Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtlar yesin onu tobe yarabbim
Babasi yatirdi diyince sasirdimda o yuzden sordum masallah diyeyim yinede babasiyla uyumasina mina hayatta memesiz uyumaz babasini degil beni gozu gormuyor saldiriyor memeye uykusu gelince
hihihi.. yerim onu.. ya dünyaya bedel bunlar ya.. naz da benim taklidimi yapmaya başladı. sıpaya bak. ben işaret parmağımı sallayıp hayııır diyorum ya bişey yapıyo sonra dönüp bana bakıp işaret parmağını sallıyo hee tabi başınıda sağa sola sallıyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsn yeni dişiniz
Burdayimmmm suan :)
Sagol canan ustle basladimi ardarda gelir derlerdi dogru sanirim elime geldi birtane daha. Cok kucuk ama birden 4 disi olacak insallah gelsin disler ya yemek konusunda ilerleyelim diye istyrm insallah tabi
evet cnm aynen tek inadından olsun hastalık olmasında inş temiz çıkar cnm...:Saruboceq:iyi geceler kızlar.
yasemin naber canım haktan daha iyiymiş sanırım. birikintiyi atmadan geçmez hırıltı. berkay yaz günü öyle hastalanmıştı. aman sen terini falan koru da havalar çok dengesiz valla.
pelincim nasılsın denk gelemiyoruz bu aralar. bir dişiniz daha çıkmış. hayırlı olsun inciniz. hastalığı atlattınız mı?
mehtap ben de güneşin tahlillerinin temiz çıkacağını düşünüyorum canım. aman inattan olsun inşallah cimcimenin katılması. hasta olmasınlar da bize yapacakları her türlü eziyete razıyım valla.
Sagol canan ustle basladimi ardarda gelir derlerdi dogru sanirim elime geldi birtane daha. Cok kucuk ama birden 4 disi olacak insallah gelsin disler ya yemek konusunda ilerleyelim diye istyrm insallah tabi
kızlar öncelik maaşallah diyerek başlayım berkay da bu ara çok güzel gelişmeler var.
tay tay durmaya başladı artık. ayaklarına bakıyor adım atsam mı atmasam mı der gibi ama daha cesaret edemiyor.
dün itibariyle doktorumuz tam yumurta verebilirsin dedi. ben de bugün sabah ağbisi haşlanmış yumurtasını yerken berkayı da oturttum yanına maaşallah bir bütün yumurtayı ısıra ısıra yedi bitirdi. peyniri de ayrı yemeye alışmıştı son günlerde. akşam yemeklerinde de artık epey doyacak kadar yiyor bizim yediklerimizden. inşallah yakında pürelerden kurtulucaz.
bir de dün gece ilk kez deliksiz 6 saat uyudu. hatta bir ara uyandım uykumdan. koştm baktım çocuğa birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor. bakalım bu gece nasıl olacak. tam 1 saattir sallıyorum ama daha dalamadı.
maşallah cnm kuzuna tam abi oldu desene:)kızlar öncelik maaşallah diyerek başlayım berkay da bu ara çok güzel gelişmeler var.
tay tay durmaya başladı artık. ayaklarına bakıyor adım atsam mı atmasam mı der gibi ama daha cesaret edemiyor.
dün itibariyle doktorumuz tam yumurta verebilirsin dedi. ben de bugün sabah ağbisi haşlanmış yumurtasını yerken berkayı da oturttum yanına maaşallah bir bütün yumurtayı ısıra ısıra yedi bitirdi. peyniri de ayrı yemeye alışmıştı son günlerde. akşam yemeklerinde de artık epey doyacak kadar yiyor bizim yediklerimizden. inşallah yakında pürelerden kurtulucaz.
bir de dün gece ilk kez deliksiz 6 saat uyudu. hatta bir ara uyandım uykumdan. koştm baktım çocuğa birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor. bakalım bu gece nasıl olacak. tam 1 saattir sallıyorum ama daha dalamadı.
kızlar öncelik maaşallah diyerek başlayım berkay da bu ara çok güzel gelişmeler var.