• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kociş samsuna gitti umarım kız huysuzluk yapmaz iki gündür temizlik yapıyorum zaten hiç mecalim yok uykusuzum yorgunum... ah nazan allah sabır versin...

sibel senin kociş ne iş yapıyor sürekli seyahatta benimkinide götürsün kafa dinliyelimkaydirigubbakcemile2

Nazan. Cok haklisin ya diyecek bisey bulamiyorum
Sağolun arkadaşlar.sibel senden de alıntı yapmıştım çıkmamış.kendim mi abartıyorum diye düşündüm de ama siz de hak veriyorsunuz bakın.okadar kızgınım ki ona.işe gitti arıza varmış birazdan gelir.ben senn annenler gelince laf yapıyormuuyum diyor.benm annem çağrılmadan gelmez rahatsız etmekten çok korkar.hiç biryeri kurcalamaz.ama k.valide dolaptan çıkmaz...hem o benm annem isterse hiç gitmesin.kırk yılda bir kalır kalınca da.hem olan bayana oluyor birisi gelince.kendisi işte olacak ben duracam tüm gün onlarla.her işe elini sokar şimdi ayyyyy.oğlan da akşam bir ara öyle çok ağladıki benm stresim ona mı geçti ki dedim.biraz kendimi rahatlattım o da rahatladı ilginç ama.tek avuntum burda kızı da var daha çok orda dursunlar.çok mu gaddarım ben ya:((

Oluyorum su bel sirt agrisindan resmen aglatacak kadar cook :( dr gitsemnde cozym yok suan offffofff

pelin dr bana dolin sprey vermişti.önce masajla ağrıyan yeri ısıtıyorsun sonra onu sıkıp az yediriyorsun.gece yatmadan önce.ılık havluyla da sar.gerçekten çok işe yarıyor.geçmiş olsun cnm.
ben gideyim daha mutfak duruyor bir sürü işim var görüşürüz:gitme:

Ay deneyeyim hemen nazan yarin cok sagol insallah bendede ise yarar haklisin gaz vermek gibi olmasin ama sonuna kadar haklisin acaba onlari bizim annelerimizle basbasa biraksak biz is gidip ne konusup ne yaparlar

Oluyorum su bel sirt agrisindan resmen aglatacak kadar cook :( dr gitsemnde cozym yok suan offffofff

valla ben doktora gittiğimde bana hiç bişey vermedi.. bebek büyüne kadar böyle alış dedi :bbo:

Ay deneyeyim hemen nazan yarin cok sagol insallah bendede ise yarar haklisin gaz vermek gibi olmasin ama sonuna kadar haklisin acaba onlari bizim annelerimizle basbasa biraksak biz is gidip ne konusup ne yaparlar

kessinlikle katılıyorum... bir saatten fazla dururlarmı acaba...

neyse nazancım olan olmuş madem sen daha fazla sıkma kendini bak damadımı da strese soktun :oklava: şaka bi yanan engin benim tavrımdan okadar çekinirki asla benden habersiz ben evdeysem çağarmaz ablalarını yada annesini. çünkü biliyo lanetim.. surat asarım laf sokarım onlar gidincede enginle kavga eder hayatı zindan ederim :1:

