daha yeni geldim moreller sıfır gene. kuzum u hasta hasta bırakıp geldim. cuma doktor kontorlünde sadece öksürük vardı. hafta sonu hapşuruk burun akıntısı vede mız mız olarak tekrarladı.ilaçları kullanıyoruz inş.iyigelir.300 gr. almışi doktorumuz gene az buldu mamalara katılan toz bi mama verdi.bide gün içinde suyla içilecek bi toz. 15 gün sonra görücem dedi bilmiom hayırlısı. bugün geçermi geçmez:gitme:
ŞenizolumunekankayizsmileŞeniz olumunekankayizsmile
bomba gibi maşallah teyzesicanım benim inşll. rahat bi hamilelik geçirirsin.. herşey yolunda gider.. haksızlık olarak düşünme bence herşeyin hayırlısı haktanı ihmal edeceğini düşünmüyorum .. sen atom karıncasın unutmaa.. yeterki sen kendine dikkat et kendine iyi bak ..
günaydın tülaycım.. çok geçmiş olsun.. kıyamam kuzuma .. inşll. çabucak atlatırsınız.. hadi bakalım yarasın ecrinnaz hanımaa..
çok geçmiş olsun canım. salgın galibaa. bizde de burun akıntısı var.. bende tonimer kullanıyorum geçmedi bi türlü . bakalım hafta sonu kontrolüz var dr ne diyecek.
canımcım burak iyi çok şükür hafif bi burun akıntımız var .. atlatamadık bi türlü bakalım hafta sonu dr kontrolümüz var . dr ne diyecek ..
hoş geldin canımm.. günaydınnnn .. nasılsın .. öykücük nasıll ..
seni seni seniiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:ne duydun kine meral :)
iyi haftalar canııııııımmmmmmmmmmŞenizgünaydın herkese geç oldu ama
malum pazartesi işte
resimleri yüklediniz mi?
maşallah maşallah naz aee bilge sen yoksun hiç resimlerde ...
ya çok işim var yetişemiyorum hızınıza
bir arkadaşımda izinli bu hafta onun bayilerinede ben bakıyorum bu hafta vekaleten
yazamıyorum ama okuyorum -tatlicadiarzu-
maşallah NAZ'ıma tüm marifetlerini göstermiş annesine
Fatma olsun sende yükleyebildiğinde yükle ama mutlaka...
tek LOKMAN HEKİM mi???
Hatunun herşey için bir fikri var aynı zamnda ZİHNİ SİNİR sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?