Oznur simdi handee yazdim ozel msj sana yazamiyrm beklemem lazim beklemeyeyim burdan yazayim esim hala calisiyr gelince kesin saati yazarim bende sen gelde napcaz yazisalim diye bekliyordum burda seni :)) 11:30 gibi sende olurum ben beklemeden gideriz ki gec kalkmayalim donuste ben saat kesinlesince sana ozelden msj atarim sabah bakarsin gelsinde eve konusayim kacta birakabilir sana diye
yaaa kızlar bide alakasız olcak belki ama pazar günü eşimin doğum günü ben ona süprz bişeylere yapmak istiyorum zaten pastasını ben yapıcam falan ama pazar günüde evde olucak izinli nasıl yapcam ben bu işi bide hediye falanda almadım yaa zaten istemio kesinlikle hediye alma bana dio hep ama bilemedim şimdi zaten güxel bi pasta yapıcam sofra hazırlıcam başka ne yapsam bide süpriz nasıl olcak bu iiş o evdeyken:)
Ya handeee guldurme beni kalibimi basarim beni
Gibi dusunen onlarca kadiniz surda da sanal ortam yuzgoz olunmuyor iste mesaj yollayamiyorum ozel beklemem lazimmis :))
yaaa kızlar bide alakasız olcak belki ama pazar günü eşimin doğum günü ben ona süprz bişeylere yapmak istiyorum zaten pastasını ben yapıcam falan ama pazar günüde evde olucak izinli nasıl yapcam ben bu işi bide hediye falanda almadım yaa zaten istemio kesinlikle hediye alma bana dio hep ama bilemedim şimdi zaten güxel bi pasta yapıcam sofra hazırlıcam başka ne yapsam bide süpriz nasıl olcak bu iiş o evdeyken:)
Ya handeee guldurme beni kalibimi basarim beni
Gibi dusunen onlarca kadiniz surda da sanal ortam yuzgoz olunmuyor iste mesaj yollayamiyorum ozel beklemem lazimmis :))
Gunesin agzindan mektup yaz bence
mambaa emzirmiyormusun
evet canim. verdigim sut pompaladigim sut zaten. ama onun disinda emmedi bile.
inşallah canım darısı tüm bebişlerimizin başına41 kere maasallah Darısı bizim basımıza...
sağol canımmaşallah cnm kuzuna tam abi oldu desene:)
valla annem de hep diyor senin nazarın değiyor bu çocuğa diye bizim de öyle canım şu son birkaç gündür iyiyiz ama yeni bir diş yola çıkınca başlar sorunlarmaşallah de nazarın değecek
bizde iştah bi gün iyi bi gün kötü
benimki de hiç istemez o varken bilgisayar başına oturmamı hatta dizi izlememi bileayyyyyy bu eşim beni delirtcek ben buraya girince bişeyler oluo istemio o evdeyken pcnin başına geçmemi ama oda geçti bana inat olsun die diğer pcnin başına nasıl olcaksa bu iş:)))))
valla benim de öyle canım ilk oğlum da çok çektim ben 2 yaşını geçene kadar püre yedik o da zorla kusa kusa öğüre böğüre biraz benim tecrübesizliğim ve paniğimden de kaynaklandı tabi ama çok çektim. hep dua ettim allahım 2. de aynı şeyleri yaşamayım diye.maşallahhhh canımm maşallahhhh
ayy tam hayalımdekı bebekkk
azrada yumurtanın beyazını ıstıyor ama hanı bır yaşına kadar yasaktı doktor neye gore ızın verdı...şuu yıyen ve uyuyan bebeklere hastayım valla hadı uyumasını gectım yesın yeterrr,bızımkı varsa yoksa meme,
sen emzırıyo musun
bıde tek başına ayakta durması ıçın sen bışıler yaptın mı kendı mı durmaya başladı..
ay ne cok sordum
Tesekkurler mehtap ve muzeyyen canan zorluyor kuzumu belli disler insallah daha azitmaz uykusunu bozmakla basladi sabah kahvaltida etmek istemedi 2 gundur bakalim bunla atlatiriz insallah sibel minada iyi cok sukur muzeyyen ewt denk gelemedik masallah berkaya insallah seni yazdigina pisman etmez devami gelirrr ben burda nazar degdigine inanmiyorum bizim kendi nazarimiz degiyor bence com sevinmekten okuyun kuzulari bol bol nas felak
mambaa emzirmiyormusun
Mamba bebeğin yurumeye basladı mı ?
hmm bn emziriyorum sağmadım hiç bilemicem ne kdr emiyor
ama iştahsızlık bu aralar bütün bebeklerdevar nerdeyse mevsim değişikliği gerçi sen başka ülkede yaşıyorsun
diş sıkıntısı
büyüme atakları
Aa bu soru mambaaya sorabilecegin en son soru olmaliydi :)))
Masallah taytaylarini yerim ben bu kuzularin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?