öyle yorgunum ki arkadaşlar.. cumartesi sabah bi çıktım önce annemin iş yerine ordan annemle dişçiye ordan anneannemlere ordan 12 gibi karşıya esenyurta dayımlara eşimle..
mahvoldum mama sandalyesi yok filan yanımda haliyle yürüteç de dışarda olmuyo malum..
avm ye gittik yemek yerken başladı bizimki çıkana kadar kucamdan inmedi.. hava da güzeldi bugün ben dün örgü elbise giymiştim.. anam mahvoldum mahvoldum..
üstüne üstlük bir de yeni araba van ardanın oto koltuğu konulmuyo haliyle yolda gelene kadar resmen ağzıma etti.. bir saniye eğlenmedi uyumadı.. tek bir saniye beni ittirip kaktırmadığı an olmadı yeminlen.. bağırdım hatta biraz sarstım hatta malesef.... mahvoldum.. eşimde bir acayipti bugün ayakkabısı vuruyordu üstelik, hadi gidelim demesin diye ondan da bişey rica edemedim maksat dayımlarla daha çok vakit geçirmek.. ama neyseki cumartesi gecesi kaldığımızda gece iyi geçti orda da bebek var denizca hani biliyosunuzdur, 4 aylık annesinin yanında uyuduğu için, arda onun yatağında yattı.. gece bir kere uyandı mama içi uyudu tekrar hayret:O
köpek dişleri çıkıyormuş kuzumun evde farkettim.
eve de girer girmez bu gü için planladıım işleri halletim ardanın küçük gelen ve yazlık kıyafetlerini ayırıp hurca koydum dolap resmen dımdızlak kaldı..
ımmm başka ne anlatcaktım unuttum
he bu arada yolda gelene kadar kayınvalideme saydırdım.. insan en azında hafta sonu kızım bazı hafta sonrları bana bırakta sizde kendinize gelin der.. nerdeeeee
yine canım annecimde var ne varsa allah başımdan eksik etmesin..
şimdi nasıl bırakıyosun diceksiniz.. bence alışması gerek diye düşünüyorum.. anneanne babaanne nede olsa gözleri gibi bakarlar.. hem bende dinlenir biraz rahatlarsam ayda bir en azından daha mutlu bir anne olurum arda da huzurlu olur diye düşünüyorum..
gerçi kayınvalideme geçtiğimiz haftasonu bıraktık arkadaşla toplandık, içtik kafalar oldu bi dünya derken gece 12 telefnum çaldı, arzu bu durmuyo ınneee diye alıyo e be hatun sadece oyun istiyo uykusu yokken çocuğu uyutmaya zorlarsan ancak çok huysuzlanıyo.. o hafta diş filan sorunuda yoktu yani.. kocalar gidip getirdiler misafirlikte oldumuz eve..
sonra çıktık kahve filan içip annem anneannemlerdeymiş aldık onuda evlerine ardayla beraber bıraktık.. öyle huzurla uyudum o gece..
ya birde bu kadından hafta sonu izne çıkarsın beni diye beklenti içindeyim hala:delphin:
ama beni tek siz anlarsınız arada bir dinlenmemiz gerek tabi imkanımız varsa o ayrı..
çok konuştum ben gidip yatsam iyi olur kollarım hala çok ağrıyor sırtım hele allahım nasıl ağrıyor yaa
herkese iyi geceler..

selam millet nabersniz kimsenin keyfi yok okuduğum kadarıyla valla bende öyleym bezgin depresif dolanıyorum.

yasemin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Haktan a kardeş geliyo maş.Allah kolay bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.

Slm kızlar moralim bozuk yiğidim hasta burnuşu akıyo tıkalı öksürüyo ve hapşuruyo yani soğukalgınlığı allah daha büyük bişiy vermesin ama çok huysuz ve nefes alamıyo uyuyamıo kıyamam yavruma banyo yaptı yatta kalktı ki hapşuruyo öksürüyo banyoda üşüttü sanırım ah salak kafa yıkamasam nolurdu sanki havalar sıcak ama haftada 2 yeter artık daha fazla yıkamıcam kaloriferler yanana kadar neyse ağlıo yine çıkıorum ben herkese ii gecelerrr bebişlere de mışıl mışıl uzun uykular

senem doğum günün kutlu olsun canım. hediyeni de ii günlerde kullan

selam kızlar annemin evinden bakayım ve haber vereyim size dedim
40 günlük hamileyim
ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
zaten çok ara vermeden düşünüyodum ama buda çok erken oldu :(((
kötü yanı çok zorlancam iyi yanı ikiz gibi büyüycekler ay ne düşünceğimi bilmiyorum iyimi kötümü onuda bilmiyorum neyse, çıkıyorum ben, sonra görüşürüz kızlar

Anaaaa güzel bir şakamı gerçekmi bu?alkisalkisalkis

Slm kızlar moralim bozuk yiğidim hasta burnuşu akıyo tıkalı öksürüyo ve hapşuruyo yani soğukalgınlığı allah daha büyük bişiy vermesin ama çok huysuz ve nefes alamıyo uyuyamıo kıyamam yavruma banyo yaptı yatta kalktı ki hapşuruyo öksürüyo banyoda üşüttü sanırım ah salak kafa yıkamasam nolurdu sanki havalar sıcak ama haftada 2 yeter artık daha fazla yıkamıcam kaloriferler yanana kadar neyse ağlıo yine çıkıorum ben herkese ii gecelerrr bebişlere de mışıl mışıl uzun uykular

geçmiş olsun sevgi yiğite Rabbim tez zamanda şifasını versin inş.ıhlamur falan işe yarar mı ki acep

KUZUUUMM tebr,k ederim zor yanlarıda var iyi yanmlarıda yasemin ikiz gibi büyürler allah yardım eder ayy önce sevgi şimdi sen inşallah hayırlısyla doğar bebeğin cnm

Bizim kızlar gene iyi. Benim bir arkadaş 8. ayda arkadaşlarım hep hamile kaldılar demişti. Hayırlı olsun Yasemincim yeni yeğen. Çok şaşırdıııımmmm. Ayyyy Allah yardımcın olsun şekerim. Demekki koşullar durumlar açısından müsait ki Allah verdi. Büyütür gidersin ikisini bir.

Back