2009 Aralık Anneleri

Valla arkadaşım şu halimizle büyük bir başarıya imza atmışsın. Tebrik eder darısının bizim başımıza olmasını dilerim o sabrın. Bu arada nasıl başardın. Konuşsana demedi mi. Niye konuşmuyorsun, cevap bekliyorum...Ne yaptın dediyse...Maşallah sana.

Çok yorgunum,misafirim vardı,ayrıca Emir 2 kere çok kotu sekılde kustu,yenı temızleyıp banyo yaptırıp yatırdım.
Misafırın bı tane de çocugu vardı ilk okul 5 e gıdıyomuş,Emir i sevdi oynadı falan,neyse giderken annesine sordum okula neden gıtmedi diye;kadın demez mi :GRİP OLDUGU İÇİN DOKTOR ARKADASLARINA BULASTIRMASIN DIYE 3 GUN RAPOR VERDİ....Sinir geldi... salak arkadaslarına bulastırmasın dıye okula gondermıosu, küçücük cocugun yanına nıye getırıyosun...Allahım ben mi çok aptalım boyle ınsanlar mı bilemedim...

ayy hande yuh diyorum başkada birşey demiyorum canım sen anlamışsındır içimden geçenleri inşallah oğlana geçmeez

cnm evet bimede geliomuş şimdi gördüm eşimde demişti bi ara ama iyi değil çok dedi eşim bilmiorum yinede bakmakda fayda var...

ben bulabilirsem alıcam mehtap arkadaşta görmüştüm güzele benziyor kullanışlı gecen sene almış o

Anlama kapasitesinden suphelendim o an;o yuzden kendımı bosuna daha fazla yormak istemedim Yasemin...

doğru söylüyosun hande, anlama kapasitesinde cidden büyük bir sorun varmış desende anlamazdı klava: kötükedihüso alsanaalsanasmile :mymeka:
inşallah hastalanmaz kuzum yaaa :Saruboceq:

:QUOTE=hayat24;15679967]ayy hande yuh diyorum başkada birşey demiyorum canım sen anlamışsındır içimden geçenleri inşallah oğlana geçmeez[/QUOTE]

Anladım cnm :jeyyar:

kız sen bitanesin varya Şeniz
yarın erken gitcez samsuna, ilk iş bime uğrayayım bari :dance::dance:
paspasına bayıldım helal olsun valla süper olmuş hamarat hatun vereliniortak
buralara ürünler gelmiyormuş ama bakıcaz bakalım şans inşallah gelir :)
bizim var uyku tulumumuz ama 1 tane daha istiyorum ben bunu yıkadığım zaman yedek yani malum kış bunlarda elyaflı kurumuyor hemen
ozmn bakmak lazım canan bende bi bakıyım:)

bak tabi canım parayla değilya beğenirserk alırız opuyorumnanaktan fiyatı çook uygun ayrıca patiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…