• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

24.5 canım burcu idi galiba adın geçmiş olsun bebişine. dualarımız sizinle. allah tez zamanda şifa versin inşallah.

melike maaşallah canım turtaya ne güzel yemiş yemeğini. aynen öyle çocuklar yemek yiyince biz yemiş kadar oluyoruz.

bilgee ne güzel keyif yapmışsın ohh yarasın arkadaşım. yeğenine de tekrar geçmiş olsun. neyse ki kırık çıkık yokmuş ama sinüzitte fena çabuk iyileşir umarım.
tay tay poğaçası da mı var demişsin hiç yapmadım ama kulaktan dolma duyduğum birşey bir de ilk adım turtası var:)))

fatma biz berkayla attım tuttum oynuyoruz canım ben onun ilgisini çekecek birşeyi havaya atıyorum attııım diyorum tutuyorum sonra bir daha atıyorum tutmak için o atılıyor üstüme düşüyor ben de onu mıncıklıyorum:))
onun dışında babası ayberk ve berkay atçılık oynuyorlar. babası ve ayberk at gibi kişneyerek:)))) şaha kalkıyorlar küçük sıpacık da aynısını yapıyor çok tatlı oluyorlar. :)))

BU ARADA RESİM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZELERİ

Son düzenleme:
canan malzemeler albümüne ekledim bahsettiğim terlik/patikleri... kenarlarındaki mandallar metal ve oldukça sert o yüzden bebek açamıyor aradaki kumaş da mandalın dişlerine takıldığı için çekince gelmiyor özetle bebişler çıkaramıyor guclubacismile

bilgee ne güzel keyif yapmışsın ohh yarasın arkadaşım. yeğenine de tekrar geçmiş olsun. neyse ki kırık çıkık yokmuş ama sinüzitte fena çabuk iyileşir umarım.
tay tay poğaçası da mı var demişsin hiç yapmadım ama kulaktan dolma duyduğum birşey bir de ilk adım turtası var:)))

kafa bulmayın yaaaaaaaa ciddi yok di mi öyle şeyler ohaoldumsmile çocuğa mevlüt yapalım dedik yalan oldu ben diş buğdayına çok özeniyordum o da yalan oldu böyle şeyler varsa en azından onları yapayım içimde yara zaten mafoldumben sırf bu yüzden doğumgününü abartmayı planlıyorum aklinialirimsmile

afiyet şeker ve süt olsun bacım
:)))))))) yapma nolur yapma be meral ye ye nereye kadar
bana pazartesi yine hatırlat olur mu yımırtayı?

yemenin sonu yok evet bigecim ama seviyorum yemeğide ne yapcaz şimdisempatiksalakcinni
pazartesi hatırlatıcam ok
saat kaçta randevunuz peki?

valla 5 yılda çocuklar arasında çok ciddi fark var bizimkiler bizi kaç yaşımızda napacak sence sempatiksalakcinni
ay bizimkileri düşünmek dahi istemiyorum:bbo:

oooooooh bin maşallah afiyet şeker olsun :nazar:
benim sıpa ne zaman pütürlü yiyecek yaaaaaaaaaaa mafoldumben

benimkide benimkide
ay çok özeniyorum böyle yiyenlere
bizim herşey rondodan geçiyor
yoksa hepsi hoooooooop dışardasempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun mehtap nolur demiri ihmal etme unutuyorsan banyo aynasına kocaman yaz sabah ilk onu görüp hatırlarsın
inşallah sadece damarı tutuyordur ve bilinçli yapıyordur davranış tedavisi yapısal bir şeyden daha kolay olmalı diye tahmin ediyorum

baby center'da güzel oyunlar öneriyorlar... üç tane sandalyeyi koyup üzerine battaniye sererek çadır oluşturun el lambası ve kitapla içeri girip kitap okuyun diyor mesela bu haftanın aktivitelerinde... el lambasıyla oyuncakları incelemek de eğlenceli gelebilir yerimseniben
aaaaaaa bak güzelmiş
akşam deneyenim bizde

ben de de var o itten çok neşeli yaratık bir sürü şarkısı var zaten herşeyi melodili söylüyor ben tavsiye ederim
adı neymişki
bende alayım int.

