• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

maşallah diyeyim önce de yağmur emerken hiç ısırmadı
koltukta otururken gelip bacağımı ısırıyor ama sonrada alkış yapıp gülüyor ben korkuyorum ya ayy diye bağırınca hoşuna gidiyor

bizim de korkutma faslımız hiç bitmiyor canan... iki eli yumruk yapıp böyle iki yanında aşağı doğru sallıyor tüm vücut kasılmış halde "höh" gibi de bir ses çıkarıyor... korkut diyince direkt böyle bizim sıpa ay ay ay çok korktum dedikçe sabaha kadar söylesem sabaha kadar yapacak :bbo:

kesinlikle katılıyorum meral hep diyorum iyiki doğurmuşumm
millet dio ayy çok erken çoçuk sahibi olmuşsunuz insanın kendine vaki,t ayıramıyor falan bizim herşeyimiz yağmur ya hiç pişman olmadık hiç keşke 1-2 sene sonra olsaydı demedik doğrusu allah biliyorya

makinem bitti kızlar ben kaçtım çamaşır asıcam yağmuru yıkıcam süpürge yapıcam kociş yok bugün aşağıya komşuya inmem lazım :bbo:

niye canım bi daha önce istedik hatta ama o gelmedi kendimize vakit ayırırken üçümüz vakit ayırırız ne olacak o evlat ya yabancı misafir değil ki

There she was just a-walkin' down the street, singin' "Do wah diddy diddy dum diddy do"

BUGÜN YABANCI TAKILDIM

off çok yoğunum bugün geçmişe bakayım dedim nerdee ben geçmişe bakamadan siz yine doldurmuşsunuz sayfaları yaa. neyse kaynatın bakalım bensiz bugün. hava da kapalı zorla iş yapıyorum valla.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, hayat24+, mcetin1+, Tweety75+

ANAMMMMMMMMMMMMMMMM KİMSE KALMAMIŞ

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, hayat24+, mcetin1+, Tweety75+

ANAMMMMMMMMMMMMMMMM KİMSE KALMAMIŞ

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Tweety75, karanfil81+, serinus+

dahada azaldık.. : (( akannehir

Pretty woman she was walking down the streeet .........................................

bir haftalık geçmişi bitiriyordum aceleyle pencereyi hangi sayfada kapadığıma bakmamışım ara ki bulasın şimdi

Tchiboda ne guzel seyler var mina olmadan once hemen begendigimi alirdim ablamin kizi irmak icin simdi minadan sira gelemiyor yegenlere :(

off çok yoğunum bugün geçmişe bakayım dedim nerdee ben geçmişe bakamadan siz yine doldurmuşsunuz sayfaları yaa. neyse kaynatın bakalım bensiz bugün. hava da kapalı zorla iş yapıyorum valla.

müzeyyencim kolay gelsin.. ara sıra bak bişeyler yaz ama özletme kendini.. Şeniz

Tchiboda ne guzel seyler var mina olmadan once hemen begendigimi alirdim ablamin kizi irmak icin simdi minadan sira gelemiyor yegenlere :(

aynen canım soytarıdan fırsat kalmıyo .. kendime en son ne zaman bişey aldım hatırlamıyorum. her ay bişeyleri çıkıyoo.. canları sağolsun ama kimin için calışıyoruz.. Tchibo' dan oğluşum için polor switlerden aldım .. 19,95 tavsiye ederim çok güzel ..

yeğenkuşum düşmüş de ona kol kanat germeye gittiydim
kuzuma geçmiş olsun
yakışıklıya nazar değmiştir.
bizdede durum yanı
daha önce yeğenlereydi şimdi kendi kuzumasempatiksalakcinni
dirseğini acıtmış kuzucum okul doktoru da bir film çektirin demiş tedbiren

aman aman kıyamam çok geçmiş olsun cnma.s.

kuzuma geçmiş olsun
yakışıklıya nazar değmiştir.

bizdede durum yanı
daha önce yeğenlereydi şimdi kendi kuzumasempatiksalakcinni

aman aman kıyamam çok geçmiş olsun cnma.s.

sağolasın canım

şimdi babası geldi (abim diil yalnız babası :))))))))) ) neyse işte ben de onlarla çıkıcam sevgili oğlumun babasını da (eşim diil yalnız babası :))))) ) görmeden direkt eve gidicem ki sanırım memnunum bu durumdan gerçi kendileri ben gelip alsaydım da şöyleydi böyleydi pek bir name yaptılar ama :dilcikar:

Back