evet canim. verdigim sut pompaladigim sut zaten. ama onun disinda emmedi bile.
Aa bu soru mambaaya sorabilecegin en son soru olmaliydi :)))
maaşallah yağmura da canancım. beraber tay tay poğaçası yapalım bari:))yağmura tay tay yapıcak sanırım artık bugün ellerini bırajıp durdu denge sağlamaya çalışıyor
:uhm:fisfisfisAa bu soru mambaaya sorabilecegin en son soru olmaliydi :)))
ben minanın adımlarını yerim annesi. maaşallah güzel kızıma. bu arada sana da maaşallah unutuyordum bak saçlar çok yakışmış.Masallah taytaylarini yerim ben bu kuzularin
Ben fransizim bu konuya minanin Emmedigi gun olmadi beni bugune kadar
hahahaha. di mi? :icecream:
Valla hatta topige sorduun sorununda cevabinin olmamasi hatta alinin hala yurumuyor olmasi cookk sasirtiyorsun beni son gunlerde formdan dusme goruyorum snde :)))))
4 aylıkken bn yağmuru sadece yarı uyku halindeyken emözirebiliyordum uyanıkken emmezdiBen fransizim bu konuya minanin Emmedigi gun olmadi beni bugune kadar
hahahaha. di mi? :icecream:
aa poğocamı oluyomuş yapalım feda olsun kuzulara aslında bırt bırt helvasıda yapmk lazım kaydirigubbakcemile3maaşallah yağmura da canancım. beraber tay tay poğaçası yapalım bari:))
:uhm:fisfisfis
ben minanın adımlarını yerim annesi. maaşallah güzel kızıma. bu arada sana da maaşallah unutuyordum bak saçlar çok yakışmış.
biberon tembelliği olabilirevet yaaaa, ben de hayret ediyorum. herhalde sut gec geldigi icin sabredemiyor diye dusunuyorum. belki de boykot etti:) bakalim yarina evet cikar belki kendisinden:)
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy gıt gıde artıyo bu gulme hali bı okuyun kızlar bana yaww....ufleyın yurdumun 4 kosesınden
Bi okuyun dedim yahuu....
ellerine sağlık canan çok güzel olmuşilk örnek resim koyduğunda ben de bu ponponlarla kirpi ipten banyo paspası hayal etmiştim ama nerdee nasıl yapıcam yaseminle ikinize maaşallah valla bu yaramazlarla böyle şeylere vakit buluyorsunuz:)) düşünerek sordum zaten ama ne yazıkki bebekler karar veriyor emme işine
paspasımı gördünüzmüü bnm kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/396346-ponpon-paspasim-yogican.html
ayyy gıt gıde artıyo bu gulme hali bı okuyun kızlar bana yaww....ufleyın yurdumun 4 kosesınden
hahaha. bende degil alin'de form dusmesi var:) sorunun cevabi vardir mutlaka yau. simdi biri cikar der ki bizimkinde de boyle olmustu sunu yaptim gecti ya da ertesi gun duzeldi ya da soyle ya da boyle:)
ben bi sey okurum sana ama motherandbaby gene gelip itiraz eder diye cekiniyorum kaydirigubbakcemile2
Hopssss orda dur alin Tek basina uyamaya geri donmus formsuzlugun faturasi ona olamaz :))
ben bi sey okurum sana ama motherandbaby gene gelip itiraz eder diye cekiniyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?