meral bıldırcın umurtası protein değeri çok yüksek bir yumurta ağır gelmezmi tavuk yumurtasının beyazını vermeye başladınmı ben arada küçük parça veriyorum 1 yaşından sonra diyorlar hep sorduklarım doktora sorarsanız banada haber verirmisin canım ya gerçi burda bulabilirmiyim onuda bilmiyorum ama karsta migros falan var ordan bulabilirm ancak
valla biz 1 aydır filan kahvaltı mamasına tam yumurta katıp veriyourz cnm.

ben yarın köpeği getireyim sevecek mi bakalım yerimseniben tek sıkıntı sever ve bırakmak istemezse ağlar mı bilmiyorumkismile

yemeğe gittimmmmmm
afiyet olsun
bolb bol süt olsun cnm

kızlar şimdi kızımın kafasına ellediğimde elime hafif bir şişlik geldi hemen bıngıldağına arkasında başka hiç bir yerde yok ama sadece orası çook hafif şiş duruo offf tam rahatladım derken bu nerden çıktı şimdi:((((

nekiCADIARZU

kafa bulmayın yaaaaaaaa ciddi yok di mi öyle şeyler ohaoldumsmile çocuğa mevlüt yapalım dedik yalan oldu ben diş buğdayına çok özeniyordum o da yalan oldu böyle şeyler varsa en azından onları yapayım içimde yara zaten mafoldumben sırf bu yüzden doğumgününü abartmayı planlıyorum aklinialirimsmile

canım ciddi diyorum duydum yapanlar da var ama ben yapmadım kafa bulmuyorum yaa valla ben mevlüt yaptım ikisinde de ama diş buğdayı nasip olmadı düğün telaşından kaldı. gerçi arkadaşlar falan düğünden sonra yap olsun anı olur diyorlar ama ben de bir sürü dişi oldu artık tuhaf olur diyorum. belki de tay tay poğaçası ile diş buğdayını birlikte yaparım hevesim kalmasınkaydirigubbakcemile3:1:

doktora gidiyoruz kızlar dua edin bize. bıldırcını sorarız bakam bizim doktora ne buyurcekler. geri gelmem herhalde ordan eve geçerim pazartesi görüşürüz . kendinize vede bebişlere iyi bakınŞeniz

yaaa kızlar bide alakasız olcak belki ama pazar günü eşimin doğum günü ben ona süprz bişeylere yapmak istiyorum zaten pastasını ben yapıcam falan ama pazar günüde evde olucak izinli nasıl yapcam ben bu işi bide hediye falanda almadım yaa zaten istemio kesinlikle hediye alma bana dio hep ama bilemedim şimdi zaten güxel bi pasta yapıcam sofra hazırlıcam başka ne yapsam bide süpriz nasıl olcak bu iiş o evdeyken:)

benim eşimin doğum günü geçen haftydı aynı sorun bendede verdı doğum günü evdeydi internetten hediyesini sipariş ettim komşumun adresini verdim doğum günü geldi hediye zaten komşudan aldım eve eldim oda unuttum sanmış bütün gün ben işteyken vi aramış hediye göremeyince çok bozulmuş:))

valla bizimki kitaplara çok meraklı yere oturuyoruz birlikte okuyoruz bir süre sonra tabii ki alıp yemeyi deniyor ama bir 5-10 dakika genelde rahatlıkla okuyoruz. bizim doktor okuduğunuz her karakterin farklı bir sesi olsun demişti. yani salyangoz yaydıra yaydıra konuşuyor mesela bizde, sincap tiz sesli, baykuş davudi sesli... öyle okuyunca ilgiyle dinliyor çünkü her an yeni bir vurgu yeni bir ses geliyor

onlar zaten muhtemelen noluyoz olup birbirleriyle ilgilenecekler fatma benimki hiç yaşıtıyla oynamadı bugüne kadar ama 9 yaşındaki yeğenime bile farklı bir ilgiyle yaklaşıyor. tvde çocuk gördü mü daha dikkat kesiliyor falan çocuk çocuktan anlıyor yani gamyoncuiremsu
köpeği getiririz o zaman bakarsın hoşuna giderse alırsın yerimseniben piyasanın en ucuz fiyatı hepsiburada'da bu arada

mehtap sakin hayatım lütfen... çarpmıştır oyuncağını düşürmüştür... zaten eeg sonucu için doktora gideceksiniz gittiğinizde gösterirsin

