• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bu kız şaşırdı kendini bugün ellerini bırakıp bırakıp koltuklara atıyo kendini gülüyo çığlık atıyo düşecek diye ödüm kopuyo

bu kız şaşırdı kendini bugün ellerini bırakıp bırakıp koltuklara atıyo kendini gülüyo çığlık atıyo düşecek diye ödüm kopuyo

allaha emanet olsunlar
ay bunlar büyüdükçe ele avuca sığmaz oluyolar
yetiş yetişebilirsen hızlarına
lojmandaki evler marley döşeme
anam benimki o minik minik parmaklarıyla nasıl yapıyosa hep söküyo marleyleri kırıyo ufalıyo bide delü yaaa bilmiyorumkismile
ay bi yutmaya çalışsa :1shok: akannehir

selam kızlar nasılsınız giremiyorum pek sadece son sayfayı okuyup kapatıyorum iş güç çok yoğun geçiyor herşey planlı ve zamanında olması gerek ve ben çok yoruluyorum allahtan yarım gün çalışıyorum bide tam gün çalışsam kafayı yerim herhalde bizim kız da iyi işte günden güne değişik atraksiyonlarla karşımıza çıkıyor artık çocuk olmaya başladığını hissettiriyor bu da acaip zevkli ve haliyle yorucu benim kız ayakta durmaya ve adım atmaya başlamıştı tam 10 aylık olduğu gün ama artık durmak istemiyor dalgınlığına gelince ayakta duruyo yada adım atıyor ama öbür türlü hep elinden tutup yürütmemi istiyor elini bırakıncada kendini yere atıyor çok korkuyor sizde durumlar nasıl napmam gerekiyor karar veremedim yardım edeyimmi haline mi bırakayım nedir yani

kızlar slm biraz önce güneş yine aynı şekilde morardı ama ağladı ve yine birden morardı tıkanıp ama anladımki bu ağlama nöbeti yine bana kızdı ve yaptı bunu çünkü eşim çok panik olsu ama ben bu sefer çok sakin bir şekilde baktım izledim müdahele etmedim ve kendiliğinden ağladı nefesini bıraktıktan sonra derin bir ohhh çektim ddemekki geçenki yaptığıda durduk yere olmamış inş sonuçlarda temiz çıkarda bende çokda daha rahat bir nefes alırım...

dünden daha iyi hande
öksürüğü azaldı ve artık öksürürken ağlamıyo
hırıltısı var hala ama

Biz Emir e 10 gun nebulizator kullanmıstık evde,hastaneye yatmamak içinn,aman aman oldum olası korkarım hırıltıdan bide mevsımlerın geçiş donemlerı cok tehlıkelı,çok korkuyorum bronşiti nuks eder diye...

kızlar slm biraz önce güneş yine aynı şekilde morardı ama ağladı ve yine birden morardı tıkanıp ama anladımki bu ağlama nöbeti yine bana kızdı ve yaptı bunu çünkü eşim çok panik olsu ama ben bu sefer çok sakin bir şekilde baktım izledim müdahele etmedim ve kendiliğinden ağladı nefesini bıraktıktan sonra derin bir ohhh çektim ddemekki geçenki yaptığıda durduk yere olmamış inş sonuçlarda temiz çıkarda bende çokda daha rahat bir nefes alırım...

allah alla kızıncaı yaptı nefesinimi tutuyo anlamadım mehtap

haktan durmuyo kaçıyorum ben
sibel ve burcudan hiç ses yok kızlar bu aralar :(((((

ben akşamları çok yoğun oluyorum canım ya.. işten geliyorum 7,5 ta. yemek yiyorum nazla oynuyorum onu uyutuyorum saat oluyo 9-10 sonrada yatıyorum. gün içinde çok yoruluyorum zaten.. enginlede aramız yine çoook bozuk.. keyfim yok anlıcaan. allahtan naz iyi o iyi olsun başka bişey istemiyorum...

haktanmı hasta yaseminim nesi var benim tombişimin...

ayy inşallah önemsiz bişeydir canım ya.. bütün tahliller temiz çıksın...

varmı başka bi yaramazlık iyimi herkess..

Esra bence hic dokunma kendi istedigini yapsin mina tekbasina yurumek isterse zaten itiyor ellerimi istemiyor ama bazende ver elini gezeyim modunda o yuzden diyorum karisma kendi keyfine gore takilsin

evet cnm kızınca biyeri acıyınca yani kısaca ağlarken yapıo nefesini tutuo morarıo link atmıştım ona bak orda anlatıo kadın aynen öle işte...Çocuklarda katılma nöbeti neden olur? - UZMANTV

izledim mehtap yağmur yeni doğduğu zamanlarda ağlarken hep morarırdı nefes almadığı için ağlatmak tan ödüm kopardı aşı olduğunda falan hep morarırdı ben yüzüne üflerdim hemen düzelirdi bak kadın ne diyor orda bebek sadece kendini kurtaracağını bildiği kişinin yanında yapar bu hareketi valla canım ne diyeyim şaşırdım

ben akşamları çok yoğun oluyorum canım ya.. işten geliyorum 7,5 ta. yemek yiyorum nazla oynuyorum onu uyutuyorum saat oluyo 9-10 sonrada yatıyorum. gün içinde çok yoruluyorum zaten.. enginlede aramız yine çoook bozuk.. keyfim yok anlıcaan. allahtan naz iyi o iyi olsun başka bişey istemiyorum...

Hiiç takma Sibel eşini gercekten ben artık sankı sadece emır ve ben varmısız gıbı yasıyorum,işin içinden çıkılacagı yok,inceldiği yerden kopar dıyoruz,ne inceliyo ne kopuyo bırakalım bu kocaları...

izledim mehtap yağmur yeni doğduğu zamanlarda ağlarken hep morarırdı nefes almadığı için ağlatmak tan ödüm kopardı aşı olduğunda falan hep morarırdı ben yüzüne üflerdim hemen düzelirdi bak kadın ne diyor orda bebek sadece kendini kurtaracağını bildiği kişinin yanında yapar bu hareketi valla canım ne diyeyim şaşırdım

evet cnm aynen hep bana yapıo zaten bana kızdığında istediğini yapmadıpımda o günde kucaıma aldımda yaptı bugünde aynı düştü bana tırmanırken ozmn yaptı:)eşşek yaaa nese tek tahlilleri temiz çıksında ağlama nöbeti olsun belki bunun vardır bir çaresi doktorumuza sorarım...

evet mehtap tahlilleri temiz çıksında inat olcak snein kız o zaman yandın :)

cadılar :)
sibel Allah yardımcın olsun valla canım zor snein işinde naz nasıl oldu gözü iyileştimi
eşim nöbetçi bu gece benmde sıkıldım ya

bi arkadaşımın bebeğide sürekli katılma nöbetleri geçiriyomuş şimdi 4 yaşında doktor doktor gezmişler tahliller falan yok yok. sonra bi doktor bunlara sizin ilginizi çekmek için yapıyo demiş ağlamaya başlayınca dönüp bakmayın ilgilenmeyin demiş nasıl olur demişler çocuk parçalanırken ilgisiz kalmak ne mümkün neyse sonra çaresiz doktorun dediğini yapmışlar. çünkü artık katılma nöbetleri son noktaya gelmiş ve bebekleri birden ağlamayı kesmiş.umarım böyle basit bi nedenden dolayıdır bazen çok önemli gördüğümüz şeylerin çok basit nedenleri olabiliyor tabi tedbiri elden bırakmamak lazım çok çok geçmiş olsun tekrar

Back