ben akşamları çok yoğun oluyorum canım ya.. işten geliyorum 7,5 ta. yemek yiyorum nazla oynuyorum onu uyutuyorum saat oluyo 9-10 sonrada yatıyorum. gün içinde çok yoruluyorum zaten.. enginlede aramız yine çoook bozuk.. keyfim yok anlıcaan. allahtan naz iyi o iyi olsun başka bişey istemiyorum...
Hiiç takma Sibel eşini gercekten ben artık sankı sadece emır ve ben varmısız gıbı yasıyorum,işin içinden çıkılacagı yok,inceldiği yerden kopar dıyoruz,ne inceliyo ne kopuyo bırakalım bu kocaları...
aynen canım. ben nazla beraber gayet mutluyum zaten ama sürekli yanımda surat asan gergin negatif en ufak şeyden laf sokan bi şey söylesede kavga etsem diye gözümün içine bakan biri olunca insan rahatsız oluyo..
evet cnm aynen hep bana yapıo zaten bana kızdığında istediğini yapmadıpımda o günde kucaıma aldımda yaptı bugünde aynı düştü bana tırmanırken ozmn yaptı:)eşşek yaaa nese tek tahlilleri temiz çıksında ağlama nöbeti olsun belki bunun vardır bir çaresi doktorumuza sorarım...
bak sen sıpaya demek sana yapıyo. ay inşallah öyle olsun vardır heralde onunda bi çözümü..
Sibel atlattimi sogukalginligini tamamen naz
çok şükür pelin ya mina nasıl iyileştimi o da..
cadılar :)
sibel Allah yardımcın olsun valla canım zor snein işinde naz nasıl oldu gözü iyileştimi
eşim nöbetçi bu gece benmde sıkıldım ya
sağol canım. ya soğukalgınlığı geçtide eli hep gözünde aslında kırmızılık geçti. bilmiyorum belki ben akşamları görüyorum uykusu geliyodur ondan yapıyodur bakim h.sonu nasıl olcak. uyudumu senin cadı:)