• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

fatma sana da kabak tatlısı,kadayıf yada sulu kek yapabilirsin diye yazmıştım mesaj içinde cıkmış tatlım...

Son düzenleme:
ya yoook seraycım sanırım bişey ya bnm pimpirikliğimden hafif bir şişlik hissetim böyle ama çook hafif doktotra gidince sorcam inş önemli bişey yoktur ben öle hissetmişimdir...

ya yoook seraycım sanırım bişey ya bnm pimpirikliğimden hafif bir şişlik hissetim böyle ama çook hafif doktotra gidince sorcam inş önemli bişey yoktur ben öle hissetmişimdir...

tatlım bu kadar pimpirik sana zarar verir azcık boşver kurcalama kızımın orasını burasınısempatiksalakcinni bak valla gelip alcam güneşimi:dance::))))

tatlım bu kadar pimpirik sana zarar verir azcık boşver kurcalama kızımın orasını burasınısempatiksalakcinni bak valla gelip alcam güneşimi:dance::))))

ayy hep ogünkü yaşadığım olay beni böyle yaptı yoksa ben böyle değildim:gitme:yaaa alamazsın kızımı vermem ben onu kimselere o bnmkötükedihüso

ayy hep ogünkü yaşadığım olay beni böyle yaptı yoksa ben böyle değildim:gitme:yaaa alamazsın kızımı vermem ben onu kimselere o bnmkötükedihüso

gerçi haklısın canımcım yaşamayan bilememez...
tabiki veremezsin en kıymetlilerimiz bizim onlar,herşeyin üstündeler....

gerçi haklısın canımcım yaşamayan bilememez...
tabiki veremezsin en kıymetlilerimiz bizim onlar,herşeyin üstündeler....

evet cnm yaa allah kimselerede yaşatmasın çook kötüydü yaaa ayy evet onlar bzm kimselere vermeyiz:))

evett nıhayet buluşuyoruzz,,kızlar ıçınde sut yoğurt olmayan bı tatlı bılıyomusunuz bana bı fıkır versenız??bı tek tatlı kaldı da,,netten bakıyodum bende

bızde senı ozledık ya i yerınde gıremıyo musun nete?
o zamn kendın ıcın ne yapmak ıstedıklerını yaz bı kagıda en azından tatıl gunlerınde gercekleştırmeye calış onları...
azra iyi cok şukur sıbel,,ben daha alışamadımm:umursamaz:zaten bızım bellı olmaz bı bakmışsın donmuşuz ıstanbula gerı,,eşimin işine bağlı,,,ve inş donerız:))

yok canım işyerinde bizim çoğu site yasaklı kk de onlardan biri.. ah ahh tatil günlerimde yapmak istediklerimi yapabilsem daha ne isterim.. hayırlısı olsun canım ha orası ha burası sevdiklerin seninle.. kızın eşin...

Serayyy omer hastanedeymis

yaa evet pelin gördüm bende geçmiş olsun nasıl olduki acaba..

pelincim sizinde inci taneniz hayırlı olsun sorunsuz gelsin geriside inşallah..

aaa bencede rahat ol azcik yahu..

bende yattık geri kalktım.. kavak yellerinin sonunu izliim bari dedim..

HE BU ARADA KUZUMUN SON HALİNİ EKLEDİM BAKIN BAKİM :))

yok canım işyerinde bizim çoğu site yasaklı kk de onlardan biri.. ah ahh tatil günlerimde yapmak istediklerimi yapabilsem daha ne isterim.. hayırlısı olsun canım ha orası ha burası sevdiklerin seninle.. kızın eşin...

sen yatıodun tatlım dayanamadın kalktın:))
bizim hastanede de kk yasaklı site:(((
bende ömeri çoook merak ediyorum ama burcunun cebi kapalı:((
rabbim yardımcıları olsun tezelden şifasını versin :Saruboceq:

merhaba kızlar,

acil dualarınıza ihtiyacımız var...Ömer bronşit oldu :( 2 gündür hastanedeyiz...o kadar hızlı ilerlediki şok oldum...çarşamba nezleydi, perşembe bronşit oldu...lütfen sizlerde çok dikkat edin...çok yüksek ateş olmadı, ama kalp atışları ve nefesi inanılmaz hızlandı :(( hepinizin dualarının gücüne çok inanıyorum, bizden esirgemeyin...

şimdi genel durumu fena deil ama hala hırıltısı var...ventolin ve bir ilaç daha alıyor buhar yoluyla...sanırım yarın ve belki pazar da burda olucaz...

kocaman sevgiler...

