• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

evet cnm girilir hala sıcak hava girenlerde var ama ben giremem şahsen çünkü ne kadar sıcak olsada hava yinede bahar olduğu hissedilio yani güneş yazınki kadar yakmıo oyüzden girilmez bence ama hava çoook sıcak oo ayrı çok terliyoruz hala yazlıklarlayız yaniii gerisini sen düşün:bbo:

evet cnm girilir hala sıcak hava girenlerde var ama ben giremem şahsen çünkü ne kadar sıcak olsada hava yinede bahar olduğu hissedilio yani güneş yazınki kadar yakmıo oyüzden girilmez bence ama hava çoook sıcak oo ayrı çok terliyoruz hala yazlıklarlayız yaniii gerisini sen düşün:bbo:

bizimkiler 26 sında balayına gelecekler kemere. kışlık valiz hazırlıyorlar. söyleyim bari da tekrar oradan yazlık alışveriş yapmak zorunda kalmasınlar.:))

kızımm kilo almış bu ay baya maşalah ayy çok mutlu oldummm maşallah kuzuma :)

bizimkiler 26 sında balayına gelecekler kemere. kışlık valiz hazırlıyorlar. söyleyim bari da tekrar oradan yazlık alışveriş yapmak zorunda kalmasınlar.:))

:))))söyle cnm ama yinede kışlıkta alsınlar 1kaç parça belli olmuo çünkü havaya dğn yağmur yağıodu mesela hava kapalıydı ama sıcaktı yinede o ayrı azda olsa alsınlar uzun kollu tişört falan:))))

sağol müzeyyen iştahsızdı baya ama allaha şükür içim rahatladı gecen ay kilo kaybı olmuştu 300gram bu ay fazlasıyla toparlamış eşim evde canım çıkıyorum yemek yapmam lazım mantar aldım domatesin kilosu 5 tl olmuş ya :)orlardadaöylemi çok lezzetli buranın domatesleri bugün nolduysa fırlamış fiyatı aldık yağmuır bayılıyor dilim dilim veriyorujmm yiyor
öp kuzuları canım :)

mehtap buraya promosyon ürün gelmiyormuş alamadım da bakamadımda o yüzden bakalım pazartesi buraya açılacak yeni bim belki gelirser ordan alıcam eşim gidip bakıcak çok kalın olmaması en iyisi nevra almış sanırım müzeyyenmiydi yoksa alan hatırlayamadım kalın polar ve kadife terletiyor çoçukları alırken dikkatli olun terlemesi iyi nalum bronşite yol açabilir allah korusun

ah kuzum ya... inşallah bizimkiler de yapmaz öyle şeyler eyvahedigeldismile benimki çok kuduruk üstelik :kedi:
sizin kaçıncı kat bu arada fatma

eli ayağı tez biri kesermiş ama aile dışından diyo iyi de ben aile dışından kimseyi çağırmayı planlamıyorum ki fisfisfis

boş gezenin kalfası veya kaldırım mühendisi olur bacım sositososito

hii eyvahh.. eyvahedigeldismile

adım çöreğinde de meslek seçimi oluyormuş ben o zaman yürürse yılbaşında yaparım aile arasında çöreği de komşulara dağıtırım olmaz mı

eehh bari bende o zaman yapayım .. geç kalmış sayılmam değil mi.. :kedi:

canım yazamadım yaaa benim kızında kafasının arka tarafında var bir şişlik bıngıldağın daha altında dr gördü önemsemedi doğrusu sormak aklıma gelmedi gidince sorarsın ama önemli değildir heralde

cnm bnm çoook saol yaa içimi ferahlattın böyle top gibi çok hafif bir şişlik inş önemsiz birşşeydir cnm bnm allahım bebeklerimizi korusun yarabbim yaa:Saruboceq:bu aradakızlar hem sizle konuştum hemde güneş uyuyoken baya bi iş becerdim:)))daha var ama az kaldı en azından süpürge ve toplarlama işim bitti:))

sağol müzeyyen iştahsızdı baya ama allaha şükür içim rahatladı gecen ay kilo kaybı olmuştu 300gram bu ay fazlasıyla toparlamış eşim evde canım çıkıyorum yemek yapmam lazım mantar aldım domatesin kilosu 5 tl olmuş ya :)orlardadaöylemi çok lezzetli buranın domatesleri bugün nolduysa fırlamış fiyatı aldık yağmuır bayılıyor dilim dilim veriyorujmm yiyor
öp kuzuları canım :)

mehtap buraya promosyon ürün gelmiyormuş alamadım da bakamadımda o yüzden bakalım pazartesi buraya açılacak yeni bim belki gelirser ordan alıcam eşim gidip bakıcak çok kalın olmaması en iyisi nevra almış sanırım müzeyyenmiydi yoksa alan hatırlayamadım kalın polar ve kadife terletiyor çoçukları alırken dikkatli olun terlemesi iyi nalum bronşite yol açabilir allah korusun

domates burada da fırladı canım 3-4 lira civarı kilosu. yarasın yağmur prensese maaşallah. öperim teyzesi sağol.

ben de ilk oğlumdan bir tane kadife bir tane de içi çok kalın elyaflı vardı canım. berkaya denedim çok terletti. o zaman oturduğumuz ev daha soğuktu son kattı o yüzden öyle tercih edip almıştım. bu evimiz ılık oluyor. bim den aldıklarım daha ince ve hafif bakalım memnun kalırız inşallah.

işte buna benziyor bimden aldıklarım da. içi dışı penye.

çok güzelmiş bilge ve melike arıyordu. izmir de bu tarz bir monta ihtiyaç olmuyor canım.

bigem melikem teşekkür ediyorum canlarım benim

ben kaçıyorum paşan umarım çabuk uyanırki sende orada bağlı kalmazsın

güle güle iyi hafta sonlarııı öyküye va sana öpücüklerr... opuyorumnanaktan

iyi hafta sonları zemuszemus kaydirigubbakcemile2

güle güle canım umut paşa ile seni de kocaman öpüyorumm opuyorumnanaktan

kızımm kilo almış bu ay baya maşalah ayy çok mutlu oldummm maşallah kuzuma :)

oh maşallh kuzuya.. :nazar: nazarlardan koruxun rabbim ..

gittimmmm :):lepi:

güle güle canımmm opuyorumnanaktan seni ve güzel kızını

ben gidiyorum arkedeşler.. güzel anneleri ve tatlı kuzularını kocaman kocaman koklayarak öpüyorummm opuyorumnanaktan kendinize ve beişlerinize iyi bakınnn.. iyi hafta sonlarııı :3: :3:

cnm bnm çoook saol yaa içimi ferahlattın böyle top gibi çok hafif bir şişlik inş önemsiz birşşeydir cnm bnm allahım bebeklerimizi korusun yarabbim yaa:Saruboceq:bu aradakızlar hem sizle konuştum hemde güneş uyuyoken baya bi iş becerdim:)))daha var ama az kaldı en azından süpürge ve toplarlama işim bitti:))

inşallah önemsiz birşeydir mehtap ama sen yine de göster tahlil sonuçlarını götürdüğünde için rahatlasın bence.

inşallah önemsiz birşeydir mehtap ama sen yine de göster tahlil sonuçlarını götürdüğünde için rahatlasın bence.

tabiki cnm göstermemmi kafayı sıyırdım zaaten iice çocukta durup durup bişeyler arıom int baktıkça delimiyim neyim:(mafoldumben

Back