• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

biryandan temizlik bir yandan naz.... oldukça keyifli bi haftasonu.. bari temizlik bitse hiç olmazsa içim rahatlar...

selam kızlar annemin evinden bakayım ve haber vereyim size dedim
40 günlük hamileyim
ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
zaten çok ara vermeden düşünüyodum ama buda çok erken oldu :(((
kötü yanı çok zorlancam iyi yanı ikiz gibi büyüycekler ay ne düşünceğimi bilmiyorum iyimi kötümü onuda bilmiyorum neyse, çıkıyorum ben, sonra görüşürüz kızlar

kızlar pastayı yaptım ama bu sefer hiç istediğim gibi olmadı:(((

çok kötü mü oldu tatlım ne yapalım kızınla bu kadar dersin

40 günlük hamileyim
kötü yanı çok zorlancam iyi yanı ikiz gibi büyüycekler ay ne düşünceğimi bilmiyorum iyimi kötümü onuda bilmiyorum neyse, çıkıyorum ben, sonra görüşürüz kızlar

canım hayırlısı olsun zorlanacaksın ama benle kardeşimin arası da 20 ay üzülme boşver sevin olan olmuş sağlıklı bebek olsun inşallah

yaa cnm süsü olmadı istediğim gibi ne yapsam yenidenmi yapsam yaaa:((resmini koyayımda bak bi melike

neden canım güzel olmuş bence sadece sorun üstüyse üstünü biraz krem şanti hazırlayıp tekrar süsle istersen içine sinmediyse

off yok ya olmazki şimdi sil tekrar yap gibi en iyisi ben akşama yada yarına tekrar yapıyım yaa hep çilek yüzünden çülek bulsaydım kalp şeklini falan öle yapıodum ve çook güzel oluodu bu dr oetker glzür şekeriyle yaptım hiç güzel deilmiş oda onDAN öle oldu rezaler yaaa:(((mafoldumben

40 günlük hamileyim

KUZUUUMM tebr,k ederim zor yanlarıda var iyi yanmlarıda yasemin ikiz gibi büyürler allah yardım eder ayy önce sevgi şimdi sen inşallah hayırlısyla doğar bebeğin cnm

off yok ya olmazki şimdi sil tekrar yap gibi en iyisi ben akşama yada yarına tekrar yapıyım yaa hep çilek yüzünden çülek bulsaydım kalp şeklini falan öle yapıodum ve çook güzel oluodu bu dr oetker glzür şekeriyle yaptım hiç güzel deilmiş oda onDAN öle oldu rezaler yaaa:(((mafoldumben

çay süzgecine kakao dökerek serpiştirebilirsin koyu renk hem kapatır görüntüyü sonra krem şantyle tekrar süsleyebilirsin olabilir belki bi an aklıma geldi bilmiyorumkismile

Evet olabilir üzerini hafifçe sıyır süsler gidecek şekilde kakao serp severseniz

yasemin hayırlı olsun cnm şimdi gördüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

çok özendiğin için oluyor mehtap benmde hep öyle olur ne zaman birşey yaparken özen göstersem eime yüzüme bulaştırırım yağmurun pastasını kendim yapmak istiyorum mesela ama korkuyorum valla
üff hafta sonuda kimseler yok biir biz varız sanırım

çok özendiğin için oluyor mehtap benmde hep öyle olur ne zaman birşey yaparken özen göstersem eime yüzüme bulaştırırım yağmurun pastasını kendim yapmak istiyorum mesela ama korkuyorum valla
üff hafta sonuda kimseler yok biir biz varız sanırım

evet cnm bi biz varız evet cnm çok özenince birşey oluo mutlaka bende düşündüm kızımın pastasını yapmayı kalıplar süsler hepsini alıp yapıcaktım ama vazge.tim o riski alamam çok özel ve güzel olmasını istiyorum çünkü okadar masraf edip kalıbını ıvırını zıvırını alıcam sonra ne olcak yine böle:)))

40 günlük hamileyim

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inş.hayırlısı böyleymiş bak:)birden büyürler çok rahat edersin...allah taptaze bebiş geliyor opuyorumnanaktanhihoyyyt

bazen şeytan diyor dök yemeği yere yesin aynen benim almak için koştuğumu görüncede hemen tıkıyor ağzona yutunca da gülmeye başlıyor dayısı süpürge diyor zaten
ayy yerım ben o supurgeyıı,,okurken cok guldum gozumun onunde canlandı,,,cok fena bu aralık bebışleri cookk
40 günlük hamileyim

aaaaaaaaaaaaa cok şaşırdımm,,maşallahh canım zor yanlarıda olur ama maden ıkıncıyı de duşunyıomuşsun en ıyısı olmuş beraber buyurler,,hayırlı olsun canım,,sağlıkla gelsın bebişin kucağına inş.

KK ANKARA BULUŞMASI bugun gerçeklerştııı
gece foto yuklucem inş..
ozet gecmek gerekırse nası gectığıne daır
cok guzel gectı,,ozellikle bılge ve nılgunn içinnn:))kaydirigubbakcemile3
aralık bebeklerı mağlum bıldığınız gıbı cook tatlılar ve aynı derece yerlerınde duramıyolar
gökayın annesıne bakıp bakıp gulumsemesıne umutunda terlıklerımı tutup zıp zıp zıplamasına ve mutluluk çığlıklarına bayıldımmm..
nilay a gelınce her eve lazım dıyorum,,muthış derecede akıllı bı kız maşallah.
bebışlerın hepsı aynı anda coştu aynı anda da uyudular:1:
anneler ise peşelrınde koşmaktan harap oldular,,ama yınede cok guzel bı gundu
bızde azrayla oturup oyle oğlanları izledıkk şaşkınlıkla,,azranın suratında hep şu bakış;ne kadar da harekerlı hıç yerınde durmuyo bu erkek mılletı bı tuhafmışş yaa!!!!!:)):uhm:
bılge ve nılgun geldığınız ıçın cook teşekkur ederızzzz,,vee tekrarr beklerızzzz

Son düzenleme:
40 günlük hamileyim

uzulme canim, neden uzulesin. istiyormussun zaten. cok tebrik ederim! saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin insallah! a.s.

Back