Acil şifa diliyorum canım. Geçmiş olsun arkadaşım. Dua ediyorum.

Ayaklarim agriyorrr uyuyamadim agrisindan sabahin koru :( sanki bahcelievlerden besiktasa yurudum ay cok yorgun hissediyorum kendimi sagol sibel herkesin disi sorunsuz gelsin insallah ama bu ustler pek sorunsuz olmuyor galiba yada her cikan yeni dis daha sorunlu mu ne tecrubelileden anladigim kadariyla az sorunla atlatalim insallah hepimiz seray ben dun konusmustum zaten burcuyla senin haberin yoktur ararsin diye yazdiydim dualarim omerle

bittim ne şeker şey yaaaa ama bunun içinde zeynebi hayal bile edemiyorum kıpırdak nasıl yatar ki böyle

bakalım bakalım

günaydınm kızlar bebelere kaşıkla yeme alıştırmalarına başladınız mı başladıysanız ne sıklıkla denemeler yapıyosunuz benimki yoğurdu kaşıkla yiyo daha doğrusu deniyor bi süre sonra cozutup tabağa vurmaya sonrada tabağı kaşığı fırlatmaya başlıyor yada elini batırıp parmaklarını yalıyor en fazla 5 dk sürüyo kaşık muhabbeti kaşığın yarısı zaten ağzına götürürken dökülüyor varmı geliştirme amaçlı önerisi olan

günaydınm kızlar bebelere kaşıkla yeme alıştırmalarına başladınız mı başladıysanız ne sıklıkla denemeler yapıyosunuz benimki yoğurdu kaşıkla yiyo daha doğrusu deniyor bi süre sonra cozutup tabağa vurmaya sonrada tabağı kaşığı fırlatmaya başlıyor yada elini batırıp parmaklarını yalıyor en fazla 5 dk sürüyo kaşık muhabbeti kaşığın yarısı zaten ağzına götürürken dökülüyor varmı geliştirme amaçlı önerisi olan

yok canım ben başlamadım çünkü daha neresini ağzına sokacak bilmiyor sapını ısırmak daha zevkli geliyor ben veriyorum zaten şurada yeni başladı birşeyler yemeye

yok canım ben başlamadım çünkü daha neresini ağzına sokacak bilmiyor sapını ısırmak daha zevkli geliyor ben veriyorum zaten şurada yeni başladı birşeyler yemeye

aynen canım.. ona kaşığı erdiğmi düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3 kaşığı verince zaten hemep ters çevripo sapını ısırıyo.. hele içinde bişi olan tabak koyarsam önüne önce elini sokuyo sonrada tabağı alıp yere atıyo. sanırım henüz hazır diil..

herkese günaydın... iyi haftasonları olsun...

aynen canım.. ona kaşığı erdiğmi düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3 kaşığı verince zaten hemep ters çevripo sapını ısırıyo.. hele içinde bişi olan tabak koyarsam önüne önce elini sokuyo sonrada tabağı alıp yere atıyo. sanırım henüz hazır diil..

herkese günaydın... iyi haftasonları olsun...

o yemeğe ben onun döküntülerini toplamaya hazır değilim sempatiksalakcinni zaten mama sandalyesinin tepsisi oyuncak dolu oluyor masaya oturduğumuzda eğlensin diye onları bile 50 kere yere atıyor
1 kere yazın balkonda yoğurt vermiştim önüne en son banyoya gid4rken kirpiklerinde bile yoğurt vardı çok eğleniyor ama yok yok

canan malzemeler albümüne ekledim bahsettiğim terlik/patikleri... kenarlarındaki mandallar metal ve oldukça sert o yüzden bebek açamıyor aradaki kumaş da mandalın dişlerine takıldığı için çekince gelmiyor özetle bebişler çıkaramıyor guclubacismile

Sürekli çorabı çıkarıyordu. Mümkün diil çoraplı yaşamı. Olmazı şöyle olur yaptım. Diktim.:) Hani ayaklı tulum pantolon altları vardı ya onun gibi yekpare oldu. Çok çorabı var. Vakit bulabilsem hepsini yapçam. Sonuç iyi oldu çünkü.Teğel şeklinde batırdım çıkardım iğneyi. Banyo suyu hazır olana kadar olayı sonuçlandırdım. Bizim kıza bu da dayanmadı gerçi. Sıkı dikmek gerek. Çekince çıkaramasın diye.

Back