• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kıyamam yaaaaaaa
hala işte:çok üzgünüm:

sorma meral dersten aldık "gel bakim" dedim gözler sulandı zaten hemen ay bak gözlerim doldu ya :gitme: "gel ilk göz ağrım gel bi ağla da rahatla bakim sen" deyip sarıldım nasıl bir ağlamak mafoldumben ay kuzum ya şimdi giderken öper koklarım ben onu hastaneye öyle gideriz :asigim:

sağolasın canım

şimdi babası geldi (abim diil yalnız babası :))))))))) ) neyse işte ben de onlarla çıkıcam sevgili oğlumun babasını da (eşim diil yalnız babası :))))) ) görmeden direkt eve gidicem ki sanırım memnunum bu durumdan gerçi kendileri ben gelip alsaydım da şöyleydi böyleydi pek bir name yaptılar ama :dilcikar:

canım geçmiş olsun yakışıklıya. iyi hadi önemli birşey yoktur umarım.
bugün pek bir alsanaalsanasmile modundayız vay kocişin haline. :1: arada hakediyorlar ama bence de.

kızlar biz geldik eeg çekildi sonuçları haftaya perşembeye veriolarmış çook sinirim bozuldu inş hiç bişey çıkmaz iice stres oldum:((((

sağolasın canım

şimdi babası geldi (abim diil yalnız babası :))))))))) ) neyse işte ben de onlarla çıkıcam sevgili oğlumun babasını da (eşim diil yalnız babası :))))) ) görmeden direkt eve gidicem ki sanırım memnunum bu durumdan gerçi kendileri ben gelip alsaydım da şöyleydi böyleydi pek bir name yaptılar ama :dilcikar:
ay ne fenasın seeeeeeeennnnnnsempatiksalakcinni

sorma meral dersten aldık "gel bakim" dedim gözler sulandı zaten hemen ay bak gözlerim doldu ya :gitme: "gel ilk göz ağrım gel bi ağla da rahatla bakim sen" deyip sarıldım nasıl bir ağlamak mafoldumben ay kuzum ya şimdi giderken öper koklarım ben onu hastaneye öyle gideriz :asigim:

kıyamam yaaaa
gel halanın şefkatli kollarına hıııı
iyiki yanındasın
şanslı sıpa işte ne olacak

kızlar biz geldik eeg çekildi sonuçları haftaya perşembeye veriolarmış çook sinirim bozuldu inş hiç bişey çıkmaz iice stres oldum:((((

stres olmaaaaaa
bak göreceksin allahın izniyle birşey çıkmayacak ve sen boşu boşuna üzülmüş ve strese girmiş olacaksin mehtap

şekerler sizlere iyi akşamlar
ben toparlanıp çıkıyoruuuuuuum

bugüm mır mır kedicik modunda akşamı ettim çooooooook şükür

sağolasınız yok gibi bakalım beni görünce bi saldı makaraları ağladı kuzum ama kırık falan olsa allah korusun duramazdı

ayy kıyamam yaa kuzucuğaa halasını görünce dayanamıdı tabii...

sağolasın canım

:1:

canım stres yapma.. bak göreceksin hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle .. üzülüp stres yapma kendine . bak güneşte etkiler sonra .

şekerler sizlere iyi akşamlar
ben toparlanıp çıkıyoruuuuuuum

bugüm mır mır kedicik modunda akşamı ettim çooooooook şükür

gül güle meralcimm. seni öykücüğü kocaman öpüyorumm..

mambaa nasılsın tam çıkarken gördüm seni .. kızın nasıl ..okuyorum gerçi maşallah kuzuma kendi başına uyuyormuş. nazar değmesin.. :nazar:

hadi ben gittim öpüyorum hepinizi ve tatlı bebişleriniziii... opuyorumnanaktan

ben yavaş yavaş çıkayım artıkın herkeş kendine ve bebişe iyi baksın öpün teyzesi için tatlı turtaları

çok güzel olmuş güle güle kullanın ben de istiyorum ama halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banyo paspası bitemedi

ayy bende isityorum ondan örmek ama şimdilik zor geliyor eşime şapka örcem sözverdim ona başlıcam birde yağmura oyuncakları için kutu gibi bişy yapmak istiyorum şuan olanı yağmur parçaladı nerdeyse 1 haftaya iş görmez

herkese selamlar bugün zeynebi hastaneye götürdüm kan tahlili için ve hiç gık demedi ben aglar diye beklerken o hiç umursamadı ama kansızlık cıktı az bişey dr demire devam dedi bide bebege balık veren varmı hiç ya ben cinekop aldım 2 tane haslıyacam bebek ekmegiyle suyundan ıslatıp içine didecem olurmu sizce

herkese selamlar bugün zeynebi hastaneye götürdüm kan tahlili için ve hiç gık demedi ben aglar diye beklerken o hiç umursamadı ama kansızlık cıktı az bişey dr demire devam dedi bide bebege balık veren varmı hiç ya ben cinekop aldım 2 tane haslıyacam bebek ekmegiyle suyundan ıslatıp içine didecem olurmu sizce
Ben veriyrm balik ya firinda yagli kagida sarip veriyorum yada 1 damla zeytinyaginla teflonda agzi kapali pisiryrm bizde bugun cinekop yiyecegiz direk elimle agzina verip kucuk kucuk yiyor mina baligi masallah
Balik yutmasi kolay geliyor baska seyleri oyle tam yiyemyr mina dene isterse. Direk vermeyi gecmis olsun bu arada masallah giki cikmamis darisi diger bebislere insallah

Back