nilgün bugün yarın çalışmıyor fatmacım
tamam ben zaten dışarıya kalın giydirip çantasına t-shirt, sweatshirt ve kazak koymayı planlamıştım sempatiksalakcinni pimpirikli anne modeli :1no2:

evet katılıyorum çocuk çocuktan anlıyoo .. diş buğdayınıza benimle aynı gün doğum yapan arkadaşımda geldi. ikiz bebekleri var. ilk karşılaştıklarında 3' ü birden ağlamaya başladılar . dedik eyvah yandık nasıl duracaz bunların arasında diye .. 1 - 2 dk geçti baktılar birbirlerine , alıştılar falan sonrada hepsi ayrı takıldı oyuncaklarla filan oynadılar ...kaydirigubbakcemile3 .

evet katılıyorum çocuk çocuktan anlıyoo .. diş buğdayınıza benimle aynı gün doğum yapan arkadaşımda geldi. ikiz bebekleri var. ilk karşılaştıklarında 3' ü birden ağlamaya başladılar . dedik eyvah yandık nasıl duracaz bunların arasında diye .. 1 - 2 dk geçti baktılar birbirlerine , alıştılar falan sonrada hepsi ayrı takıldı oyuncaklarla filan oynadılar ...kaydirigubbakcemile3 .

bizimki bebek olsun çocuk olsun farketmiyor çıldırıyor sevinçten. arkadaşın 3 aylık bebeği var ağzı kulaklarına varıyor görünce gülüyor birşeyler mırıldanıyor dokunmak istiyor hele anakucağına koyunca bebği etrafından ayrılmıyor. kendi akranı olanlarla da aynı hemen iletişim kurmak istiyor. hatta geçen arkadaşlar geldi berkay dan 40 gün büyük kızları var. bizimki gidiyor üzerine kız kaçıyor berkay illaki dokunacak sevecek oynayacak konuşacak. berkay üzerine vardıkça kızcağız kaçacak delik aradı annesinin kucağından inmedi. ama en güzeli de ağbisine çok düşkün ayberk okuldan gelince öyle sevinç çığlıkları atıyor öyle hareketler yapıyor ki apartmandaki komşular bile kapıya çıkıyorlar bizimkilerin halini görmek için.

ilk adım çöreği diye birşey var tatlım

aaaaaaa bak güzelmiş
akşam deneyenim bizde

adı neymişki
bende alayım int.

valla biz 1 aydır filan kahvaltı mamasına tam yumurta katıp veriyourz cnm.

afiyet olsun
bolb bol süt olsun cnm

nekiCADIARZU

eğitici puppy galiba adı ben oyuncak.com dan almıştım hepsiburada da varmış

bizimki bebek olsun çocuk olsun farketmiyor çıldırıyor sevinçten. arkadaşın 3 aylık bebeği var ağzı kulaklarına varıyor görünce gülüyor birşeyler mırıldanıyor dokunmak istiyor hele anakucağına koyunca bebği etrafından ayrılmıyor. kendi akranı olanlarla da aynı hemen iletişim kurmak istiyor. hatta geçen arkadaşlar geldi berkay dan 40 gün büyük kızları var. bizimki gidiyor üzerine kız kaçıyor berkay illaki dokunacak sevecek oynayacak konuşacak. berkay üzerine vardıkça kızcağız kaçacak delik aradı annesinin kucağından inmedi. ama en güzeli de ağbisine çok düşkün ayberk okuldan gelince öyle sevinç çığlıkları atıyor öyle hareketler yapıyor ki apartmandaki komşular bile kapıya çıkıyorlar bizimkilerin halini görmek için.

zeynep te çok seviyor ufak çocukları ama kendine yakın daha görmedi

canım ciddi diyorum duydum yapanlar da var ama ben yapmadım kafa bulmuyorum yaa valla ben mevlüt yaptım ikisinde de ama diş buğdayı nasip olmadı düğün telaşından kaldı. gerçi arkadaşlar falan düğünden sonra yap olsun anı olur diyorlar ama ben de bir sürü dişi oldu artık tuhaf olur diyorum. belki de tay tay poğaçası ile diş buğdayını birlikte yaparım hevesim kalmasınkaydirigubbakcemile3:1:

hmmmmmmm öğreneyim yapayım CADIARZU

doktora gidiyoruz kızlar dua edin bize. bıldırcını sorarız bakam bizim doktora ne buyurcekler. geri gelmem herhalde ordan eve geçerim pazartesi görüşürüz . kendinize vede bebişlere iyi bakınŞeniz

