Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kız şaşırdı kendini bugün ellerini bırakıp bırakıp koltuklara atıyo kendini gülüyo çığlık atıyo düşecek diye ödüm kopuyo
dünden daha iyi hande
öksürüğü azaldı ve artık öksürürken ağlamıyo
hırıltısı var hala ama
kızlar slm biraz önce güneş yine aynı şekilde morardı ama ağladı ve yine birden morardı tıkanıp ama anladımki bu ağlama nöbeti yine bana kızdı ve yaptı bunu çünkü eşim çok panik olsu ama ben bu sefer çok sakin bir şekilde baktım izledim müdahele etmedim ve kendiliğinden ağladı nefesini bıraktıktan sonra derin bir ohhh çektim ddemekki geçenki yaptığıda durduk yere olmamış inş sonuçlarda temiz çıkarda bende çokda daha rahat bir nefes alırım...
allah alla kızıncaı yaptı nefesinimi tutuyo anlamadım mehtap
haktan durmuyo kaçıyorum ben
sibel ve burcudan hiç ses yok kızlar bu aralar ((((
kızlar slm biraz önce güneş yine aynı şekilde morardı ama ağladı ve yine birden morardı tıkanıp ama anladımki bu ağlama nöbeti yine bana kızdı ve yaptı bunu çünkü eşim çok panik olsu ama ben bu sefer çok sakin bir şekilde baktım izledim müdahele etmedim ve kendiliğinden ağladı nefesini bıraktıktan sonra derin bir ohhh çektim ddemekki geçenki yaptığıda durduk yere olmamış inş sonuçlarda temiz çıkarda bende çokda daha rahat bir nefes alırım...
evet cnm kızınca biyeri acıyınca yani kısaca ağlarken yapıo nefesini tutuo morarıo link atmıştım ona bak orda anlatıo kadın aynen öle işte...Çocuklarda katılma nöbeti neden olur? - UZMANTV
ben akşamları çok yoğun oluyorum canım ya.. işten geliyorum 7,5 ta. yemek yiyorum nazla oynuyorum onu uyutuyorum saat oluyo 9-10 sonrada yatıyorum. gün içinde çok yoruluyorum zaten.. enginlede aramız yine çoook bozuk.. keyfim yok anlıcaan. allahtan naz iyi o iyi olsun başka bişey istemiyorum...
Hiiç takma Sibel eşini gercekten ben artık sankı sadece emır ve ben varmısız gıbı yasıyorum,işin içinden çıkılacagı yok,inceldiği yerden kopar dıyoruz,ne inceliyo ne kopuyo bırakalım bu kocaları...
izledim mehtap yağmur yeni doğduğu zamanlarda ağlarken hep morarırdı nefes almadığı için ağlatmak tan ödüm kopardı aşı olduğunda falan hep morarırdı ben yüzüne üflerdim hemen düzelirdi bak kadın ne diyor orda bebek sadece kendini kurtaracağını bildiği kişinin yanında yapar bu hareketi valla canım ne diyeyim şaşırdım
Serinkanli olmak zor ama mehtap sakin olmaya calismak eniyisi o durumda
evet mehtap tahlilleri temiz çıksında inat olcak snein kız o zaman yandın :)