iyi haberlerle gelin tülaycım

ah kuzuuuuuuum... ayberkim dört köşe oluyordur aman allahım ayırmasın müzeyyen :Saruboceq:

ilk adım çöreği diye birşey var tatlım

zeynep te çok seviyor ufak çocukları ama kendine yakın daha görmedi

benimki de ilk azra ve gökayı görecek nasıl olacak bakalım :emir_bebek:

kızlar bim den uyku tulumu aldım berkaya. fena değil içi dışı pamuklu hem de 11 tl tanesi. 2 tane aldım ben de. kirlenince kuruması zaman alır diye. mehtap sen baktın mı canım?

kızlar bim den uyku tulumu aldım berkaya. fena değil içi dışı pamuklu hem de 11 tl tanesi. 2 tane aldım ben de. kirlenince kuruması zaman alır diye. mehtap sen baktın mı canım?

cnm eşim bimde çalışıoya bnm ona sordum kötü dedi bakmana değmez dedi ayy deli ya sırf ordan aldırmamak içinmi öle dediki banafisfisfis o yüzden ben bakmadım cnm sorarım akşam ben ona:)))

ben de dışarı çıkarırken giydirmeye alıcam ondan... gece kullanamam çünkü sıpa kucakta uyuyor e giydirip uyutmaya çalışsam su gibi olacak... uyuduktan sonra giydirmeye çalışsam uyanacak onun için altı torba gibi olan tulumlardan alıcam :2:

cnm eşim bimde çalışıoya bnm ona sordum kötü dedi bakmana değmez dedi ayy deli ya sırf ordan aldırmamak içinmi öle dediki banafisfisfis o yüzden ben bakmadım cnm sorarım akşam ben ona:)))

valla ben çok kalın istemiyordum zaten ayberk den 2 tane kalın kadifeli vardı. çok terletiyor. bu orta kalınlıkta o yüzden hoşuma gitti. aslında içi elyaflı istemiyordum bunun içi elyaflı ama idare eder işte 3-4 ay kullanıcaz zaten. ben de komşum almış sabah işe gelirken karşılaştık baktım fena değil gittim aldım. zaten pek kalmamıştı 1 tane 18 ay 1 tane 24 ay aldım. kendin bir bak istersen.

bilmiorum cnm evet göstericem of cnm sıkıldı ne oluoya bana yaa ben böyle deildim iyice kafayı yedim öle abes bi şişlik yok ama acaba banamı öle geldi:uhm:inş bana öle gelmiştir önemsiz bişeydir:((
öenmli bişey değildir mehtapcım oyuncağını filan vurmuştur kafasına ..telaşlanma hemen

ahh kıyaman paşalaraa allah ayırmasınn

bende akşam giderken bakacam .. inşll kalır ozamana kadar.. boshayallersmile

valla ben çok kalın istemiyordum zaten ayberk den 2 tane kalın kadifeli vardı. çok terletiyor. bu orta kalınlıkta o yüzden hoşuma gitti. aslında içi elyaflı istemiyordum bunun içi elyaflı ama idare eder işte 3-4 ay kullanıcaz zaten. ben de komşum almış sabah işe gelirken karşılaştık baktım fena değil gittim aldım. zaten pek kalmamıştı 1 tane 18 ay 1 tane 24 ay aldım. kendin bir bak istersen.

cnm bakarım ama bzm evin burdada bim var eşim istmez alsam giydirtmicek biliorum pimpirikli çünküü o yüzden hiç bakmıyım ben o hoşuna gitseydi derdi tahminim senin kuzucuk gülegüle giysin...hafta sonu çıkınca bakıcam bakalım bende şöle mağzazalara bende elyaf istemioorum bakalım nasıl bişey bulcam....

öenmli bişey değildir mehtapcım oyuncağını filan vurmuştur kafasına ..telaşlanma hemen

ayy cnm öyle sert bir oyuncağı yokkki kafasına vurabilceği ama eşim dedi öle çok şişlik yok belkide normaldir dedi tam kafasının ortasında bıngıldağın bitim yerinde inş yaa bişey yoktur yoksa ben kafayı yicem bu gidişle:sinifsinif:

heeeeeee tay tay poğaçasında bir tanesine para koyuyormuşsun onu bulan hediye alıyomuşşşş

Back